Kauppahuone Karlsson

tulevastara

Kellään kokemuksia? Hyväksyykö työkkäri tuolla tehdyt tunnit ettei tuli penaltyä? Palkka?

24

1649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysysieltä

      Hyväksyy tunnit kun sovit TE-keskuksen kanssa ettei tunteja huomioida vaan ainoastaan palkka. Sen täytyy olla se joku 200 euroa kuussa. Se riittää aktivoitumisen osoitukseksi.

    • marianneRi

      Kappas! oon ollut töissä tolla turussa joskus kauan sitten! :)

      soita markolle ja kysy suoraan. ainakin opit siltä myymään jollei aktivointi pojoja työkkäriin tulekaan. ;) myynti ei kyllä ole kaikkien juttu eli mahtaako koko ala olla sulle jos olet jo nyt epävarma?

    • jattaliin

      hauskat sivut :) http://kauppahuonekarlsson.fi/

      mutta missään ei sanota mitään siitä mitä pitää myydä ja paljonko siitä saa? missä se työpaikka ilmo on? onko muuallakin kuin vaan porissa?

    • turunjappe

      Ainakin aikoinaan tämä kyseinen herra myi laajakaistoja helsinkiläisille yrityksille ja jotain maalämpöjuttuja ja tietääkseni kirjoja vielä jossain. Varmaan muitakin virityksiä oli ja voi olla että tuotteet ovat muuttuneet kun ainakaan se laajakaista firma ei enää ole ollut olemassa aikoihin. Pirun tylsää työtä sen voin sanoa kun nyt muistan eli mene vaikka taksikuskiksi mielummin. Ainakaan oma polla ei kestänyt. Pomoissa ei ollut vika eikä työkavereissa mutta ei elukkakaan jaksa selittää samaa asiaa tuhat kertaa päivässä. Myös tietokone ohjelmat ei toimineet kuten piti ja sitä ei korvattu mitenkään erikseen eli itse vastaat jos netti kaatuu tai soitto järjestelmät!

    • JariABasso

      Toi on rento ja erittäin pätevä tyyppi! Olin töissä hänellä turussa yli kymmenen vuotta sitten, ja sain erinomaisen myyntikoulutuksen, josta on ollut paljon hyötyä kiinteistömyynnissä. Tuskin sälli ainakaan huonommaksi on ajan myötä mennyt, eli sinne vaan! Jollei muuta niin oppimaan miten tätä hommaa tehdään. :) On se nyt parempi kuin räkiä kotona kattoon.

    • GF79

      joo sun työkkärielämäsi on vakavasti uhattuna jos meet töihin! varo työtä! se vähentää vapaa-aikaa!

    • eienäälehtiäikinä

      Edelleenkään kukaan ei kerro mitä myydään ja mitä saa palkkaa, koska palkanmaksu on? Missä
      on ilmoitus? Ketjun aloittaja laitatko linkin?
      Voisiko joku soittaa sinne ja kysyä ja jakaa tiedon? Ei ilmeisimmin ainakaan lehtimyyntiä tai hyvän tekeväisyyttä, ja se on pääasia. Voiko tehdä toisessa kaupungissa vai täytyykö olla porista?

    • JPjokke

      Tämän miehen muistan! Todella ahdistava tapaus! Kyllä myynnin ammattilainen tietää miten homma hoidetaan ja jokaisella on oma tahtinsa ja rytminsä tehdä tulosta. Itse koko elämäni myyntiä tehneenä todellakin osaan sen. Olen tehnyt yhtiön ennätyksen 2 kertaa eli tiedän mistä puhun! Ei tuollainen painostus ja prässääminen että soita soita soita sovi ainakaan omaan tekniikkaani. Onhan soittamisella tietysti iso merkitys mutta mieluummin harkitusti ja hyvin se yksi kuin tuhat puhelua tunnissa.

    • meneeläkkeelle

      Niin että töitäkin tarttis tehdä? :D On se kamalaa kun sellaista vaaditaan ja vieläpä palkallisella työajalla! Miten kehtaakin?! :D

    • jappe89

      missä se työkkärin ilmo on?? paljonko maksetaan ja mitä myydään?

    • Äxy

      vaikuttaa aika pro touhulta ainakin referenssien pohjalta ja tä taitaa olla väärä foorumi edes puhua koko asiasta. ketjun aloittajalle vinkki et unohda koko juttu. tuskin saat tuolta töitä vaikka menisit ilmaiseksi.

    • jaakkoilmajoki

      Numeron perusteella otin hiukan selvää... Sälli myy ainakin yrityslainoja ja jotain brittiläisiä lediseiniä

    • LondonGirl

      Referenssilista on todellakin vaikuttava. Ja vain kysymällä voi tietää. Miten ihmeessä joku jossain keskustelupalstalla vois tietää onko työtä tarjolla 😊 Soita ja kysy.

    • Santahelm

      tä näyttää nyt sellaiselta paikalta et haet sinne ensin tekstaamalla, sitten meilaat perään ja sit sut haastatellaan meilitse tai mesessä, voit myös lähettää äitisi kehumaan sua. voin ketjun avaajalle sanoa suoraan, että älä pyri edes puhelinten laturiksi. ikää 15 v?

    • riktöl81

      No ei ole tyhmää kysyä muualta koska työnantajhan voi sanoa mitä vaan!

      Kaverini oli 3 v haastattelussa eräässä puhelinmyyntiä harjoitavassa yrityksessä ja hänelle luvattiin kuule maat ja taivaat eli oli lounasedut ja 2000 egeä kuussa takuu liksaa ja vaikka mitä etuseteleitä ja huippu koulutusta ja jatkuva valmennus ja huippu ura loppu iäksi!

      Teki sitten siellä buukkauksia kuukauden ja kukaan ei edes käynyt muuta kuin kyttäämässä ja huutamassa eli se siitä koulutus ja valmennus avusta mutta sittenhän se vasta ihmettely kuule alkoi kun tilille ei pamahtanut kuin muutama satku vaikka tasan kaikki hommat oli hoitanut itä käsketty!

      Meni sitten kysymään ja sanoivat ettei muka ollut soittanut tarpeeksi! Eikös se ole puhelinmyyntiä tarjoavan firman ongelma eikä buukkarin? Hehän sitä firmaansa pyörittää ei se buukauksia tekevä duunari eli ei se myöskään voi vastata asiasta!

      Telemarkkinointi on ala jossa nuria huijataan ja puhelinmyyjien liittoa ei ole edes olemassa jolla voisi asiat kunnolla aina riitauttaa.

      Tästä firmasta tai tyypistä en tiedä ja paha sanoa palkastakaan kun ei edes ilmoitusta ole missään? Itse asiassa se on melko epäilyttvää ettei ole koko ilmoitusta missään eikö? Mietippä sitä! Varo!

    • myyjävuodesta96

      Eli jos tällä kauppahuone karlssonilla tai kellä tahansa on ollut työpaikkahaku joskus voimassa jossain, ilmoituksen tulee olla aina nähtävillä jatkossakin?

      Onko omasi kenties seinälle kehystettynä, koska se oli se ainoa johon pääsit? Ainakaan se ei varmasti ollut myyntityötä.

      Miksi täällä ammattimyyjien palstalla pyörii selkeästi puhelinmyyjiä ja buukkreita vihaavia luusereita?

    • yrittäjäasiakkaat

      Eikös tämä ole kalliin yritysrahan myyjä? Tai sekin tietysti riippuu mihin vertaa. Varmaan alihankintana tai jotenkin kun numero on sama. Ainakin meidän samaamme palvelu on ollut ihan asiallista ja saman niminen herra ollut asialla kanssamme eli ei pahaa sanaa meillä ainakaan sanottavana.

    • myyntipäällikkö88

      Täysin tavallisen oloinen porilainen puheinmyyntifirma. Mielestäni tämä ei vaikuta mitenkään sen paremmalta tai pahemmalta kuin muut puhelinmyyntiä tarjoavat. Jos buukkauksia eli ajanvarauksia tekee voin omalla trackrecordillani sanoa ettei ainakaan rikastumaan pääse! Raha asuu myynnissä (nykyään varsinkin googlen adwordsissa) eikä missään aikojen buukkauksissa mutta toisaalta ehkä porilaisen telemarkkinointi toimiston on tehtävä kaikkia töitä mitä sattuu saamaan jos saa. Tsemppiä! Kyllä alalla aina osaajille tilaa on!

      • hesahessu

        joo tavallista myynnin lisäystä puhelinmyynnillä eli buukkauksia ja puhelinmyynnin taitojen valmennuksia henkilökunnalle, ei mitään uutta maan päällä. olen itse vuosia sitten tehnyt tasan samanlaista yritysmyyntiä nimenomaisesti puhelinmyynnillä ja ongelmani oli oman myynnin lisääminen eli mistä saa tarpeeksi asiakkaita joille buukkauksia asiakasrekisterien päivityksiä ja järkevällä riskillä ja laskutusajalla saisi tehdä uusmyyntiä! :) helppohan se on jokaisen antaa tuotteensa nollariskillä myyntiin ja odottaa vaan rahojaan mutta kun myyjänkin pitäisi elää. ehkä porissa kauppahuone karlssonilla kaikki on kauniimpaa tai paljon kontakteja tai muu kikka, mene ja tiedä? ainakin melkoisen pieni paikkakunta kun omaani en saanut pyörimään edes helsingissä. onnea koitokseen!


    • Anskku82

      http://kauppahuonekarlsson.fi No ainakin teksti on osuvaa!! "klaani-amiraali ratkaisuneuvottelijana ja team executive hyper royal high end sales generalina" :D :D Suomessa on meitä puhelinmyyjiä halveeraavia ihmisiä vaikka kuinka jotka kuitenkin itse tekevät sitä samaa mistä meitä haukkuu! Onko sillä oikeesti väliä myytkö lehtiä vai sijoituksia paitsi että lehtimyyjällä on surkeampi liksa?

    • ihmisterapeutti

      Meillä oli tuo mies mediamyynnin kouluttajana kauan sitten. Myyntitulos nousuun tuntui olevan tärkeämpää kuin ymmärtää ihmisten keskinäisiä välejä ja työyhteisön sisäisiä solmuja ja keskittyä niihin. Myynti nousi tulehtuneessakin ympäristössä ja johtajat hurrasivat mutta oliko se, ettei työyhteisön monta kertaa puhuttuun pahoinnvointiin puututtu kaiken rahan arvoista, kysyn vaan? Tai kai myyntivalmennus keskittyy siihen mihin käsketään ymmärrän sen, mutta ihmisiä kaikki myyntityössäkin ovat ja myynnin valmennus voisi keskittyä enemmän työyhteisön sisäisen kemian parantamiseen ja hyviin keskinäisiin vuorovaikutustaitoihin ja myyntiporukan harjoituksiin siinä jatkuvan rahan takomisen sijaan. Ei kukaan voi hyvin työpaikalla jossa kaikki pyörii koko ajan rahan ympärillä, ei edes ne johtajat. Ihmisiä me kaikki olemme ja pitäisi olla ihmisyyden valmennusta myynnin valmennuksen sijasta tai ainakin suurimpana osana sitä.

    • CvvDigi98
      • hgfddfgjhgf

        Puhelinsoitto elävältä ihmiseltä nettimainonnan perään ja teho on satakertainen. Tämä on tietoa. ;)


      • oulunmies4

        Juu mainoksen perään soittaminen on melkein pakko, koska ei sitä muuten kukaan huomaa tai ainakaan tee mitään


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      448
      2185
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      223
      1946
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1552
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1531
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1303
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1271
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      146
      1247
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      40
      1114
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      64
      1045
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1034
    Aihe