Aihe

Kuinka paljon aiotte lukea?

dlgjslfjhskfj

Monestiko aiotte lukea kirjat lävitse?

5

1134

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • trini_lopez

   Hi baby ! Joka päivä niin runsaasti (etenkin fiksusti) että mennään heittämällä paraatiovesta sisään. Kyseessä on hektinen kilpailu. Neljän minuutin Roger Bannister rutistus. Ei toisilta kannata kysellä "Monestiko aiotte lukea kirjat läpi". Se sellainen on hiekkaa hammaspyöriin. Oma pläni omat teot. Puhelin pannaan kaniin ja käyttökieltoon lukurutistuksen aikana. Adios !

  • Oiki

   Ei tässä mitään lukukertojen määrää ole lukkoon lyöty. Tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvin. Joku kohtahan voi avautua kertalukemisella, toista kohtaa voi joutua miettimään enemmän.

   Entäs sinä itse?

  • Wofnskf

   Aikomuksena lukea kirjat viisi kertaa. Tiedä sitten riittääkö.

  • Moromoromoro

   Velvoiteoikeudesta vain säännöt kertailen 2 viimeistä viikkoa. Kokonaan se luettu 3 kertaa. Siinä niin paljon sääntöjä ja sanatarkka opettelemista että sen kirjan osalta kannattaa mun mielestä panostaa niihin. Rikos ja sosiaalioikeus menee nopeammin, kunhan listat lukee useampaan kertaan. Kandee nyt lukea fiksusti eikä niin että kannesta kanteen ainakin 6 kertaa!

  • kylsetäst

   Luin kahdesti läpi saadakseni yleiskuvan ja nyt kolmannella kerralla hidastanut lukunopeutta, alleviivaillut ydinkohtia ja tehnyt muistiinpanoja. Lukukertojen määrää oleellisempaa on se, miten tehokkaasti asiat ottaa haltuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11656
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   2703
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2075