Roosaa takapenkillä

sunnydude

Tutustuin Roosaan joskus aikoinani chätissä. Nuori mies ja nuori naisen alku, ei varmaan yllätä mitä oli mielessä. Saimme pitkän viestittelyn jälkeen sovittua tapaamisen eräälle parkkipaikalle ja siitä oli määrä siirtyä johonkin rauhalliseen paikkaan hieromaan tuttavuutta. Tämä oli ensimmäinen tapaamisemme.

Roosa tuli parkkipaikalle, moikkasimme ja avasin kohteliaasti autoni takaoven. Roosa istui kyytiin ja lähdimme ajelemaan pois kaupungin valojen tavoittamattomiin.
Rauhallinen paikka löytyi erään maston luota, läheiseltä mäeltä. Kaupunkiin matkaa vain viisi kilsaa. Pysäköin auton, joudumme autosta ja vähän jutustelimme niitä ja näitä.
Sitten siirryimme yhdessä takapenkille, se olikin mielenkiintoista riisuuntua ja lopulta olimme siinä vaiheessa että Roosa tuli syliini istumaan. Liivit oli Roosalla päällä, ilmeisesti ujostutti paljastaa terhakat a-kupit, mutta se ei haitannut. Sormeilin Roosan jalkoväliä joka oli todella kostea ja liukas, mutta tiukka. Rullasin nopeasti kumin päälle ja ohjasin kivikovan kullini Roosan liukkaiden häpyhuulien väliin.
Kohde Roosan jalkovälissä oli yllättävän tiukka ja sisään pääsemiseksi oli tehtävä oikeasti pitkään töitä ja väsymätöntä lämmittelyä. Lopulta tuo nuori nainen ikään kuin luiskahti alas päin sylissäni ja hetken olimme paikoillamme aivan hiljaa. Pienen rauhallisen hetken jälkeen aloitimme liikehdinnän ja tahti liittyi ja hidastuu useaan otteeseen. Pyysin Roosaa nousemaan sylistäni ja nousin ulos autosta, Roosan pyysin kääntymään pylly auton ovelle päin ja niin tämä neito myös teki. Hyönteiset ei häirinneet menoa kun painoin itseni uudelleen Roosan sisään takaa päin. Tuntui aivan mahtavalta hitaasti jyystää tuota tiukkaa Roosan lemmenpesää ja puristella kiinteitä pakaroita. Roosakin tykkäsi ääntelystä päätellen ja loppuhuipennus tulikin varsin nopeatempoisen läiskytyksen ja voihkinnan saattelemana.

Kun pöksyt ja muut vaatteet oli kerätty jalkaan, otimme takakontista oluet ja savukkeet. Niillä kruunasimme hetkemme ja heitimme kevyttä läppää jonkun aikaa.
Sitten heitin Roosan samaan paikkaan missä tapasimme ja tiemme erkanivat joksikin aikaa....

1

5493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roosanhyönteiset

      Roosan pylly oli yllättävän tiukka. Hyönteiset olikin Roosan jalkovälissä, mutta se ei haitannut. Sormeilin kullini ja loppuhuipennus tulikin voihkinnan saattelemana syliini. Pienen rauhallisen hetken jälkeen kullini ikään kuin luiskahti autoni takaoven väliin. Sormeilin takaoven kumin, joka oli todella tiukka. Roosakin tykkäsi ääntelystä. Lopulta heitin Roosan ulos autosta läiskytyksen ja voihkinnan saattelemana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe