Poikaystävilläni lapsia toisten naisten kanssa.

Nianen23

Ensin näin unta että olin palannut exäni kanssa yhteen. Hänellä oli vauva jonkun toisen naisen kanssa ja odotti minun antavan myötätuntoa hänelle kun se nainen ei antanut tavata vauvaa. Unessa oli todella ahdistunut ja ajattelin itsekseni ei taas tätä. Ja että miksi olen tämän ihmisen kanssa kun hän on vain minun kanssa koska se ei muiden kanssa toiminut. Heräsin aivan hiestä märkänä ja muistin kuitenkin tuntevani kaipuuta samalla kun tunsin vihaa siitä että hänellä oli lapsi jonkun toisen kanssa. Oikeassa elämässä olen yli suurinpiirtein tästä suhteesta, joitain traumoja Lukuunottamatta. Eikä hänellä ole tietääkseni vielä lapsia.

Nyt olen suhteessa miehen kanssa ja taas näin unta. Olin hoitamassa vauvaa joka oli kyllä todella suloinen ja kiintynyt minuun mutta yhtäkkiä minun valtasi viha kun muistin että vauva oli sen takia että nykyiseni oli pettänyt minua, ja siitä oli syntyy lapsi jota hän odotti minun kohtelevan kuin omanaan ja unohtavan hänen virheensä. Vaikka rakastan häntä todella paljon. En vain pystynyt jättämään sitä taakseni ja hyväksyä että hän teki virheen josta syntyi lapsi joka muistuttaisi siitä koko loppuelämän,oli suhde kuinka hyvä tahansa. Joten suuttuneena yritin lähteä pois ja hänen ihana perheensäkin yritti estää minua. Mutta en vain pystynyt sitä antamaan anteeksi. Ja miksi tunsin niin syvää kateellisuutta?

Mitä nämä unet voisivat tarkoittaa?

1

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siis ensimmäisessä unessa hellyyttä vaatinut oli ex-mies, joka ei saanut tavata omaa vauvaansa, jonka oli jonkun toisen kanssa aikaiseksi saanut. Toisaalta tämä samainen ex-mies oli aloittajan kanssa, koska ei onnistunut kenenkään muun kanssa yhdesä olemaan. Tässä on selkeä ristiriita, johon palaamme myöhemmin.

      Ymmärtääkseni aloittaja kuvaili seuraavaksi toista unta, missä hän hoiti vauvaa, johon oli kiintynyt, mutta "muisti", että vauva oli olemassa uuden miehensä "sivusuhteen" vuoksi. Tätä vauvaa olisi aloittajan tullut kohdella kuin omaansa ja se pisti vihaksi.

      Lähtisin liikkeelle ajatuksesta, että aloittajalla oli käsitys ex-miehensä suhteen, että lapsi parantaisi suhteen. Mutta koska mies ei lasta saanut "tavata", olisi se ikäänkuin selitys, miksei suhde heidän välillään toiminut. Toisin sanoen lapsi jäi saamatta.

      Epäilemättä aloittajalla oli ajatus myös siitä, että hänen ex-miehensä käytti häntä hyväkseen, koska hän oli aloittajan kanssa vain syystä, ettei löytänyt muuta seuraa.

      Yllä esitetyt eivät mielestäni kuitenkaan selitä aloittajan kuvaamaa hikoilua uneen liittyen. Ellei sitten kaipuu ex-miestä kohtaan ollut huomattavan voimakas ja hyväksikäytön kokemisen aiheuttama ristiriita selitä kokemuksen voimakkuutta.

      Unen toista jaksoa tai kokonaan erillistä unta on harmillista tulkita, koska uuden miehen entiset lapset, mikäli sellaisia on, olisivat oleellisesti vaikuttamassa tulkintaan. Meillä ei ole nyt ole käsitystä, onko sellaisia olemassa vai ei?

      Voisin esittää kaikki vaihtoehdot asiaan liittyen, mutta valitettavasti minulla ei tällä kertaa ole aikaa siihen. Saatan palata aiheeseen tuonnemmin.

      Kiitos unesi jakamisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      66
      3073
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1399
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe