Paraisilla järjestettiin hätäkokous

Vika_varmaan_johdossa

13

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäminäsanoin

      taitaa pikkuhiljaa soppa räjähtää silmille joka sektorilta, komentosillalla tarvittaisiin osaajia ja kipeästi

    • QvidjanKummitus

      Kyllä Paraisilla on aina huolehdittu lapsista. Nilsbyssäkin oli leikkikoulu, jota veti lestadiolaisuudesta ja kiinalaisesta tussitöherryksistä pätevyytensä hankkinut johtaja. Lapset olivat myös pääosin lestadiolaisperheistä, joten homma hoitui kuin tanssi vaikka tanssi ja piirileikit olikin kiellettyjä. Päivät kuluivat lasten hakatessa toisiaan päähän pahviputkilla ja muuten riehuessa. Paraisten kaupunki avusti tätä tolkutonta huuhaa-päiväkotia runsaskätisesti. Karavaani kulkee Paraisillakin ilman vaippamaistereita ja sossuja.

    • niinkösemeni

      sehän täällä on ollut aina menettelytapana että mitä hullumpi ja erikoisempi idea tai menettely niin sen varmemmin kaupunki on tukemassa hanketta jolloin idean hyödyistä ja tuloksista ei ollut mitään merkitystä kunhan se oli erikoista sekä ainutlaatuista

    • QvidjanKummitus

      Tänään Turun Sanomien Paraisten sosiaalitoimen kriisi jatkuu -uutisessa saattaa olla virhe: "Ainoastaan perheyksikön johtajalla ja tämän sijaisella on sosiaalityöntekijän pätevyys."
      Sijaisesta en tiedä, mutta johtajan pätevyyttä epäilen. Hän on kauppatieteen maisteri, toiminut sillä pätevyydellä vuosikymmeniä koulukuraattorina ja nyt vanhoina päivinään siirtynyt tai siirretty perheyksikön johtajaksi. Alun perin Partekin insinöörin muija, joka pääsi ns. nappulaliigan kultapossukerhon mukana 1970-luvulla Paraisten hallintoon.
      Paraisten epäpätevyyden kulttuuri tuottaa tällaisia "pätevyyksiä", jotka perustuvat vain kauan virassa roikkumiseen kun kukaan ei enää muista tai uskalla epäillä mitään.

    • Heja-heja-heja

      Onhan tuo nykyinen kanslisti-erikoistyöntekijäkin ollut aiemmin vuoden verran johtavan sosiaalityöntekijän sijaisena ilman minkäänlaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Kyse on siis samasta ihmisestä, joka sai oikein erikoismaininnan nimineen kaikkineen Aluehallintoviraston huomautuksessa.

    • mitäminäsanoin

      Ei taida vieläkään mennä perille virkakoneistoon, kun uutisissa oikein mainittiin että johtamisongelmia ei ole vain väärinymmärryksiä. Outoa kun Avi on raportissaan nimeltä maininnut ongelman kohteen ja silti ei ole tavoittanut ylintä johtoa, taitaa luetun ymmärtäminen olla hukassa, tai sitten on vakava sisäpiiri ongelma

      • entykkääsdpstä

        No avissakin on näitä samoja sosialisteja töissä. Ei ne mitään tajua. Kunhan vaan saavat oman palkkansa yhteiskunnan verovaroista ( meiltä).
        Mitä väliä sillä on, jos hommat ei toimi?


    • HienoHomma

      Säästyypä veroeuroja kun ei ole turhaa väkeä töissä.

    • Lielaxbo

      Sosiaalityöntekijä Marjaana Koskinen (sdp) on ollut sopeutumiseläkkeellä vuodesta 2011. Hän siis etsii töitä tai ainakin pitäisi jätettyään eduskunnan.
      Toivottavasti kaupunginjohtaja tai lautakunnan pj soittaa hänelle välittömästi, jollei rouva Koskinen ole jo itse ehtinyt.

      • Suntilta_kajahtaa

        Ainakin Koskinen olisi virallisesti pätevä. Kokemus lastensuojelun työstä taitaa silti puuttua.

        Avin kaksi eri selvitystä ovat tulleet sosiaalipalveluiden puolelta ja työsuojelusta. Selvitysten tekijöinä ovat lakimiehet ja erityisasiantuntijat.

        Oletettavasti Avissa on vähän korkeatasoisempaa tietämystä kuin lastensuojelun yksikön johtajalla Kaisu Karlsonilla (kauppatieteiden maisteri) ja sosiaali- ja terveysjohtaja Paula Sundqvistilla (kasvatustieteiden maisteri).


    • Murui

      Ei ole Koskisella sosiaalityöntekijän pätevyyttä.

      • Muruille

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Marjaana_Koskinen

        Wikin mukaan hän on sosiaalityöntekijä, mutta ei ole rekisteröitynyt Valviran JulkiSuosikki -rekisteriin. Ehkä sen takia, että ei ole aikomustakaan työskennellä sosiaalityöntekijänä.


    • Murui

      Ei ole suoritanut sosiaalityöntekijän opintoja, niin että voisi edes saada sosiaalityöntekijän pätevyttä. Opiskellut sosiologiaa, ja tehnyt sosiaalityöntekijän sijaisuuksia joskus. Nykyään on onneksi paljon tiukemmat vaatimukset, että saa edes sijaisuuksia tehdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. 249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe