Viitsisikö joku katsoa

Kukkanen

Haluaisin tietää, että onko tämän hetkinen poikaystävä ollut mulle täysin rehellinen? Mulla on äärimmäisen vaikea luottaa, vaikka kovasti tahdonkin, mutta silti jossain takaraivossa painaa joku epämiellyttävä tunne, että onkohan se sittenkään ollut?

20

1428

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eihyvääpäivää

   Siis tulet ihan oikeasti kysymään tuollaista asiaa täältä??? Mitä sitten teet, jos joku sanoo, että poikaystäväsi on ollut uskoton? Tai jos joku sanoo ettei ole ollut? Kumpikaan vastaus ei kerro todellisuudesta yhtään mitään.
   Jos epäilet poikaystävääsi noin paljon, kannattaisiko harkita suhteen lopettamista? Siis jos asia sinua vaivaa, kuten tuntuu tekevän.

   • Seuraavaa se epäilee kuitenkin ihan samalviisii.

    Jospa vain naiset ymmärtäisivät evoluution luoman pakon panomiehen panemistarpeesta, sivupanoista ei ole mitään haittaa, jos panomies hoitaa velvollisuutensa jälkeläisiä kohtaan. Sama tietysti koskee myös panonaisia.


  • elämämättää

   Eikö puhumisen lahjat riitä? Ota aihe puheeksi kasvoista kasvoihin ja kysy suoraan! Katso eleitä,ilmeitä ,ja se tunne jota tunnet jos on ihmistuntemusta tai herkkyyttä aistia asioista. Ihmiset eivät uskalla kysyä suoraan näköjään vaan pyörittää päässsä kaikenlaisia ajatuksia,,,sen voi mainita että en itse ole tavannut elämäni varrella yhtäkään rehellistä miestä....en itsekään ole ollut pulmunen joten suhteessa pitää kysyä suoraan,,,näin minä toimin ja normaali ihminen näkee jos valehdellaan vaikka osa osaa valehdellakin tosi uskottavasti.En minä ainakaan pallottelisi asioista,kasvotusten kysyt suoraan asioista,mitkä kaihertaa,,,,tulta päin ,,,ei kai se ola mukavaakaan piruja maalailla itekseen seinille ja pähkäillä....puhukaa ihmiset ! Petturista näkee...t harjaantunut.

  • Kristalliboltsi

   Voit tarkistaa asian itse. Laita amme täyteen vettä ja istuta hänet sinne. Jos näet, että pussit kelluu, niin selvä juttu.

   • röhönauru

    No tää oli varmaan suoraan teoksesta BallsHammer ;)


   • hulluseon

    Missä muualla kuin Pirkkalassa on enää ammeita ??? Muista Rakel pestä amme ennenkuin vieraita tulee.Hävettää sun puolesta kun et osaa mitään kodin töitä,aina Hannun on pitänyt ne tehdä kun "Prinsessa" keskittyy itseensä,hänen suuureeeen ja tyhmään egoonsa.Ahneeseen mieleen.


   • kyllikkiPaja

    Mitäs jos se on runkannut ???


   • Kristalliboltsi
    hulluseon kirjoitti:

    Missä muualla kuin Pirkkalassa on enää ammeita ??? Muista Rakel pestä amme ennenkuin vieraita tulee.Hävettää sun puolesta kun et osaa mitään kodin töitä,aina Hannun on pitänyt ne tehdä kun "Prinsessa" keskittyy itseensä,hänen suuureeeen ja tyhmään egoonsa.Ahneeseen mieleen.

    Keskity sä vaan omaa egoos juntti ja skruudaa lääkkees. Sä kun et steedaamisest tsennaa mitään. Täällä stadissa on monessa byggassa vielä ammeet skituissa. Koita nyt vaa kaivaa sun Rakelis esille jostain muualta, koska mä en ole hän, enkä gimma niin kuin sekopäisenä luulet. Mistään Pirkkalasta mä en tsennaa mitään kun en oo siellä ikinä haltannu.


   • kyllikkiPaja kirjoitti:

    Mitäs jos se on runkannut ???

    Jos se joutuu runkkaamaan, niin muija saa mennä itseensä, laihduttaa tai esiintyä muuten himokkaana.


   • luutalakasee
    he-ma kirjoitti:

    Jos se joutuu runkkaamaan, niin muija saa mennä itseensä, laihduttaa tai esiintyä muuten himokkaana.

    Itsetyydytys on ihan normaalia myös parisuhteissa. Jos taas miehellä ei seiso siksi, että vaimo on lihonnut, vaimon kannattaa laittaa tuollainen pinnalinen mies vaihtoon.


  • Hanna

   Miksi kaikki vastaajat ovat niin ilkeitä?Jättäkää vastailut jos teillä ei ole muuta mielessä kuin toisten ihmisten loukkaaminen

   • Olet siinä täysin oikeassa, että vaikka on saletti että kaikki muumit eivät taatusti vaella kysyjän laaksossa jos tällaisia asioita tosissaan tiedustelee selvännäkijöiltä ja vastaavilta arvailijoilta, ilkeä ei silti tarvitse olla. Täällä se ilkeys on vain niin Pirun helppoa.


   • Tiedäthän

  • povergirl

   Kaikki miehethän vetää kuivat ,varatut ja sinkut, eri asia onko se pettämistä sinänsä mutta jokaisen naisen pitää se tosiasia tiedostaa että miehet tekee sitä vaikka seurusteleekin tai on naimisissa,niillä vaan on pakkomielle siihen.

   • etteimenyleistämiseks

    Herra on hyvä ja puhuu nyt vaan ihan omista tavoistaan.


  • Aah.... katsoin eilen kaksi kertaa korteista, ensin vastaus oli kyllä ja toisella kertaa ei. Sitten tarkkailin kurkiauran lentoa, mutta se ei antanut mitään viitteitä asiasta. Hanhenmaksaakaan en kykene nyt lukemaan ja kristallipalloa en omista. Netistä hain kyllä/ei-oraakkeleita, mutta nekään eivät olleet yksimielisiä. Sitten koetin kysyä hengiltä, mutta ei vastauksena ei ollut henkäystäkään.
   Sitten mieleeni juolahti, että jospa laittaisit yksityisetsivän asialle?

  • up-ap

   oho oho-katsokaas-ylläpito puuttui nettikiusaamiseen täällä!!

  • rehe77inen

   Pane hyvännäköinen ja vastustamaton ystäväsi viettelemään hänet...jos lähtee mukaan niin petturi,vaikea missiä on vastustaa mutta itse henk.koht. olen senkin tehnyt.mulla kun sairaalloisen rehellinen luonne,en voisi olla enää naisen kanssa jota pettänyt.voisin mutta silloin tunnustaisin ja sehän on kaiken loppu,jos ei heti niin kohta,se kytee ja leimahtaa ja tuhoo !!!!!!

  • kissakass

   Enin osa miehiestä on heikkoja! Joka toinen mies pettää,jollaintapaa koska heillä ei älymäärä ole korkealla ja hitaammin kehittyy kuin naisilla,totuus.

   • Kristalliboltsi

    Hoh hoh hoo jutulles. Mulla on yks frendi joka halus muuttuu gimmaks ja rupes tekee duunii sen eteen. Hän skruudas kaikenlaisii jyvii et muutoksii rupes tapahtuu. Lopuks ne leikkas sitä tuolt revasta, poistivat polviheilurin ja neuloivat tilalle siankorvan. Mä kävin tsiigaa sitä siel lasaretissa ja froogasin silt . No miltä tuntuu olla gimma? Hän vastas. No mikäs tässä, klifalta tuntuu, ainoo huono puoli on, et nyt on suuta suurennettu ja aivoja pienennetty.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2264
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2033
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1871
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1424
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1392
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1361
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1154
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1020
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   956
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   948
  Aihe