DNRS:llä parantunut

DNRSllä_parantunut

Suosittelen kaikkia kokeilemaan DNRS menetelmää.

Videon:
https://www.youtube.com/watch?v=TqitRRlGrHE - Webinaari - Sisäilman terveysvaikutukset webinaari maaliskuu 2018 - … Markku Sainio

, innoittamana päätin kokeilla, tämänhetkistä virallista Sainiolaista ”käypää hoitoa”, eli DNRS-hoitoa homealtistuksen tuomiin moniin sairauksiin ja ongelmiin.


Olen vasta kuukauden sitä kokeillut, ja nyt on itseni lisäksi parantumassa jo kaikki naapuritkin.

DNRS:llä on myös haittapuolensa, läheinen vanhusten saattohoitokoti on taloudellisessa vaikeudessa, kun kaikki asiakkaa ovat harjoittamallani DNRS:llä parantuneet ja palanneet takaisin koteihinsa asumaan. Kaikki palasivat myös työelämään ja osa aloitti vielä töiden ohessa uuden ammatin opiskelun.

Sen lisäksi että DNRS parantaa kaikki sairaudet, se myös (kunhan vaan tarpeeksi jaksat harjoitella ja uskoa): pilkkoo puut, huoltaa auton, perkaa kalat, siivoaa, maksaa laskut, ulkoiluttaa koiran ja täyttää jopa veroilmoituksen puolestasi …..


…. Mielen voima on ihmeellinen .....

Lisätietoa ja linkki dnrs DVD-levyjen tilaamiseen
https://www.kaksplus.fi/blogit/kotitalouskriisi/kokemus-yliherkkyyksien-parantamisesta-dnrs-menetelmalla/

…. vain $249.95 USD ....

46

3047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valelääkäri2.tai.3

      Nuo Sainio höpötykset ei perustu lakiin eikä ole TTLn virallinen kanta. Mies puhuu ihan omiaan.
      Ei kannata välittää myöskään Käypähoitosuosituksesta ei ole laillinen mitenkään.

      DNRS varmaan kiinnostaa monia suomalaisia höpöttäjiä ja naisten vihaajia, paljonko sait munalle lisämittaa kuukauden aikana.

      Tuolla on ainakin huonoja kokemuksia https://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/miehet-ostivat-valineita-peniksen-suurentamiseen-ja-kertovat-nyt-toimivatko-ne/6182072#gs.OFBOycI

    • Lääkäri2

      Älä viitsi pelleillä. DNRS nyt on sinänsä omansa juttu, mutta ylipäätään kaikkiin toiminnallisiin häiriöihin eli "ympäristöyliherkkyyksiin" (Kansainvälisen tautiluokituksen diagnoosi, perusteena diagnoosille on luokituksen mukaan R68.81: Jatkuva tai toistuva herkkyys saada oireita tai sairaudenmerkkejä ympäristön tavanomaisista tekijöistä) Eli ns. "non-disease" eli R-ryhmän diagnoosi, joka ei oikeuta esim. sairauspäivärahaan tai muihinkaan sairauden perusteella saataviin sosiaalietuuksiin, koska kyseessä ei ole sinänsä mikään oikea sairaus luokituksen mukaan, vaikka ihmiset saavatkin ihan todellisia oireita ja aivoissa tapahtuu muutoksia)

      Hoitona on poisoppiminen, DNRS:sta on tehty vain kaupallinen hössötys, mutta muillakin keinoin voi poisoppia olemaan reagoimatta turhaan jopa hajusteettoman pesuaineen lievään hajuun siten että saa sairauskohtauksen jossain Prismassa kun kävelee pesuainehyllyjen ohi yms. muuta "hullua". Sama asia homeiden hajun kanssa. Tai hajuvesien. "Tuoksuyliherkkyys" kuuluu samaan "non-disease" -ryhmään, se ei ole mikään oikea tauti.

      • ei.siedätystä.ei.eiii

        Nuo sinun "käypähoitosuositukset" kuuluvat samaan nippuun kuin Sainion höpinät. Ei mitään lainvoimaa missään "oikeustuvassa" puhutte täysin omianne. Kokeilehan Lääkäri2 saatko DNRS DVD levyjä pyöritellessäsi lisää mittaa ja kerro meille miten kävi. Jos saat, niin tuskin sun enää tarvii sitten niin paljon enään kiukutella naisille ja solvata ja haukkua heitä jos ovat oireilleet homerakennuksissa samalla tavalla kuin poliisisedät ja kovakuntoiset palomiehet. Tai "panomiehet."

        Haju sinänsä ei ole ongelma muuten kun se ilmoittaa että lähde helevettiin siitä tilasta missä epämiellyttävää on jotain kaasua haistella. Normaali terveen ropan reaktio. Sama se on homeiden ja toksiineitakin tuottavien homeiden kanssa kuten myös myrkyllisten VOC kaasujenkin. Vaarallista on sellainen homeenhaistelu, siedätys ja paskanjauhanta mitä sinä ja Sainio harrastatte, että hajuihin ei saa reagoida vaan pitää opetella ja totutella "haistelemaa" altistaa vaan itsenä sisäilman myrkyllisyydelle. Voi vittu teidän kanssanne. Aivan törkeää terveytemme vaarantamista se on jos vähänkään älyät.

        Sun kannattaisi "poisoppia" tältä palstalta ja helvetin pian. Olet vahingoksi lääkärikunnalle ja etenki homesairaille ja sisäilmasairaille sekä MCS sairaille joilla ei ole mahdollisuutta saada oikeaa tietoa ja oikeaa apua mistään vaan ovat täysin sinunkaltaistesi paskanajuhajien vähättelevien ja valheellisten sanojen varassa ongelmiaan ratkomassa.


    • Lääkäri2

      No onkos "hajusteherkkien" tai "homesairaiden" höpinöillä lain voimaa jossain raastuvassa sitten kun kysytään asiantuntijoilta mielpidettä siellä, tuomari pyytää dosenttia kertomaan mitä ne homeet sitten merkitsevät ja dosentti sanoo että tässä meillä on laaja yhteinen selvitys ja tutkimus asiasta asiantuntijoilta ja vetää käypähoito suosituksen esiin. Sitten vastapuolella vikisee joku "homeherkkä", mitähän tuomioistuin sanoo? Jos sellaiseen nyt joku hullu menisi.
      Eri asia on jos rakennus on viallinen, vaikka homeet eivät aiheuta mitään sairauksia niin ei kosteusvaurioinen rakennus ole ehjä, rakennusvirheet ovat asia erikseen, niihin ei lääkäri ota kantaa vaan asia kuuluu rakennusinsinööreille, jotka eivät taas sairauksiin ota kantaa vaan rakennuksen kuntoon. Siitä voidaan riidellä ja purkaa kauppa jossain harvinaisissa tapauksissa tai alentaa hintaa ja rakennus korjataan jne jne

      • Kaikki.kirjallisena

        Yritä nyt kuitenkin ensimäiseksi saada se miehen "mitta" selväksi vaikka sillä DNRS "kaupallinen hössötys" menetelmällä, että sun ei tarvitse kiukutella enään enempää syyttömänä terveytensä sisäilman myrkyllisyydelle menettäneille naisile ja olla koko naisväelle katkera omien vajavuuksiesi vuoksi. Voin kyllä rehellisesti sua kaveriparka ohjeistaa, että ei se pituus niinkään, mutta paksu pitää olla jos meinaa onnistua joka laakilla. Isot pojat ovat näin sanoneet.

        Niin, minulla on dokumentit erittäin hyvin kerätty ja kasattu, kaikki paperit, valokuvat, videot, äänitteet KAIKKI. Kaksi isoa laatikollista todistusaineistoa petoksistakin ja valehteluista neljässä homerakennuksessa tapahtuneista kohtaamistani vääryyksistä monelta eri taholta selvien asioiden vastustajilta. Neljästä kosteusvauriorakennuksesta missä homeita, toksiineita tuottavia homeita, mikrobeja, runsasta bakterinkasvua , solumyrkkyjä, VOC myrkkyä ja homedesinfiointiaineiden Germasert Super jäämien, homedesinfiointimyrkyn MCF PHMG jäämien ja otsonointien jäämien aiheuttama terveyden menetys ja irtaimiston tuhoutuminen tapahtunut myös. Kaikki on dokumentoitu erittäin hyvin. Verikokeita perkeleesti ja lisää otetaan kunhan ehditään. Koko vuosia kerrätyn aineistoni kanssa ja maan parhaiden homesairausasiantuntijoiden kanssa voin koska vaan lähteä mihin vaan oikeusistuntoon sinua ja vastaavia paskanjauhajia vastaan katsomaan miten pojat oikein käy.

        Vastaavia dokumentointeja kehoitan jokaisen syytömänä terveytensä myrkyllisessä sisäilmastossa menettäneiden jatkossa tekemään. Kaikki kirjallisena, paljon valokuvia, videoita myös ja kaikki keskustelut äänitä. Se kannattaa. Oman etusi vuoksi.

        Homesairailla ja sisäilmasairailla sekä MCS sairailla on maan parhaat ja rehellisimmät asiantuntijat käytössään ja ovat aina valmiita todistamaan oikeita asioita missä vaan oikeussalissa. Korostan vielä, että REHELLISIMMÄT kenellä ei ole mitään sidonnaisuuksia vakuutusyhtiöihin.


      • se.on.varma.se

        Dosentti "kusetti, " mutta ei mua. Ei kannata pelleillä enempää dosenttien eikä höpölääkäreidenkään vakavien asioiden kanssa.


      • huijarit.hui

    • Ei.parane

      Nyt ei lääkäreillä saisi olla vihamielistä suhtautumista naissukupuoleen, koska naiset on herkempiä homesairaudelle, mutta myös Alzheimerille. Aivotreenistä jankuttaminen ei auta, kun kyse on hyvin monimutkaisesta asiasta, johon myös hormonit vaikuttaa. Toki mm. meditaatio voi auttaa muistin säilyttämisessä. Homealtistuksessa on kyse epänormaalisti toimivasta immuniteettijärjestelmästä ja tiedetään, että kaikenlainen tulehdus kehossa on haitta myös aivoille.

      https://www.moldillnessmadesimple.com/inhalational-alzheimers-and-mold-illness-with-dr-dale-bredesen/#q4

    • pitää.olla.rehellisyyttä

      Lääkäri2 mitä helvettiä enään jauhat tyhyjää paskaa homeista ja hajuista kun TOKSIINIT on se syy miksi sisäilman myrkyllisyydelle terveys menetetään usein jopa täysin ja toipuminen ehdottoman puhtaissa tiloissa kestää vuosia kun altistuminen homeille ja toksiineille on saatu katkaistua..... TOKSIINI=MYRKKY.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4789584/

      " Alzheimerin tauti johtuu altistumisesta tiettyihin myrkkyihin ja se on tavallisimmin inhaloitava (IAD), fenotyyppinen manifestaatio kroonisesta tulehdusvasteen oireyhtymästä (CIRS), joka johtuu biotoksiineista, kuten mykotoksiineista."

      Kaivakaa homeentonkijat esiin kosteusvaurioisista homerakennuksista esiin ne myrkyt niin Sainion ei tarvitse enään valehdella, että "mitään ei ole löydetty. " Ei saatana tietenkään mitään ole löydetä kun suurin osa tämän maan hometutkimuksia ja sisäilmatutkimuksia ja materiaaalinäytteitä tilaavat tyypit eivät halua tutkimuksissa edes mitään löydettävän. Ja jos joku homeentonkija siitä huolimatta jotain löytään niin siitä pitää olla hiljaa tai hommat homeen tonkijalla loppuu siihen kertaheitolla isoille firmoille varsinkin jos on kyse vakuutusyhtiöiden määräämistä homedesnfioinneista ja homekorjauksista ja niiden jälkiseurannasta.


      Soittelin kerran neljälle homeentonkijalle ja kyselin vähän kokonaisvaltaisesta kuntotarkastuksesta lähinnä hinnasta ja mitä se paketti sisältää. Ahaa luteet sänky palaa! Kolme heistä puhelimen toisessa päässä kysyi minulta heti alkujaan siihen malliin, että "pitääkö sieltä mitään löytyä tai ei." Tuon kysymyksen jälkeen mulla ensimmäiseksi tuli mieleen sana "HEI." Sen verran alkoi vituttaan puhelimen toisessa päässä olevan tonkijan mielenkiinto asian selvittelyihin, että pikkusen selvensin tässä maassa tehtyjä hometutkimuksia edeltäviä petollisia homedesinfiointeja ja kyselin millä myrkyllä nykyisin homeentappoja teette. Toisessa päässä tuli kyllä hetken hiljaisuus.

      Eli Sainion on aivan turhaa jauhaa paskaa siitä, että tässä maasa ei ole mitään löydetty ja silti sairastellaan kosteusvauriorakennuksissa missä on tutkimuksia tehty tai jopa korjauksia jos ei ole edes kunnolla puolueetomasti tutkittu ja helvetin huonosti korjattu.

      Pitäkäähän syyttömänä sisäilman myrkyille terveytenne menettäneet puolianne näitä petollisa tutkimuksia tilaavia ja tutkimuksia tekeviä vastaan. Tämä myös muistakaa nuo Sainio höpötykset ei perustu lakiin eikä ole TTLn virallinen kanta.

    • nyt.siedättämään.ja.heti

      Lääkäri2 "Toiminnallinen häiriö" suggestiioo ja pian. Nosebo vai mitä ihmettä ja rahamies ja kaikki apu mitä köyhiltä homesairailta puuttuu. Keräähän siedättäjät hätiin veronmaksajien rahoilla tämä herra.

      "Senaatin homeet
      PÄÄKIRJOITUS Turun Sanomat 3.1.2012 2:30 0
      Katoavaista on mainen kunnia. Valtiollinen Senaatti-kiinteistöt valitsi 2007 peruskorjaamansa Turun Heikkilän kasarmin päärakennuksen vuoden hankkeeksi. Nyt arvotalon kattorakenteissa temmeltävät homeet. Senaatin edustaja arvioi korjauskulujen nousevan satoihin tuhansiin euroihin. Hän pitää tapausta ikävänä, mutta ”valitettavasti tällaista sattuu” (TS 31.12.). Tosi on. Senaatin jäljiltä hometta on löytynyt viime vuosina muun muassa Turun oikeustalosta, Forssan poliisitalosta, Säkylän varuskunnan terveysasemalta ja pääministerin virka-asunnosta Kesärannasta."


      https://m.iltalehti.fi/politiikka/201804122200873182_pi.shtml

      • läheltä.se.nyt.liippaa

        "Niin vakavia homeongelmat eivät onneksi ole olleet, että Lipponen perheineen olisi joutunut lähtemään pikaevakkoon. Ainakaan kaksi vuotta sitten tehdyssä kartoituksessa hometta ei löytynyt pääministerin asuintiloista. Mutta läheltä liippaa, sillä hometta on muun muassa näkötornin portaissa." http://www.kaleva.fi/…/lipponen-pakkailemaan…/473630/


      • no.niin.hiljaseks.vetää
        läheltä.se.nyt.liippaa kirjoitti:

        "Niin vakavia homeongelmat eivät onneksi ole olleet, että Lipponen perheineen olisi joutunut lähtemään pikaevakkoon. Ainakaan kaksi vuotta sitten tehdyssä kartoituksessa hometta ei löytynyt pääministerin asuintiloista. Mutta läheltä liippaa, sillä hometta on muun muassa näkötornin portaissa." http://www.kaleva.fi/…/lipponen-pakkailemaan…/473630/

        Kaikki vähättelijät ja siedättäjät lukekahan tästä. http://www.kaleva.fi/mielipide/kolumnit/lipponen-pakkailemaan-muuttolaatikoita/473630/


    • ei.sittenkään.siedätystä

      https://www.rakennuslehti.fi/2011/08/vesivahingot-piinaavat-paaministerin-virkaasuntoa-kesarantaa/

      "Nimettömänä esiintyvä asiantuntija arvioi STT:lle, että puurakenteista Kesärantaa ei välttämättä koskaan saada täysin kuntoon. Suurimpana syynä on hänen mukaansa se, että tuuli, sade ja myrsky pääsevät riepottelemaan pienellä niemellä sijaitsevaa vanhaa puurakennusta.
      ”Vettä pääsee sisään Kesärannan seinistä ja katosta. Ennen vanhaan sellaista pidettiin luonnollisena, mutta nykyisin asenteet ovat toiset. Homehaitat ovat yhteiskunnassa paisuneet niin valtaviksi, että kosteusasioita ei voida väheksyä”, hän sanoo."

      Aika huonot ovat olleet ennusteet.

      Ei auta edes DNRS DVD levyt.

    • DNRS_llä_parantunut

      Alä sinä lääkäri2 ala epäilemään minun kokemuksiani, ja vaikka sinä epäilisitkin, niin onneksi TTL:n dosentti markku Sainio uskoo minun kokemukseni todeksi. Hän toteaa jopa HS:n artikkelissa että ihmeparantumisille on kestävä teoreettinen pohja.

      https://www.hs.fi/tiede/art-2000005350373.html - Näin äiti ja tytär paranivat vakavista yliherkkyyksistä – tutkijan mukaan sisäilman vuoksi oireileva voi ohjelmoida aivonsa uudelleen

      ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”


      Niinpä niin … älä sinä lääkäri2 epäile… ttl:n dosenti ” Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.


      Ja vaikka sinä,Lääkäri2, toteatkin että” , DNRS:sta on tehty vain kaupallinen hössötys,” niin tämä on vain sinun mielipiteesi.

      Minä olen tällä hoidolla parantunut ja jopa Markku Sainio käyttää kaikissa esitelmissään minunkin paranemistarinaani referenssinä kun hän kertoo tämän menetelmän toimivuudesta. Minä tosin olen vain yksi hänen mainitsemistaan sadoista DNRS:llä parantuneista.


      Jos et pidä videoista, eli aloituksessa mainitsemani video joka DNRS:n myötä muuttaa myös maailmankatsomuksesi ,
      https://www.youtube.com/watch?v=TqitRRlGrHE - Webinaari - Sisäilman terveysvaikutukset webinaari maaliskuu 2018 - … Markku Sainio

      Vaan tykkäät mielummin katsella sivu kerrallaan ja miettiä, niin tässä sinulle
      https://www.slideshare.net/tyoterveyslaitos/sisilma-altistevaikutuksia-vai-toiminnallisia-oireita ...TTL markku sainio, tällä materiaalilla koulutetaan mm. uusia lääkäreitä.


      Ps.
      Jos vastailen/kommentoin hieman harvakseen, niin haluan mainita, että olen tällä hetkellä hieman ”heikossa hapessa” … hengitys vinkuu/krohisee PEF-arvot alle 50% normaalista … en oikein näe mitään koska silmät ovat turvoksissa … en saa nukutuksi koska öisin raavin kutinan vuoksi itseni verille .. jne….. …
      …en tiedä …ongelmat alkoivat sen jälkeen kun olen Markku sainion esitelmät katsottuani ja DNRS ihmeparannuksen kokemuksen myötä jättänyt minulle määrätyt keuhko- ja allergialääkkkeet ottamatta.

      … tiedän, tiedän … .nämä ovat vain omia kuvitelmia ja siksi olenkin jättänyt kaikki lääkkeet ottamatta ja odotan että oma limpitinen järjestelmä alkaisi uskomaan ja oppiimaanTTL:n dosenti sainion DNRS menetelmäää … eihän työterveyslaitoksen dosentin kertomaa, tutkimuksiin perustuvaa, totuutta sovi epäillä …

    • Lääkäri2

      Toki DNRS voi sekin toimia, jos ei muuten osaa mieltään harjoittaa. Eräs tapa limbisen järjestelmän ja aivojen virheellisen toiminnan korjaamiseen. Aivot ovat plastista kudosta ja kykenevät oppimaan tehokkaasti ja muistamaan. Jos töissä on ahdistavaa, ikävää, YT-neuvotteluja, huono työilmapiiri ja alkaa ahdistukseen liittyä unettomuutta yms. ja sitten joku sanoo että töissä on hometta ja saattaa sen haistaakin niin hometta on hyvä syyttää oireista. Unettomuus ahdistukseen liittyen alkaakin aiheuttaa "aivosumua" ja muisti pätkii ja kas, homeethan sen tekevät vaikka olisivat rakennuksen alapohjassa. Kumma kun homesairaudet lisääntyvät laman aikaan, koko "homehysteria" alkoi 90-luvun alun laman aikaan. Homeille oli tuolloin tilausta ja on nykyäänkin jopa enemmän, työelämä on muuttunut kovin stressaavaksi, hankalaksi, kiireiseksi ja turhauttavaksikin ehkä tietojärjestelmineen. Kun vielä hometta löytyy työpaikalta niin soppa on valmis. Alkaa ilmetä mystisiä kipuja ja päänsärkyjä yms ja ahdistaa niin että henkeäkin ahdistaa. Kumma kun missään tutkimuksissa mitä potilaille tehdään ei löydy mitään sairautta, ei mitään löydöksiä. Sainio on tutkinut ja hoitanut näitä potilaita satoja eikä mitään sairautta ole löytynyt varsinaisesti keneltäkään. Märkä jalkapallo aiheuttaa kamalat oireet eikä potilasta tutkittaessa löydy vikaa kuin "korvien välistä". Oireet toki todellisia potilaalla ovat. Sitten DNRS:lla paranee totaalisesti muutama homepakolainen ja huomataan mekanismi joka näkyy funktionaalisessa magneettikuvauksessakin. Eikä tätä sitten uskota millään, hometta, hometta, haisee, haisee, kaikki johtuu siitä. DNRS:aan ja vastaaviin aivojensa uudelleen opettamiseen pitää uskoa ja tehdä sitä oikein ja kunnolla ja riittävästi ja silloin paranee. Täytyykin jatkossa soitella Sainiolle jos ja kun näitä homeherkkiä tulee vastaanotolle tai lähetän hänelle hoidettavaksi ne jatkossa. Ärsyttäviä vinkujia potilaina "homesairaat" ovat ja näitähän riittää etenkin työterveyshuollossa. Ihme sekin kun juurikaan homepotilaita ei tule vastaanotolle jos kotona on hometta. Ihmisaivot ovat maailman hienoin kapistus, uskomattomat toiminnaltaan ja teholtaan. Aivot rakentuvat niin että evoluution myötä on alimpana tasona ns. "liskoaivot", sen päällä sitten rottamaisen tai oravaa muistuttavan nisäkkään aivorakenteet ja päällimmäisenä savanniapinan aivot tehokkaana kuorikerroksena. Lintujen aivorakenne on ihmisellä jäänyt väliin, ihminen ei ole kehittynyt linnusta vaan rotasta. Linnut puolestaan ovat kehittyneet dinosauruksista. Lintujen oppimis ja ymmärryskyky on ylivertainen aivojen koko huomioiden kuitenkin. Kuten huomaatte Lääkäri2 on aivoasiantuntija. Saino on maan paras home-expertti taas.

      • Ei.parane

        Kun soitat Sainiolle, niin pyydä hänen tutkimustuloksensa, jossa nämä sadat homeesta sairastuneet on pysyvästi parantuneet siten, että voivat asua tai työskennellä sisäilmaongelmaiseksi luokitellussa rakennuksessa. Julkisuudessa ei ole ollut kuin pari, joiden oireiden pysyvästä poistumisesta ei ole tietoa.


      • ei.petoksia.enää.yhtään

        No niin Lääkäri2 nythän tässä vihdoinkin aletaan pääsemään "sisäilman myrkyllisyyden ytimeen." Mistä TTL:n ja THL:n siedättäjät ovat olleet aika vaitonaisia ukkeleita ainakin nämä Sainio ja Pekkanen.

        Viimeisten kirjoitustesi ja jankuttamisesi mm. "pois oppimisen" perusteella on nyt tullut esille vahvasti se, että oppi-isäsi dosentti Markku Sainio on "porautunut pataasi" ja saanut aivosi täysin umpisolmuun mistä et löydä ulospääsyä kyllä millään DNRS menetelmällä ja "loop" on nyt tosi pahalle mallille jäänyt ajatuksiisi / "aivoihisi" pyörähtelemään.

        Toisekseen "asiantuntija" Sainio voi olla vakuutusyhtiöiden ja käypähoitoporukankin sekä Lääkäri2:n mielestä ehkä "maan paras home-expertti " koska homeesta jauhamalla tässä maassa on harhautettu perkeleesti ihmisiä monella eri tavalla. Mutta sisäilman myrkyllisyydestä tämä dosentti ei tiedä riittävästi tai vakuutusyhtiöt ja käypähoitoveljet ja siskotkin ovat siitä aiheesta vaatineet tätä dosenttiamme pitämään turpansa kiinni joka luennolla ja jokaisessa paskanjauhantasessiossa missä on ollut päätään aukomassa ja sairaita ihmisiä syyllistämässä.

        Koskaan missään tilaisuudessa tämä "maan paras home-expertti " ei ole ottanut esille
        vakavalla tavalla terveysvaaraa lisäävänä homeeentappoaineita, homedesinfiointianeita, homeenestoaineita, otsonointiaineita millä homeongelmasta tehdään entistä vaarallisempi
        homeisissa kosteusvauriorakennuksissa missä on jo ennen noita edm. myrkytyksiäkin myrkyllinen sisäilmasto ja mitkä myrkkyjen myrkytykset ovat täysin turhia temppuja koko homeongelmien poistamisyrityksissä.

        Missään paskanjauhantasessiossaan ja homesairaiden, sisäilmasairaiden ja MCS sairaiden syyllistämistilaisuudessaan tämä "home-expertti" ei ole puhunut siitäkään yhtään mitään, että vakuutusyhtiöt ja työnjohtajat määräävät tässä maassa, ennen homekorjauksia ja homekorjausten jälkeen, homedesinfiointeja jopa biosideilla kuten Penetrox homeentappoaineilla. STM:n Vesa Pekkolan ja Ympäristöministeriön entisen Hometalkootpäällikön Juhani Pirisen sanojen mukaan PENTROX myrkkyjä ei saa käyttää kun tiloissa missä on kantavia rakenteita eli, ullakoilla ja ryömintätiloissa, jos tuosta Lääkäri2 jotain edes älyät. Sainion älyämisestä tässä asiassa ei ole mitään näyttöä.

        Kutenkin näitä Penetrox myrkkyjä edelleenkin netissä kaupataan ja asioista mitään tietämättömiä ihmisiä kupataan sekä myrkkyjä "savusumutetaan" ilman minkäänlaista valvontaa homevaurioisiin rakennuksiin lisää tuhoa aikaan saamaan.

        Missään vaiheessa tämä dosentti ei ole koskaan ottanut esille tässä maassa tehtyjä petollisia homedesinfiointeja mitä on suoritettu, ENNEN, petollisesti otettuja materiaalinäytteitä ja petollisesti otettuja sisäilmanäytteitä Anderseni keräimellä.

        Koskaan tämä "home-expertti" ei ole kertonut sanallakaan siitä, että näitä Andersenin keräimen osia ennen näytteiden ottoja ainakin yhden pääkaupunkiseudullakin vaikuttavan ison firman konsultti on puhdistanut Neoamosept myrkyllä. Puhdistanut myrkyllä missä on biosideja ja THL:n ohjeistuksessa lukee, että Andersenin keräimen osat on puhdistettava 70-80% Etanolilla ennen sisäilmanäytteiden ottamista.

        MIKSEI tämä "home-expertti" ole kertonut näistä "home-expertille" kuuluvista totuudenmukaisista lisää terveysvaaraa aiheuttavista HOMEASIOISTA? Luennoillaan
        edes niille jotka virnuilevat "home-expertin" typerille vitseille, Eikö herra dosentti ymmärrä homeasioista tarpeeksi vai onko joku tosiaan määrännyt pitää dosenttia tupaansa kiinni näiden epärehellisten ja petollisten homekysymysten kohdalla?

        Tuolla kirjassa sivulla 65 kuva 43 on todistusaineistoa siitä miten petollisesti Anderseni keräimen osat on puhdistettu Neo-Amisept (Isopropyl alcohol, Aqua, benzalkonium chloride, polyaminopropyl biquanide) myrkyllä tai aineella missä on biosideja ja sisäilmanäytteet ovat tuon jälkeen virheellisiä ja tuloksia on käytetty väärin terveytensä syyttömänä menettänyttä perhettä vastaan.

        Ottakaapa Läkäri2 ja "maaan paras home-expertt" selville moneenko homepäiväkotiin, moneenko homekouluun, moneenko hometerveyskeskukseen, monenko homekasarmiin, moneenko homesairaalaan tai muihin homerakennuksiin on näitä petollisia hometutkimuksia tehty koska dosentti Sainio puhuu, että "mitään ei ole löydetty."

        Ei tietenkään hyvät homeasiantuntijat TTL ja THL sekä STM myös, ei mitään löydetä kun näytteet otetaan petollisesti ja tulokset ovat petollisten konsulttien raporteissa, että "TAVANOMAISET" ja terveydensuojeluviranomaiset valehtelevat vielä päälle , että "EI TERVYSHATTAA". Itse terveydensuojeluviranomaiset olivat meillekin suosittelemassa ja jopa määrämässä näitä sisäilmamittauksia ja homedesinfiointeja.

        Tässä nyt näette hyvät ihmiset taas kuinka perseestä on tamän maan parhaan home-experin osaaminen ja homeongelmien hallinta.
        https://tuhat.helsinki.fi/portal/files/80278117/Salkinoja_raportti_TSR112134.pdf


      • "Ärsyttäviä vinkujia potilaina 'homesairaat' ovat ja näitähän riittää etenkin työterveyshuollossa."

        - Sinulle ja kaltaisillesi "auttajille" pahimpina ihmisten rääkkääjinä kuuluisi potkut - vaan eipä mitään ollessanne juuri niitä, joilta pitäisi apua hakea kyniessänne sairailta vain rahat. Surkeita lääkäreitä ja vieläpä nimettömiä valelääkäreitä, joita Suoli24:lla ylläpidon toimesta hyyssätään. Kiusatessasi sairaita täällä psykopaatti on ainoa, mikä siitä tulee mieleen ja jolle se on mieluisaa.


        "Ihme sekin kun juurikaan homepotilaita ei tule vastaanotolle jos kotona on hometta."

        - Maineesi lääkärinä on kiirinyt kauas niin kuin muidenkin surkimusten, joilla on väärät mittarit ja työkalut kaikessa ja jotka eivät ymmärrä homesairaudesta mitään. Edes kirjoituksiasi täällä ei kannata lukea ollessasi oikeasti niin tipahtanut ja ulkona kaikesta. Mutta jos joku jaksaa, mikäs siinä ja tsemppiä V-E:lle totuuden lopulta voittaessa. Ihanaa vaan elää ilman tätä kiusaajien foorumia, s'oon moro taas.


    • Lääkäri2

      En tiedä montako potilasta Sainio on saanut parannettua kokonaan, joitakin ainakin ja se osoittaa että menetelmällä on mahdollista parantua, mutta se vaatii ihmiseltä omaa motivaatiota ja uskoa sekä halua, väkisin se ei onnistu tuo suggestio. Suggestion voima on mahtava. Nosebossa myös. Sainio on tutkinut homesairaita satoja, mutta ei se tarkoita että kaikki olisivat parantuneet eivätkä kaikki aiemmin tutkitut varmaankaan ole koko menetelmää alkaneet käyttää eli suggeroituneet. Ei homerakennuksessa ole mukavaa silti olla kun vaatteet ja esim. työsalkku alkavat haista, ja toki puhdas sisäilma on mukavuus ja viihtyvyystekijä. Homeisella mökilläkään ei ole niin viihtyisää kuin homeettomalla. Mutta ei siellä sairastu silti. Jotkut jopa pitävät mökin tuoksusta kun siellä on alapohjassa mikrobikasvustoa ja vaatteet alkavat tuoksua mökille kuten edesmennyt ex-anoppinikin totesi haistellen vaatetta joka oli unohtunut mökille ja joka tuoksui mökille puhtaassa asunnossa, rintasyöpä vei anopin, mutta ei se homemökistä ja sen tuoksusta johtunut.

      • Ei.parane

        Kukaan ei ole parantunut. Osa on oppinut olemaan hermostumatta hajuista, mutta varsinainen ongelma, eli herkkyys pysyy. Ihan ystävyydellä, sinulla ei ole kaikki hyvin.


      • expertti.P.eräreikä
        Ei.parane kirjoitti:

        Kukaan ei ole parantunut. Osa on oppinut olemaan hermostumatta hajuista, mutta varsinainen ongelma, eli herkkyys pysyy. Ihan ystävyydellä, sinulla ei ole kaikki hyvin.

        Olen samaa mieltä kanssasi "Ei.parane"

        Lääkäri2 sinulla ei ole nyt kaikki hyvin.

        Kaverin edesmennyt ex-anoppikin haisteli liian kauan alapohjan mikrobikasvuston tuottamia myrkkyjä=toksiineita. Osaava ja sisäilmanmyrkyllisyyteen hyvin perehtynyt lääkäri olisi aivan varmasti pelastanut tämän naisreppanan.

        Surkeaa oli tuossa se, että tälle rintasyöpään sairastuneelle naiselle sattui noin tyhmä ja itsekeskeinen vävy.

        Otan osaa kuitenkin Lääkäri2 ex-anoppisi sukulaisten ja läheisten suureen suruun vieläkin.

        Sinun kohdallasi Lääkäri2 ei homeongelmat siellä terveyslkkeskuksessa jääneet pelkästään siihen sinun salkuun vaan tarkistuta nyt aivosi myös jos sinne ehti muodostua vakavia paiseita ja yritä selvittää mitä toksiineita tuottavia homeita siellä loppujen lopuksi olikaan siellä sun entisessä terveyskeskustyöpaikassa mistä tuo sinun vakava sairaus oikein sai alkunsa.

        Sainio ei ole parantanut yhtään homerakennuksessa sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä menttänyttä siten, että tämä sairastunut voisi altistua lisää rakennuksessa sairastumatta
        ja oireilematta missä korjaamaton homeongelma ja mikrobitoksiinivaurio oli. Se on aivan varma se.

        Sama tilanne on myös DNRS sekä "DNRS_llä_parantunut" et voi olla homerakennuksessa altistumassa pitkiä aikoja missä olet alunperin terveytesi täysin menettänyt sisäilman myrkyllisyydelle ja rakennus on korjaamatta tai korjattu huolimattomasti ja homeet maalilla peittämällä sekä homedesinfioimalla tai otsonoimalla jälkisiivous tehtynä.

        Jos joku väittää muuta niin kertokaa mitä muita toimenpiteitä on tehty tai mitä on tapahtunut muuta DNRS huuhaan lisäksi koska mikään suggestio ei voi korjata kosteusvauriorakennusta missä homeongelmia ja mikrobitoksiiniongelmia ja edes yksi saa vakavia oireita ja tulehduskierre esiintyy oven sisäpuolella mutta oven ulkopuolella helpottaa vaikka viiveellä.


      • sairaitten.asialla.muka
        expertti.P.eräreikä kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi "Ei.parane"

        Lääkäri2 sinulla ei ole nyt kaikki hyvin.

        Kaverin edesmennyt ex-anoppikin haisteli liian kauan alapohjan mikrobikasvuston tuottamia myrkkyjä=toksiineita. Osaava ja sisäilmanmyrkyllisyyteen hyvin perehtynyt lääkäri olisi aivan varmasti pelastanut tämän naisreppanan.

        Surkeaa oli tuossa se, että tälle rintasyöpään sairastuneelle naiselle sattui noin tyhmä ja itsekeskeinen vävy.

        Otan osaa kuitenkin Lääkäri2 ex-anoppisi sukulaisten ja läheisten suureen suruun vieläkin.

        Sinun kohdallasi Lääkäri2 ei homeongelmat siellä terveyslkkeskuksessa jääneet pelkästään siihen sinun salkuun vaan tarkistuta nyt aivosi myös jos sinne ehti muodostua vakavia paiseita ja yritä selvittää mitä toksiineita tuottavia homeita siellä loppujen lopuksi olikaan siellä sun entisessä terveyskeskustyöpaikassa mistä tuo sinun vakava sairaus oikein sai alkunsa.

        Sainio ei ole parantanut yhtään homerakennuksessa sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä menttänyttä siten, että tämä sairastunut voisi altistua lisää rakennuksessa sairastumatta
        ja oireilematta missä korjaamaton homeongelma ja mikrobitoksiinivaurio oli. Se on aivan varma se.

        Sama tilanne on myös DNRS sekä "DNRS_llä_parantunut" et voi olla homerakennuksessa altistumassa pitkiä aikoja missä olet alunperin terveytesi täysin menettänyt sisäilman myrkyllisyydelle ja rakennus on korjaamatta tai korjattu huolimattomasti ja homeet maalilla peittämällä sekä homedesinfioimalla tai otsonoimalla jälkisiivous tehtynä.

        Jos joku väittää muuta niin kertokaa mitä muita toimenpiteitä on tehty tai mitä on tapahtunut muuta DNRS huuhaan lisäksi koska mikään suggestio ei voi korjata kosteusvauriorakennusta missä homeongelmia ja mikrobitoksiiniongelmia ja edes yksi saa vakavia oireita ja tulehduskierre esiintyy oven sisäpuolella mutta oven ulkopuolella helpottaa vaikka viiveellä.

        https://www.hs.fi/koti/art-2000005640137.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=16e0e50b7c125b7fd64ab2fdea0c3981

        Näistähän ne vakuutusyhtiöiden mielistelijät ei puhu yhtään mitää vaan valehtelevat, että "mitään ei ole löytynyt." TTL. THL, STM ja Valvira mistä moinen oikein johtaa-.


    • Lääkäri2

      "Ottakaapa Läkäri2 ja "maaan paras home-expertt" selville moneenko homepäiväkotiin, moneenko homekouluun, moneenko hometerveyskeskukseen, monenko homekasarmiin, moneenko homesairaalaan tai muihin homerakennuksiin on näitä petollisia hometutkimuksia tehty koska dosentti Sainio puhuu, että "mitään ei ole löydetty." "

      Sainio kertoi että potilaista ei ole löytynyt mitään löydöksiä, terveitä ovat tutkittaessa, vain oireita on, ei löydy vikaa puhalluskokeissa, rtg-kuvissa tai verikokeissa tms. objektiivisissa tutkimuksissa. Ei sairautta voi todeta pelkkien oireiden perusteella eikä sellaista sairautta ole tautiluokituksessa kuin homesairaus. Koetapa saada Kelalta sairaspäivärahaa homeisen kämpän takia vaikka.

      Ei Sainio ole väittänyt että rakennuksista ei löytyisi mitään ja löytyihän yhdestä koululuokastakin märkä jalkapallo tutkittaessa koulun luokkaa missä nuori homehörhö (yllättäen nainen) opettaja sai "oireita". Rakennusta tutkittaessa löytyy joskus kosteusvaurioita välipohjista tai seinien sisästä tai vaikka katosta mutta keräimillä ei hometta yleensä sisäilmasta juuri koskaan löydy ellei sitten remontin jälkeen ole jäänyt homepölyä kanaviin. Potilaita lääkäri tutkii, ei rakennuksia.

      Sainio on maamme parhaimpia luennoitsijoita ja kouluttaa lääkäreitäkin, pitää luentoja ja esim. Lääkäripäivillä ja seminaareissa kertoo näistä toiminnallisista oireista ja niiden suggestiohoidosta. Dosenttion yliopiston opettaja samalla myös. Sainio ei myöskään hypi rakennusinsinöörien tontille toisin kuin itseoppinut Salkinoja-Salonen. Salkinoja-Salonen ei ole lääkäri edes eikä voi hoitaa potilaita eikä ole parantanut ketään oireilevaa "hullua" toisin kuin Sainio.

      • expertti.P.Eräreikä

        Olen todella pahoillani ja huolestunut terveytesi puolesta.

        Lääkäri2 sanoit, että "Sainio on maan paras home-expertti ." Jos näin on niin ei omaa riittävää taitoa homealalta eikä varsinkaan sisäilman myrkyllisyydestä kun on epäonnistunut parantamaan sinut Lääkäri2. Salkkusi meni siinä rytäkässä, siinä homeisessa terveyskeskuksessa, mistä sait ilmeisesti potkut persiille, mutta näkyi menevän muutakin. Nuppisi aika pahasti sekosi. Tuo dosentia mielistelevä jankkaamisesi tällä palstalla osoittaa sen hyvin meille.

        "Sainio on maamme parhaimpia luennoitsijoita ja kouluttaa lääkäreitäkin, pitää luentoja."

        Pitää luentoja missä syylistää homesairaita, sisäilmasairaita sekä MCS sairaita ekä kerro totuukisia petollisista homedesinfioinneista, petollisista näytteidenotoista eikä varsinkaan siitä, että vakuutusyhtiöt määräävät työjohtajien kanssa homerakennuksiin homedesinfiointeja ennen ja jälkeen homeremonttien.

        Kouluttaa lääkäreitä väärin toimimaan sisäilmasairata kohtaan "siedättämällä" heitä rakennuksiin missä ei ole mitään korjauksia tehty tai ne on tehty puutteellisesti.

        Sainio ei ole parantanut yhtään oireilevaa eikä teveytensä menttänyttä homerakennuksesta siten että nämä oireilevat ja terveytensä menettäneet voisivat oirelematta altistua korjaamattomissa homerakennuksissa missään vaiheessa hänen huuhaa systeeemeillään tai edes DNRS menetelmällä minkä olet itsekin todennut heikoksi menetelmäksi ja näin pelkäksi rahastukseksi ilmeisesti myös.

        Ei homesairaat ja sisäilmasairaat Sainion apua tarvitse eikä mitään suggestiota ekä DNRS menetelmää. Lähtee vaan läppäseen homerakennuksesta missä oven ulkopuolella oireet ja tulehdukset loppuvat ja siinä se Lääkäri2 on.

        KYTKINTÄ eikö mene sun homesairaaseen kalloon noin yksinkertainen asia.

        Ne jotka ovat hakeutuneet Sainion "hoitoon" ja turvautuneet DNRS huuhaa menetelmään ovat todellakin liian ympäristöyliherkkiä ja ilmeisesti pinna ei kestä juuri mitään ei ainakaan naapurissa olevia ääniä ja kolinoita kuten tuolla Maria Nordinin palstalla joku siitäkin kitisi. No oli miten oli, niin olen edelleenkin nimimerkki "Ei.parane" kanssa vahvasti samaa mieltä, että "Ihan ystävyydellä, sinulla ei ole kaikki hyvin." Vaikka ei minun ystäväpiiriin kuulu sinunkaltaisesi kouhot.


      • "Sainio on maamme parhaimpia luennoitsijoita ja kouluttaa lääkäreitäkin, pitää luentoja ja esim. Lääkäripäivillä ja seminaareissa kertoo näistä toiminnallisista oireista ja niiden suggestiohoidosta. Dosenttion yliopiston opettaja samalla myös. Sainio ei myöskään hypi rakennusinsinöörien tontille toisin kuin itseoppinut Salkinoja-Salonen. Salkinoja-Salonen ei ole lääkäri edes eikä voi hoitaa potilaita eikä ole parantanut ketään oireilevaa 'hullua' toisin kuin Sainio."

        - Heti kun silmänsä kääntää, sinä se jauhat täällä paskaa ja leimaat asiattomalla tavalla homeista sairastuneet ihmiset hulluiksi. Outoa keskustelua Suoli24-foorumilla, jota en suosittele kenellekään tällaisen ylläpidon salliman törkeän kiusan vuoksi.


      • tule.apuun.markku

      • solumyrkkyjäkin
        tule.apuun.markku kirjoitti:

        Tässä Lohjan kaupungin sisäilmaongelmaiset rakennukset. Nyt tapetilla on yhteislyseon lukion kohtalo. Puretaanko vai korjataanko? Hokkuspokkus mies Sainiolle olisi kiireellisesti hommia, kun jostain syystä uskotaan muita tahoja, kuten insinöörejä ja sisäilma-asiantuntijoita.

        https://www.lohja.fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/sisailma-asiat/

        Oletko huolestunut? Huoli ei sairastuta!!!!! Jos joku oireilee remontin jälkeenkin, ei remontti tai sen jälkeinen siivous ole onnistunut!!!!!!

        Ei Markku teitä kykene auttamaan. "Sainio ei myöskään hypi rakennusinsinöörien tontille" sanoo tämä homesairas Lääkäri2. Heh heh parempi onkin, ettei munaa itseään ja TTL:n siedättäjiä yhtään enempää jatkossa, nyt on saatu siitä munimisesta hyvät näytöt jo aivan riittäviin, Kuten dosentti sen myöntääkin "Työterveyslaitos, jäljet johtavat sylttytehtaalle" tuo taitaa olla yksi niitä Sainon vähäisiä rehellisiä toteamuksia.

        Ei DNRS eikä suggestiot korjaa yhtään rakennusta. Eikä paranna sisäilmasairaita, niin, että he voisivat jatkaa altistumistaan huonosti korjatuissa homerakennuksissa oireilematta j sairastelematta.

        Ei "maan paras home-expertti " voi myöntää Lohjalle, että Sädesieni = aktinomykeetti = aktinobakteeri, mm. Streptomyces. Sädesienet ovat gram-positiivisia bakteereita, joilla on kyky muodostaa rihmastoa ja itiöitä. Ja yleensä sädesieniä esiintyneessä homerakennuksessa on päivät luetut aika nopeasti kun oikeat asiantuntijat pääsevät tutkimusraportteja selaamaan.

        """"Mutta sieni on virheellinen nimitys, professori Tuula Putus korjaa. Sädesieni on bakteeri, tarkemmin sanoen aktinobakteeri. Aktinobakteerit aiheuttavat ainakin astmaa, allergiaa ja keuhkokudoksen allergiasairautta eli alveoliittia. Riippuu bakteereista ja kasvuolosuhteista, millaisia myrkkyjä ne sisäilmaan tuottavat.
        Anttilan koulusta löytyi usean lajin aktinobakteereita. Putus ei tunne koulua tarkemmin, mutta tutustuu pyynnöstä kuntotutkimukseen.
        – Näyttää tosi pahalta kyllä, hän sanoo.""""

        https://yle.fi/uutiset/3-8943553

        Sienimyrkyt jaetaan vaikutuksensa perusteella muun muassa solumyrkkyihin, Meiltä löytyi toksisuustutkimuksissa mm. solumyrkkyjä, hiuksia lähti päästä siinä homekämpässä. Heti kun pääsin pois niistä myrkyistä alkoi hiukseni voimaan hyvin ja sen huomasi parturinikin ja ihmetteli ilmiötä, minä en.


      • kouluttajia.heh.heh

        "Sainio on maamme parhaimpia luennoitsijoita ja kouluttaa lääkäreitäkin, pitää luentoja ja esim. Lääkäripäivillä ja seminaareissa. " Sanoo ehkä, homesairas Lääkäri2.

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804102200866839_pi.shtml

        ""Asiantuntija
        Kirsi Karvala on Suomen vaikutusvaltaisimpia homesairauksien tutkijoita. Hän on väitellyt tohtoriksi kosteusvauriomikrobien aiheuttamista hengitysteiden sairauksista.

        Karvala on myös Työterveyslaitoksen ylilääkäri, joka toimi pitkään saman laitoksen työterveysyksikön tiimipäällikkönä. Karvalan alaisuudessa on tehty paljon potilaiden ammattitauteihin liittyviä tutkimuksia.

        Asiantuntijaroolissaan Karvala on osallistunut myös lakien valmisteluun. Hän oli eduskunnassa kahden eri valiokunnan kuultavana, kun alkuvuodesta voimaan tullutta työtapaturma- ja ammattitautilakia laadittiin.

        Arvovaltainen asiantuntija on istunut myös monta vuotta työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnassa, joka käsittelee vakuutuslääkäreiden päätöksistä tehtäviä valituksia.

        Muiden töidensä ohessa Karvala on toiminut koko ajan vakuutuslääkärinä. Erkki Tuomen tapausta käsitellessään Karvala toimi Valtiokonttorissa. Sittemmin hän on siirtynyt Varman palvelukseen.""

        https://seura.fi/asiat/tutkitut/onko-homesairas-vakuutuslaakarin-mukaan-sairas-vai-ei/

        "" Vakuutusyhtiöihin sitoutuneet ja korruptoituneet lääkärit ovat tietämättömiä sadoissa väitöskirjoissa esitetyistä homesairauksiin liittyvistä tuloksista.""

        https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/mielipide-laakareiden-tiedot-ja-asenteet-homesairauksista-pitaisi-paivittaa-200300692/


        Melekosta porukkaa pitämässä valkuutusyhtiöiden puolia.


    • dosentti.ei.vaan.älyy

      Paskaa puhut Lääkäri2 onko Sainio ottanut yhtään verikoetta IgE, IgG, IgM ja IgA -tasoja. Onko kaivettu ihmisistä esiin myrkyt Sainion vastaanotoilla ? Ne samat myrkyt mitä homerakennuksessa riehuu.

      Homerakennuksesta löytyy oikeilla menetelmillä homeitiöt, toksiineita tuottavat homeet, runsaskin bakteerikasvu, mikrobit ja TÄNÄ PÄIVÄNÄ toksisuus = myrkyt ja jos sitä toksiisuutta on sisäilmassa pölyssä ja vesihöyryssä kosteusvauriorakennuksessa missä perkeleesti hometta ja vakavia oireita, niin vaikka se toksisuus on mistä tullut, niin sen lähde PITÄÄ selvittää, kaivaa esille ja poistaa. Siihen ei tarvita Sainiota, ei Lääkäri2 eikä edes DNRS huuhaaporukkaa. Kun homerakennuksessa yksikin vakavasti sairastelee, niin ei sinne passaa "siedättäjiä" päästää jeesustelemaan eikä valehtelemaan vaikka kuinka heillä on oma etu ja vakuutusytiöiden etu päällimmäisenä ajatuksissaan.

      Syksyllä tästä toksisuudesta tiedämme enemmän. Mutta siihen saakka ole Lääkäri2 ihan rauhallinen ja hoida homehtunut nuppisi se "ympäristöyliherkkä" LIIAN! Sainion kanssa kuntoon. Suomen kesä painaa päälle ja luonnon homeet lumettomana aikana voi olla sulle vaaraksi koska olet pitkään altistunut siellä homeisessa terveyskeskuksessa ja ex-anoppisi homeisessa mökissä.

      Verikokeita saa vaikka mitä, millä selviää myrkyt sekä solukokeista myös, ei siihen neurolookia
      eikä huhaa suggestiopporukkaa tarvita. Eikä homesairasta Lääkärikakosta. Paiskaa vaan riittävästi rahaa tiskiin , niin alkaa selviämään. Ei mitään käypähotoporukan suosituksia kun menee rahatukon kanssa oikean lääkärin ja oikean tutkimuslabran pakeille, niin alkaa selviämään mikä on syy-yhteys sairaan rakennuksen ja sairaan ihmisen välillä.

      Kun rahaa on millä mällätä, niin ei ole paskanjauhajalääkäreiden armoilla eikä systeemin mikä on täysin perseestä.


      Mielenkiintoinen tieto on tämäkin "Yksi mahdollinen diagnoosi on vasta 2000-luvulla lääketieteellisen nimen saanut IgG4 . Sairaudelle on ominaista aiheuttaa ”pseudotuumoria”, joka muuntuu ajan myötä kovaksi, rappeutuneeksi tulehdusmassaksi. "

      Lainaus alkaa:

      Oiyte
      8.4.2018 20:20

      Siltä on niin monenlaista vielä tuntematonta sairautta. Tältäkin mieheltä kaivettiin silmä päästä. Ties vaikka tuo armeijan homealtistus olisi kaiken takana.

      "Taistelu kipua vastaan alkaa armeijan kasarmilla Kajaanissa, vuonna 1999.
      19-vuotias alokas havahtuu myöhään yöllä punkassaan päänsärkyyn, joka on läpitunkevuudessaan hirvittävä.

      – Sitä on vaikea kuvailla. Aivan saakelisti se sattui, tiivistää mies, joka ei vähästä valita.

      Erikoista on kivun toispuoleisuus: kaikki särky keskittyy pään oikealle puolelle. Kohtaus kestää tunteja. Sitten se loppuu, yhtä äkillisesti kuin alkoikin – vain palatakseen joitakin päiviä myöhemmin takaisin.

      Sinnikäs Mört marssii armeijan läpi, vaikka pahimmillaan kohtauksia on viikoittain. Lääkärit epäilevät syyksi migreeniä ja poskiontelontulehduksia, joita hänellä on toistuvasti. Huhutaan, että armeijan tuvat ovat homeessa. Alokkaat siirretään väistötiloihin."....

      "Mikä Mörtin sairaus oikeastaan on ja mistä se johtuu? Lähes 20 vuoden tutkimusten jälkeen vastauksen kuvittelisi jo löytyneen – mutta ei.

      – Ei sitä kukaan vieläkään satavarmasti tiedä.

      Yksi mahdollinen diagnoosi on vasta 2000-luvulla lääketieteellisen nimen saanut IgG4 . Sairaudelle on ominaista aiheuttaa ”pseudotuumoria”, joka muuntuu ajan myötä kovaksi, rappeutuneeksi tulehdusmassaksi.

      Tulehdus voi keskittyä minne tahansa kropassa. Jarno Mörtin kohdalla kyseessä on pitkäaikainen silmäkuopan tulehdus." https://www.apu.fi/artikkelit/betoninkova-tulehdusmassa-aiheutti-jarnolle-37-jarkyttavaa-tuskaa-lahes-20-vuotta-vasta-silmanpoisto-lopetti-kivut


      "Oiyte" olet aivan oikeassa!

    • DNRSllä_parantunut2

      Kiittos kommentista lääkäri2: ”Sainio ei myöskään hypi rakennusinsinöörien tontille toisin kuin itseoppinut Salkinoja-Salonen. ”

      Älä sinä sekoita insinöörejä tähän keskusteluun. Ne ovat aina vaatimassa milloin mitäkin tieteelisiä todisteita.

      Mikseivät he ole hiljaa ja ymmärrä/usko työteveyslaitoksen totuutta tästä asiasta

      https://www.hs.fi/tiede/art-2000005350373.html - Näin äiti ja tytär paranivat vakavista yliherkkyyksistä – tutkijan mukaan sisäilman vuoksi oireileva voi ohjelmoida aivonsa uudelleen

      ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”



      eli, kuten todettua niin Työterveyslaitoksen /TTL) virallinen kanta on että ” ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”



      Ps.
      Toivottavasi insinöörikoulutuksesta poistetaan äkkiä tuo opintosuunnitelmassa oleva vaatimus että tietoa täytyy aina kyseenalaistaa

      esim homesairauksissa ainut virallinen tietolähde on tuorein työterveyslaitoiksen lääkäreille suunnattu seminaari;
      https://www.youtube.com/watch?v=TqitRRlGrHE - Webinaari - Sisäilman terveysvaikutukset webinaari maaliskuu 2018 - … Markku Sainio

      Ja kuten tuossa TTL:n seminaarissa todetaan niin jos joku sattuu saamaan sisäilmasta jotain oirieta niin nämä ovat helposti DNRS:llä hoidettavissa.

      Lisätietoa ja linkki sisäilmaongelmistä kärsivien ongelmien poistamiseen
      https://www.kaksplus.fi/blogit/kotitalouskriisi/kokemus-yliherkkyyksien-parantamisesta-dnrs-menetelmalla/

      …. vain $249.95 USD



      Kuten jo aikaemmin olen tuonut esille, niin insinööri koulutus on vain pelkkää pelleilyä. Koska kaiken tämän voi TTL:n dosentti kumota HS: julkaisulla;

      ” ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”



      …. … mihin v*****n tai edes muuhunkaan tarvitaan insinöörejä tai muitakaan oppineita … uskokaa jo työterveyslaitoksen dosenttia … DNRS parantaa kaikki sairaudet
      …. ….

    • pää.kylymänä.nuoret.lääk

      Nuo Sainion höpötykset ei perustu lakiin eikä varsinkaan "siedätykset" sairaaseen rakennukseen ole TTLn virallinen kanta. Mies puhuu ihan omiaan. Uskokaa jo! Dosentti Sainion teoriittinen pohja ja Käypähoito suositus ei riitä vielä homeongelmia ja sisäilmaongelmia ratkaisemaan tässä maassa.

      "" Veteen liukenemattomien, pintoihin herkästi tarttuvien ja vesihöyryn mukana ilmaan aerolisoituvien toksiinien ja muiden bioaktiivisten mikrobiosasten mittaaminen sisätiloista edellyttää poikkitieteellistä työtä, insinööritaidon yhdistämistä mikrobiologiaan, kemiaan ja toksigologiaan."

      Näin on sanonut erittäin viisas professori Mirja Salkinoja-Salonen jo vuonna 2009 ja siltikin lääkärikunta tai (neurologi) yrittää yksistään ratkaista maamme älyttömän vaikean homerakenusongelman.

      Onneksi eduskunnassa ovat heränneet ja Ympäristöministeriössä. Siellä erityisesti on Eduskunnan Sisäilmatyöryhmä parhaillaan kiinnostunut tässä maassa tehdyistä petollisista lisää vaaraa aiheuttavista turhista homedesinfioinneista ja petollisesti suoritetuista sisäilmanäytteiden ottamisista ja petollisista materiaalinäytteiden ottamisista näiden turhien homedesinfiointien jälkeen. Joten lähetäkää sisäilmasairaat ja homesairaat tietoa eteenpäin Eduskunnan Sisäilmatyöryhmälle.

      http://www.satuhassi.fi/2017/eduskunnassa-perustettiin-kansanedustajien-sisäilmaryhmä/

      Ei kannata välittää myöskään Käypähoitosuosituksesta jos sitä kautta joku haluaa sisäilmasairasta "siedättää" sisäilmaltaan myrkylliseen rakennukseen. Sekään ei ole laillinen mitenkään. Ompahan vain "suositus."

      Ainoa oikea lääke sisäilmasairauteen ja homesairauteen on nostaa kytkintä siinä sairaassa rakennuksessa. Hyvä kirves ja tosi osaava mies voi jotain yrittää, mutta jos sädesieni on kaivettu puolueettomissa tutkimuksissa esiin, niin siinä ei auta enään maammelaulukaa. Ei tiivistelyt eikä homedesinfioinnit myrkyillä.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005068181.html

      Ihmeellistä, että lääkäreitä kouluttaa SAINIO MARKKU Dos, neurologian erikoislääkäri.

      Ei ole mikään ihme se, että homesairas Lääkäri2 on alkanut tänä keväänä sekoileen aivan ihmeellisesti ja pukkaa aivan käsittämätöntä halveksivaa sontaa jopa maamme naisväestöstä. tälle palstalle

      Nuoret lääkärit olkaapa herillä miten teitä "aivopestään" nyt tuo "ympäristöyliherkkyyden", ja "toiminnallisen häiriön" kanssa. Pikkusen on nyt ote siellä lääkäreiden koulutusosatolla lipsunut lapasesta. Kohta varmaan yrittää nää "aivopesijät" seuravaksi vääntää sydäinfraktit, aivoinfraktit, keuhkoveritulpat ja syöpäsaisaudetkin "liian ympäristöyliherryyden" ja "toiminnallisen häiriön" piikkiin. Suunta on kyllä kovasti sinnepäin. Kenen etu se on. TTL:n, THL:n, vakuutusyhtiöiden vai näiden "siedättäjien." Ei se ainakaan, syyttömänä terveytensä menettäneiden, niiden toisten tekemien virheiden vuoksi ole

    • Jhccb
      • DNRS_llä_parantunut

        Jonkun mielestä saattaa mennä mauttomuuksiin, mutta haluan huomauttaa että tämä on tämän hetkinen Suomen virallinen"käypä hoito" linja, ja näin tällä hetkellä TTL( työterveyslaitos) kouluttaa lääkäreitkin.

        Ikävä tapaus, mutta ikävää on myös ettei hänelle ollut tarjottu kaiken parantavaa Suomalaista hoitoa, eli:

        https://www.youtube.com/watch?v=TqitRRlGrHE - Webinaari - Sisäilman terveysvaikutukset webinaari maaliskuu 2018 - …TTL, Markku Sainio

        https://www.hs.fi/tiede/art-2000005350373.html - Näin äiti ja tytär paranivat vakavista yliherkkyyksistä – tutkijan mukaan sisäilman vuoksi oireileva voi ohjelmoida aivonsa uudelleen

        ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”


      • Jhtrrd
        DNRS_llä_parantunut kirjoitti:

        Jonkun mielestä saattaa mennä mauttomuuksiin, mutta haluan huomauttaa että tämä on tämän hetkinen Suomen virallinen"käypä hoito" linja, ja näin tällä hetkellä TTL( työterveyslaitos) kouluttaa lääkäreitkin.

        Ikävä tapaus, mutta ikävää on myös ettei hänelle ollut tarjottu kaiken parantavaa Suomalaista hoitoa, eli:

        https://www.youtube.com/watch?v=TqitRRlGrHE - Webinaari - Sisäilman terveysvaikutukset webinaari maaliskuu 2018 - …TTL, Markku Sainio

        https://www.hs.fi/tiede/art-2000005350373.html - Näin äiti ja tytär paranivat vakavista yliherkkyyksistä – tutkijan mukaan sisäilman vuoksi oireileva voi ohjelmoida aivonsa uudelleen

        ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”

        Maailmalla ympäristöstä sairastuneita pyritään auttamaan, mutta tässä yhteisössä on aikamoiset ehdot, jotka terveydenhuollon ammattilaisten on täytettävä, eli ei sovellu meidän epärehellisille vakuutuslääkäreille ja muille puoskareille.

        https://iseai.org/about/


      • hgrtvfr
        Jhtrrd kirjoitti:

        Maailmalla ympäristöstä sairastuneita pyritään auttamaan, mutta tässä yhteisössä on aikamoiset ehdot, jotka terveydenhuollon ammattilaisten on täytettävä, eli ei sovellu meidän epärehellisille vakuutuslääkäreille ja muille puoskareille.

        https://iseai.org/about/

        DNRS ei auta tähänkään.

        http://www.laakarilehti.fi/tyossa/aanessa-potilas/krooninen-vasymysoireyhtyma-mullisti-arjen/?public=fa2b63fed45be318fb14bcee7c6d27bf

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005533574.html


    • Ei.siedätystä.prkle.ei
      • Jenny

        Sädesieni on sama asia kuin tuberkuloosi. Siihen auttaa vain vahva antibioottikuuri!!


    • Lääkäri2

      Lääkäri2 on ollut oppilaana koulussa jossa oli sädesientä , Lääkäri2 oli siellä 6 vuoden ajan eikä kenellekään tullut mitään sairautta tai oireita tuosta ennen kuin yksi "hullu" nuori naisopettaja saapui kouluun ja alkoi vouhkaamaan kosteusvaurioista, eikä senkään jälkeen kukaan muu kuin juuri tuo naisopettaja saanut oireita. Tuolla opettajallakin oireet olivat vain tavallisia flunssia ja poskiontelotulehduksia yms. banaaleja räkätauteja.

      Lääkäri2 ei huomannut siis mitään oireita sädesienestä eikä kukaan muukaan koko luokasta tai koulusta vuosikausiin tai vuosikymmeniin. No olihan liikuntasalissa vähän tunkkainen ilma välillä. Kumma kun ei vielä ennen 90-luvun lamaa kukaan vieraskaan esim. joulujuhlissa tms. reagoinut homeeseen millään lailla. Hajureagointi on psyykkinen toiminnallinen häiriö.

      • DNRS_llä_parantunut

        Et ole oikea lääkäri2

        Oikea Lääkäri2 ei osaa käyttäää entteriä(kappalevaihtoa), eikä missään nimessä epäile TTL:n (työteterveyslaitoksen virallista( Sainiolaista, linjaa jonka mukaan flunsant ja poskiontelontulehdukset ovat vain DNRS uskomuksen puutetta)

        Olet pelkkä trolli joka ei usko työterveylaitoksen totuutta:
        ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”

        Mikä siinä on niin vaikeaa uskoa etta ihmeparuntumiselle on TTL:n ( työterveyslaitoksen dosentin Markku Sainion ) mukaan kestävä teoreettinen pohja .... HÄ ????


      • Streptomyces.VAARA

        Aivan sama mitä valehtelet tänne palstalle Lääkäri2. Kun et sitä edes itsekään usko eikä edes dosentti eikä TTL:n ja THL:n siedättäjät siedättäjäporukastakaan vähättelyjäsi sädesienestä. Lääkärireppanat ja siedättäjät TTL sekä THL vakuutusyhtiöiden painostuksesta ovat nyt pahemman kerran sekoittaneet kaksi asiaa ja erehtyneet asioiden kanssa koska samalla vaarantavat omien ja lähipiirinsä kakaroiden ja vanhusten terveyden siedätyspaskanjauhannallaan.

        Oman edun tavoittelu siedättäjilläkin ennemmin tai myöhemmin kopsahtaa myös heillä omaan koipeen. Lyhytnäköistä toimintaa. Ei voi sanoa, että mitenkään viisasta siedättäjillä ja sulla Lääkäri2.


        Toimintahäiriö Lääkäri2 on VIKA.

        Toiminnallinen häiriö on se kun VIKAA ei ole.

        VIKAA ei ole aina edes ETSITTY puolueettomasti. VIKAA EI OLE kosteusvauriorakennuksessa korjattu tai korjattu päin helevettiä! Ja on se VIKA homedesinfioinneilla "peitelty ja pimitety" petollisesti ennen näytteiden ottoja. Tai viimeistään petollisesti homedesinfioinneilla peitetty se VIKA ennen loppunäytteiden ottoja ja tuloksien hyöty Lääkäri2 arvaatko kenellä?. . Eikä siitä ole lääkäreille annettu oikeaa puolueetonta rehellistä tietoa. Ovatko kaikki lääkärit edes siitä olleet kiinnostuneitakaan? Ei ainakaan siedättäjät kun heidän juttujaan lueskelee.

        TTL:n vakuutusyhtiöihin sidoksissa olevilla ja THL:n siedättäjillä tietotaito ja työkalut sen vuoksi "tai tahallaan" hukassa näin vakavissa asioissa ja vakuutusyhtiön ahneus sekoittaa lisää siedättäjien nuppia.

        Siksi tässä maassa ei ole vielä oikeusturvaa eikä vakuutusturvaa kosteusvaurioisessa homerakennuksessa terveytensä syyttömänä menettäneillä perheillä joista osa on menettänyt terveytensä lisäksi kaatopaikkakuntoon irtaimistonsakin sädesienivaurion ja mikrobitoksiinivaurioiden ja turhien lisää vaaraa aiheuttavien homedesinfiointien vuoksi.

        Oikeaa tietoa kerätään petollisesta toiminnasta homekorjauksissa, homedesinfioinneista ja petollisista näytteidenotoista millä on kusetettu siedättäjiäkin. Aineistoa kerätään parhaillaan Eduskunnalle. Paremmat ajat ovat tulevilla polvilla edessä ja nämä seidättäjät ja lääkärikakoset ei sille mitään voi.

        "Yleisin sädesienistä on Streptomyces-suvun bakteeri, jota havaitaan eniten kosteusvaurioituneissa rakennuksissa."

        "Yleisimmät sädesienen aiheuttamat oireet:

        Väsymys
        Päänsärky
        Pahoinvointi
        Kuumeilu
        Lihas ja nivelkivut
        Silmien ärsytysoireet
        Nuha
        Yskä
        Kurkkukipu
        Ihon kutina"

        "Pitkäaikaisessa altistumisessa voi sairastua astmaan tai homepölykeuhkoon. Altistuminen voi herkistää myös hengitysteiden tulehdussairauksille."

        https://www.terve.fi/artikkelit/mita-oireita-sadesieni-aiheuttaa


        Sitä ei edes siedättäjät älyä kuinka vaarallinen cocktail siitä sitten tulee kun Streptomyces-suvun bakteeria yritetään tappaa biosideilla kuten MCF PHMG myrkyllä, Penetrox myrkyllä tai edes otsonoimalla (otsoni luokitellaaan biosidiksi TTL ja THL).

        Siihen myrkylliseen sisäilmastoon ei sitten kenekään kannata suostua siedättämään itseään vaikka paskanjauhajat sitä esittäisivätkin.


      • lpedfghbvc
        Streptomyces.VAARA kirjoitti:

        Aivan sama mitä valehtelet tänne palstalle Lääkäri2. Kun et sitä edes itsekään usko eikä edes dosentti eikä TTL:n ja THL:n siedättäjät siedättäjäporukastakaan vähättelyjäsi sädesienestä. Lääkärireppanat ja siedättäjät TTL sekä THL vakuutusyhtiöiden painostuksesta ovat nyt pahemman kerran sekoittaneet kaksi asiaa ja erehtyneet asioiden kanssa koska samalla vaarantavat omien ja lähipiirinsä kakaroiden ja vanhusten terveyden siedätyspaskanjauhannallaan.

        Oman edun tavoittelu siedättäjilläkin ennemmin tai myöhemmin kopsahtaa myös heillä omaan koipeen. Lyhytnäköistä toimintaa. Ei voi sanoa, että mitenkään viisasta siedättäjillä ja sulla Lääkäri2.


        Toimintahäiriö Lääkäri2 on VIKA.

        Toiminnallinen häiriö on se kun VIKAA ei ole.

        VIKAA ei ole aina edes ETSITTY puolueettomasti. VIKAA EI OLE kosteusvauriorakennuksessa korjattu tai korjattu päin helevettiä! Ja on se VIKA homedesinfioinneilla "peitelty ja pimitety" petollisesti ennen näytteiden ottoja. Tai viimeistään petollisesti homedesinfioinneilla peitetty se VIKA ennen loppunäytteiden ottoja ja tuloksien hyöty Lääkäri2 arvaatko kenellä?. . Eikä siitä ole lääkäreille annettu oikeaa puolueetonta rehellistä tietoa. Ovatko kaikki lääkärit edes siitä olleet kiinnostuneitakaan? Ei ainakaan siedättäjät kun heidän juttujaan lueskelee.

        TTL:n vakuutusyhtiöihin sidoksissa olevilla ja THL:n siedättäjillä tietotaito ja työkalut sen vuoksi "tai tahallaan" hukassa näin vakavissa asioissa ja vakuutusyhtiön ahneus sekoittaa lisää siedättäjien nuppia.

        Siksi tässä maassa ei ole vielä oikeusturvaa eikä vakuutusturvaa kosteusvaurioisessa homerakennuksessa terveytensä syyttömänä menettäneillä perheillä joista osa on menettänyt terveytensä lisäksi kaatopaikkakuntoon irtaimistonsakin sädesienivaurion ja mikrobitoksiinivaurioiden ja turhien lisää vaaraa aiheuttavien homedesinfiointien vuoksi.

        Oikeaa tietoa kerätään petollisesta toiminnasta homekorjauksissa, homedesinfioinneista ja petollisista näytteidenotoista millä on kusetettu siedättäjiäkin. Aineistoa kerätään parhaillaan Eduskunnalle. Paremmat ajat ovat tulevilla polvilla edessä ja nämä seidättäjät ja lääkärikakoset ei sille mitään voi.

        "Yleisin sädesienistä on Streptomyces-suvun bakteeri, jota havaitaan eniten kosteusvaurioituneissa rakennuksissa."

        "Yleisimmät sädesienen aiheuttamat oireet:

        Väsymys
        Päänsärky
        Pahoinvointi
        Kuumeilu
        Lihas ja nivelkivut
        Silmien ärsytysoireet
        Nuha
        Yskä
        Kurkkukipu
        Ihon kutina"

        "Pitkäaikaisessa altistumisessa voi sairastua astmaan tai homepölykeuhkoon. Altistuminen voi herkistää myös hengitysteiden tulehdussairauksille."

        https://www.terve.fi/artikkelit/mita-oireita-sadesieni-aiheuttaa


        Sitä ei edes siedättäjät älyä kuinka vaarallinen cocktail siitä sitten tulee kun Streptomyces-suvun bakteeria yritetään tappaa biosideilla kuten MCF PHMG myrkyllä, Penetrox myrkyllä tai edes otsonoimalla (otsoni luokitellaaan biosidiksi TTL ja THL).

        Siihen myrkylliseen sisäilmastoon ei sitten kenekään kannata suostua siedättämään itseään vaikka paskanjauhajat sitä esittäisivätkin.

        Kovaa on meno vähättelyssä. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/630585-helsingin-homeisesta-jattilukiosta-kanneltiin-aviin-henkilokunta-ja-opiskelijat#.Wto7Mqcw6p4.facebook


    • jääkäri2

      Tuolla ei uskota sainiolaiseen siedätykseen. https://yle.fi/uutiset/3-10117857?origin=rss

      Eikä täällä vaikka miehiä mukana terveytensä menettäneissä . https://www.aamulehti.fi/uutiset/tampereen-poliisiaseman-tyontekija-avautuu-toistakymmenta-oireillut-ja-sairastunut-sisailmasta-rakennuksen-omistaja-kiistaa-vaitteet-200802066


      Eikä kaikki lääkäritkään, ainakaan ne Lääkäri2 sua järkevämmät.

      https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kun-home-valtaa-hoitolaitoksen-laakarit-lahtevat-johtajat-vahattelevat-ja-hoitajat-karsivat/6439864#gs.z6nf_Wo

      https://m.iltalehti.fi/terveys/201703102200082490_tr.shtml

    • toiminnallinen.häiriö
    • Wrettyy
    • Jenny

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe