Tere, Tutvuksin korraliku eestlase mehega vanuses 32-38 :)
Otsin eesti meest
5
1452
Vastaukset
- tiinavaher
Ise olen lõuna-Soomes ja võiksin täna välja minna kellegagi. Kirjutage
siia või fb Tiina Vaher :) - Naistavielävailla
Mitäs sie tuumaloisit jos sie tulisit Savvoon? Täällä asustelloo tällanen ukonköriläs, aikamoinen jässikkä sano.
- Jean-Marc
Laen üksikisikute vahel 24 tunni jooksul saadaval.
Tere daam ja härra.
Selleks, et aidata teil oma probleeme lahendada, annan inimestele laene 5 tööpäeva jooksul. Võite saada laenu vahemikus 2000 € kuni 300 000 € erakorraliselt 2% aastas, mis on tagastatav 1 aasta kuni 20 aasta jooksul.
See on kõigile kättesaadav (isegi siis, kui olete töötud).
Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust
[email protected] arutelu - Tulinnägin
Tere,vanusevahemik on õige,selgitame välja kas muidu ka sobilik olen.
Kui ei kirjuta siis ei saagi teada.Pall on nüüd sinu käes - Enn
Minu nimi on enn.olen yle 40 blond.rahulik ja tagasi hoidlik e mail [email protected]
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
6 kW saunan lämmityksestä kohta 10 euron lisämaksu / kerta
Kokoomuslainen sähköyhtiöiden hallitsema Energiavirasto ehdottaa 5 kW:n rajaa, jonka ylittämisestä tulee lisämaksu. Tark2417347Duunarit hylkäsivät vasemmistoliiton, siitä tuli feministinaisten puolue
Pääluottamusmies Jari Myllykoski liittyi vasemmistoliittoon, koska se oli duunarien puolue. Sitä samaa puoluetta ei enää1393781Oppiiko vasemmistolaiset valehtelun jo kotonaan?
Sillä vasemmistolaiset/äärivasemmistolaiset valehtelee ja keksii asioita omasta päästään todella paljon. Esim. joku vas1172158- 271379
Olen väsynyt tähän
En osaa lopettaa ja koen huonoa omaatuntoa tästä. Kaikki on muutenkin turhaa ja tekemisesi sattuvat. Tunteita on vain hy261377- 321354
Minneapolisin tapauksesta hyvä video
Runoilijan auto oli poikittain tiellä ja kun poliisit lähestyivät sitä, runotyttö painoi reippaadti kaasua. Auto syöksäh3341168Miksi et voi tutustua minuun irl?
Vastaa yleisellä tasolla/ympäripyöreästi, jos pelkäät tunnistamisia.141982Milloin palaat
Odotan niin kauan kun vaan jaksan toivoa. Tiedät että sua jäi joku ikävöimään. ❤️23928Tiesitkö? Uusi Bachelor on raivannut tietään määrätietoisesti somessa, myös Böckermanin ex-rakas!
Arttu Kilpeläinen tuli julkisuuteen Pernilla Böckermanin rakkaana. Pariskunta päätyi eroon v. 2024. Ex-poliisi Kilpelä7897