Liukkaille vai ei

Tällä palstalla toistuu usein ajatus, että mies haluaa "liukkaille". Moni mies kertoo näin itse tai sitten vaimo/tyttöystävä. Ilmiöllä on selkeä geenipohja. Mies joka kiihottuu ajatuksesta, että toinen mies on yhtynyt hänen vaimoonsa, todennäköisesti yhtyy myös itse. Jos se ei kiihota, ei yhdy, ja edellinen mies on varmasti mahdollisesti syntyvän lapsen isä.

Evoluutio siis suosii kiihottumista ja uutta yhtymistä. Mitä pikemmin sen tekee, sitä todennäköisemmin tulee isäksi. Mies, joka kiihottuu vaimon vitussa vielä olevasta toisen spermasta, on etuasemassa. Tehokkaasti sen saa pois imemällä, mutta on siihen toinenkin keino.

Tekovitulla, tekokyrvällä ja tekospermalla tehdyt kokeet osoittavat, että kyrpä pumppaa vitusta 90 % edellisen miehen spermasta. Kyrpä on evoluution aikana juuri siten muotoutunut. Päässä on terska, joka uppoaa helpommin vittuun kuin tulee sielta pois. Siten ihmiskunnassa on paljon aisuriutta aiheuttavia geenejä.

Ajatus toisesta pariskunnasta ja heteroyhtymisestä heidän kanssaan, vaikkemme ole sitä koskaan voineet toteuttaa, on minulle ja vaimolleni hyvin mieluinen, mutta ajatus vieraan miehen spermasta minulle aivan kielteinen. Minulle se toisi mieleen homoseksin, jota en toki muilta pyri kieltämään, mutta minulle se olisi mahdottomuus.

Olemme vaimoni kanssa usein fantasioineet ystäväpariskunnasta, jonka seurassa viihtyisimme poikkeuksellisen hyvin, mutta olemme aina ajatelleet, että neljästään tavatessamme olisimme yhdynnässä ainoastaan toisen pariskunnan puolison kanssa, tosin yleensä samassa huoneessa ja kahdestaan vain oman. Se tuntuisi kaikkein herttaisimmalta. Näkisi myös, miten oma puoliso nauttii. Kun viettäisimme yhteistä lomaa kesämökillä, olisimme yhdynnässä vain vieraan kanssa vaikka kolme viikkoa ja sitten oman puolison kanssa taas kotona.

Suhtautuminen "liukkaisiin" panee miettimään, onko siihenkin oma geeninsä. Toisella se olisi, toisella ei.

39

12007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kimppaa13

      Ei kaduta ollaan säännöllisesti harrastettu että toinen mies nai paljaalla spermat vaimooni. Ite ekana katon ja puristelen sen toisen pussit tyhjiks yleensä se nai 3 kertaa sitt liukkaille pääsen tosin vaimo on jo sit väsy kun saa useat orkut sitä ennen. Ei käyetä mitään ehkäisyy. Kiihottaa kahtoo kun armotta toisen pussit pumppaa spermaa vaimon sisään

      • raskauttavaa

        Itse annoin luvan paljaalla panoon aivan viime hetkellä ,kiihoitus voitti järjen.Jännä tunne ,kun samaan aikaan kiihoitti ja pelotti.Lopuksi vieraamme pamautti siemenet vaimoni sisään.


      • raskauttavaako

        tuo on extreme seksiä,uskallatko ottaa uusinnan?


    • Toki ei ole mitään katumistakaan.

      Pohdinta on tieteellinen. Jos kokonaisilmiö esiintyy toisella sisältäen kaksi käyttäytymismuotoa, joille löytyy geneettinen selitys, ja toisella siten, että ilmiöstä esiintyy toisella vain osa, herää kysymys, onko kaksi erillistä geenipohjaa, jotka jollakin on molemmat ja toisella vain toinen. Tieteellinen kysymys ei voi olla, mikä on hyvä, vaan ainoastaan, miten on.

      Esimerkiksi alkoholismista tiedetään tarkoin, että se on geneettistä, mutta tiedetään että muutamat pysyvät kuivilla, useimmat eivät. Onko pitkäaikaisesti kuiville pääsyssä erityinen geenipohja, joka on erillinen alkoholismista. Tutkimukset muiden huumeiden käytöstä viittaavat siihen.

      Se että minulla esiintyy halu parinvaihtoon, muttei halua toisen miehen spermaan, on samantapainen kysymys. Tiede tutkii, miten on, ei sitä, miten pitäisi olla.

    • Ihana olisi päästä tuikkaammaan kulli valmiiksi siemennettyyn tussuun...

      • Vhhhyuu

        Juu, tuota sun hienoa kommenttia osasin odottaakin... sinulla on kyllä sana hallussa.


      • Ota yhteyttä 28v vaimoni ja minä ollaan heteroja ja halutaan tutustua toisiin pareihin miehiin ja naisiin kivan merkeissä!


      • KolmisinKin
        Vhhhyuu kirjoitti:

        Juu, tuota sun hienoa kommenttia osasin odottaakin... sinulla on kyllä sana hallussa.

        Se on mahtavaa, siis ujuttaa kulli toisen miehen vaimoon, aviomiehen jälkeen. Oma vaimo ei suostu, joten jää ilman.
        Viimeksi olin kaveriparin luona viime perjantaina! Silloin minä ensin ja miehensä halusi liukkaille, sitä jatkui suuseksilläkin. Myös yhtä aikaa annoimme vaimolleen, toinen suuhun tai peppuun... IHANAA TODELLA....


    • Annamme aina vieraan naida ensin ja mieheni heti perään. Ollaan melkein kaikkien ystävien kanssa naineet 1-2vierasta (miestä/ kaveria kerralla) mieheni kanssa vuorotellen. Ystävämme tietää kimpastamme jokainen. Asumme myös pienellä paikkakunnalla ja luulen että kaikki tietää että minulta saa ja mies suostuu minun kimppa panoon. Mies on tuonut myös työkavereitaan meille yökylään.

      • Kovin on ilo lukea, että teillä on miellyttävä yhteisymmärrys, josta riittää iloa myös monelle muullekin. Onnea teille! :-)


      • Tuossa oikein eläydyin maailmaasi. Kuvitteli, miten sinä nautit, kun saat miehesi kannustaessa suloiseen pilluusi uuden ja taas uuden miehen kyrpää, ja kuinka miehesi nauttii kun pääse työntämään kullinsa liukkaaseen vittuusi. Ja kuinka vieraat nauttivat kun työntävät kyrpänsä halukkaaseen emättimeesi. Olet onnen tyttö ja miehet onnen miehiä.

        Kaikille tulee roppakaupalla iloa, mielihyvää, hekumaa.


    • Minä haluan oman vaimon antamaa minulle ja toisillekin miehille. Minä haluan kimppaa niin että kimpan nainen on rakas vaimoni ja vaimo sanoo montako miestä haluaa meidän mukaan. Olen järjestänyt vaimolle ainakin 50 vierasta panoa vuodessa noin 16 miehen kanssa. Panemme useasti joka kerta kun ollaan kimpassa. Noin 7-15 kertaa vieras panee vaimoani. Kimppa koostuu yleensä 2-4 miestä ja vaimo ja jokainen panee vaimoa

      • Todella suloista. Sinulla on laatuvaimo. Sellaisia on harvassa. :-)


    • Geeneistä

      Geeneistä tiedä, mutta on se jotenkin syntisen kiihottavaa työntyä vaimon vierasta spermaa valuvaan pilluun. Ja yhtä kiihottavaa katsoa myös hänen nauttivan vieraan miehen pannessa. Ja tuntuupa tuo vaimoakin kiihottavan ja ottaa mieluusti toisen mällin heti sisäänsä.

    • Hyvässä ymmäryksessä voisit naida ensin kaikki panemattomat pillut. Muut miehet voisivat nuolla naisten pilluja kunnes olet pannut jonka jälkeen muut miehet saavat alkaa panemaan naisia ja sinun vaimoasi.

    • Ebmoy

      Olen 24-vuotias nainen, olisi unelmieni täyttymys löytää elämänkumppaniksi mies joka haluaisi tätä! Joka nauttisi siitä kun vieraat miehet panisivat mua ja työntäisi sit kiimaisen kalunsa jälkiliukkaille.. :) Tai joka olis avoin seksuaalisille kokeiluille ja et miestä ei haittaisi että haluaisin välillä muunlaista munaa ;D
      Mulle on sattunut vastaan vain miehiä jotka pöyristyisivät, ex-poikaystävä oli super mustasukkainen, en saanut melkein edes puhua muille miehille :( Mistä teitä löytää?

      • Nylonmen

        Olis mukava olla sun miehesi! Kiihoittaa ajatus, että vaimo sais välillä vierasta postimiestä ja mä kun tulisin töistä pääsisin panemaan liukkaille!


      • naitu

        Olen kerran tehnyt tuon , vieras oli sisälläni vain puoli tuntia ennen mieheni tuloa eikä siippani huomannut mitään.


      • Panemaan
        naitu kirjoitti:

        Olen kerran tehnyt tuon , vieras oli sisälläni vain puoli tuntia ennen mieheni tuloa eikä siippani huomannut mitään.

        Pääsisikö mukaan panemaan sinua olisi mukava saada naida toisen vaimoa innostuitko ota yhteyttä


      • Maarit-tyttö
        Panemaan kirjoitti:

        Pääsisikö mukaan panemaan sinua olisi mukava saada naida toisen vaimoa innostuitko ota yhteyttä

        Laitoin postia


      • naitu
        Panemaan kirjoitti:

        Pääsisikö mukaan panemaan sinua olisi mukava saada naida toisen vaimoa innostuitko ota yhteyttä

        Mikä siinä "toisen vaimossa" oikein kiihoittaa?


      • naitu kirjoitti:

        Olen kerran tehnyt tuon , vieras oli sisälläni vain puoli tuntia ennen mieheni tuloa eikä siippani huomannut mitään.

        Pidän naisista jotka pettää miestään ilman katumusta ja nauttia siitä


    • liukasliu

      Minä olen tehnyt vaimolle selväksi, että jos vieraisiin mennään niin kortsua on turha kaivella. Olen sanonut haluavani nussia hänen spermattua pilluaan. Vaimo ei kyllä kortsuista tykkääkään. Itse pääsin panemaan häntä ilman kortsua kaksi tuntia ensi kohtaamisen jälkeen ja lastit laskettiin oikeaan paikkaan. Liukkaillekin on muutaman kerran tullut päästyä.

      • reppumies70

        Paljaalla sitä pitää rouvaa ajella ja lastit sisään..


      • naitu

        Kaikki miehet samanlaisia, tuon olen huomannut.


      • reppumies70
        naitu kirjoitti:

        Kaikki miehet samanlaisia, tuon olen huomannut.

        Mikäs vika miehissä on jos paljaalla tykkää panna?


      • naitu

        On se paljaalla parempaa ja mieskin on paljon halukkaampi, myös aviosiippani kiihoittuu kun saan vieraan siemennyksen.


    • Kermapari

      Ennen ensimmäisen parin tapaamista pidin kortsun käyttöä itsestäänselvyytenä.
      Ensimmäisessä yhdynnässä sitä käytin ja vaimokin sai vieressä pussitettua munaa.
      Ennen seuraavaa naintia vaimot olivat keskustelleet keskenään ja tulleet siihen tulokseen, että molemmat haluaisivat mieluummin spermat sisäänsä.
      Kuulosti niin syntisen hyvältä, ettei meillä miehillä ollut siihen mitään vastaansanomista. Mitään homoiluun liittyvää ajatustakaan ei tullut mieleen ja raskauden tai tautien pelkoakaan ei luotettavan tuntuisen mukavan ja avoimen parin kanssa noussut esiin.
      Päätimme, että minä seuraan ensin vieraan naiseni kanssa, kun hänen miehensä ”siittää” vaimoni (söi pillereitä).
      Ja olihan se mahtava katsoa, kun vieras mies upotti paljaan kyrpänsä vaimoni pilluun ja alkoi pumpata tätä.
      Katsoessamme hiplasin naiseni pillua ja hän runkkasi kovaa kyrpääni.
      Vaimoni oli miehen käsittelyssä niin kiimoissaan, etten olisi uskonut. Saivat yhtä aikaa orgasmin ja vaimoni vieraat siemenet sisäänsä.
      Se oli kiihottava suloinen näky, kun spermaa valui vaimoni pillusta.
      Nain sen jälkeen ”naistani” kuin aropupu ja laukesin häneen.
      Tämän jälkeen emme tämän parin kanssa enää kortsuja käyttäneet ja aina viikonlopun aikana molemmat miehet kokeilimme myös liukkaita.
      Kiihottavaa se oli, kun vieras sperma vaahdottui kermaksi ja vaimokin sai siitä lisäkiihoketta.

      • yhdynnässä

        Kyllä tuo "siittäminen" on kivaa ja sitä on myös tosi kiva katsella.


      • 53vJaAisuriainesta
        yhdynnässä kirjoitti:

        Kyllä tuo "siittäminen" on kivaa ja sitä on myös tosi kiva katsella.

        Itse varmaankin olisin pääasiassa katselijan osassa,kun oma vaatimattoman kokoinen laukeaa jo muutamilla työnnöillä : (
        Mutta jos vanhempi paksupatukka kirnuaisi pulleaa vaimoani kunnolla ja laskisi suuren satsin sisään,olisi upeaa ’joutua’ nuolemaan pimpasta valuvat kiisselit pois...


      • PimppaPuhtaaksi
        53vJaAisuriainesta kirjoitti:

        Itse varmaankin olisin pääasiassa katselijan osassa,kun oma vaatimattoman kokoinen laukeaa jo muutamilla työnnöillä : (
        Mutta jos vanhempi paksupatukka kirnuaisi pulleaa vaimoani kunnolla ja laskisi suuren satsin sisään,olisi upeaa ’joutua’ nuolemaan pimpasta valuvat kiisselit pois...

        Olisi upea kokemus! Varsinkin jos vieras olisi oikein runsastuottoinen ja pillu täys spermaa, joka hitaasti valuu sieltä ulos kielellä putsattavaksi!


    • Olosuhteidenpakosta

      En ole erityisemmin kiinnostunut liukkaista, vaikka parinvaihdosta pidänkin. Vaimo ei voi sietää kondomeja ja haluaa aina vieraankin sperman sisäänsä, joten siinä sitä on liukkaillekin joutunut. Ja on se oikeastaan tosi kiihottavaa.

      • reppumies70

        Olisiko lisäspermalle tarvetta?


    • Eki366

      Olimme meidän mökillämme vieraanamme hyvä ystävämme. Menimme yhdessä saunaan ja kaverin riisuutuessa hänen kalunsa hyppäsi kovana housuista. Vaimollani oli vielä pikkuhousut jalassa haarat juuri kasvojeni tasalla. Hänen nähdessään ystävämme ison kalun huomasin, että hänelle tuli pissat housuun.
      Vaimoni oli kutsunut hyvän lapsuudenaikaisen ystävänsä paikalle ajatuksena, että hän antaisi kaverillemme, mutta tämä ei saapunut.
      Minulla oli ollut ajatus päästä joskus liukkaille. Kun näin vaimoni reaktion sanoin hänelle, että anna sinä ystävällemme, sillä sitähän sinä todellisuudessa haluat.
      Menimme saunan puolelle ja vaimoni kävi lauteen reunalle ja levitti jalkansa tarttuen suureen kaluun ohjaten sen sisäänsä .Ystävä oli aluksi hämillään, mutta työntyi sitten kehotuksestani syvälle sisään ja alkoi naida vaimoani. Häneltä tuli aika nopeasti ja hän laski runsaan lastin vaimoni sisään.
      Hänen pimpsansa oli märkä ja liukas kun vuoroni tuli. Oli todella kiihottavaa työnnellä liukkaaseen rakoon ja laskea oma nesteeni hänen sisäänsä.
      Tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi.

    • Sakke333

      Viime viikonvaihteessa kaksi miestä nai vaimoani ja laski lastinsa hänen sisäänsä. Pääsin työntelemään liukkaaseen pilluun. Tuntui hyvältä.

    • iivari64

      Kyllähän liukkaille pääsy ihan jees on. Kaverin kans kun 1n ja 2m harrastellaan. Nykyään tosin harvemmin, niin useinkin menin liukkaille, ja päinvastoin...0llaan n.55v, ja vuosia jo kimppailtu eri kokoonpanoilla.

    • Lkjhgfd

      Upea ja mielettömän hieno kokemus päästä liukkaille. Vaimo on saanut nyt muutaman kerran jo vieraan spermat sisälle. Kiihottaa niin hirveästi, että ensimmäisellä kerralla meinasi sydänkohtaus tulla. Nautitaan elämästä ja seksistä nyt ja aina.

      • reppumies70

        Olisiko lisämiehitykselle tarvetta?


    • liuk

      On alkukantaista ja kiihottavaa päästä panemaan vaimon spermattua pillua. Minulla ei meinaa sydän pysähtyä vaan tulen liian nopeasti. Monta työntöä ei tarvita. Muistan eka kerralta vaimon leveän onnellisen hymyn ja toteamuksen: Taidat tykätä kunnolla pannusta pillusta.

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe