FinnMarocchi 612 sc

Aattelin ostaa kyseisen aseen, onko kokemuksia kenelläkään, kommentteja kiitos.....
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Etu- ja takatukki ovat muotoiltu entistä ergonomisemmiksi ja ase suorastaan imaisee kädet tukevasti paikoilleen. Muotoilussa näkyy italialainen estetiikka, mutta tyylikkyys ei ole kuitenkaan ajanut käytännöllisyyden ohi, sillä mm. aseen perä on suunniteltu molemmilta puolilta ammuttavaksi, eli perässä ei ole sivuvääryyttä oikealle tai vasemmalle eli se sopii vasen- ja oikeakätisille. Tämä tekee siitä todellisen koko perheen harrastusvälineen.

Lukko on uusien materiaalien ja valmistusmenetelmien ansiosta saatu kevyemmäksi sekä pienemmäksi, sen ansiosta aseella ampuminen on tasapainoista. Myös aseen kokonaispaino on saatu edeltäjäänsä alhaisemmaksi. Lukossa on aseteräsvahvikkeet kriittisissä kohdissa, kuten iskupohjassa, jonka saa irrotettua huoltoa varten. Piipuissa käytetään uudentyyppisiä supistajia, jotka ovat suunniteltu hieman kartion muotoisiksi, jolloin ne asettuvat kerta toisensa jälkeen tiiviisti tehden aina halutun osumakuvion.
1 VASTAUS:
ja oliko teräsmagnumin kestävä
+Lisää kommentti
Omistan ko. haulikon ja vielä rihlapiippukin tuli hankittua . On korvaaville koestettu eli ranskanlilja leimattu . Mukavan kevyt kanniskella ja helppo ammuttava eli osuukin mukavasti .

Aseeseen soveltuu (beretta optima +) supistajat jotenka erilaisia supistajia saa edullisesti . Rihlapiipun ja kiikarin kanssa yllättävän tasapainoinen myöskin , joskin yksiliipaisimena on "haulikkomainen laukaisu" jotenka sillä joutuu antamaan tasoitusta osuma tarkkuuteen .

Kyllähän varmaa parempiakin löytyy mutta ei samaan hintaluokkaan sekä vielä vaihtopiippuisena .
Ilmoita
"Piipuissa käytetään uudentyyppisiä supistajia, jotka ovat suunniteltu hieman kartion muotoisiksi, jolloin ne asettuvat kerta toisensa jälkeen tiiviisti tehden aina halutun osumakuvion."
Hetkonen mitenniin tekee HALUTUN osumakuvion? Lieköhän patruunallakin jonkinlainen vaikutus kyseiseen "haluttuun" osumakuvioon?

Teksti oli kuin jostain Marocchin mainoksesta...
Ilmoita
Jos et halua jatkuvaa seurustelua paikallisen asesepän kanssa niin pijä se Baikkali varalta hyllyssä. Ei tarvitse syksyllä ootella marokkia korjaamolta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

FinnMarocchi 612 sc

Aattelin ostaa kyseisen aseen, onko kokemuksia kenelläkään, kommentteja kiitos.....

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta