Kuinka nopean yhteyden puhelut vaatii

50.50_luvattu

Meillä näyttää nopeustestit aina ja kaikki testit yli 30/30 ja useimmiten yli 38/50.
100 km etäisyydellä on täysvalokuidut ja 100/100 vähintään, meillä SIM kortilla.

Kuva ja ääni pätkii aivan mahdottomasti, onko SIM kortin pää syyllinen.

http://www.nettimittari.com/

4

<50

Vastaukset

 • Muutama mega riittää, vähän kuvan laadusta riippuen.

  Mobiilidata kyllä ajoittain ja paikoittain pätkii, mutta jos ongelma on jatkuvaa epäilisin ennemmin jotain pullonkaulaa yhteyspaikkojen välillä.

  Eihän mitään muita striimejä ole päällä kummassakaan koneessa, kuten esim. torrentteja tai nettiradioita? Saako se mobiilidatainen laite pätkimättömän kuvapuhelun muualle?

 • Eihän puhelu juurikaan vaadi yhtään kaistaa. Esimerkiksi radiopuhelin tai itkuhälytin, niin siinä ei älyttömästi dataa virtaa? Radioaalloilla tuossa pelataan. Internetissä puhe vaatii jotain 256 kb/s, siis megasesta yhteydestä neljänneksen. 100 meganen on siis 100 kertaa 1 meganen, joten laske siitä. Ennen soittelin mokkulalla jonka nopeus oli 384 kb/s, hyvin riitti ja ääni selkeä. Soitteluun kannattaa välttää näitä ahnaita kaupallisia ja suosia ilmaisia kuten Ekiga, niin kaistaa ei käytetä mainontaan.

 • Pätkiminen on tyypillistä, kun soittaa tietokoneisiin, joissa käytetään mobiilinettiä.
  Lopetin koko roskan, kun ruvettiin kengänkokoakin kyselemään.
  Alkuperäisellä omistajalla Skype oli hyvä, selkeä ja toimiva, mutta Microsoft sotki sen. Teki siitä sekavan ja sai käydä tuttuja aina neuvomassa. Minun systeemissäni jotkin päivitys versiot ei toimineet ollenkaan.

 • Jotain +-100 Kbps, ei tosiaan megoina. Raksuna (nmt) taitaa viedä vähemmänkin, mutta nykyään verkko taitaa olla kokonaan kaadettu.
  Paras olisi sellainen rullattava puhelin, joka kehittää puhehetken energian siittä veivaamisesta (kuin ennen dynamo pyörissä, siis kumesta energian ottava tai jokunen veivattava taskulamppu).

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  165
  6861
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  79
  3629
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  174
  3289
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  163
  1653
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  33
  583