Kokemäen Rudangon autiotalo

Kiinnostunutporilaine

Moi kiinnostais vaa tietää täst keskel ei mitään olevast autiotalosta? Kaikkii mahollisii kauhutarinoit oon kuullu mut ois kiva tietää lisää tästä? En itse kyl oo mikää seikkailija luonne että ite menisin mut tarina kiinnostais?
Saa muutenki kertoo jos tulee jtn tarinoit mielee noist autioituneist taloist satakunnas😊

24

5228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dldldldld

      Siellä vaanii lentävä kenkä Haulikon kanssa.

    • ittekinjohaamu

      Siinä lähellä on Pahankoski Kokemäenjoessa ja kaikki koskeen hukkuneet majailevat nyt haamuina Rudangon talossa. Kysy vaikka Perttolalta.

    • MuakinKiinnostaa

      Voisko joku nyt aikuisten oikeesti ketoa mikä sen talon historia on ollu? Ketä / millasta sakkia siinä on asunu tai onko siinä talossa tapahtunu jotain traagista? Vai miksi on syytä olettaa, että siellä saattaa olla jotain paranormaalia aktiviteettia?

      Mä en tosin edes tiedä, missä tällanen talo on, että senkin vois kertoa perin pohjin. Edes minkä tien / kadun varrella se sijaitsee? Kuka sen tontin / talon omistaa? Pahankosken sillan tiedän, mutta muuten aika hämärää seutua koko Risten / Niskan alue. Tai sen tiedän, että se silta on räjäytetty joskus ja joku juna sinne koskeen on sillon ilmeisesti tipppunu, joten sikäli ei olis ihme, jos jotkut levottomat sielut siellä lähellä vieläkin vaeltavat. Ja joet tunnetusti lisäävät energiaa, josta nämä "haamut" voivat saada voimaa. Eli sikäli ei olis ollenkaan tavatonta, että siellä tällasta yliluonnollista aktiviteettia vois oikeesti ollakin.

      • MukaHauskatViestitPois

        Mua kiinnostaisi kans ihan aikuisten oikeasti Kokemäen seudulla olevien talojen paranormaalit ilmiöt/autiotalot, historia ja kokemukset Nokkaani en kyllä uskaltaisi laittaa lähellekään, sen verran arkajalka oon, mutta noin yleensä kiinnostaisi kuulla niistä. Pyhän Henrikin kappelin vieressä on kaiketi asuttu talo, jossa kummittelee. Kuuluu askelia yms.


    • Helaliisa

      Kyllä siellä asutaan ainakin kesäisin on paljo porukkaa paikalla liekö kesäasuntona.

      • Mökkimesta

        No ei se sillon ole mikään autiotalo, jos se on kesämökkinä.


      • Kiinnostunutporilaine

        Tää talo mist puhun on kyl nii huonos kunnos ettei siel oo kukaa asunu ja suulissaki vanhoi autoi monie kymmenie vuosie takaa ja kuulemma hirttoköysiki jäljel nii en usko et kukaa siel asuis


      • Anonyymi

        Ei oo se ei oo käytös mun mamman mies on ollu siälä sen joku poika lupas korjata sen mut ei korjannut siä käy turvapalvelu


    • Ainajokuomistaa

      Kannattaa muistaa, että aina ne autiotalotkin jonkun omistuksessa on. Eli kenelläkään ei ole mitään asiaa mennä taloja tutkimaan.

      • KaiTalonTarinaaKysyäSaa

        Onko joku niin väittänyt, että on sinne menossa?


    • KeneTalo

      Kenen mahtaa olla Peipojan autiotalo . . Aika huonos hapes olu monta vuotta. Lasit rikki ja näkyy olevan lpiveto. Ihme ettei omistaja korjaa tai jottain ?

      • Peipohjalainen

        Eipä tuota "Nousevan auringon talon" omistajaa näemmä kiinnosta talon kohtalo. Tuskin lähtee korjaamaan. Ihan purkukunnossa koko talo ja varmasti hometta löytyy. Joskus siitä ollut juttua, että kaupunki pistäisi matalaksi, mutta ei vissiin oo saanu lupaa.


      • Anonyymi

        Seon ”nousevan auringon talo” ja siellä asui joku vanhamies joka hirtti itsensä niin että hän roikkui vintin ikkunasta ulospäin.
        Olen käynyt, asun aivan lähellä.


    • kannatettavaehdotus

      Kokemäjellä alkaa olemaa autiotaloja joka puolella. Ehdotankin että kaupunkintalo siirretään Rutankon talolle ja nykysestä tehdään Bortelli jollon saatasiin edes muutama ilonen vierailuija Kokemäjelle.

    • risteenpoika

      Kokimäjellä ei oikei kukaa viihdy eihä sielä oo mitää tekemistä ainoo lehtiki on valtavälä joka kertoopi omia juttuloita aina haasttatteloo samoja kavereitansaki taikka kiukutella joen pinnakorkeudesta mikähä kokemäjellä oikkei mättää .

    • Peipohja

      Mistä tämä nousevan auringon talo saanu nimensä ?
      Niin kauan kun muistan, se on ollu melko rötiskä. Luulis, että omistaja siivois nurkat vai likö joku riita perikunta omistjina ? Viereinen talo laitettu kuntoon vaikka sekin oli huonos hapes . .

      • NousevaAurinko

    • Ristoolainen

      Ei se talo kenenkään mökkinä ole. Omistaja tilalla kuitenkin on, joten ei sinne ole mitään asiaa mennä haahuilemaan. Pahakosken siltaa on räjäytelty sisällissodan aikoihin muutamaankin kertaan, mutta mitään junaa ei koskeen ajettu kummallakaan kerralla. Mitä tulee kauhutarinoihin, niin korkeintaan voit törmätä paikalliseen isäntään joka kyllä ajaa sut pois tontiltaan ja ihan aiheesta! Levottomia sieluja säilytetään harjavallassa, ei Rudankolla.

      • Anonyymi

        Tosi hyvä tuuri jos törmää omistajaa ku se asuu turus


    • varmaatietoo

      Kyllä se on kesäasuntona sano jussi joka siellä on asunut nuorempana nykyää asuu tampereella.

      • Anonyymi

        ei taida olla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei taida olla

        Yksityisalue,,joten ilman lupaa ei asiaa. Pitäs tyhmemmänkin kokimäkiläisen ymmärtämän.


      • Anonyymi

        Älä jauha paskaa, tunnen tontin omistajan ja sitä ei oo kyllä vuosikymmenii edes kesämökkinä pidetty


    • Anonyymi

      Kävin siellä juuri äskeittäin kaverin kanssa kiertelemässä kaikki nurkat käytii läpi. Mitään siellä ei tapahtunut koska on päiväsaika. Isosta navetasta mikä näkyy tiellä löytyi yläkerroksesta vanhoja autoja, datsuneita ja sellaisia 6 kpl ja piha täynnä kaikenlaisia ulkorakennuksia. Rämmittiin sinne itse talon ovella varmaan 10min että päästii oksien läpi ovelle, talossa oli 2 ovea sillai vierekkäin ja keskellä paksu hopeinen lukko, viereisestä ikkunasta pääsee kyllä mahdollisesti sisään mutta ei menty, vielä. Navetassa oli myös todella leveä kuilu, ei tiedätä tarkoitusta. Kannattaa mennä, todella hieno paikka tutkia!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4849
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe