Paraisilla järjestettiin hätäkokous

Vika_varmaan_johdossa

13

510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäminäsanoin

      taitaa pikkuhiljaa soppa räjähtää silmille joka sektorilta, komentosillalla tarvittaisiin osaajia ja kipeästi

    • QvidjanKummitus

      Kyllä Paraisilla on aina huolehdittu lapsista. Nilsbyssäkin oli leikkikoulu, jota veti lestadiolaisuudesta ja kiinalaisesta tussitöherryksistä pätevyytensä hankkinut johtaja. Lapset olivat myös pääosin lestadiolaisperheistä, joten homma hoitui kuin tanssi vaikka tanssi ja piirileikit olikin kiellettyjä. Päivät kuluivat lasten hakatessa toisiaan päähän pahviputkilla ja muuten riehuessa. Paraisten kaupunki avusti tätä tolkutonta huuhaa-päiväkotia runsaskätisesti. Karavaani kulkee Paraisillakin ilman vaippamaistereita ja sossuja.

    • niinkösemeni

      sehän täällä on ollut aina menettelytapana että mitä hullumpi ja erikoisempi idea tai menettely niin sen varmemmin kaupunki on tukemassa hanketta jolloin idean hyödyistä ja tuloksista ei ollut mitään merkitystä kunhan se oli erikoista sekä ainutlaatuista

    • QvidjanKummitus

      Tänään Turun Sanomien Paraisten sosiaalitoimen kriisi jatkuu -uutisessa saattaa olla virhe: "Ainoastaan perheyksikön johtajalla ja tämän sijaisella on sosiaalityöntekijän pätevyys."
      Sijaisesta en tiedä, mutta johtajan pätevyyttä epäilen. Hän on kauppatieteen maisteri, toiminut sillä pätevyydellä vuosikymmeniä koulukuraattorina ja nyt vanhoina päivinään siirtynyt tai siirretty perheyksikön johtajaksi. Alun perin Partekin insinöörin muija, joka pääsi ns. nappulaliigan kultapossukerhon mukana 1970-luvulla Paraisten hallintoon.
      Paraisten epäpätevyyden kulttuuri tuottaa tällaisia "pätevyyksiä", jotka perustuvat vain kauan virassa roikkumiseen kun kukaan ei enää muista tai uskalla epäillä mitään.

    • Heja-heja-heja

      Onhan tuo nykyinen kanslisti-erikoistyöntekijäkin ollut aiemmin vuoden verran johtavan sosiaalityöntekijän sijaisena ilman minkäänlaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Kyse on siis samasta ihmisestä, joka sai oikein erikoismaininnan nimineen kaikkineen Aluehallintoviraston huomautuksessa.

    • mitäminäsanoin

      Ei taida vieläkään mennä perille virkakoneistoon, kun uutisissa oikein mainittiin että johtamisongelmia ei ole vain väärinymmärryksiä. Outoa kun Avi on raportissaan nimeltä maininnut ongelman kohteen ja silti ei ole tavoittanut ylintä johtoa, taitaa luetun ymmärtäminen olla hukassa, tai sitten on vakava sisäpiiri ongelma

      • entykkääsdpstä

        No avissakin on näitä samoja sosialisteja töissä. Ei ne mitään tajua. Kunhan vaan saavat oman palkkansa yhteiskunnan verovaroista ( meiltä).
        Mitä väliä sillä on, jos hommat ei toimi?


    • HienoHomma

      Säästyypä veroeuroja kun ei ole turhaa väkeä töissä.

    • Lielaxbo

      Sosiaalityöntekijä Marjaana Koskinen (sdp) on ollut sopeutumiseläkkeellä vuodesta 2011. Hän siis etsii töitä tai ainakin pitäisi jätettyään eduskunnan.
      Toivottavasti kaupunginjohtaja tai lautakunnan pj soittaa hänelle välittömästi, jollei rouva Koskinen ole jo itse ehtinyt.

      • Suntilta_kajahtaa

        Ainakin Koskinen olisi virallisesti pätevä. Kokemus lastensuojelun työstä taitaa silti puuttua.

        Avin kaksi eri selvitystä ovat tulleet sosiaalipalveluiden puolelta ja työsuojelusta. Selvitysten tekijöinä ovat lakimiehet ja erityisasiantuntijat.

        Oletettavasti Avissa on vähän korkeatasoisempaa tietämystä kuin lastensuojelun yksikön johtajalla Kaisu Karlsonilla (kauppatieteiden maisteri) ja sosiaali- ja terveysjohtaja Paula Sundqvistilla (kasvatustieteiden maisteri).


    • Murui

      Ei ole Koskisella sosiaalityöntekijän pätevyyttä.

      • Muruille

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Marjaana_Koskinen

        Wikin mukaan hän on sosiaalityöntekijä, mutta ei ole rekisteröitynyt Valviran JulkiSuosikki -rekisteriin. Ehkä sen takia, että ei ole aikomustakaan työskennellä sosiaalityöntekijänä.


    • Murui

      Ei ole suoritanut sosiaalityöntekijän opintoja, niin että voisi edes saada sosiaalityöntekijän pätevyttä. Opiskellut sosiologiaa, ja tehnyt sosiaalityöntekijän sijaisuuksia joskus. Nykyään on onneksi paljon tiukemmat vaatimukset, että saa edes sijaisuuksia tehdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe