Matinkylän Huolto Oy

Onko kellään kokemusta kiinteistöalan yrityksestä Matinkylän Huolto Oy Espoo?
Ilmoita

Olemme vanha omistaja yhtiö.
Törkeän korkeat kuukausimaksut.
Siivous on täysin ala-arvoista. Huolto toimii kohtuullisesti. Isännöitsijä on aika passiivinen ja aloitekyvytön.
Ilmoita
Matinkylän Huolto on taloyhtiöitten omistama yhtiö, jonka pitäisi ajaa omistajiensa etua, mutta rengistä on tullutkin isäntä. Asiaa ei auta, että toimitusjohtaja Peltokorpi istuu kahdella pallilla. Ja se toinen palli on olla kokoomuslainen kuntapoliitikko, Espoon kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston jäsen ja varavaltuutettu. Nytkin Peltokorpi yrittää rakennuttaa taloyhtiöitten kustannuksella parkkipaikoista uusia taloja ja jopa omalle firmalle toimistorakennuksen!

https://www.rakennuslehti.fi/2017/12/joukko-matinkylan-asukkaita-allistyi-espoossa-lansimetro-teki-pysakointiruuduista-arvomaata-ja-hyodyn-keraisi-maineikas-huoltoyhtio/
Ilmoita
Olet oikeassa Ville Norppa. Isännöitsijä Peltokorpi tekee härskiä bisnestä muutenkin As. yhtiöiden asukkaitten kustannuksella. Saa kaikki älyttömyydet läpi mitä Espoon kaupunki vaan tarjoaa suinkin tai paremminkin antaa mahdollisuuden.
Samoin hän kuvittelee omistavansa isännöitsijänä kaikki yhtiöt, joita isännöi. Sanoisin, ettei yhtiöitten asiapaperit pidä edes paikkaansa, kuntotarkastusten kohdin tai valvonnan. Niissä on aukkoja joita hän peittää, sillä korjausremontit ja valvonta asiakirjat kulkevat hänen kauttaan, uudelleen muotoiltuna.
Ilmoita
Huoltotoiminnan taso on todella huono ja siivous täysin ala-arvoista. Hinnat ovat kuitenki kovat. Meillä on vaan tosi huono hallitus.
Ilmoita
Ei ole kokemusta ja kirjoituksista päätellen hyvä niin.
1 VASTAUS:
Hei,

Minulla on 20 vuoden kokemus. Mielummin ottaisin vaikka ensisen huumepoliisin päällikön ja hänen yhteistyökumppaninsa hoitamaan taloyhtiön asioita kuin Matinkylän Huollon ja Mikko Peltokorven sekä Hemmo Päivärinteen.

Huolto keksii tekaistuja virheitä taloyhtiöissä, joita sitten laittavat korjaussuunnitelmaanj ahaluavat auliisti "korjata" laskuttaen työstään. He maksattavat osakkaille kuuluvia korjauksia taloyhtiöllä ja tietenkin itse hoitavat korjauttamisen ja laskuttaavat siitä. Tällä hetkellä meillä on menossa mitä ilmeisimmin vääristelty vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle, jossa on merkkejä vakuutuspetoksesta Huollon järjestämänä.

Tämän he tekevät pitämällä joitain otollisia hallitusten jäseniä tai puheenjohtajaa hyvänä ja järjestämällä heille korjauksia taloyhtiön varoista.
+Lisää kommentti
Isännöinti ja valvonta täysin ala-arvoista. Mikään asia ei hoidu sovitusti.
Ilmoita
En voi suositella kenellekään.

"Parempivaihtoehto":n kommentit ovat erittäin osuvia. Mitähän nämä tapaukset olivat tarkemmin?

Kahta mainittua henkilöä ei haluta päästää lähellekään taloyhtiötämme. Kokemus sen opetti. Isännöitsijät toimivat näiden esimiesten ohjeiden mukaan Matinkylän Huollon eduksi ja taloyhtiön tappioksi. Jos he aiheuttavat vahingon tai tekevät tarkoituksella jonkin vastoin hallituksen ohjeita, ei Matinkylän Huolto otaa mitään vastuuta teoistaan.

Pienissä ja isoissa asioissa ovat valehdelleet tarkoituksellisesti vailla mitään vastuuntuntoa.

Hallituksen kokouksia ei haluta pitää ja Matinkylän Huolto (nämä henkilöt) haluaisivat itse päättää taloyhtiön rahan käytöstä, jotta saavat haluamansa määrän töitä ja tuloja. Joskus ovat saaneet jonkun kokemattoman pitämään heidän puoliaan pitämällä häntä hyvänä. Taloyhtiön etu ei tässä paljon tässä paina.
Ilmoita
Vesivahinko kerrostalossa jossa vesi valui alakertaan. Siitä on jo jonkin verran aikaa. Asian hoito ei ole antanut asukkaille luottamusta Matinkylän Huollon toimintatavoista.
Ilmoita
Isännöinti ja kirjanpito ala-arvoista, esim Siirala ammattitaidoton, juoksuttaa vanhoja ihmisiä papereiden kanssa kun ei muka sähköpostilla lliitteet liiku, vuosia menee yhdessä asiassa hoitaa ja sekin menee väärin. Heille osakkeenomistajat pohjasakkaa. Rikosilmoitus tekeillä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Matinkylän Huolto Oy

Onko kellään kokemusta kiinteistöalan yrityksestä Matinkylän Huolto Oy Espoo?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta