Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Me nälkäpalkkasotilaat saamme ruokaa tästä runosta

Nälkäpalkkasotilaat

Me nälkäpalkkasotilaat saamme ruokaa tästä hyvin hengellisestä runosta jota lausumme aina, kun meillä on nälkä!

"Kyltyyri! Kyltyyri! Kyltyyri!"
Tuo huuto on Suomessa syyri,
Mut mikä se on se kyltyyri?
Kas, siinäpä pulma on jyyri.

Se on yhdelle ooppera-kyyri,
taas toiselle Tukholma-tyyri,
Duncan, Forssellin figyyri
tai Parisin polityyri.

Tuhatkarvainen on kyltyyri -
se on Kiinassa Kiinaan myyri -
mut Suomessa Suomen kyltyyri
tuon kaiken on karrikatyyri!

Tervrisin
Me nälkäiset nälkäpalkkasotilaat

http://kaino.kotus.fi/korpus/klassikot/teksti/leino/leino_1912_tahtitarha.xml"

2

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Runonälkäpalkkasoturi

      Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

      Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

      Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

      Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

      Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

      Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

      Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään.

    • Nälkäpalkkaasoturi

      Tuokin itseäni tällä runolla joka päivä!
      Skeptikko ja nälkä palkkasoturi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe