Yhteiskuntaidealismi ja abortti

Mielestäni on aika erikoista ja aborttikeskutelussa tyypillisen ristiriitaiselta, että samat ihmiset, jotka kauhistelee aborttia vertaamalla sitä Holokaustiin, haaveilee itse jostain kansallissosialismista tai ainakin samanlaisista äärioikeistolaisista arvoista. Näissä unelmissa naiset on pelkkiä siitoseläimiä, ei miesten kanssa tasaveroisia ihmisyksilöitä joilla vapaus valita uskontonta tai uskonnottomuutensa, elämänuransa tai lisääntymisensä tai seksuaalikäyttäytymisensä.

Ei siis naisenkaan heterous tai valkoisuus oikeuta samanarvoisuuteen tämän eliittiporukan unelmissa. Tämä naisten alistaminen on kaikissa ideologioissa, niin uskonnollisissa ja ääri-sellaisissa yhteistä perusrakennetta. Jos otetaan tuo kansallissosialismi, niin siinä sekä etnisten vähemmistöjen että valtaväestön lisääntymistä kontrolloitiin kieltämällä arjalaisilta abortti, mutta se suotiin toki muille, joiden ei haluttu lisääntyvän.

Ristiriitaisuuksia voisi tiivistää tähän tapaan:

1. Perusprinsiippi:
Halutaan itselle oikeuksia määrätä kaikesta, mutta muilta halutaan viedä kaikki oikeudet.

2. Käytetään abortin analogiana holokaustia, mutta halveksitaan juutalaisia ja muita etnisiä ryhmiä
3. Halutaan kieltää abortti, ja halutaan kieltää naisilta ehkäisy joka niitä aborttakin estäisi
4. Halutaan valkoisille heteromiehille vapaus seksiin (ja lisääntyminen) mahdollisimman monen kanssa, mutta naisten seksuaalisuus on kontrolloitua, valtion tai miehen päätösvallan alla ja naisella lupa harrastaa seksiä vain lisääntymistarkoituksessa
5. Kauhistellaan huono-osaisuutta, mutta halutaan lisätä sitä vahinkoraskauksilla
6. Halutaan kieltää kaikki itsestä poikkeavat seksuaali-identiteetit, jotka ei niitä abortteja ja ehkäisyäkään tarvitsisi.
7. Henkisesti vajaakykyisinkin valkoinen mies on professoritasoista, kyvykästä ja perheensä elättävää naista ylempänä, pitäisi saada päättää naisen seksuaaalisuudesta ja lisääntymisestä, vaikkei osaisi edes kirjoittaa.
8. Vedotaan Raamattuun ja ollaan olevinaan kristillisiä, vaikka omat teesit olisi täydellisessä ristiriidassa kristillisyyden ja kristinuskon opetusten kanssa. Pyhitetään uskonnolla omat syrjivät ja pimeät tarkoitusperät.
9. Ollan kovasti huolissaan siköistä ja alkoista, mutta hutina syntynyt lapsi voitaisiin lähettää johonkin leirille, missä tästä kasvatetaan ilmaista työvoimaa ideologian tarpeisiin.
10. Vain tyttösikiöllä on ihmisoikeudet, suuremmat kuin naisella. Kun lapsi syntyy, ei mitään väliä miten kohdellaan eikä tytöllä ole enää oikeuksia.
11. Naisen mielipidettä omasta lisääntymisestään ei kuulla, eikä sitä oteta missään huomioon. Muut puhuvat naisen puolesta mitä tämän tulee haluta ja mikä on hänen oikeutensa ja mikä oikeuksien rikkomista.

Tässä nyt muutamia, joita ensiksi ja kiireessä tuli mieleen.
Saa kommentoida.

49

1782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samojaharhoja

      Näköjään edelleen poistohäirikkö toimissaan, ainoatkaan vastaukset ei ole kelvaneet joten vastaaminen lienee yhtä tyhjän kanssa.
      En tiedä missä todellisuudessa tuollaisia kuvittelet olevan, mutta tällä palstalla ei ainakaan ole näkynyt, eikä vastuatajat yleisesti ole tietenkään vastuussa tai selitysvelvollisia jonkun mahdollisen yksittäisen henkilön sanomisista.

      • JustJust

        Kai sinä nyt omista sanomisistasi olet vastuussa.


      • niinjustjoo
        JustJust kirjoitti:

        Kai sinä nyt omista sanomisistasi olet vastuussa.

        Omistani, en niiden jotka jossain missä lie ehkä jotain alotuksessa olevaa on sanonu.


      • tiedänvastanneeni

        Miks mun sellasta pitäs todistella mitä nimenomaan sinä (valheellisesti) väität?


      • hyshysssvaanXD

        ON se kumma miten bottipaskan tai yp.n häirikkörynkyn mielestä senkin toteemisessa, että on tietenkin selvää, ettei taaskaan todisteita ole eikä tule, on aina vaan jottain hirvittävän "asiatonta" ja sääntöjä rikkovaa :D D


    • sateenkaariperheellinen

      Tää on aivan totta, ajatteleekohan nämä itse loppuun asti mitään asiaa. Sateenkaari ihmisenä en tsrvi aborttia, en tarvi edes ehkäisyä kun ei ole vaaraa vahingosta. Mutta samat tyypit jotka vastustaa aborttia vastustaa ja haluaa viedä sateenkaariväeltä ihmisoikeudet ja oikeudet perheeseen. Ja kuitenkin perhettä ja lapsen hankkimista pidetään naiselle "luonnolliena". Mutta kuitenkin valikoidaan joukosta pois naiset joille tätä oikeutta ei suoda. Jotain väitteitä on ettei esim lesboperhe voi olla tasapainoinen. Missä on näille väitteille todisteet? Onko myös yh-äiti kelvoton vanhempi? Jos vaikka mues lähtee lätkimään eikä piittaa lapsistaan? Jos lapsi tulee mulle se on tervetullut ja haluan tietyn ihmisen geenit, hyvän miehen spermaa. En ainakaan kuiteskaan mitään rikollisen raiskaajan jolloin tekisin tietty abortin. Raiskaus on pahinta väkivaltaa ja vallankäyttöä mitä on.

      • sateenkaariperheellinen

        Sorry kirjoitusvirheet, kännykkä on vähä huono ja silmälasit jäi kotiin. 😊


      • JustJust

        Tuo on niin totta ja olen kaikessa samaa mieltä vaikken sateenkaariväkeen kuulukaan.


    • pitkätukka-68

      Kattelen tässä jut Moored rokkaria, ja hänsanoi osuvasti jotensakin näin:
      Jos vastuttatte aborttia, älkää tehkö sitä. Jos vastuttatte homoavioliittoja, älkää menkö homoavioliittoon.

      As simple as that.
      Mutta mikä te olette määräämään mitä muut tekevät?
      Haluaisitteko että teitä määrättäisiin vastaavasti?

      • taasnähtiinXD

        Tässäkin taas järkevä keskustelu, kaikki yli kiperät vatustajan vastaukset hätäpoistettu väleistä ja suosija "keskustelee" itsensä kanssa :D jatkakaa vaan samaan malliin, kaikki näkee kumpi tässä ei kestä "vääriä" mielipiteitä ja kipeitä totuuksia... niin säälittävää touhua.


      • EnYmmärrä-79

        Jos susta homous on ok, miksi sit vastustat heidän juridisia oikeuksiaan?


      • mitäoikeuksia
        EnYmmärrä-79 kirjoitti:

        Jos susta homous on ok, miksi sit vastustat heidän juridisia oikeuksiaan?

        Mitä siinä menettää vaikkei saiskaan sellasta mikä kuuluu tosiasiassa vain mies-nais pareille? Miksei se rekisteröity parisuhde riittäny? Sillähän ne juridiset oikeudetkin oli pitkälti saatu. Ainiin, mut ku homot häpeilee itteensä ja sen ruksin laittamista siihen kohtaan! Ne taipumukset kun halutaan jostain syystä piilottaa sinne avioliitto-termin taakse..
        Ihan täys juridinen oikeus homoillakin on aina ollu avioitua vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, eli todellisuudessa mitään tasa-arvo-ongelmaa ei edes ole, vaikka se salakavalasti tälläsen keksityn "sorron" varjolla saatiinkin läpi aivopestyä, ja johon hurmokselliseen valheeseen valitettavasti liian moni päättäjäkin haksahti mukaan.

        (voisin lyödä vaikka vetoo että tääkin liian kiperä viesti lähtee pikavauhtia.. :))


      • osaatkomuutakupoistorynk

        "Jos vastuttatte aborttia, älkää tehkö sitä. Jos vastuttatte homoavioliittoja, älkää menkö homoavioliittoon. "

        Niin että sallitaan samantien kaikki muutkin murhat ym. rikokset,


      • neketkäeihyväksy
        osaatkomuutakupoistorynk kirjoitti:

        "Jos vastuttatte aborttia, älkää tehkö sitä. Jos vastuttatte homoavioliittoja, älkää menkö homoavioliittoon. "

        Niin että sallitaan samantien kaikki muutkin murhat ym. rikokset,

        näitä ei vaan itse tee niitä? :D mitäs niillä uhreilla on väliä...


      • sakkilastensuojelijoina

        "Avioliitto juridisesti helpotti perheen sisäistä adoptiota ja turvaa myös perintöasiat lapsille jos toiselle puolisolle sattuu jotain. Mutta eihän lasten hyvinvointi tietenkään ole abortinvastustajan listalla."

        Turhaa veruketta sekin, kun rekisteröityä parisuhdetta ois voitu muuttaa siltä osin. Mutta onhan se nyt lapsille varmaan tosi oleellista onko vanhempien status rek.parisuhde vai avioliitto :D
        Ja niillehän se tunnetusti tärkeetä onkin jotka vouhkaa täällä lasten mukavuustappamis"oikeutta" samaan aikaan kun tekopyhistelee muiden lasten hyvinvoinnista ja niiden välittämisistä jotka suojelee ja puolustaa ihan KAIKEN IKÄSIÄ lapsia :)

        " ei haluta muille mitään, mistä joku saa helpotusta elämäänsä"

        No eipä vaan näytä helpottavan, kumpikaan "oikeus".
        Mutta varmaan nämä homoliitojen hurmostelijat hyväksyis sitten "tasa-arvon" nimissä samat oikedet myös polyamoristeille, sukurutsaajile, eläimiin sekaantujille, objektiseksuaaleille jne. Kun kaikilla vaan pitää olla oikeus avioliittoon! Pian näitä varmaan aletaan vaatiakin.


      • anti-pro-life

        Jos nyt esittäisit edes yhden merkittävän käytännöllisen, yhteiskunnallisen ja/tai tieteellisen syyn, miksi homoilla ja lesboilla ei saisi olla oikeutta avioliittoon kuten heteroilla, kun kerran omien sanojesi mukaan suhtautumisesti aborttiinkaan ei ole mitenkään uskonnollista perua, vaikka se monen silmään on täsmälleen samoilla argumenteilla pelaamista.


      • todistamattomat

        paskasyytökset senku on ja pysyy mutta tietenkään sitä(kään) ei saa todeta :D kun ne h.liitot on vaan ERI asia kun h***us. Ilmeisesti vastustaja ei saa enää edes mainita koko hyshys-sanaa :D
        Mitään perusteita ei vaan edelleenkään ole sille että abortin vastustajat ois yhs yhteen h. vastustuksen kans. Ei vaikka kuinka kaikki hätäpoistetaan. Jälkimmäinen kun ei tapa tai vahingoita yleensäkään ketään sivullisia. Onko tääkin eräille liian rankka totuus kun näin oleellisia eroja löytyy?

        "Eli ei teillä kellään abortinvastustajilla todellakaan ole kyse pelkästään abortista, elämän suojelusta tai kaikkien elämien arvosta."

        Taas yleistät ja vetelet yhteen omia keirotuneita johtopäätöksiäs, kuten yleensä. Harhatkin sieltä taas puskee esille. Omista katkerista traumoistako ne johtuu?
        H.liittomielipiteet kun ei mitenkään liity aborttien vastaaviin, eikä moraalisten arvojen ja periaatteiden taustalla tarvi olla mitään uskonnollista, toisin kun yrität aina vääntää.

        "Sinusta ei siis homoilla ja muulla sateenkaariväellä ja heidän lapsillaan tule olla samoja oikeuksia elämään kuin sikiöllä kohdussa?

        Mitähän taas sekoilet? Miten nämä asiat edes liittyy toisiinsa? Syntyneet on saanu pitää elämän ja muutkin oikeutensa!

        "Lapsille on erittäin tärkeää, että vanhempien takia ei tarvitse kärsiä."

        Ja se avioliittoko ne sitten siltä pelastaa? Hallelujaa... Eli osottautuu oikeeks, h. suhteet haluttiin vaan kätkeä avioliitto-termin taakse, eikä kyse todellisuudessa ollukan mistään "tasa-arvosta" tms. ylevästä hömpästä joksi se ovelasti naamioitiin.

        "sun muut on omaa fantasiaasi,"

        Osuvaa vertaustahan se on, tuollaiset perversiot kuuluu nimenomaan samankaltaselle sakille joka hekumoi h.liitoistakin.


      • sateenkaariperheellinen
        mitäoikeuksia kirjoitti:

        Mitä siinä menettää vaikkei saiskaan sellasta mikä kuuluu tosiasiassa vain mies-nais pareille? Miksei se rekisteröity parisuhde riittäny? Sillähän ne juridiset oikeudetkin oli pitkälti saatu. Ainiin, mut ku homot häpeilee itteensä ja sen ruksin laittamista siihen kohtaan! Ne taipumukset kun halutaan jostain syystä piilottaa sinne avioliitto-termin taakse..
        Ihan täys juridinen oikeus homoillakin on aina ollu avioitua vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, eli todellisuudessa mitään tasa-arvo-ongelmaa ei edes ole, vaikka se salakavalasti tälläsen keksityn "sorron" varjolla saatiinkin läpi aivopestyä, ja johon hurmokselliseen valheeseen valitettavasti liian moni päättäjäkin haksahti mukaan.

        (voisin lyödä vaikka vetoo että tääkin liian kiperä viesti lähtee pikavauhtia.. :))

        "Mitä siinä menettää vaikkei saiskaan sellasta mikä kuuluu tosiasiassa vain mies-nais pareille?"

        Aika paljon menettää kun ei niitä samoja oikeuksia ole. Ei tietenkään se mitään menetä jolla ne oikeudet tähänki asti ollu. Miksi muka jotku oikeudet kuuluu jolleki ihmisryhmälle itsestäänselvästi mut toisille ei haluta antaa.


      • JustJust
        mitäoikeuksia kirjoitti:

        Mitä siinä menettää vaikkei saiskaan sellasta mikä kuuluu tosiasiassa vain mies-nais pareille? Miksei se rekisteröity parisuhde riittäny? Sillähän ne juridiset oikeudetkin oli pitkälti saatu. Ainiin, mut ku homot häpeilee itteensä ja sen ruksin laittamista siihen kohtaan! Ne taipumukset kun halutaan jostain syystä piilottaa sinne avioliitto-termin taakse..
        Ihan täys juridinen oikeus homoillakin on aina ollu avioitua vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, eli todellisuudessa mitään tasa-arvo-ongelmaa ei edes ole, vaikka se salakavalasti tälläsen keksityn "sorron" varjolla saatiinkin läpi aivopestyä, ja johon hurmokselliseen valheeseen valitettavasti liian moni päättäjäkin haksahti mukaan.

        (voisin lyödä vaikka vetoo että tääkin liian kiperä viesti lähtee pikavauhtia.. :))

        "Sillähän ne juridiset oikeudetkin oli pitkälti saatu."

        Monelta osin kyllä, mutta eikös kaikille kuuluisi samat oikeudet, ihan jo perustuslain nojalla?

        Ei minulta (heteromieheltä) ainakaan ole mitenkään pois, jos kaikilla on samat oikeudet. Onko sinulta jotain tämän takia pois?


      • anti-pro-life

        "Ei minulta (heteromieheltä) ainakaan ole mitenkään pois, jos kaikilla on samat oikeudet. Onko sinulta jotain tämän takia pois?"

        Voin kertoa kokemuksesta saman kysymyksen samalle vakiokommentoijalle esittäneenä, että vastaus ei tule olemaan suora eikä looginen.


      • osaatkomuutakupoistorynk kirjoitti:

        "Jos vastuttatte aborttia, älkää tehkö sitä. Jos vastuttatte homoavioliittoja, älkää menkö homoavioliittoon. "

        Niin että sallitaan samantien kaikki muutkin murhat ym. rikokset,

        "Niin että sallitaan samantien kaikki muutkin murhat ym. rikokset"

        Mitä se kenenkään tilannetta parantaa, jos rikokset sallittaisiin? Pitäähän sitä miettiä, mitä seurauksia mistäkin tulee. Jos murhat dekriminalisoitaisiin, miten se sikiöitä auttaisi?

        Onhan jopa niitä abortinvastustajia, jotka haluaisi kriminalisoida ehkäisynkin ja lapsettomuuden. :) Nekin kauheasti auttaisi alkioita ja sikiöitä?


      • nokatoheureka
        tieteilijä kirjoitti:

        "Niin että sallitaan samantien kaikki muutkin murhat ym. rikokset"

        Mitä se kenenkään tilannetta parantaa, jos rikokset sallittaisiin? Pitäähän sitä miettiä, mitä seurauksia mistäkin tulee. Jos murhat dekriminalisoitaisiin, miten se sikiöitä auttaisi?

        Onhan jopa niitä abortinvastustajia, jotka haluaisi kriminalisoida ehkäisynkin ja lapsettomuuden. :) Nekin kauheasti auttaisi alkioita ja sikiöitä?

        Mites se nyt uhreja auttaiskaan..!

        "Mitä se kenenkään tilannetta parantaa, jos rikokset sallittaisiin? "

        Auttashan se niitä jotka haluaa tehdä m . . . ia, ettei tarttis mahdollisesti varantaa itteensäkin ja terveyttään niitä tekoja tehdessään. Eli sama "oikeus" mitä abortd.ööreillekin jatkuvasti vouhkaat.

        "abortinvastustajia, jotka haluaisi kriminalisoida ehkäisynkin ja lapsettomuuden"

        En tiedä sellasista vastustajista.. ei oo tainnu ainakaan täällä näkyä.


    • ylpeästivalkoinenhetero

      kannattaisi ottaa selvää millainen valtio on puola. se maa edustaa niin abortti lakien kuin isänmaalisuuden osalta euroopan parhaimpia valtioita. ei se mikään diktatuuri tai ihmisiä sortava ole vaikka se ei olekaan marxistien unelmien mukainen liberaali irstailu utopia.

      • DoubleStandard

        Muuta sinne ihan vapaasti. Katoliset maat sopii sulle. Kaksinaismoraali rehottaa ja kaikkea tehdään piilossa. Abortteja varsinki.


      • PaiPaiPeipe

        Jokainen voi valita asuinpaikkansa. Milloin muutat Puolaan? Älä jää kaukaiseksi ihailijaksi vaan tee unelmistasi totta.


      • "ei se mikään diktatuuri tai ihmisiä sortava ole vaikka se ei olekaan marxistien unelmien mukainen liberaali irstailu utopia."

        Ollaan otettu selvää useinkin tällä forumilla aborttinäkökulmasta.

        Siksi on kyllä kumma, että haluat elää tällaisessa maassa kuin Suomi, eli sanojesi mukaan "irstailu-utopiassa" vaikka tuollainen unelmamaa on lähellä. :) Muiden oikeuksia on kiva rajoittaa, kunhan ei itse tarvi luopua mistään irstailuista jne. Puolassa ei naisilla ja lapsilla ole kovin hyvät oltavat, ja aborttimatkailu ja laittomat abortit on huimissa luvuissa kun ehkäisyn saatavuutta rajoitetaan ja ehkäisyvalistusta ei ole. Lasten fyysinen kuritus on arkipäivää ja sitä pidetään sopivana.

        Siis kuten muutkin ovat kommentoineet, mikään ei estä ketä tahansa valitsemaan haaveiden onnelaa asuinpaikakseen eli missä kaikki on niin mainiosti jos oikein viihdy tässä tasa-arvon ja sosiaaliturvan maassa. :)


      • ylpeästivalkoinenhetero

        ahaa eli oman isänmaan oloja ei kannata parantaa vaan muuttaa pois. hieno logiiikka. ja kyllä edelleenkin miehenkin pitää ottaa vastuu lapsistaan ja naisestaan sekä tuoda heille leipä pöytään eli kyllä miehellekin on velvollisuus olemassa konservatiivisessa valtiossa. ja suomessa on onneksi merkkejä siitä että konservatiivisuus nousee. ja samalla ajatus tyylillä voitthan te vasemmisto feministit muuttaa ruotsiin kun sen on paljon suomea marxistisempi! siellä voitte abortteja tehdä vaikka liuku hihnalla ja muuttaa sukupuolta viikottain!


      • "ahaa eli oman isänmaan oloja ei kannata parantaa vaan muuttaa pois. hieno logiiikka. ja kyllä edelleenkin miehenkin pitää ottaa vastuu lapsistaan ja naisestaan sekä tuoda heille leipä pöytään eli kyllä miehellekin on velvollisuus olemassa konservatiivisessa valtiossa. ja suomessa on onneksi merkkejä siitä että konservatiivisuu s nousee. ja samalla ajatus tyylillä voitthan te vasemmisto feministit muuttaa ruotsiin kun sen on paljon suomea marxistisempi! siellä voitte abortteja tehdä vaikka liuku hihnalla ja muuttaa sukupuolta viikottain!"

        Mikähän se oma logiikkasi tässä oikein on? Oletko oikeasti ajatellut asiaa naisten ja vähemmistöjen kannalta? Miksi Suomen oloihin tyytyväisen pitäisi muutta pois? Saahan Suomessakin naiset kulkea vapaana ja on perustuslain takaama tasa-arvo. Näin sinun kannanottojasi lukeneena en voi pitää kansallissosialismi-ihanteistasi minään parannuksena ainakaan naisten ja sateenkaariväen oloihin, kun kerran se idea on joku syrjintäpolitiikka ja naisten seksuaalioikeuksien vieminen. Ihmettelen, kenen elämää sillä siis muka parannettaisiin?

        Kyllä tällainen jaksaa kummastuttaa. Nautitaan demokratiasta, oikeuksista, sosiaaliturvasta ja vapaudesta, mutta ei haluttaisi antaa niitä muille vaan haaveillaan jostain totalitarismista ja kutsutaan sitä vielä olojen parantamiseksi.

        "ja suomessa on onneksi merkkejä siitä että konservatiivisuus nousee."

        Saisiko tähän nähtäville jotain aineistoa, joka osoittaisi tuon todeksi? En usko että me naiset luovutetaan kansalaisoikeuksiamme kouralliselle mekastavia fanaatikkoja edes konservatismin nimissä. Tyhmänäkö naisia pidät? Naiset riemuitsisi kun vietäisiin oikeudet, siis näinkö sinä luulet?

        Ja vielä Puolasta:

        Oletko edes sen verran selvillä Puolan aborttitilanteesta, että Puolassa niitä abortteja vasta tehdäänkin? Kiellot ei vähennä abortteja vaan ehkäisyn saatavuus ja hinta, seksuaalivalistuksen avoimmuus, naisten oikeudet ja hyvät terveyspalvelut Puolassa tehdään enemmän abortteja kuin Suomessa, ne vain tehdään raskauden keskeyttävien lääkkeiden avulla itse netistä tilaamalla, laittomasti muuten tai käydään naapurimaissa.

        Tässä tuoretta graduakin aiheesta:
        "Polish Abortion Tourism"

        www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/138222/thesis_Ewa_Hirvonen.pdf?sequence=1&isAllowed=y

        "For instance Wanda Nowicka, head of the Federation for Women and Family Planning, estimated in 2010 that approximately 80 000-200 000 Polish women terminate unintended pregnancies every year. "


      • naisenemmistöä

        "En usko että me naiset luovutetaan kansalaisoikeuksiamme kouralliselle mekastavia fanaatikkoja edes konservatismin nimissä. Tyhmänäkö naisia pidät? Naiset riemuitsisi kun vietäisiin oikeudet,"

        Mikä "kansalaisoikeus"?
        On turha vääntää jostain mekastavasta fanaatikkojoukosta yleistystä naisista, joista kuitenkin valtaenemmistö suojelee lapsiaan ja puolustaa näiden oikeuksia eikä suinkaan halua tappaa niitä millään mielipuolisilla yli"oikeuksilla". Joten ei sellaset ole pois muulta kun ehkä joltain pikku vähemmistöltä, pikemminkin se antais elämänmittasia oikeuksia niille lapsille joita nyt mitä julmimmin laki ja sen aikaansaanut vähemmistö sortaa.

        "ne vain tehdään raskauden keskeyttävien lääkkeiden avulla itse netistä tilaamalla, laittomasti muuten tai käydään naapurimaissa."

        Oliko niistä edelleenkään mitään faktalukuja olemassa vai pelkkiä mutuarvioita? "estimated in 2010", niin just, ja ompa muuten sangen "yllättävää" että joku feministijärjestö tekee niitä (liioteltuja) arvioita :D


      • hyshyssokkolappuset

        Se pieni mutta äänecäs vähemmisdö p.esii juuri tällä Suol.en t.unkhiolla.

        Minun lähipiirini coostuu niistä normaaleista terve.järkhisistä naisista, kuten muullakin enemmistöllä.


      • MissäTappaa
        naisenemmistöä kirjoitti:

        "En usko että me naiset luovutetaan kansalaisoikeuksiamme kouralliselle mekastavia fanaatikkoja edes konservatismin nimissä. Tyhmänäkö naisia pidät? Naiset riemuitsisi kun vietäisiin oikeudet,"

        Mikä "kansalaisoikeus"?
        On turha vääntää jostain mekastavasta fanaatikkojoukosta yleistystä naisista, joista kuitenkin valtaenemmistö suojelee lapsiaan ja puolustaa näiden oikeuksia eikä suinkaan halua tappaa niitä millään mielipuolisilla yli"oikeuksilla". Joten ei sellaset ole pois muulta kun ehkä joltain pikku vähemmistöltä, pikemminkin se antais elämänmittasia oikeuksia niille lapsille joita nyt mitä julmimmin laki ja sen aikaansaanut vähemmistö sortaa.

        "ne vain tehdään raskauden keskeyttävien lääkkeiden avulla itse netistä tilaamalla, laittomasti muuten tai käydään naapurimaissa."

        Oliko niistä edelleenkään mitään faktalukuja olemassa vai pelkkiä mutuarvioita? "estimated in 2010", niin just, ja ompa muuten sangen "yllättävää" että joku feministijärjestö tekee niitä (liioteltuja) arvioita :D

        "joista kuitenkin valtaenemmistö suojelee lapsiaan ja puolustaa näiden oikeuksia eikä suinkaan halua tappaa niitä millään mielipuolisilla yli"oikeuksilla""

        Totta, me kaikki järkevät, täyspäiset ihmiset suojelemme lapsia, emmekä tapa niitä. Mistä olet saanut päähäsi, että Suomessa olisi joukko tietynlaisia ihmisiä, jotka tappavat lapsia jatkuvasti. En ole nähnyt ainuttakaan uutista aiheesta.


      • naisenemmistöä kirjoitti:

        "En usko että me naiset luovutetaan kansalaisoikeuksiamme kouralliselle mekastavia fanaatikkoja edes konservatismin nimissä. Tyhmänäkö naisia pidät? Naiset riemuitsisi kun vietäisiin oikeudet,"

        Mikä "kansalaisoikeus"?
        On turha vääntää jostain mekastavasta fanaatikkojoukosta yleistystä naisista, joista kuitenkin valtaenemmistö suojelee lapsiaan ja puolustaa näiden oikeuksia eikä suinkaan halua tappaa niitä millään mielipuolisilla yli"oikeuksilla". Joten ei sellaset ole pois muulta kun ehkä joltain pikku vähemmistöltä, pikemminkin se antais elämänmittasia oikeuksia niille lapsille joita nyt mitä julmimmin laki ja sen aikaansaanut vähemmistö sortaa.

        "ne vain tehdään raskauden keskeyttävien lääkkeiden avulla itse netistä tilaamalla, laittomasti muuten tai käydään naapurimaissa."

        Oliko niistä edelleenkään mitään faktalukuja olemassa vai pelkkiä mutuarvioita? "estimated in 2010", niin just, ja ompa muuten sangen "yllättävää" että joku feministijärjestö tekee niitä (liioteltuja) arvioita :D

        "ja ompa muuten sangen "yllättävää" että joku feministijärjestö tekee niitä (liioteltuja) arvioita "

        Feministit on yllättävästi naisten puolella. Sekä äitien että lapsettomien, että niitten jotka joutu hakemaan aborttia muualta kun ei omasta maasta saa.

        Miksi sinusta aina nainen on jotenkin epäluotettava tietolähde? Mieskö pitää olla, että joku numerotieto pitää paikkansa? Kuitenkin kun olen esittänyt vanhoja lähdetietoja MIESlääkärien arvioista laittomista aborteista, nekin on "liioiteltuja", vaikka mikään ei viittaa siihen, että nämä vanhan kansan lääkärismiehet olis olleet feministejä.


    • Lisää näitä epäjohdonmukaisuuksia löytyy viime aikaisesta keskustelusta.

      Abortinvastustaja

      1. pitää Suomea turvattomana ja huonona paikkana, ja silti haluaa että "huonoon" valtioon pitäisi synnyttää lapsia ja aiheuttaa lisää turvattomuutta ja huono-osaisuutta ja asuupa itsekin näin "huonossa" paikassa, eikä muuta mihin tahansa voi vapaasti muuttaa.

      2. ihannoi Jenkkejä ja jenkkien tämän hetkistä politiikkaa, vaikka naisia kuolee kuin kärpäsiä, abortteja tehdään myöhäisillä viikoilla ja ihmisiä tapetaan kaduille holittoman aselakien myötä, lääkäreitä ja hoitajia kohtaan prolife-väkivaltaa. Turvallinen maa, missä ihmiselämää kunnioitetaan?

      3. ihailee maata, missä ei ole sosiaaliturvaa, mutta samalla käyttää Suomen sosiaaliturvaa hyväksi itsekin kun haukkuu Suomea. Sosiaaliturva on Suomessa se syy, miksi joku edes uskaltaa synnyttää vielä.

      4. ei kannata aborttia mahdollisimman aikaisessa tsygootti-vaiheessa, mutta hekumoi sikiön pilkkomisilla

      5. pilkkaa ja väheksyy palstalla kirjoittavia äitejä ja naisia lapsellisiksi ja tyhmiksi, mutta haluaa lapsellisten ja tyhmien lisääntyvän. Sitten taas löytyy keskusteluketju, missä paheksuu sitä, kun tyhmät ja lapselliset tekee lisää tyhmiä ja lapsellisia.

      Olen kyllä välillä että mitä helvattua.... Nämä tuli näistä viimeisistä mieleen.

      • mitähelvattuanyttaas

        "pitää Suomea turvattomana ja huonona paikkana,"

        Jos YKSI asia on huono (aborttilaki) niin se tekee koko maasta huonon?
        Sinähän siitä "huono-osaisuudesta" jaksat eniten paasata..

        "Turvallinen maa, missä ihmiselämää kunnioitetaan? "

        On siellä paikoin aborttilait ainakin kunnollisempia.

        "ei kannata aborttia mahdollisimman aikaisessa tsygootti-vaiheessa, mutta hekumoi sikiön pilkkomisilla"

        Miks sitä pitäs kannattaa yhtään missään vaiheessa? Yrität joka välissä vok.otella vastustajia hyppäämään tekop.yhyyden pussukkaan, joskin erittäin läpinäkyvästi, vaan eipä onnistu. Mitä merkitystä siinä on lapsen kannalta kuoleeko 6 viikon vai 20 viikon iässä?
        Lapsia suojelevatko ne hek.umoi sellasella mitä vastustaa? Ei oikein logiikkas toimi taas tässäkään kohtaa.. Onko siis tosiasioiden kertominen ja näyttäminen jotain hek.umointia?

        "pilkkaa ja väheksyy palstalla kirjoittavia äitejä ja naisia lapsellisiksi ja tyhmiksi, "

        Kukaan muu ei todellakaan pilkkaa lapsiaan tapp.amattomia kunnon naisia ja äitejä, paitsi katker.uuteensa pakahtuvat suosijaf.anaatikot herjaten näitä mm. idi.ooteiksi ja räyh.iksi..


    • Eiumarramita

      "Olin jo kirjoittanut vastauksen alustukseesi sekä kymmeneen kohtaan yhdestätoista, kunnes poistin kaikki.
      Teet niin tarkoitushakuista sillisalaattia kohdista, ettei mitään rajaa.

      Abortinvastustajat on nats.eja. Na.tsit on oikeistoa vaikka todellisuudessa hitl.erfänit on äärivasemmistolainen liike lik.e kansallisSOSIALISTI.
      Elät ja hengität tuota kuvitelmaasi naisten alistetusta asemasta niin vahvasti kokien, ettet kykene rationaalisesti ajattelemaan, että länsimaisena naisena olet jo jalustalla.
      Yhdeksän elämää pitempää kuukautta pitäisi malttaa olla miehen ja naisen yhteisen aktin jälkeen rauhallisemmin, ellei ole suojauduttu, niin sehän ei passaa, kun naisella pitää olla yksipuolinen oikeus ta.ppaa vauva.
      Fe.mi.nismi korvaa järjen ihmisen aivoissa.
      Son moro."


      Tässä oli taas jotakin tieteilijän tai botin mielestä niin sääntöjen vastaista, ettei mitään rajaa.

      • meuhkala

        Miksi meuhkaat täällä keskellä yötä?


      • Vuorossa-pitkään
        meuhkala kirjoitti:

        Miksi meuhkaat täällä keskellä yötä?

        Toisen päivä on toisen yötä. Toiset tekevät vuorotyötä.


      • Kenpäties
        Vuorossa-pitkään kirjoitti:

        Toisen päivä on toisen yötä. Toiset tekevät vuorotyötä.

        Toiset tekevät töissä töitä, mutta ehkä jotkut ovatkin palkattuja abortinvastustuspropakandisteja.


      • työssä
        Kenpäties kirjoitti:

        Toiset tekevät töissä töitä, mutta ehkä jotkut ovatkin palkattuja abortinvastustuspropakandisteja.

        Niin, sitä minäkin, eikö töissä kuuluisi tehdä töitä?


      • Kaksoisstanut
        työssä kirjoitti:

        Niin, sitä minäkin, eikö töissä kuuluisi tehdä töitä?

        Älähän nyt. Vazzareiden kaksois-standardien mukaan he saavat työaikana käydä vilkaisemassa palstat mutta muut ei.


    • ylpeästivalkoinenhetero

      edeleenkin pitää sanoa että konservatiivisuus ja nationalismi on kovassa nousussa mikä näkyy siinä että aborttia vastaaan myös uskalletaan puhua avoimesti ja nuoriso myös on konservatiivisempaa nyt. kristilliset arvot ja nationalsmi näyttää tien tulevaisuuteen!! alas vale mediat ja eliitti!

      • Mitäs mieltä valkoinenhetero on tästä aborttikyselystä, joka tehtiin ihan juuri? Siinä selvisi, että 2% suomalaisista vastustaa aborttia. Onhan se hyvä puhua, mutta onko oikein uskottavaa, että vaatii eliittiä alas ja samalla haluaisi kuulua siihen eliittiin, vaikkei olisi edes oikeinkirjoitus hallussa? ;))


      • ylpeästivalkoinenhetero

        vähän yli tuhat ihmistä ei kerro suomen kansan oikeaa mielipidettä ja kyselyt monesti on tehty niin että ne ei ole puolueetomia. niillä vaan vahvistetaan tietyn aate porukan ajatuksia. valta eli vale media ei tunnetusti kerro totuutta!


      • Uskonnoton-361
        ylpeästivalkoinenhetero kirjoitti:

        vähän yli tuhat ihmistä ei kerro suomen kansan oikeaa mielipidettä ja kyselyt monesti on tehty niin että ne ei ole puolueetomia. niillä vaan vahvistetaan tietyn aate porukan ajatuksia. valta eli vale media ei tunnetusti kerro totuutta!

        "niillä vaan vahvistetaan tietyn aate porukan ajatuksia" Eikös tätä ääriporukkaa ole just te nassit? Mulle kelpaa tämä demokratia. Ääriliikkeet ajaa aina pienen porukan etuja ja kohdistaa muihin jopa väkivaltaa. Naisia alistetaan ja käytetään seksuaalisesti hyväksi. Isis ja Taleban hyviä esimerkkejä. Kristillinen Talebanismi ei ole yhtään sen demokraattisempaa. Uskonnot on pahimpia sortojärjestelmiä. Otetaan oppia just historiasta ja muualta.


      • turhavääristellä
        tieteilijä kirjoitti:

        Mitäs mieltä valkoinenhetero on tästä aborttikyselystä, joka tehtiin ihan juuri? Siinä selvisi, että 2% suomalaisista vastustaa aborttia. Onhan se hyvä puhua, mutta onko oikein uskottavaa, että vaatii eliittiä alas ja samalla haluaisi kuulua siihen eliittiin, vaikkei olisi edes oikeinkirjoitus hallussa? ;))

        Siis se muutama prosentti vastusti siinä kaikilla syillä, mutta niitähän oli yllättävän paljon jotka hyväksy vaan tietyillä rajatuilla syillä. Eli kuten useimmat vastustajat, vastustaa suurinta osaa eli muk.avuus abortteja. Paljon suurempi osa kun pari prosenttia siis noista tutkiutistakin ois ilmeisesti valmis rajottaan lakia nykysestä.


      • turhavääristellä
        tieteilijä kirjoitti:

        Mitäs mieltä valkoinenhetero on tästä aborttikyselystä, joka tehtiin ihan juuri? Siinä selvisi, että 2% suomalaisista vastustaa aborttia. Onhan se hyvä puhua, mutta onko oikein uskottavaa, että vaatii eliittiä alas ja samalla haluaisi kuulua siihen eliittiin, vaikkei olisi edes oikeinkirjoitus hallussa? ;))

        Siis se muutama prosentti vastusti siinä kaikilla syillä, mutta niitähän oli yllättävän paljon jotka hyväksy vaan tietyillä rajatuilla syillä. Eli kuten useimmat vastustajat, vastustaa suurinta osaa eli muk.avuus abortteja. Paljon suurempi osa kun pari prosenttia siis noista tutkiutistakin ois ilmeisesti valmis rajottaan lakia nykysestä.


      • ylpeästivalkoinenhetero
        Uskonnoton-361 kirjoitti:

        "niillä vaan vahvistetaan tietyn aate porukan ajatuksia" Eikös tätä ääriporukkaa ole just te nassit? Mulle kelpaa tämä demokratia. Ääriliikkeet ajaa aina pienen porukan etuja ja kohdistaa muihin jopa väkivaltaa. Naisia alistetaan ja käytetään seksuaalisesti hyväksi. Isis ja Taleban hyviä esimerkkejä. Kristillinen Talebanismi ei ole yhtään sen demokraattisempaa. Uskonnot on pahimpia sortojärjestelmiä. Otetaan oppia just historiasta ja muualta.

        niin sanottu demokratia puolustaa vain vähemistöjen ja vasuri eliitin etuja täällä...siitä syystä ne niin sanotut natsitkin ovat olemassa kun kansa kyllästyy olemaan alemmassa asemasa. abortti on osa tuon eliitin tapaa heinkentää kristillistä arvo maailmaa suomessa.


    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe