Srallista kenkää

huutonauruhami

Sral alkaa erottamaan jäseniään. On kunnia-asia saada kenkää Srallista.

141

4603

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ystävätSralissa

      Toivokaamme että tämä erittäin hieno hallituksen aloite menee läpi kevätkokouksessa!
      Se mahdollistaisi liittoa ja sen toimintaa vahingoittavien henkilöiden laillisen erottamisen.
      Tämä voi olla vihdoinkin toimiva keino lopettaa vuosikymmeniä jatkunut riitely.

    • WCworkkija

      Erään liiton sääntömuutossuunnitelmista julkisuuteen vuotaneista jutuista tulee väistämättä mieleen nykypäivän erdokanismi ja orbanismi. Noillehan on yhteistä ainakin se, että ovat löytäneet jonkin muualla olevan, enemmän tai vähemmän kuvitellun pahuuden ilmentymän, joka kätyreineen uhkaa oikeamielisten valtakuntaa ja sen rikkumatonta harmoniaa.

      Kuka tahansa liiton jäsen voi syyllistyä ainakin orwellilaiseen ajatusrikokseen ja olla siten mahdollinen päijäthämäläinen agentti, jonka elämän ainoana tarkoituksena on vahingoittaa liittoa. Sellainen touhu pitää tietenkin terminoida erottamalla jäsen liitosta. Erottamisilla alkaa tosin olla kiire, sillä ne pitää tehdä silloin kun jäseniä vielä on.

      Lopulta liitto saavuttaa yksimielisyyden periaatteella viimeinen jäsen/yksi ääni.

      • ystävätSralissa

        Sralin jäsenmäärä tulee vielä nousemaan kun harrastajakunnan maine palaa taas entiselleen. Tämä edellyttää kuitenkin riitelyn lopettamista.


      • Anonyymi

        "Lopulta liitto saavuttaa yksimielisyyden periaatteella viimeinen jäsen/yksi ääni."

        Tätä kohti matkalla väkevästii ja lopulta viimeiset tekevät patentti ja rekisterihallitukselle ilmoituksen yhdistyksen purkautumisesta.


      • Anonyymi
        ystävätSralissa kirjoitti:

        Sralin jäsenmäärä tulee vielä nousemaan kun harrastajakunnan maine palaa taas entiselleen. Tämä edellyttää kuitenkin riitelyn lopettamista.

        Kuka riitelee, oh2bu! Miten riitely lopetetaan? Oh2bu lopettaa riitelemisensä. Ei kukaan halua riidellä, paitsi hän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka riitelee, oh2bu! Miten riitely lopetetaan? Oh2bu lopettaa riitelemisensä. Ei kukaan halua riidellä, paitsi hän.

        Oletteko te juovuksissa vai vain hieman yksinkertaisia?
        Nyt aloittaja oli OH3HZ ja hänen aloitteensa kannattajat!


      • Anonyymi
        ystävätSralissa kirjoitti:

        Sralin jäsenmäärä tulee vielä nousemaan kun harrastajakunnan maine palaa taas entiselleen. Tämä edellyttää kuitenkin riitelyn lopettamista.

        …ja cb-homojen siivoamista pois bandeilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        …ja cb-homojen siivoamista pois bandeilta.

        Onkos tämä sitä "vihapuhetta?" Vaiko kiihottamista kansanryhmää vastaan. Sisäsiittoisuus se on huono homma. Siksi ei jäsenmäärä tule koskaan enää kasvamaan. Adios.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletteko te juovuksissa vai vain hieman yksinkertaisia?
        Nyt aloittaja oli OH3HZ ja hänen aloitteensa kannattajat!

        Voi kuinka somaa

        2BU niittään nyt sitä satoa mitä hän on kylvänyt vuosien aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkos tämä sitä "vihapuhetta?" Vaiko kiihottamista kansanryhmää vastaan. Sisäsiittoisuus se on huono homma. Siksi ei jäsenmäärä tule koskaan enää kasvamaan. Adios.

        Seksuaalisesti poikkeaviin kohdistettua vihapuhetta se on. Homot radioamatöörit ovat vähemmistö vähemmistössä, joten voisi tuon tulkita myös kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan. Itse tiedän ainakin tusinan verran suomalaisia homo ja bi-seksuaaleja radioamatöörejä ja varmaan heitä on enemmänkin, mutta suurin osa pitää matalaa profiilia, eikä se ole ihme sillä radioamatöörien keskuudesta löytyy myös Suomen kapeakatseisimmat ihmiset. Harrasteen piireissä on poikkileikkaus koko kansasta.


    • io.sys

      Taitaa olla parempi kun ei ole kyseisen yhdistyksen jäsen. Alkaa näyttää meno sikäli hurjalta.

    • joukkoirtisanominen

      Kuulemma pian kenkä heiluu oikein kunnolla srallissa. Niin lähtee näkyvä opposiittio ja FSB porukka selvittää ketkä kirjoittelevat anoyyminä ja kenkää kaikille.

      • yhteistuumin

        Siitä se maine alkaa taas parantua, kohta on riitelyt vain ikävä muisto menneisyydessä!


    • syösrallis
    • Itsensä-pois-potkaissut

      Kesäleiri 2018 oli ja meni. Joko poispotkiminen on alkanut?

    • kiinnion

      Ei ole eikä ala kun toimisto on ja pysyy nettisivujen mukaan kiinni. Helle ilmeiseti turvotti oven. Syksyllä syysateet turvottavat karmit ja talvella märkä ovi jäätyy kiinni. Palaa asiaan keväällä ku sulamis vedet on laskeneet.

    • Öggö

      Heitänpä muutaman ajatuksen ihan vaan pohdittavaksi... kun on puhuttu jäsenten erottamisesta, OH3AC-sitä-tätä, BU-sitä-tätä ja SRAL-sitä tätä ja sitten on nämä tiettyjen henkilöiden henkilökohtaiset kampanjat, vttuilut ja vastavttuilut milloin missäkin ympäristössä.

      Yksi: Naurettavaa pelleilyä. Hitto vie kaikki jäärät, nyt olis paikka katsoa peiliin! Lähes kaikki keskustelu mitä aiheesta on menee Sturgeonin lain suurempaan puoliskoon. (Jos edellä mainittu ei ole tuttu, ks. wikipedia: Sturgeonin laki). Laki on itseasiassa varsin syvällinen.

      Kaksi: Lähdetään liikkeelle tosiasioista – ja nimenomaan hyvistä sellaisesta. P*skaa on maailmassa ihan tarpeeksi, ei sitä tarvitse hakemalla hakea tai korostaa.

      Kolme: Hyvä avaus edelliseen voisi olla, että SRAL vaikka myöntäisi OH3AC:lle kunniamaininnan ja arvostuksen uusista koulutuetuista radioamatööreistä tai mielenkiintoisesta kerhokirjeestä siinä missä OH3AC voisi kirjoittaa kerhokirjeessään myös positiivisia asioita liitosta. Se saa minulta arvostuksen kumpi avaa tämän ensin. Sepä sitä ham spritiä olisi.

      Neljä: Eri mieltä saa aina olla. Ja joku tulee aina olemaan. Kenenkään ei pidä siitä loukkaantua. Jos kritiikki oli perusteltua (ei siis vttuilua vaan perusteluta) niin silloin on peiliin katsomisen paikka jos ensimmäinen ajatus on että kritiiki pitää tukahduttaa. Antaa rakkien räksyttää, kyllä ajatteleva ihminen räksytyksen läpi näkee.

      Viisi: Liiton ei kannata tuhlata voimavaroja arvokeskusteluun tai erottamisruljanssin kaltaisiin asioihin. Käsittääkseni vähintään 99% radioamatööreistä omaa jonkinlaiset aivot – ja siten osaavat kyllä filteröidä propagandan, vttuilun, asiallisen kritiikin ja hyvät ideat erillisiin lokeroihin mielessään.

      Kuusi: Unohdetaan se, mitä on tapahtunut 20v, 10v, 5v, 2v sitten... ja keskityään tulevaan! Radioamatöörihomma on hauska ja monipuolinen harrastus itsessään ja monilla kerhoilla on mukavaa porukkaa. Ruohonjuuritaso ratkaisee harrastuksen tulevaisuuden aina viimekädessä.

      Seitsemän: On aina helpompi kritisoida kuin toimia rakentavasti tai tehdä konkreettisia ehdotuksia. Sietää miettiä … kummalla tavalla minä toimin useammin?

      Kahdeksan: pallo juuri sinulle - kuinka jatkaisit tätä listaa?

      ***
      SRI, en viitsi kirjoittaa omalla nimellä. Ja en ole 3-alueelta jos sitä joku pohtii. Meniköhän tässä nyt uskottavuus :) no samapa tuo. 73! ...ja saa välittää hamsaunaan jos joku viitsii...

      • Radioamatööri-OH4

        Kiito Öggö ihan hyvästä kirjoituksesta. Siinä on paljon asiaa ja ideaa.

        On totta että OH3AC ja BU ovat tehneet enemmän hamssitoiminnan eteen suomessa viime vuosina kuin sral. sral eli memma yrittää kaikin tavoin mitätöidä tämän työn. BU lle on ehdotettu monta kertaa kouluttajapalkintoa tai kerhopalkintoa ja aina on memma sen ampunut alas. Lahden kesäleirihakemusten torjunta on jo kuuluisa asia . Vain memman kuolleen ruumiin yli .

        OH3AC kerholehti on mainettaan parempi . siellä on todella paljon asiaa kaikesta radioon liittyvästä . jos siellä vielä pari vuotta sitten sral ia saatettiin hieman mollata ei sitä siellä enää ole . mutta memman mielestä se että kerrotaan sellaisia asioita joita hän ei halua lukea raivostuttaa
        kerholehti on todella asiantunteva ja kyllä siellä srallia myös kehutaan aika usein . älkää aina lukeko väärin rivien välistä


    • oohoo2kolmekirjainta

      SRAL syyspäivät 16-18.11.2018. Sen jälkeen ham spirit lähtee nousuun erottamalla väärää mieltä olevia jäseniä. Minua ei tarvitse erottaa kun erosin itse jo aikaa sitten.

      • oikeamielinen

        Oikeamielisyys kynniaan!


    • ARRL-ongelmissa

      Radioamatöörien ongelmat eivät rajoitu SRAL:in sisälle. Ongelmia näyttää olevan myös maailmalla. Kun USA:n liitto ARRL alkaa natisemaan liitoksissaan niin...

      perens.com/static/ARRL/TransparencyOctober2018.html

      ARRL:n puolella keskustellaan avoimuudesta ja jäsendemokratiasta, niinikään marraskuussa.

    • OH-PUHDISTUS

      Vajaat kuusi viikkoa enää siihen, kun SRAL aloittaa puhdistustoiminnan. Yksi tapa lisätä uusien jäsenten saamista olisi lukita SRALin kaikki sivut muilta kuin jäseniltä. Avointen ovien päivän sijaan siis suljettujen ovien vuosi.

      • Anonyymi

        Miksi yhdistyksen pitäisi tarjota jäsenpalveluita ei-jäsenille?! Jos haluat palveluita, liity jäseneksi ja lopeta narina. Niin muutkin tekee.


    • Z_Töpeliuz

      Satu radiosta

      Olipa kerran G.Marconi, joka keksi radion. Sen jälkeen monet ryhtyivät leikkimään hänen keksinnöllään ja alkoivat nimittää itseään radioamatööreiksi. Suomessakin heitä oli eräänä päivänä niin paljon, että he perustivat Suomen Radioamatööriliiton. Se olikin tärkeä yhdistys ja siihen kuuluminen oli ehdoton edellytys radioilla leikkimiselle.
      Tulipa sitten kerran EU. EU:n tärkeät sedät Brysselissä huomasivat, että syrjäisessä Suomi -nimisessä maassa oli sellainen liitto, johon kuuluminen oli pakollista jos halusi leikkiä radioilla. Ei sellainen peli vetele, sanoivat sedät. Ja niinpä ei sitten enää ollut kenenkään pakko kuulua Suomen Radioamatööriliittoon.

      Monet siitä heti erosivatkin, mutta enemmistö jäi jäseneksi. Olihan kysymyksessä vanha ja perinteikäs yhdistys, jossa ryypättiin Ham Spirit -nimistä juomaa. Vuosituhatkin sitten vaihtui ja kaikki jatkui kuten ennenkin. Vai jatkuiko? Ham Spiritiin oli jostain ilmaantunut karvas sivumaku! Epäilemättä joku oli nyt päässyt kusaisemaan yhteiseen pulloon. Mutta kuka kumma se oikein mahtoi olla? Kiukkuiset jäsenet ja muutkin radioamatöörit kirjoittelivat tulikiven katkuisia kirjoituksia ja riitelivät keskenään kaikenlaisista aiheista. Yksi väitti sähkötystä Ainoaksi Oikeaksi tavaksi pitää radioyhteyksiä, olihan G.Marconikin sitä käyttänyt. Toinen taas vastusti sitä kaikin voimin ja vaati moista vaatimusta pikaisesti poistettavaksi.
      Lopulta radioasioista päättävä Valtakunnan Ylin Auktoriteetti ilmoitti aviisissaan, että sähkötys poistetaan päiväjärjestyksestä tuota pikaa. Tämä uutinen sai raavaatkin miehet nielemään kyyneleitään ja päästelemään kynästään sellaisia vuodatuksia, että aivan lukijoitakin tuppasi itkettämään. Alkoipa joku etsiä jo hautapaikkaakin itselleen. Onhan se niin väärin, että tämä perinteikäs kantoaallon katkominen tehdään vapaaehtoiseksi. Sittenhän kuka tahansa höyrypää pääsee leikkimään radioilla, eikö millään ole mitään väliä?

      Nyt oli harrastaminen muuttunut lähes sotaan verrattavaksi toiminnaksi. Radioamatöörien kokouksessakin osanottajat kieltäytyivät antamasta johtajilleen puhtaita papereita ensimmäisen kerran maailmanhistorian aikana. Eipä varmaan osaa kukaan sanoa mitä tästä seuraa. Mutta sen verran totiseksi on radiolla leikkiminen mennyt, että ei sitä enää uskalla harrastaa ainakaan Ham Spiritin vaikutuksen alaisena!

    • TulevaisuusdenSRAL

      Vaalien tuloksesta päätellen erottamiskengälle tulee kovasti töitä. 505 jäsentä äänesti väärin ja siten omaa väärät arvot ollakseen kelpo jäseniä. Mahdollisesti liittoon jäi myös piilottelemaan moni jäsen, joka ei äänestänyt, muttei kuitenkaan liene riittävän puhdasmielinen jatkoon?

    • kiitollisna

      Nuoret erottavat häiriköt jos katsovat aiheelliseksi, mutta keskittykäämme me yli 50-vuotiaat ja ikämiehet vain kilvoitteluun keskenämme, nuoret luovat liiton uusiksi meidän jälkeemme ja meidän kaikkien hyväksi, luottakkaamme heihin!

    • Se mitä liitto tekee edellä lisä liiton jäsenet tekee perässä. Nyt on jäsenistöltä liitolle mennyt aloite jäsenen erottamiseksi. Miten kuulostaakaan tutulle. Vielä ei ole selvää onko tämä porukka se liiton tausta voima, joka on vuosia kouluttanut liiton hallituksen jäseniä. No tämä on kovin suomalainen tapa hoitaa asioita. Liiton ainoa toimen kuva vuoden 2000 jälkeen on ollut hajoittaa liitto. Nämä "viranomais" toimet ovat vain kulissi, jolla voidaan oksentaa jäsenistön rahoilla jäsenistön suuntaan. Nyt tämä tausta ryhmä yrittää vielä ajaa toimensa loppuun liiton hajoittamiseksi. Kannataisiko vielä oman ajatuksen omaavien liton jäsenten ryhdistäytyä ja ajaa tämä tausta paska porukka pois liitosta? Näin voisi löytyä harmonia.

      • Anonyymi

        Lukisit aloitteen loppuun saakka siinä lukee että aloite koskee vain hallituksesta erottamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukisit aloitteen loppuun saakka siinä lukee että aloite koskee vain hallituksesta erottamista.

        Aloite koskee vain hallituksesta erottamista, mutta mistä syystä?
        Syyksi eivät kelpaa tutut vanhat selitykset tai valittajien vuosikymmeniä jatkunut henkilökohtainen kauna.

        Miksi tällaisia aloitteita tehtaillaan kun jo aiempien kokemusten perusteella tiedetään että seurauksena ei ole muuta kuin riitelyn jatkuminen ja liiton julkisuuskuvan painuminen aina vain alemmas?

        Nämä riitelijät leireissään eivät ilmeisesti pätkääkään piittaa millaisen kuvan he toiminnallaan liitosta luovat ulkopuolisille ja heille jotka harrasteeseen ryhtymistä ehkä harkitsevat.

        Jo riittää vuosikymmenien paskanvatkaaminen!


    • Anonyymi

      Vuosi on 2023 ja edelleen Jussilan Jari laulaa ja tanssii hovinsa säestämänä.

      • Anonyymi

        Entäpä 2BH:n hovi, mitä he tekevät?


    • Anonyymi

      Niiku mikä aloite?
      Voiko laittaa linkkiä?

      • Anonyymi

        Kannattaa seurata sähköpostilistaa Ham sauna ja fin ham. Sieltä näkee kuka taas on perseillyt liiton toimia vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa seurata sähköpostilistaa Ham sauna ja fin ham. Sieltä näkee kuka taas on perseillyt liiton toimia vastaan.

        Kannattaa seurata liiton sivuja, sieltä selviää millaisia perseilyaloitteita on jälleen kynäilty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa seurata liiton sivuja, sieltä selviää millaisia perseilyaloitteita on jälleen kynäilty.

        Kyllä nyt Jussila ja jussilistit perseilevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä nyt Jussila ja jussilistit perseilevät.

        Kertokaapas näistä ajankohtaisista perseilyistä tarkemmin?
        Saataisi vähän perspektiiviä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kertokaapas näistä ajankohtaisista perseilyistä tarkemmin?
        Saataisi vähän perspektiiviä.

        Jussila kannatti kevätkokouksen siirtämistä siinä tarpeeksi perseilyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussila kannatti kevätkokouksen siirtämistä siinä tarpeeksi perseilyä.

        Jos on vähänkään perehtynyt psykologiaan ja tunnistaa millainen tapaus Jussila on, voi hyvin ymmärtää että kysymys on yksinkertaisista syy- ja seuraussuhteista.

        Puretaampa koko tapahtumakulku vaihe vaiheelta osiin, että sen ymmärtäminen ja ongelmien sisäistäminen olisi helpompaa.

        A) Antijussilistit (2BC ystävineen ja oppipoikineen) tekevät jäsenaloitteen, jossa esitetään kevätkokoukselle Jussilan erottamista liiton hallituksesta.
        B) Jussilan pasmat menevät jäsenaloitteen johdosta sekaisin, hän ymmärtää hallituspaikkansa olevan uhattuna ja persoonallisen ominaisuutensa johdosta kykenee enää keskittymään vain omien toimintamahdollisuuksiensa turvaamiseen.
        C) Jussila torpedoi hallituksen mahdollisuudet kevätkokouksen järjestämiseksi.
        D) Hallituksen jäsenet joutuvat painostavaan tilanteeseen, jonka seurauksena uupumukseen ajautuneet puheenjohtaja ja yksi hallituksen rivijäsen eroavat.

        Tilanne sai siis alkunsa antijussilistien toimesta.

        Antijussilistit eivät hyväksyneet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti toimitetun jäsenvaalin tulosta, jonka vaalin seurauksella Jussila sai vuodeksi paikan yhdistyksen hallituksesta. Antijussilistit päättivät jatkaa jo perinteeksi käynyttä riitelyn kulttuuria tekemällä jäsenkokoukselle esityksen Jussilan erottamiseksi hallituksen jäsenyydestä.

        Voidaankin todeta antijussilistiien olevan itse osa ongelmaa toimiessaan näin yhdistyksen jäsenkunnan kokonaisedun vastaisella tavalla.
        He ovat joko vihansa sokaisemia eivätkä siksi näe toimiensa seurauksia ja näin kykene toimimaan loogisesti yhteisen kokonaisedun nimissä tai sitten eivät vain ole ymmärtäneet millaisen erityishenkilön kanssa ovat tekemisissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on vähänkään perehtynyt psykologiaan ja tunnistaa millainen tapaus Jussila on, voi hyvin ymmärtää että kysymys on yksinkertaisista syy- ja seuraussuhteista.

        Puretaampa koko tapahtumakulku vaihe vaiheelta osiin, että sen ymmärtäminen ja ongelmien sisäistäminen olisi helpompaa.

        A) Antijussilistit (2BC ystävineen ja oppipoikineen) tekevät jäsenaloitteen, jossa esitetään kevätkokoukselle Jussilan erottamista liiton hallituksesta.
        B) Jussilan pasmat menevät jäsenaloitteen johdosta sekaisin, hän ymmärtää hallituspaikkansa olevan uhattuna ja persoonallisen ominaisuutensa johdosta kykenee enää keskittymään vain omien toimintamahdollisuuksiensa turvaamiseen.
        C) Jussila torpedoi hallituksen mahdollisuudet kevätkokouksen järjestämiseksi.
        D) Hallituksen jäsenet joutuvat painostavaan tilanteeseen, jonka seurauksena uupumukseen ajautuneet puheenjohtaja ja yksi hallituksen rivijäsen eroavat.

        Tilanne sai siis alkunsa antijussilistien toimesta.

        Antijussilistit eivät hyväksyneet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti toimitetun jäsenvaalin tulosta, jonka vaalin seurauksella Jussila sai vuodeksi paikan yhdistyksen hallituksesta. Antijussilistit päättivät jatkaa jo perinteeksi käynyttä riitelyn kulttuuria tekemällä jäsenkokoukselle esityksen Jussilan erottamiseksi hallituksen jäsenyydestä.

        Voidaankin todeta antijussilistiien olevan itse osa ongelmaa toimiessaan näin yhdistyksen jäsenkunnan kokonaisedun vastaisella tavalla.
        He ovat joko vihansa sokaisemia eivätkä siksi näe toimiensa seurauksia ja näin kykene toimimaan loogisesti yhteisen kokonaisedun nimissä tai sitten eivät vain ole ymmärtäneet millaisen erityishenkilön kanssa ovat tekemisissä.

        Korjaus:
        Ei 2BC (anteeksi kirjoitusvirheestä), tarkoitin tietenkin 2BH.

        Jari, ex. OH4BC on kirjoittanut paljon vuosikymmenten takaisista tapahtumista joista myös selviää miljonäärin keskeinen osuus riitelyn alkuperäisenä osapuolena. Nuo kirjoitukset löytyvät verkosta ja ovat edelleen kaikkien vapaasti luettavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on vähänkään perehtynyt psykologiaan ja tunnistaa millainen tapaus Jussila on, voi hyvin ymmärtää että kysymys on yksinkertaisista syy- ja seuraussuhteista.

        Puretaampa koko tapahtumakulku vaihe vaiheelta osiin, että sen ymmärtäminen ja ongelmien sisäistäminen olisi helpompaa.

        A) Antijussilistit (2BC ystävineen ja oppipoikineen) tekevät jäsenaloitteen, jossa esitetään kevätkokoukselle Jussilan erottamista liiton hallituksesta.
        B) Jussilan pasmat menevät jäsenaloitteen johdosta sekaisin, hän ymmärtää hallituspaikkansa olevan uhattuna ja persoonallisen ominaisuutensa johdosta kykenee enää keskittymään vain omien toimintamahdollisuuksiensa turvaamiseen.
        C) Jussila torpedoi hallituksen mahdollisuudet kevätkokouksen järjestämiseksi.
        D) Hallituksen jäsenet joutuvat painostavaan tilanteeseen, jonka seurauksena uupumukseen ajautuneet puheenjohtaja ja yksi hallituksen rivijäsen eroavat.

        Tilanne sai siis alkunsa antijussilistien toimesta.

        Antijussilistit eivät hyväksyneet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti toimitetun jäsenvaalin tulosta, jonka vaalin seurauksella Jussila sai vuodeksi paikan yhdistyksen hallituksesta. Antijussilistit päättivät jatkaa jo perinteeksi käynyttä riitelyn kulttuuria tekemällä jäsenkokoukselle esityksen Jussilan erottamiseksi hallituksen jäsenyydestä.

        Voidaankin todeta antijussilistiien olevan itse osa ongelmaa toimiessaan näin yhdistyksen jäsenkunnan kokonaisedun vastaisella tavalla.
        He ovat joko vihansa sokaisemia eivätkä siksi näe toimiensa seurauksia ja näin kykene toimimaan loogisesti yhteisen kokonaisedun nimissä tai sitten eivät vain ole ymmärtäneet millaisen erityishenkilön kanssa ovat tekemisissä.

        Jussilistit saivat uhkauksillaan kokouksen peruuntumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussilistit saivat uhkauksillaan kokouksen peruuntumaan.

        Niin, kysymys on yksinkertaisesta syy ja seuraussuhteesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa seurata sähköpostilistaa Ham sauna ja fin ham. Sieltä näkee kuka taas on perseillyt liiton toimia vastaan.

        Mitä nämä Ham-sauna ja fin ham ovat? Jotain savustekinkkuako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jussila kannatti kevätkokouksen siirtämistä siinä tarpeeksi perseilyä.

        Kevätkokous oli pidettävä sääntöjen mukaan viimeksi 31.7.2023.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on vähänkään perehtynyt psykologiaan ja tunnistaa millainen tapaus Jussila on, voi hyvin ymmärtää että kysymys on yksinkertaisista syy- ja seuraussuhteista.

        Puretaampa koko tapahtumakulku vaihe vaiheelta osiin, että sen ymmärtäminen ja ongelmien sisäistäminen olisi helpompaa.

        A) Antijussilistit (2BC ystävineen ja oppipoikineen) tekevät jäsenaloitteen, jossa esitetään kevätkokoukselle Jussilan erottamista liiton hallituksesta.
        B) Jussilan pasmat menevät jäsenaloitteen johdosta sekaisin, hän ymmärtää hallituspaikkansa olevan uhattuna ja persoonallisen ominaisuutensa johdosta kykenee enää keskittymään vain omien toimintamahdollisuuksiensa turvaamiseen.
        C) Jussila torpedoi hallituksen mahdollisuudet kevätkokouksen järjestämiseksi.
        D) Hallituksen jäsenet joutuvat painostavaan tilanteeseen, jonka seurauksena uupumukseen ajautuneet puheenjohtaja ja yksi hallituksen rivijäsen eroavat.

        Tilanne sai siis alkunsa antijussilistien toimesta.

        Antijussilistit eivät hyväksyneet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti toimitetun jäsenvaalin tulosta, jonka vaalin seurauksella Jussila sai vuodeksi paikan yhdistyksen hallituksesta. Antijussilistit päättivät jatkaa jo perinteeksi käynyttä riitelyn kulttuuria tekemällä jäsenkokoukselle esityksen Jussilan erottamiseksi hallituksen jäsenyydestä.

        Voidaankin todeta antijussilistiien olevan itse osa ongelmaa toimiessaan näin yhdistyksen jäsenkunnan kokonaisedun vastaisella tavalla.
        He ovat joko vihansa sokaisemia eivätkä siksi näe toimiensa seurauksia ja näin kykene toimimaan loogisesti yhteisen kokonaisedun nimissä tai sitten eivät vain ole ymmärtäneet millaisen erityishenkilön kanssa ovat tekemisissä.

        1.1.2023 - 31.12.2023 hallitusta ei valittu vaaleilla, vaan vaaleitta. Vihan veljet eivät asettaneet yhtään ehdokasta.

        Hallitus lamaantui Ari Lehdon, OH3HZ:n aloitteen vuoksi. Joukkovoimaa lisättiin 100%, koska 20:n asemesta olisi voitu erottamisaloite tehdä 10:lläkin jäsenellä.

        Ari Lehto on kunnostautunut muussakin. Hän vastustaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä. Ehkä Hämeen Radioharrastajat ja Päijät-Hämeen Viestikilta maksavat omistaan uusien radioamastöörien opettamisen perusluokkaan, kun puolustusmäärärahat eivät onnistu.

        Lahdessa on kaksi vaarallista separatistijärjestöä, jotka yrittävät vallata Radiomäen ja kukistaa oikeamieliset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korjaus:
        Ei 2BC (anteeksi kirjoitusvirheestä), tarkoitin tietenkin 2BH.

        Jari, ex. OH4BC on kirjoittanut paljon vuosikymmenten takaisista tapahtumista joista myös selviää miljonäärin keskeinen osuus riitelyn alkuperäisenä osapuolena. Nuo kirjoitukset löytyvät verkosta ja ovat edelleen kaikkien vapaasti luettavissa.

        Ja kuka tämä Nokia-miljonääri oli, joka vaivautui ottamaan Jari Jussilan riepoteltavakseen? Eikö ajalle ja rahalle olisi parempaa käyttöä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1.1.2023 - 31.12.2023 hallitusta ei valittu vaaleilla, vaan vaaleitta. Vihan veljet eivät asettaneet yhtään ehdokasta.

        Hallitus lamaantui Ari Lehdon, OH3HZ:n aloitteen vuoksi. Joukkovoimaa lisättiin 100%, koska 20:n asemesta olisi voitu erottamisaloite tehdä 10:lläkin jäsenellä.

        Ari Lehto on kunnostautunut muussakin. Hän vastustaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä. Ehkä Hämeen Radioharrastajat ja Päijät-Hämeen Viestikilta maksavat omistaan uusien radioamastöörien opettamisen perusluokkaan, kun puolustusmäärärahat eivät onnistu.

        Lahdessa on kaksi vaarallista separatistijärjestöä, jotka yrittävät vallata Radiomäen ja kukistaa oikeamieliset.

        Vaali se on sopuvaalikin.
        Puheenjohtajaksi ei asettunut kuin yksi ehdokas joka oli toiminut esimerkillisesti virkaatekevänä puheenjohtajana vuoden 2022. Ilmeisesti hänet koettiin myös vihan veljeskunnassa käypäiseksi kunhan vain toimii ohjeistuksen mukaisesti.
        1.1.2023 - 31.12.2023 hallituksen jäsenet tulivat siis hyväksytyiksi Suomen Radioamatööriliiton sääntöjen mukaisesti.


    • Mitä liitto on alottanut 2000 luvun alussa, sitä nyt "hyvät ystävät" liiton jäsenet jatkaa. Kuhan nyt olisi syytä erottaa liitosta? Onko todellakin kaikki jäsenet sitä mieltä, että tämä ikuinen paskan heitton on tarpeelista? Ehdokas asettelu ja äänestys oli Suomen lain ja liiton hyvien ystävien pykälien mukainen. Nyt sitten yksi liiton hyvä ystävä keksii kuormittaa liiton toimistoa turhalla esityksellä. Saanyt vielä puhuttua hyviä ystäviä mukaan tälläiseen. Ikään kuin liitolla ei olisi mitään muuta tehtävää. Tällä aloitteella halua aloitteen tekiä pitellä jotain omaa konnuutta. Olisi syytä tutkia mitä paskaa halutaan lapioida suohon.
      Kaikki jäsenet eivät näe vieläkään tätä kuviota, mikä liitossa valitsee. On näennäinen hallitus, jolla ei todellisuudessa ole mitään vikaa. On hyvät ystävät kerho joka pyörittää liittoa. Jos ei muuten niin tehdään hieman alotteita ja kanteluita. Mitä hittoa kannattaa tuolle hyvät ystävät kerholle maksaa jäsen maksuja? Herätkää jo ja jättäkää tuollainen paska liitto.
      Liiton virallisella ham sauna palstalla voi rivien välistä lukea ketkä liittoa todella ohjaa. Sieltä saa kenkää jos näille hyville ystäville sanoo vastaan. Paskaa parukkaa. Vielä kehdataan väittää, että ei ole sidoksissa liittoon. No paskaa saa puhua. Lukekaa totuus rivien välistä.
      Kaikki 2000 luvun alun epäkohdat tulee aikanaan esille kirjan muodossa. Tämä kirja tulee olemaan hyvä teos, kun hitoriaa seuraavan kerran kirjoitetaan. Sitä odotelessa.

      • Anonyymi

        Vesa sinäkö se olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vesa sinäkö se olet?

        Vesa on itse keksinyt tuon hanurijatsin ja lähes kaikilla srallin leireillä on ollut keppihevoskilpailu perheen pienemmille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vesa on itse keksinyt tuon hanurijatsin ja lähes kaikilla srallin leireillä on ollut keppihevoskilpailu perheen pienemmille.

        Mielenkiitoista kirjoitella taustaa tapahtumiin liiton hallituksen synkistä vuosista. Varsinkin, kun saa tehdä sen jonkun toisen "nimissä". Olisi hienoa, sekä liitossa, että myös täällä jos syylistämiset kohdistettaisiin oikeisiin henkilöihin. Jos ette muita keksi syyttää, niin tässä lainauksessa on teille hyvää pohdittavaa:

        Huomenia.

        Hoksottimiltaan keskimääraistä heikompi osa (noin 50% jäsenistöstä)
        varmaan haluaisi tietää oleellliset erot näiden Elinten toiminnassa?

        Pena OH3BK

        Kumpaan kuulut liiton jäsenistössä? 50% liiton säsenistä on vajaa älyisiä. Ainakin penan mukaan. Toisin päin käänettynä oletko siinä 50% joukossa joka maksaa parempien jäsenten harrastuksen?
        Tuo 50% varmaankin pitää paikkansa, kun tämä pena on peruskivenä liiton hallitusta ohjailemassa. Tarkkaan on tutkinut.


    • Anonyymi

      Taas oli jäsenistössä näitä turhan tärkeitä tyhjäntoimittajia. Suuta soitetaan ja kuitenkan ei olla valmiita itse tekemään tekemään mitään. Arvostellaan liitton hallitukseen valittuja, mutta ei itse uskaleta lähteä ehdokaaksi. Onhan se noloa jos ei vaikka valita tai sitten valitaan ja ei sitten osata tehdä asioille mitään. Hamekangas tuolaisille tyhjän toimittajille pitäisi ostaa. Akkojen touhua vaatia halituksen jäsenten erottamista. Sopisi näyttä itse mallia kuinka asiat tehdään oikein ja miten liitto saadaan suosta.

      • Anonyymi

        Miksi täällä huutelet koska et ole jäsen?


    • Tässä henkilölista:

      Allekirjoittajat

      OH3HZ Ari Lehto
      OH2AUE Michael Fletcher
      OH2GEK Niko Halminen
      OH1FF Jukka Hietaranta
      OH3JUE Heikki Korkeamäki
      OH2BH Martti Laine
      OH2BCI Raimo Lehto
      OH3UU / OH2BCV Risto Lund
      OH3WE Kai Nilakari
      OH3JR Henri Olander
      OH6MWQ Jukka Pappinen
      OH2QM Alf Pousar
      OH2LRD Marko Saarela
      OH2KI Jorma Saloranta
      OH8HMX Heikki Seppänen
      OH4BW Harri Sundberg
      OH3ERV Tuomas Tauriala
      OG2M / OH2BJK Pertti Turunen

      Yhteensä 18 kappaletta.

      Perustelut ovat tyyppiä "minun mielestäni" eli ei rationaalisia perusteluja.

      Kun vaaleissa valitaan (hallitukseen), niin ei pitäisi voida tällaisin perustein edes käsitellä ehdotusta. Hajoaako SRAL?

      • Anonyymi

        Nyt muisti pettää OH6XY ja se joku toinen erotettiin noin 10 vuotta sitten srallin hallituksesta vastaavalla tavalla.


      • Anonyymi

        On vaikeaa ymmärtää heidän intressejään jatkaa riidan kylvämistä!
        Eivätkö he vain voisi antaa asian olla ja sietää nyt sen että JJ on demokraattisesti ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti valittu tehtäväänsä yhdeksi kaudeksi, onko se kertakaikkiaan liikaa vaadittu? Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?
        Ehkäpä näiden riidankylväjien tulisi itse erota?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vaikeaa ymmärtää heidän intressejään jatkaa riidan kylvämistä!
        Eivätkö he vain voisi antaa asian olla ja sietää nyt sen että JJ on demokraattisesti ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti valittu tehtäväänsä yhdeksi kaudeksi, onko se kertakaikkiaan liikaa vaadittu? Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?
        Ehkäpä näiden riidankylväjien tulisi itse erota?

        Vahingossa säälistä jumbosijalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vahingossa säälistä jumbosijalla

        Jumbosijalla mutta silti yhdistyksen sääntöjen mukaisesti ehdokkaaksi hyväksytty ja tullut valituksi.

        Kyllä tämän kaltaisen liiton olisi tervettä hajota, jatkuvasti tulehtunut tilanne ei voi olla kenenkään etu.

        SRAL:issa nyt olevat toiminnot voisi jakaa useamman yhdistyksen kesken hoidettaviksi kuten on tehty eräissä naapurimaissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vaikeaa ymmärtää heidän intressejään jatkaa riidan kylvämistä!
        Eivätkö he vain voisi antaa asian olla ja sietää nyt sen että JJ on demokraattisesti ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti valittu tehtäväänsä yhdeksi kaudeksi, onko se kertakaikkiaan liikaa vaadittu? Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?
        Ehkäpä näiden riidankylväjien tulisi itse erota?

        Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. Näin se menee julkisessa vallankäytössä ja taloyhtiöissäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt muisti pettää OH6XY ja se joku toinen erotettiin noin 10 vuotta sitten srallin hallituksesta vastaavalla tavalla.

        Silloin hallituksesta erotettiin jäsenistän päätöksella ja luottamuspulan vuoksi kaksi hallituksen jäsentä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumbosijalla mutta silti yhdistyksen sääntöjen mukaisesti ehdokkaaksi hyväksytty ja tullut valituksi.

        Kyllä tämän kaltaisen liiton olisi tervettä hajota, jatkuvasti tulehtunut tilanne ei voi olla kenenkään etu.

        SRAL:issa nyt olevat toiminnot voisi jakaa useamman yhdistyksen kesken hoidettaviksi kuten on tehty eräissä naapurimaissa.

        kyllä MPK kurahousuille oma liittonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. Näin se menee julkisessa vallankäytössä ja taloyhtiöissäkin.

        Näinhän se menee, mutta ymmärtävätkö nämä epäluottamusta esittävät jatkavansa vanhaa riitelyn ilmapiiriä ja tekevänsä hallaa koko yhdistyksen julkisuuskuvalle?
        Ajatelkaa nyt siis pelkkää yhdistyksen julkisuuskuvaa ja unohtakaa se teille niin rakas ja tunteitanne kuohuttava Jussila!
        SRAL näyttäytyy riitaisana ummehtuneisuuden linnakkeena josta huokuvat menneisyyden virheet ja kaunan kulttuuri.


      • Anonyymi

        Näin on kyseinen tapaus tehnyt, mutta näyttää siltä että te ette itse epäluottamusesityksiä tekemällä ymmärrä härkkivänne ampiaispesää lisäten siten riitelyä, jonka kuohut aina leviävät julkisuuteen heikentäen liiton huonoa julkisuuskuvaa vielä entistäkin enemmän.

        Tällä kertaa te olette osaltanne saaneet aikaan hallitukselle mahdottoman tilanteen, jossa kaksi sen viatonta ja tämän teidän riitelynne ulkopuolista jäsentä ovat joutuneet eroamaan.

        Te epäluottamuslauseiden tekijät, riidanhaastajat olette osa ongelmaa, ei pelkästään kaunanne kohde kuten te haluatte asian esittää. It takes two to tango!

        Uusia toimijoita ette todella tällä keinoin hallitukseen tule saamaan kun näin kaikki mahdollisuutenne aivan omalla toiminnallanne tuhoatte. Yhdistyksemme loppu näyttää vääjäämättömältä ja se on erittäin valitettavaa.


      • Anonyymi

        Kirjoittaja ei ollut Jussila vaan henkilö joka näkee tämän kaiken typeryyden eikä aina vain jaksa hiljaa seurata sivusta.

        OH3HZ ja muut antijussilistit tekivät jäsenaloitteen Jussilan erottamiseksi hallituksesta.
        Selvisi että uuden ajantasaisen yhdistyslain mukaan koko jäsenkuntaa on informoitava mikäli yhdistyksen jäsenkokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä.
        Koska RA-lehdessä ja internetissä julkaistuissa jäsenkokouskutsuissa ei tätä etäkokkousmahdollisuutta oltu kaikille jäsenille tuotu rittävästi julki, ei kokousta voitu alkuperäisessä aikataulussa järjestää. Jos kokous olisi järjestetty, olisi hallitus toiminut lainvastaisella tavalla.
        Koska Jussila tiesi tästä lakimuutoksesta, onnistui hän informoimaan hallitusta asiasta ja lykkäämään jäsenkokouksen järjestämistä siten että myöhemmin järjestettävässä kokouksessa on kaikilla jäsenillä varmasti tieto ja mahdollisuus osallistua päättämään Jussilan jäsenyyden jatkosta liiton hallituksessa, myös jussilisteilla eikä vain heidän vastustajillaan.

        Antijussilistit vaativat kovaan ääneen hallitusta jatkamaan alkuperäisessä aikataulussa, mutta puheenjohtaja ei halunnut toimia yhdistyslain vastaisella tavalla ja päätti lähteä.
        Jos antijussilistit olisivat saaneet tahtonsa läpi olisi edessä ollut todennäköisesti uusi haaste käräjäoikeuteen, jonka liitto olisi jälleen hävinnyt.

        Tällä kertaa antijussilistit aloittivat ja osaltaan vaikuttivat siihen ettei kevätkokousta voitu järjestää alkuperäisessä aikataulussa. Olisivat antaneet hallituksen rauhassa työskennellä niin ei puheenjohtajankaan olisi tarvinnut lähteä kesken kautensa.
        Ei tarvitse olla Jussila tai jussilisti ymmärtääkseen että tuollainen on aivan virtsakallojen toimintaa!


      • Ongelmia on liiton syöpä osastolla. Munattomia akkoja, joista kukaan ei kykene haastamaan Jussilaa asettumalla ehdokaaksi.
        Syöpä osasto on nämä perustelemattoman jäsenaloitteen tekijä ja sen kannattajat. Myöskin samaan kastiin kuuluu jäsenistön arvosteliat (50% vajaa älyisiä).


      • Anonyymi

        Tuleeko uusi jäsenaloite tuossa listassa mainittujen erottamiseksi liiton jäsenyydestä?


      • Anonyymi

        OH3HZ Ari Lehto
        - melko epäonnistunut pätevyystutkija, joka vastutaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä, mutta istuu Päijät-Hämeen Viestikillan ja Hämeen Radioharrastajien hallituksessa kuin tatti, aina valmis Lahden Radioamatöörikerhon vastaisiin toimiin, kunhan joku SRALn vanhasta hallitusrintamasta yllyttää

        OH2AUE Michael Fletcher
        - paperilla tekniikan mies, mutta jostain syystä ehkä ikäännyttyään menettänyt itsehillintäänsä ja harkintakykyään

        OH2GEK Niko Halminen
        - outo uusi tapaus

        OH1FF Jukka Hietaranta
        - outo tapaus
        OH3JUE Heikki Korkeamäki
        - outo tapaus
        OH2BH Martti Laine
        - outo tapaus

        OH2BCI Raimo Lehto
        - outo tapaus

        OH3UU / OH2BCV Risto Lund
        - outo tapaus

        OH3WE Kai Nilakari
        - värvätty avuksi joukkovoimaksi Ari Lehdon toimesta ja Hämeen Radioharrastajien vuoksi - ihme, että allekirjoitti

        OH3JR Henri Olander
        - pätevyystutkija ja periaatteessa rauhallinen mies, nyt ilman vaaleja SRALn puheenjohtaja: ihme, että allerkirjoitti, suuri ihme

        OH6MWQ Jukka Pappinen
        - huumorimies: ei tärise kuin Lehto ja Wirtanen Jussilan nähdessään

        OH2QM Alf Pousar
        - Affe ottaa maineriskiä, vaikka on 3699 kHz LSB:n vakioradioääni

        OH2LRD Marko Saarela
        - insinöörimajuri, joka ikään kuin on Suomen puolustustoimien suurlähettiläs SRAL:ssa: kirjoittelee naishenkilön puolesta outoja kirjallisuusarvioita Pekka Töpöhännästä. OH2sotaLoRDi

        OH2KI Jorma Saloranta
        - Jussilan ikivanha tuttu vuodelta 1971. Salorantaa epäiltiin saippuanliukkaaksi, Saloranta järjesti 2021 syyskokouksessa provkaation jäähyväispuheessaan; ehdotti, että liitto erottaa Jari Jussilan jäsenyydestään (laittomasti). Aloitetta ei ollut kokouskutsussa. Jussila jollain syyllä pakotti eroamaan SRALn puheenjohtajuudesta.

        OH8HMX Heikki Seppänen
        - outo tapaus

        OH4BW Harri Sundberg
        - outo tapaus

        OH3ERV Tuomas Tauriala
        - entinen SRALn varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Lopetti Lahden Radioamatöörikerhon vainoamisen, muttei ainakaan sen sihteerin mielestä saanut tai tohtinut saada mitään aikaiseksi

        OG2M / OH2BJK Pertti Turunen

        - outo tapaus

        Allekirjoittajiksi on suorastaan värvätty miltei järkimiehenäkin pidettäviä ja teknillisesti suuntautuneita.

        Melkoista harkitsemattomuutta ovat osoittaneet kostoksi Saloranta, yllytyksestä Tauriala ja harkitsemattomuuttaan Olander. Tampereen Radioamatöörit ja Hämeenlinnan Radioamatöörit ovat nyt jonkinlainen vihakeskus, minkä tarkoitus on estää III luokan radioamastööritutkinnon perustaminen. Tauriala on nyt valittu jonkinlaiseksi Koivaaran kaltaiseksi esiliinaksi.

        Ihmeellistä tässä on se, että allekirjoittajia on 8 enemmän kuin oli tarvis, On haettu "joukkovoimaa", Ihmeellistä on myös se, ettei allekirjoittajien joukossa ole Marko Wirtasta. Hän lienee jo hieman kypsynyt,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. Näin se menee julkisessa vallankäytössä ja taloyhtiöissäkin.

        "Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. "

        Miten se Jussilan luottamus hupeni tammikuun ensimmäisinä päivinä? Näkikö Ari Lehto jonkin Johanneksen ilmestyksen, kun tuli tuohon johtopäätökseen?

        Olisiko aika tehdä kymmenen jäsenen aloite siitä, onko puheenjohtaja Olanderilla enää maaliskuussa luottamusta jäljellä siinä määärin kuin uudenvuodenpäivänä?

        Toinen, jonka luottamuksesta voisi äänestää, on Timo Kiisken kanssa jossain ihme Whatappissa kolmannen luokan radioamatööritutkitoa vastustavan Tuomas Taurialan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoittaja ei ollut Jussila vaan henkilö joka näkee tämän kaiken typeryyden eikä aina vain jaksa hiljaa seurata sivusta.

        OH3HZ ja muut antijussilistit tekivät jäsenaloitteen Jussilan erottamiseksi hallituksesta.
        Selvisi että uuden ajantasaisen yhdistyslain mukaan koko jäsenkuntaa on informoitava mikäli yhdistyksen jäsenkokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä.
        Koska RA-lehdessä ja internetissä julkaistuissa jäsenkokouskutsuissa ei tätä etäkokkousmahdollisuutta oltu kaikille jäsenille tuotu rittävästi julki, ei kokousta voitu alkuperäisessä aikataulussa järjestää. Jos kokous olisi järjestetty, olisi hallitus toiminut lainvastaisella tavalla.
        Koska Jussila tiesi tästä lakimuutoksesta, onnistui hän informoimaan hallitusta asiasta ja lykkäämään jäsenkokouksen järjestämistä siten että myöhemmin järjestettävässä kokouksessa on kaikilla jäsenillä varmasti tieto ja mahdollisuus osallistua päättämään Jussilan jäsenyyden jatkosta liiton hallituksessa, myös jussilisteilla eikä vain heidän vastustajillaan.

        Antijussilistit vaativat kovaan ääneen hallitusta jatkamaan alkuperäisessä aikataulussa, mutta puheenjohtaja ei halunnut toimia yhdistyslain vastaisella tavalla ja päätti lähteä.
        Jos antijussilistit olisivat saaneet tahtonsa läpi olisi edessä ollut todennäköisesti uusi haaste käräjäoikeuteen, jonka liitto olisi jälleen hävinnyt.

        Tällä kertaa antijussilistit aloittivat ja osaltaan vaikuttivat siihen ettei kevätkokousta voitu järjestää alkuperäisessä aikataulussa. Olisivat antaneet hallituksen rauhassa työskennellä niin ei puheenjohtajankaan olisi tarvinnut lähteä kesken kautensa.
        Ei tarvitse olla Jussila tai jussilisti ymmärtääkseen että tuollainen on aivan virtsakallojen toimintaa!

        Miksi Jussila-hallitus ei järjestänyt SRALn sääntöjen mukaan kevätkokousta heinäkuun loppuun mennessä, vaan jälleen rikottiin sääntöjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Jussila-hallitus ei järjestänyt SRALn sääntöjen mukaan kevätkokousta heinäkuun loppuun mennessä, vaan jälleen rikottiin sääntöjä?

        Semantiikkaa, ymmärrettävä muotovirhe sen rinnalla mitä kevätkokouksen järjestäminen alkuperäisessä aikataulussa olisi tietänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. "

        Miten se Jussilan luottamus hupeni tammikuun ensimmäisinä päivinä? Näkikö Ari Lehto jonkin Johanneksen ilmestyksen, kun tuli tuohon johtopäätökseen?

        Olisiko aika tehdä kymmenen jäsenen aloite siitä, onko puheenjohtaja Olanderilla enää maaliskuussa luottamusta jäljellä siinä määärin kuin uudenvuodenpäivänä?

        Toinen, jonka luottamuksesta voisi äänestää, on Timo Kiisken kanssa jossain ihme Whatappissa kolmannen luokan radioamatööritutkitoa vastustavan Tuomas Taurialan.

        Olisi aika tehdä aloite Jari Ojalan OH8LQ ja Timo Rinteen OH5LLR:n erottamisesta. Ojala halusi tätä jo Vierumäellä hallituksen kyselytunnilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OH3HZ Ari Lehto
        - melko epäonnistunut pätevyystutkija, joka vastutaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä, mutta istuu Päijät-Hämeen Viestikillan ja Hämeen Radioharrastajien hallituksessa kuin tatti, aina valmis Lahden Radioamatöörikerhon vastaisiin toimiin, kunhan joku SRALn vanhasta hallitusrintamasta yllyttää

        OH2AUE Michael Fletcher
        - paperilla tekniikan mies, mutta jostain syystä ehkä ikäännyttyään menettänyt itsehillintäänsä ja harkintakykyään

        OH2GEK Niko Halminen
        - outo uusi tapaus

        OH1FF Jukka Hietaranta
        - outo tapaus
        OH3JUE Heikki Korkeamäki
        - outo tapaus
        OH2BH Martti Laine
        - outo tapaus

        OH2BCI Raimo Lehto
        - outo tapaus

        OH3UU / OH2BCV Risto Lund
        - outo tapaus

        OH3WE Kai Nilakari
        - värvätty avuksi joukkovoimaksi Ari Lehdon toimesta ja Hämeen Radioharrastajien vuoksi - ihme, että allekirjoitti

        OH3JR Henri Olander
        - pätevyystutkija ja periaatteessa rauhallinen mies, nyt ilman vaaleja SRALn puheenjohtaja: ihme, että allerkirjoitti, suuri ihme

        OH6MWQ Jukka Pappinen
        - huumorimies: ei tärise kuin Lehto ja Wirtanen Jussilan nähdessään

        OH2QM Alf Pousar
        - Affe ottaa maineriskiä, vaikka on 3699 kHz LSB:n vakioradioääni

        OH2LRD Marko Saarela
        - insinöörimajuri, joka ikään kuin on Suomen puolustustoimien suurlähettiläs SRAL:ssa: kirjoittelee naishenkilön puolesta outoja kirjallisuusarvioita Pekka Töpöhännästä. OH2sotaLoRDi

        OH2KI Jorma Saloranta
        - Jussilan ikivanha tuttu vuodelta 1971. Salorantaa epäiltiin saippuanliukkaaksi, Saloranta järjesti 2021 syyskokouksessa provkaation jäähyväispuheessaan; ehdotti, että liitto erottaa Jari Jussilan jäsenyydestään (laittomasti). Aloitetta ei ollut kokouskutsussa. Jussila jollain syyllä pakotti eroamaan SRALn puheenjohtajuudesta.

        OH8HMX Heikki Seppänen
        - outo tapaus

        OH4BW Harri Sundberg
        - outo tapaus

        OH3ERV Tuomas Tauriala
        - entinen SRALn varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Lopetti Lahden Radioamatöörikerhon vainoamisen, muttei ainakaan sen sihteerin mielestä saanut tai tohtinut saada mitään aikaiseksi

        OG2M / OH2BJK Pertti Turunen

        - outo tapaus

        Allekirjoittajiksi on suorastaan värvätty miltei järkimiehenäkin pidettäviä ja teknillisesti suuntautuneita.

        Melkoista harkitsemattomuutta ovat osoittaneet kostoksi Saloranta, yllytyksestä Tauriala ja harkitsemattomuuttaan Olander. Tampereen Radioamatöörit ja Hämeenlinnan Radioamatöörit ovat nyt jonkinlainen vihakeskus, minkä tarkoitus on estää III luokan radioamastööritutkinnon perustaminen. Tauriala on nyt valittu jonkinlaiseksi Koivaaran kaltaiseksi esiliinaksi.

        Ihmeellistä tässä on se, että allekirjoittajia on 8 enemmän kuin oli tarvis, On haettu "joukkovoimaa", Ihmeellistä on myös se, ettei allekirjoittajien joukossa ole Marko Wirtasta. Hän lienee jo hieman kypsynyt,

        Kummallista

        PHV piti MPK:n kotiseutuharjoituksissa 2019 ja 2020 radiojärjestelmäharjoituksen.

        Radiojärjestelmäharjoituksien sisältö oli nousujohteista. Esim. 2020 harjoitus ei toistanut 2019 harjoitusta. Kolmas radiojärjestelmäharjoitus oli tarkoitus pitää 2021 kotiseutuharjoituksessa.

        Jotain kummaa tapahtui kun pari viikkoa ennen vuoden 2021 harjoitusta osallistujat saivat MPK Lahden valmiuspäälliköltä Kai Merenlahdelta viestin. Viestissä ilmoitettiin harjoituksen siirtyvän myöhemmäksi ilmoitettavaan ajankohtaan. Tämän jälkeen kukaan MPK Lahden koulutuspaikalta ei ole kyennyt vahvistamaan uutta ajankohtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumbosijalla mutta silti yhdistyksen sääntöjen mukaisesti ehdokkaaksi hyväksytty ja tullut valituksi.

        Kyllä tämän kaltaisen liiton olisi tervettä hajota, jatkuvasti tulehtunut tilanne ei voi olla kenenkään etu.

        SRAL:issa nyt olevat toiminnot voisi jakaa useamman yhdistyksen kesken hoidettaviksi kuten on tehty eräissä naapurimaissa.

        Kyllä MPK kurahousut omaan liittonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OH3HZ Ari Lehto
        - melko epäonnistunut pätevyystutkija, joka vastutaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä, mutta istuu Päijät-Hämeen Viestikillan ja Hämeen Radioharrastajien hallituksessa kuin tatti, aina valmis Lahden Radioamatöörikerhon vastaisiin toimiin, kunhan joku SRALn vanhasta hallitusrintamasta yllyttää

        OH2AUE Michael Fletcher
        - paperilla tekniikan mies, mutta jostain syystä ehkä ikäännyttyään menettänyt itsehillintäänsä ja harkintakykyään

        OH2GEK Niko Halminen
        - outo uusi tapaus

        OH1FF Jukka Hietaranta
        - outo tapaus
        OH3JUE Heikki Korkeamäki
        - outo tapaus
        OH2BH Martti Laine
        - outo tapaus

        OH2BCI Raimo Lehto
        - outo tapaus

        OH3UU / OH2BCV Risto Lund
        - outo tapaus

        OH3WE Kai Nilakari
        - värvätty avuksi joukkovoimaksi Ari Lehdon toimesta ja Hämeen Radioharrastajien vuoksi - ihme, että allekirjoitti

        OH3JR Henri Olander
        - pätevyystutkija ja periaatteessa rauhallinen mies, nyt ilman vaaleja SRALn puheenjohtaja: ihme, että allerkirjoitti, suuri ihme

        OH6MWQ Jukka Pappinen
        - huumorimies: ei tärise kuin Lehto ja Wirtanen Jussilan nähdessään

        OH2QM Alf Pousar
        - Affe ottaa maineriskiä, vaikka on 3699 kHz LSB:n vakioradioääni

        OH2LRD Marko Saarela
        - insinöörimajuri, joka ikään kuin on Suomen puolustustoimien suurlähettiläs SRAL:ssa: kirjoittelee naishenkilön puolesta outoja kirjallisuusarvioita Pekka Töpöhännästä. OH2sotaLoRDi

        OH2KI Jorma Saloranta
        - Jussilan ikivanha tuttu vuodelta 1971. Salorantaa epäiltiin saippuanliukkaaksi, Saloranta järjesti 2021 syyskokouksessa provkaation jäähyväispuheessaan; ehdotti, että liitto erottaa Jari Jussilan jäsenyydestään (laittomasti). Aloitetta ei ollut kokouskutsussa. Jussila jollain syyllä pakotti eroamaan SRALn puheenjohtajuudesta.

        OH8HMX Heikki Seppänen
        - outo tapaus

        OH4BW Harri Sundberg
        - outo tapaus

        OH3ERV Tuomas Tauriala
        - entinen SRALn varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Lopetti Lahden Radioamatöörikerhon vainoamisen, muttei ainakaan sen sihteerin mielestä saanut tai tohtinut saada mitään aikaiseksi

        OG2M / OH2BJK Pertti Turunen

        - outo tapaus

        Allekirjoittajiksi on suorastaan värvätty miltei järkimiehenäkin pidettäviä ja teknillisesti suuntautuneita.

        Melkoista harkitsemattomuutta ovat osoittaneet kostoksi Saloranta, yllytyksestä Tauriala ja harkitsemattomuuttaan Olander. Tampereen Radioamatöörit ja Hämeenlinnan Radioamatöörit ovat nyt jonkinlainen vihakeskus, minkä tarkoitus on estää III luokan radioamastööritutkinnon perustaminen. Tauriala on nyt valittu jonkinlaiseksi Koivaaran kaltaiseksi esiliinaksi.

        Ihmeellistä tässä on se, että allekirjoittajia on 8 enemmän kuin oli tarvis, On haettu "joukkovoimaa", Ihmeellistä on myös se, ettei allekirjoittajien joukossa ole Marko Wirtasta. Hän lienee jo hieman kypsynyt,

        Miettikää hetki kun analysoitte aloitteen allekirjoittajia ilman asianmukaista terveydenhuollon ammattipätevyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OH3HZ Ari Lehto
        - melko epäonnistunut pätevyystutkija, joka vastutaa Maanpuolustuskoulutusyhdistystä, mutta istuu Päijät-Hämeen Viestikillan ja Hämeen Radioharrastajien hallituksessa kuin tatti, aina valmis Lahden Radioamatöörikerhon vastaisiin toimiin, kunhan joku SRALn vanhasta hallitusrintamasta yllyttää

        OH2AUE Michael Fletcher
        - paperilla tekniikan mies, mutta jostain syystä ehkä ikäännyttyään menettänyt itsehillintäänsä ja harkintakykyään

        OH2GEK Niko Halminen
        - outo uusi tapaus

        OH1FF Jukka Hietaranta
        - outo tapaus
        OH3JUE Heikki Korkeamäki
        - outo tapaus
        OH2BH Martti Laine
        - outo tapaus

        OH2BCI Raimo Lehto
        - outo tapaus

        OH3UU / OH2BCV Risto Lund
        - outo tapaus

        OH3WE Kai Nilakari
        - värvätty avuksi joukkovoimaksi Ari Lehdon toimesta ja Hämeen Radioharrastajien vuoksi - ihme, että allekirjoitti

        OH3JR Henri Olander
        - pätevyystutkija ja periaatteessa rauhallinen mies, nyt ilman vaaleja SRALn puheenjohtaja: ihme, että allerkirjoitti, suuri ihme

        OH6MWQ Jukka Pappinen
        - huumorimies: ei tärise kuin Lehto ja Wirtanen Jussilan nähdessään

        OH2QM Alf Pousar
        - Affe ottaa maineriskiä, vaikka on 3699 kHz LSB:n vakioradioääni

        OH2LRD Marko Saarela
        - insinöörimajuri, joka ikään kuin on Suomen puolustustoimien suurlähettiläs SRAL:ssa: kirjoittelee naishenkilön puolesta outoja kirjallisuusarvioita Pekka Töpöhännästä. OH2sotaLoRDi

        OH2KI Jorma Saloranta
        - Jussilan ikivanha tuttu vuodelta 1971. Salorantaa epäiltiin saippuanliukkaaksi, Saloranta järjesti 2021 syyskokouksessa provkaation jäähyväispuheessaan; ehdotti, että liitto erottaa Jari Jussilan jäsenyydestään (laittomasti). Aloitetta ei ollut kokouskutsussa. Jussila jollain syyllä pakotti eroamaan SRALn puheenjohtajuudesta.

        OH8HMX Heikki Seppänen
        - outo tapaus

        OH4BW Harri Sundberg
        - outo tapaus

        OH3ERV Tuomas Tauriala
        - entinen SRALn varapuheenjohtaja ja puheenjohtaja. Lopetti Lahden Radioamatöörikerhon vainoamisen, muttei ainakaan sen sihteerin mielestä saanut tai tohtinut saada mitään aikaiseksi

        OG2M / OH2BJK Pertti Turunen

        - outo tapaus

        Allekirjoittajiksi on suorastaan värvätty miltei järkimiehenäkin pidettäviä ja teknillisesti suuntautuneita.

        Melkoista harkitsemattomuutta ovat osoittaneet kostoksi Saloranta, yllytyksestä Tauriala ja harkitsemattomuuttaan Olander. Tampereen Radioamatöörit ja Hämeenlinnan Radioamatöörit ovat nyt jonkinlainen vihakeskus, minkä tarkoitus on estää III luokan radioamastööritutkinnon perustaminen. Tauriala on nyt valittu jonkinlaiseksi Koivaaran kaltaiseksi esiliinaksi.

        Ihmeellistä tässä on se, että allekirjoittajia on 8 enemmän kuin oli tarvis, On haettu "joukkovoimaa", Ihmeellistä on myös se, ettei allekirjoittajien joukossa ole Marko Wirtasta. Hän lienee jo hieman kypsynyt,

        Lehto OH3HZ ei vastusta MPK:tä jos joku malttoi kuunnella hänen puheenvuoroaan v. 2021 syyskokouksessa. Puheenvuorossa hän esitti huolensa siitä, että MPK:lle annetaan kaikki ilmaiseksi. Siitä huolimatta, että MPK nauttii valtion tukea. Oliko MPK niin köyhä, että SRAL oli saatava uudelleen maksavaksi jäseneksi?

        Aiemman jäsenyyden aikana eripuraa aiheuttivat MPK wannabet, jotka tunkivat SRAL:n valmiustoimikuntaan ja suututtivat asenteellaan vapepa toimijat. Wannabet saivat myös jonkin verran SRAL:n rahaa MPK touhuilleen. Kertaakaan näissä ei tuotu SRALlia esille. Oli tähdellisempää vetää lankaa metsään ja arpoa winlink-aseman parametreja google- ja whatsup-ryhmissä kun qso ei kulkenut.

        Toivottavasti MPK on maksanut kaikki "kansanradio" virityskurssiensa kulunsa omasta pussistaan. Rakentelukursseja on ollut ympäri maata viimevuosien aikana. Viimeksi samana aikaan varaviestiseminaarin 2023 aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehto OH3HZ ei vastusta MPK:tä jos joku malttoi kuunnella hänen puheenvuoroaan v. 2021 syyskokouksessa. Puheenvuorossa hän esitti huolensa siitä, että MPK:lle annetaan kaikki ilmaiseksi. Siitä huolimatta, että MPK nauttii valtion tukea. Oliko MPK niin köyhä, että SRAL oli saatava uudelleen maksavaksi jäseneksi?

        Aiemman jäsenyyden aikana eripuraa aiheuttivat MPK wannabet, jotka tunkivat SRAL:n valmiustoimikuntaan ja suututtivat asenteellaan vapepa toimijat. Wannabet saivat myös jonkin verran SRAL:n rahaa MPK touhuilleen. Kertaakaan näissä ei tuotu SRALlia esille. Oli tähdellisempää vetää lankaa metsään ja arpoa winlink-aseman parametreja google- ja whatsup-ryhmissä kun qso ei kulkenut.

        Toivottavasti MPK on maksanut kaikki "kansanradio" virityskurssiensa kulunsa omasta pussistaan. Rakentelukursseja on ollut ympäri maata viimevuosien aikana. Viimeksi samana aikaan varaviestiseminaarin 2023 aikana.

        MPK on yksi sotahulluuden pesä tässä maassa, joka tulisi ymmärtää pitää niin kaukana rauhanomaiseen radioharrastetoimintaan keskittyneestä liitosta kuin se vain suinkin on mahdollista. SRAL jäsenyys tuossa pesäkkeessä oli huutava vääryys, jota ei olisi koskaan tullut päästää tapahtumaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jäsenistölllä on oikeus erottaa luottamustoimeen valittu henkilö ilman perusteluita, ja siihen riitää pelkkä epäluottamus henkilöä kohtaan. Kyseessä on luottamustoimi, ja kun luottamuksen menettää, se on sitten siinä. "

        Miten se Jussilan luottamus hupeni tammikuun ensimmäisinä päivinä? Näkikö Ari Lehto jonkin Johanneksen ilmestyksen, kun tuli tuohon johtopäätökseen?

        Olisiko aika tehdä kymmenen jäsenen aloite siitä, onko puheenjohtaja Olanderilla enää maaliskuussa luottamusta jäljellä siinä määärin kuin uudenvuodenpäivänä?

        Toinen, jonka luottamuksesta voisi äänestää, on Timo Kiisken kanssa jossain ihme Whatappissa kolmannen luokan radioamatööritutkitoa vastustavan Tuomas Taurialan.

        Mikä on kolmannen luokan radioamatööritutkinnon tarkoitus? Onko perimmäinen tarkoitus saada lisää harrastajia alentamalla tutkintovaatimuksia?


    • Anonyymi

      Joskus aikoinaan oli YLE:n osakkeista yksi ainoa yksityisen hallussa ja sen omisti SRAL.
      Silloinen puheenjohtaja Seppo Sisättö myi sen Uudelle Suomelle ja siirtyi samantien lehden palvelukseen.
      Minä en Sisätön huijauksen jälkeen ole ollut SRALin jäsen eikä yhtään kaduta.

      • Anonyymi

        SIsättö kunnostautui tuon jälkeen Suomen Radioturva ry:ssä. Sekin kaapattii loimaalaisesti kahdeksi vuodeksi.


    • Anonyymi

      Kriisistä kriisiin.
      Kaksi SRAL hallituksen jäsentä on jättänyt eroilmoituksensa.
      Ystävät sralissa veivaavat ja tulos on ulos.

      • Anonyymi

        Seuraava SRALlin puheenjohtaja OH2BU, nyt on kaksi hallituspaikkaa vapaana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuraava SRALlin puheenjohtaja OH2BU, nyt on kaksi hallituspaikkaa vapaana!

        Jos JJ asettuu ehdolle on jäsenten aika taktikoida ja äänestää hänet puheenjohtajaksi.
        Tästä käynnistyisi SRALia tervehdyttävä kehitys.


      • Anonyymi

        Sillä linjalla emme pitkälle pötki kun riitapukarit eivät antaneet nyt eronneelle puheenjohtajalle edes mahdollisuutta saattaa päätökseen työtään yhdistyksen toimintakulttuurin tervehdyttämiseksi.
        Hänen työlleen oli ladattu suuria toiveita ja hän oli ehkä viimeinen toivomme.
        Liitto on loppunsa tiellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuraava SRALlin puheenjohtaja OH2BU, nyt on kaksi hallituspaikkaa vapaana!

        Ei ole kauaa, koska jäsenistöllä on valta äänestää hormi ulos hallituspaikastaan, eikä sitä hormi pysty lain puitteissa millään laillisesti estämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kauaa, koska jäsenistöllä on valta äänestää hormi ulos hallituspaikastaan, eikä sitä hormi pysty lain puitteissa millään laillisesti estämään.

        Ei pysty estämään mutta mitä me yhteisönä tästä manööveristä hyödyimme?
        Puheenjohtaja lähti eikä kokemansa jälkeen varmaankaan halua takaisin.
        Liiton toimintakulttuuri jatkaa tunkkaisella tiellään kohti auringonlaskuaan.
        Hallitukseen eikä toimikuntiin enää saada tekijöitä, loppu koittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pysty estämään mutta mitä me yhteisönä tästä manööveristä hyödyimme?
        Puheenjohtaja lähti eikä kokemansa jälkeen varmaankaan halua takaisin.
        Liiton toimintakulttuuri jatkaa tunkkaisella tiellään kohti auringonlaskuaan.
        Hallitukseen eikä toimikuntiin enää saada tekijöitä, loppu koittaa.

        Hyöty on se, että päästään ongelmasta ja harrasteen rasitteesta eroon. Jos et ole osa ratkaisua, olet osa ongelmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pysty estämään mutta mitä me yhteisönä tästä manööveristä hyödyimme?
        Puheenjohtaja lähti eikä kokemansa jälkeen varmaankaan halua takaisin.
        Liiton toimintakulttuuri jatkaa tunkkaisella tiellään kohti auringonlaskuaan.
        Hallitukseen eikä toimikuntiin enää saada tekijöitä, loppu koittaa.

        "Hallitukseen eikä toimikuntiin enää saada tekijöitä, loppu koittaa."

        Kuka hullu sinne lähtisi, kun hormi on koko ajan kimpussa ja hiekoittamassa latua. Kun riittävän kauan odottaa, onneksi viime kädessä aika hoitaa ongelman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyöty on se, että päästään ongelmasta ja harrasteen rasitteesta eroon. Jos et ole osa ratkaisua, olet osa ongelmaa.

        Lyhytnäköistä tomppeleiden toimintaa!
        Vaikka pääsemme hetkeksi eroon "rasitteesta", ei hän tovereineen meitä jätä rauhaan.
        Lisäksi olemme menettäneet ihmisen jonka tavoite oli rakentaa liitolle nykyaikaaan päivitetty ja toimiva organisaatio.
        Tämän me "hyödyimme".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Hallitukseen eikä toimikuntiin enää saada tekijöitä, loppu koittaa."

        Kuka hullu sinne lähtisi, kun hormi on koko ajan kimpussa ja hiekoittamassa latua. Kun riittävän kauan odottaa, onneksi viime kädessä aika hoitaa ongelman.

        Aika hoitaa sekä 2BH että 2BU:n ja aikaistensa kohdalla, mutta entäpä heidän nuoremmat ystävänsä ja seuraajansa, oppivatko elämään taas sovussa ilman kähistelyjä?
        Eivät, koska ihminen nyt vain on sellainen.
        On lapsenuskoinen ajatus että kähinät siihen päättyisivät ja rauha palaisi liiton toimintaan. Kummatkin pääriitapukarit ovat vuosikymmenten varrella koulineet seuraajansa jotka tulevat kantamaan kaunaa heille rakkaiden oppi-isiensä viitoittamalla tiellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyöty on se, että päästään ongelmasta ja harrasteen rasitteesta eroon. Jos et ole osa ratkaisua, olet osa ongelmaa.

        No onhan se näkökanta tuokin, pääsemme SRALista eroon ja saamme tilalle ehkä jotain toimivampaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onhan se näkökanta tuokin, pääsemme SRALista eroon ja saamme tilalle ehkä jotain toimivampaa!

        Kyllä näin uusi liitto johon ei Jussilaa ja hänen jussilistejaan oteta jäseniksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näin uusi liitto johon ei Jussilaa ja hänen jussilistejaan oteta jäseniksi.

        No sitten ei muuta kuin toimeksi aika on kypsä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika hoitaa sekä 2BH että 2BU:n ja aikaistensa kohdalla, mutta entäpä heidän nuoremmat ystävänsä ja seuraajansa, oppivatko elämään taas sovussa ilman kähistelyjä?
        Eivät, koska ihminen nyt vain on sellainen.
        On lapsenuskoinen ajatus että kähinät siihen päättyisivät ja rauha palaisi liiton toimintaan. Kummatkin pääriitapukarit ovat vuosikymmenten varrella koulineet seuraajansa jotka tulevat kantamaan kaunaa heille rakkaiden oppi-isiensä viitoittamalla tiellä.

        No BH ja BU voisivat käydä kaksintaistelun. Ongelma tässä on se, ettei oppositio eikä vanha hallitusrintama kannata kumpikaan kolmannen luokan radioamatööritutkintoa, vaan kummatkin passaavat tulevaisuuteen.


    • Anonyymi

      Kertokaa ny, mistä täsä oikein on kyse? Onko joku änkyrä jossakin yhdistyksessä vai ihan sairas jotain saanut päähänsä? Miksi ei demokratia toimi?

      • Anonyymi

        Pääasiassa kaksi vaikutusvaltaista leiriä riitelevät ja ovat tehneet sitä jo 30 vuotta.
        Toinen leiri aina aloittaa ja toisesta sitten vastataan kuhunkin aloitteeseen.
        Tämä häiritsee normaalia toimintaa pilaten sisäisen työilmapiirin ja vahingoittaen yhdistyksen ulkoista julkisuuskuvaa.


      • Anonyymi

        Kokousesityksen allekirjoittajat änkyröitä.


      • Anonyymi

        Kun liittoon kuulumisen pakollisuus loppui niin täysijärkisimmät nostivat kytkintä ja jäljelle jäi keskenään riiteleviä hölmöjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun liittoon kuulumisen pakollisuus loppui niin täysijärkisimmät nostivat kytkintä ja jäljelle jäi keskenään riiteleviä hölmöjä.

        Sral oli hieno aikanaan hieno juttu mutta ei tuollaista pelleilyä ole kenenkään fiksun ihmisen enää mielekästä tukea. Ihmiset kyllä näkee millaiseksi se on mennyt ja äänestävät jaloillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sral oli hieno aikanaan hieno juttu mutta ei tuollaista pelleilyä ole kenenkään fiksun ihmisen enää mielekästä tukea. Ihmiset kyllä näkee millaiseksi se on mennyt ja äänestävät jaloillaan.

        Joskus kauan sitten SRAL:iin kuuluminen oli lakisääteistä ja SRAL:in tehtävä oli valvoa jäsentensä toimintaa radioaallokossa.
        En muista että huonon radiokäytöksen vuoksi olisi erotettu liitosta montakaan jäsentä kolmenkymmenen vuoden aikana. Yhden muistan ja hänetkin otettiin takaisin kun hän paransi tapansa ja osoitti radiotaitonsa.
        Aika siistiä oli toiminta joskus kauan sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus kauan sitten SRAL:iin kuuluminen oli lakisääteistä ja SRAL:in tehtävä oli valvoa jäsentensä toimintaa radioaallokossa.
        En muista että huonon radiokäytöksen vuoksi olisi erotettu liitosta montakaan jäsentä kolmenkymmenen vuoden aikana. Yhden muistan ja hänetkin otettiin takaisin kun hän paransi tapansa ja osoitti radiotaitonsa.
        Aika siistiä oli toiminta joskus kauan sitten.

        Se oli sitä aikaa ennen euroopan unionia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääasiassa kaksi vaikutusvaltaista leiriä riitelevät ja ovat tehneet sitä jo 30 vuotta.
        Toinen leiri aina aloittaa ja toisesta sitten vastataan kuhunkin aloitteeseen.
        Tämä häiritsee normaalia toimintaa pilaten sisäisen työilmapiirin ja vahingoittaen yhdistyksen ulkoista julkisuuskuvaa.

        Pääasiassa yksi muiden kanssa toimeen tulematon riitelee muiden kanssa.. Tätä on tapahtunut jo 20-vuotta.. Hyvin erikoista, että koko ajan vain yhdellä on ongelmia liiton ja sen toimihenkilöiden kanssa..


      • Anonyymi

        Kyse on samasta asiasta kuin ennenkin. Änkyrät eivät halua kolmannen luokan radioamatööritutkintoa: ei entinen päätutkija Olander eikä ikivanhaa nuorempi Tauriala. Ikään kuin pelätään, että saattohoito ja elämän ehtoopuoli menisi pilalle, jos tulisi uusia ihmisiä tuomaan edes hieman järjenvaloa nykyaikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oli sitä aikaa ennen euroopan unionia.

        Euroopan neuvostoa ja ihmisoikeustuomioistuinta. Moni luuli, että 2018 Äänekoskella hyväksyttiin jonkinlaiset moraalisäännöt. Onko niitä noudatettu viimeisen viiden vuoden aikana?

        Mitä oppositio hyötyi siitä, että se luopui aikeesta paljastaa Suomen Radioamatööritarvikkeen vaillingit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun liittoon kuulumisen pakollisuus loppui niin täysijärkisimmät nostivat kytkintä ja jäljelle jäi keskenään riiteleviä hölmöjä.

        Aivan! Aikani minäkin sitä riitelyä kuuntelin ja erosin. Valitettavasti riitely jatkuu 3699 taajuudella varsinkin, kun viikonloppuisin nautittu riittävästi ”workkimislientä”. Onneksi tuolle taajuudelle en mene IKINÄ!


    • SRAL siitä on vuosien varella ollut useita näkemyksiä mitä se oikein tarkoittaa:
      SRAL = Suomen riitelevien aikuisten liitto.
      SRAL = Suomen riitelevien akkojen liitto.
      SRAL = Suomen ruikuttavien alkoholistien liitto.

      jatkoa kiitos....

      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomen rappioalkoholistien liitto
        https://hiki.pedia.ws/wiki/Suomen_rappioalkoholistien_liitto

        Suomen rappioalkoholistien liitto alaosasto on ryypännyt jo niin paljon, että on tehty syöpä osasto.
        Täytyisi ohjata liitto syöpä leikkaukseen/hoitoon. Voisi vielä saada terveen paperit.


      • Anonyymi
        Sralonpesrseestä kirjoitti:

        Suomen rappioalkoholistien liitto alaosasto on ryypännyt jo niin paljon, että on tehty syöpä osasto.
        Täytyisi ohjata liitto syöpä leikkaukseen/hoitoon. Voisi vielä saada terveen paperit.

        Voisikohan Lahden radiomäki ottaa tästä kopin?
        Kaikki nuo täällä listatut perusteettoman ja liiton laillisesti valitun hallituksen toimintaa vaikeuttaneen jäsenaloitteen allekirjoittaneet jos ehdottaisivat uudella jäsenaloitteella erotettavaksi Sralin jäsenyydestä. Perusteeksi riittänee liiton yleisen edun vastainen toiminta ja jäsenkokoukseen niin suuri osanotto että aloite menee läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisikohan Lahden radiomäki ottaa tästä kopin?
        Kaikki nuo täällä listatut perusteettoman ja liiton laillisesti valitun hallituksen toimintaa vaikeuttaneen jäsenaloitteen allekirjoittaneet jos ehdottaisivat uudella jäsenaloitteella erotettavaksi Sralin jäsenyydestä. Perusteeksi riittänee liiton yleisen edun vastainen toiminta ja jäsenkokoukseen niin suuri osanotto että aloite menee läpi.

        No oikeastaan voisi. Kymmenen jäsentä voisi allekirjoittaa aloitteen, missä ehdotetaan hallituksen puheenjohtaja Olanderin ja muun jäsenen, Taurialan, erottamista hallituksesta luottamuspulan vuoksi.

        Ennakkotapauksen mukaan näitä ehdotuksia saa tehdä aivan syyttä. Jos syy tarvitaan, niin Olander ei tee mitään kolmannen luokan radioamatööritutkinnon hyväksi ja Tauriala suorastaan vastustaa sitä Whatsappissa.

        Tässä maailmantilanteessa kolmannen luokan radioamatööritutkinnon vastustaminen saattaa osoittautua vajaaisänmaalliseksi toiminnaksi. Emme toki voi olla varmoina, mikä tämä asianomaisten synnyinmaa on. Voihan olla, että he osoittautuvat kaksois- tai kolmoiskansalaisiksi ja tekevät synnyinmaansa mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No oikeastaan voisi. Kymmenen jäsentä voisi allekirjoittaa aloitteen, missä ehdotetaan hallituksen puheenjohtaja Olanderin ja muun jäsenen, Taurialan, erottamista hallituksesta luottamuspulan vuoksi.

        Ennakkotapauksen mukaan näitä ehdotuksia saa tehdä aivan syyttä. Jos syy tarvitaan, niin Olander ei tee mitään kolmannen luokan radioamatööritutkinnon hyväksi ja Tauriala suorastaan vastustaa sitä Whatsappissa.

        Tässä maailmantilanteessa kolmannen luokan radioamatööritutkinnon vastustaminen saattaa osoittautua vajaaisänmaalliseksi toiminnaksi. Emme toki voi olla varmoina, mikä tämä asianomaisten synnyinmaa on. Voihan olla, että he osoittautuvat kaksois- tai kolmoiskansalaisiksi ja tekevät synnyinmaansa mukaan.

        Jos halutaan pelata ping-pong-peliä niin mikä ettei, ennakkotapaus lienee sellaisenaan hyödynnettävissä. Kyllä on koko toiminta väsynyttä, niin väsynyttä!
        Harrastus ja sen tulevaisuus on merkityksetön sivuseikka, niin on miltä näyttää.


    • Anonyymi

      SRAL antakoon kenkää itselleen!

    • Anonyymi

      SRAL on paska liitto. Kukaan täysijärkinen ei ole sen liiton jäsen. Onneksi Suomessa on vapaus olla olematta minkään etujãrjestön jäsen. Pitäisiköhän toimittaa käräjäoikeuteen vaatimus liiton lopettamisesta? Perusteluna on liiton pitkään jatkunut kyvyttömyys toimia jãsentensä hyväksi. Liitto on aiheuttanut oikeudenkäyntiensä vuoksi kohtuuttomia kuluja jäsenilleen.

      • Anonyymi

        Siinä kyllä radioamatöörit sahaa sitä oksaa missä workkivat.
        Ei ole sral kannattelemassa oksaa.
        Pikkuhiljaa murenee amatöörien bandivalta, muut nakertaa bandit omaan käyttöönsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä kyllä radioamatöörit sahaa sitä oksaa missä workkivat.
        Ei ole sral kannattelemassa oksaa.
        Pikkuhiljaa murenee amatöörien bandivalta, muut nakertaa bandit omaan käyttöönsä.

        Kaiken muun korvaava radioamatöörien uusi suosituin digilähete FT8 ei tarvitse taajuuskaistaa, voidaan jo nyt luovuttaa 99% taajuuskaistasta pois tarpeettomana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä kyllä radioamatöörit sahaa sitä oksaa missä workkivat.
        Ei ole sral kannattelemassa oksaa.
        Pikkuhiljaa murenee amatöörien bandivalta, muut nakertaa bandit omaan käyttöönsä.

        Suuri osa harrastajista hulluja, luonnevikaisia tai sekä-että ja lisäksi ainakin puolet liiton jäsenkunnasta vielä heikkolahjaisiakin.
        Kuoleva harrastus muutenkin, mitä siinä yhden liiton perään itkemään ja kyllä maailmalla radioamatööriliittoja riittää vaikka yksi Suomessa kaatuisikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä kyllä radioamatöörit sahaa sitä oksaa missä workkivat.
        Ei ole sral kannattelemassa oksaa.
        Pikkuhiljaa murenee amatöörien bandivalta, muut nakertaa bandit omaan käyttöönsä.

        Niin. Aktiiviisia nuoria ja vielä nuorempia pitäisi saada mukaan, mutta eiväthän he tule vanhojen käpyjen seuraan junttaamaan ja juonimaan.

        Hyvää tässä on ollut vain se, että Hämeenlinnassa edes joillain, kuten Mikael Nousiaisella, on arvostelukyky tallella, kun ei Olanderin tapaan allekirjoittanut erottamisaloitetta. On myös taivaan ihme se, että Marko Wirtanen ei allekirjoittanut. Hyvä kuitenkin, jos hän on normalisoitumassa traumoistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken muun korvaava radioamatöörien uusi suosituin digilähete FT8 ei tarvitse taajuuskaistaa, voidaan jo nyt luovuttaa 99% taajuuskaistasta pois tarpeettomana.

        No tarvitaan ainakin 2700 Hz:
        - 1846 kHz
        - 3699 kHz ja
        - 14267 kHz


      • Anonyymi

        Kyllä tuo liitto pian kuolee ihan itsestään. Enää alle puolet suomalaisista hamsseista kuuluu SRAL:iin. Kukaan ei halua kuulua tuon liiton hallitukseen, koska henkilöarvostelu alkaa välittömästi. Toisekseen, mitä SRAL on jäsenistölle viime vuosina antanut? Ei niin sitten yhtään mitään! Erotkaa nyt lopultakin te, jotka olette lopen kyllästyneitä ko liittoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tuo liitto pian kuolee ihan itsestään. Enää alle puolet suomalaisista hamsseista kuuluu SRAL:iin. Kukaan ei halua kuulua tuon liiton hallitukseen, koska henkilöarvostelu alkaa välittömästi. Toisekseen, mitä SRAL on jäsenistölle viime vuosina antanut? Ei niin sitten yhtään mitään! Erotkaa nyt lopultakin te, jotka olette lopen kyllästyneitä ko liittoon.

        Kumma että nämä SRAL:n tuhoamispuheet alkoivat sen jälkeen kun Jussila erotettiin jäsenkokouksen enemmistön päätöksellä hallituksesta. Turha tapahtuneesta tullutta pahaa oloa on purkaa täällä. Mikset ollut vaikuttamassa asiaan kun siitä päätettiin.


    • Anonyymi

      Jussilalle kenkää

      • Anonyymi

        Sitä tuli, mutta Jussila elää niin kuin Lenin, Guevara, Elvis ja Kekkonen.


    • Anonyymi

      Jussila saa hallituspaikan!

      • Anonyymi

        Ei saa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saa

        Kyllä saa, meidän on vain äänestettävä oikein!
        Annat vain yhden äänen, Jussilalle eli numero 5.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä saa, meidän on vain äänestettävä oikein!
        Annat vain yhden äänen, Jussilalle eli numero 5.

        Moro, onko BU siel?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moro, onko BU siel?

        Kukkuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä saa, meidän on vain äänestettävä oikein!
        Annat vain yhden äänen, Jussilalle eli numero 5.

        ei saanut jäsenistö äänesti viisaasti


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe