Miten te treenaatte?

Järjestyksenvalvoja2013

Ihminen oppii aina eri tavalla ja eri ajassa, oli järjestelmä mikä vaan. Miten te treenaatte ja kuinka usein viikossa?
Itse luen kamppailulajeista ja itsepuolustuksesta päivittäin netistä ja omistan myös ihan kirjallisuutta aiheesen liittyen. Luen myös potkua, suomi24 ja pakkotoistoa, jotka käsittelevät kamppailulajeja ja itsepuolustusta. Kotona joka ilta ennen suihkuun menoa 30-60 min varjonyrkkeilyä, virallisissa treeneissä käyn nykyisin 3 kertaa viikossa. (Krav Maga), treenaan myös kavereiden kesken pari kertaa kuukaudessa perustekniikoita ja skenaariharjotuksia tehdään myös oman mielen mukaan. Youtubesta katson myös eri lajien opetusvideoita Krav Magasta, Bujinkan Budo Taijutsusta (Ninjutsu), Scandinavian Defendo, Judo, Shotokan karate, Wadoryu Karate, Savate Defense, Shaolin Kung-Fu, Wing Chun Kung-Fu, Hokutoryu Jujutsu, Combat Hapkido, Sin Moo Hapkido, Systema, Senshido, Aikikai Aikido, Ki-Aikido, Thainyrkkeily.
Kavereiden kanssa treenataan myös opetusvideoista nähtyjä tekniikoita.
Ennen nykyistä elämäntilannetta treenasin 2 kertaa viikossa potkunyrkkeilyä, Wing Chun Kung-Fu:ta 2 kertaa viikossa ja 3 kertaa viikossa Scandinavian Defendoa. Kävin myös Aikikai AIkidon peruskurssin, mutta aika ja mielenkiinto ei riittänyt. Nykyisin treenaan 3 kertaa viikossa Krav Magaa, ja silloin tällöin työn puolesta käyn voimankäyttökertauskoulutuksissa, jotta luvat pysyisi seuraavat 5 vuotta aina.

9

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potkija

      Kotona 5 minuuttia pari kertaa viikossa varjonyrkkeilyä, virallisissa treeneissä 2 kertaa viikossa. Lajina potkunyrkkeily, oranssi vyö.

    • Jindoshai

      Varjonyrkkeily, opetusvideot, viralliset treenit. Shotokan Karate.

    • NoTrainNoGain

      9 kertaa viikossa lajitreeni. Normaalisti tekniikka sparri, mutta 1-2 kertaa viikossa koko 1,5h pelkkää sparria.
      Lajitreenin lisäksi 1 - 2 kertaa viikossa puntti/fysiikka/muu urheilu. Lajina brasililalainen jujutsu ja lukkopaini.

    • O-Sensei99

      Mietin, luen kirjoja, nettiä selaamalla, treenaamalla virallisissa treeneissä 2 kertaa viikossa. Aikidon peruskurssi menossa.

      • UnohdaSenseit

        Jos olet '99 syntynyt ja aikidon peruskurssilla, niin nyt on hyvä hetki vaihtaa lajia!

        Jos sinua kiinnostaa "sisäiset asiat", kokeile vaikkapa astanga-joogaa ja saat samalla rautaisen fysiikan. Ja jos itsepuolustus kiinnostaa, niin joogaajan fysiikkakin auttaa enemmän kuin aikidon "tekniikat".

        Jos sinua kiinnostaa kamppailu, kokeile vaikkapa thainyrkkeilyä, brasilialaista jujutsua tai vapaaottelua, niin et huijaa itseäsi aikidon roolileikeissä ja saat kaupan päälle urheilijan kunnon.

        Jos aikido ei ole kultti, niin se on vähintään ikävä ilmiö. Opettajat huijaavat oppilaitaan auktoriteetillaan ja monelle valkenee vasta myöhemmin, että tekniikat ovat täyttä satua. Saattaa tulla yllätyksenä, että varsinkin kontaktilla harrastettavassa kamppailu-urheilussa, jota aikido-opettajat haukkuvat "väkivallaksi", onkin paljon reilumpi terve urheiluhenki hierarkisen kultin sijaan.


    • Puistovahti

      Treenailen pari kolme kertaa päivässä. Nyt kun päivät ovat lämmenneet olen siirtynyt taas sisätiloista puistoihin treenaamaan. Koitan treenailla monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla; perinteisen vastaotteen ohella käytän myös myötäotetta ja erilaisia sormiotteita. Liikkuvuutta treenaan kanssa jojolla ja pikku punnuksilla. Aerobista tulee karkuun juostessa ihan jees.

    • 9183673

      Lenkkeilyä joka päivä puolesta tunnista tuntiin, youtuben opetusvideoita, oikeissa treeneissä kerta viikossa. Lajina ollut 2012 alkaen Yang Taiji.

    • KomisarioPalmu

      Työpaikalla päivittäisiä voimankäyttötreenejä työporukalla ja virallisia voimankäyttökoulutuksia pari kertaa vuodessa.

    • HaiLOnTSII

      Youtuben opetusvideot fiiliksne mukaan, viralliset treenit 1-2 kertaaa viikossa pyöräily. Wing Chun Kung-Fu:ta 5 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1788
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1492
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1005
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      844
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      728
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      701
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      676
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe