PATTAYA KUIN JUURI AVATTU UUSI KARAMELLIKAUPPA.

AviomiesSenseiOriginal

Tällä matkailupalstalla on ilmennyt olevan erityinen tuntemus erilaisista parisuhteista ja kavereiden merkityksestä matkailuun ja oikeastaan koko elämään, joka on aiheuttanut minulla pohdintaa muutamista seikoista.

Palstalle kirjoittetaan paljon terveisiä ja matkakokemuksia lukuisten henkilöiden toimesta mutta minä nyt tässä pohdinnassani paneudun ainoastaan kokeneimman, eli 42 kertaa matkailleen blogeihin.

Minun oma kokemukseni esimerkiksi Phuketista, jossa määrävälein vietämme perheemme kanssa aikaa ja tälläkin hetkellä, niin meille lukuisten käyntiemme tuloksena on muodostunut ystäväpiiri ja nyt tarkoitan paikallisia ihmisiä.
Tapaamme siis tätä ystäväpiiriämme eri aiheisesti, mutta ystäväpiiri ei vaihdu alituiseen, vaan enemmänkin lisääntyy.

Täsmälleen samoin meillä on kavereita Espanjassa, eikä kaverimme sielläkään vaihdu joka kerta.

En nyt tässä ota mitään kantaa Pattayan matkailijoiden jaPattayasta kiinnostuneiden sydäntä lähellä olevasta seikasta, eli onko vaiko eikö ystäväpiiri, kaverit, seuralaiset, kihlatut ja jopa vaimot jollain tavalla sidoksissa rahaan.

Otan kantaa tuohon kummallisuuteen jota tältä palstalta en ainuttakaan kertaa ole lukenut.

Siis jos ihminen matkustaa aina vaan ja uudestaan nyt 42 kertaa samaan kohteeseen ja kirjoituksista ilmeten aina, siis aina on myös muiden runsaiden aktiviteettien ohessa läheinen kumppani, niin miksi koska kaverit, siis pysyvät kaverit on ensiarvoisen tärkeitä ja niitä myös on paljon, miksi kumppani aina on eri ja kumppaneita jopa on paljon, miksi ei ole muodostunut mitään pysyvämpää?

Tosin sanoen kysyn miksi 41 matkailukerralla ei ole muodostunut mitään sellaista suhdetta, että 42 kerralla voisi mennä lomailemaan seuranaan jo entuudestaan läheiseksi muodostunut henkilö, vaan tekeekin uuden löydön täältä Chiang Maista?

Siis missä on nuo kaikki 41 kerran erityisen läheiset ihmiset ja miksi nämä ihmiset tai edes yksi heistä ei odottanut kentällä 42x:ää ja viettänyt hänen kanssaan 6 viikkoa lomaa?

Minä ainakin oudoksun kovasti tuota, eikö olisi ollut reilumpaa jatkaa aktiviteetteja jo aiemman aktiviteettikaverin kanssa, vai onko tullut ryppy rakkauteen ja entiset ovat hyviä ystäviä suomiexien tavoin?

Vai onko asia niin että Pattayalle mennään kuin uuteen avattuun karkkikauppaan maistelemaan uusia toffeita ja salmiakkeja?

19

6301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lerpanystävät

      Lerpalla kavereita riittää ympäri maailman, Espanjasta hoitajansa lähetti postikortin viime lomallaan, Phuketissa lomaillut toinen hoitajansa, muisti myös kortilla.
      Siitäpä noita tuttuja ympäri maailman kertyy lerpalle.
      Orlandossakin oli käynyt erään hoitajan sukulainen ja näytti kaunista korttia sieltä lerpalle ja taas oli uusia tuttavuuksia ja näin ketju jatkuu alati vain.

    • AnssiTaloska

      Ne jotka ei saa kun rahalla menee Pattayalle. Luusrereita ja peräkammarinpoikia

    • AviomiesSenseiOriginal

      Kyllähän minä tämän lerpattajan tiesin nokkansa tuuppaavan tähänkin viisaine ja fiksuineen, joka kyllä myös aiheutti pienehkön ohimenevän hymyhetken pohdinnan, että toki jokaisella on läheisiä kavereita, jopa toista sukupuolta ja jos viihtyvät toistensa kanssa pidempään, niin heillä varmaan on jokin yhteinen mielenkiinnon aihe ja toki viihtyvät toistensa seurassa.

      Mutta jatkan tuota aloitukseni pohdintaa hieman:

      42 kertaisella matkailijalla on paljon Pattayalla omistuscondoissaan vakituiseen asuvia ystäviä.
      Hän ja hänen ystävänsä on hyvä ystävä ravintoloitsija Tompan kanssa, sekä ystävänä eri yritysten suomalaisia edustajia, kuten esimerkiksi kalastus- ja sukellusalalla.
      Nämä kaikki ovat siis ns. suomalaisia paikkakuntalaisia jotka edelleen hyviä ystäviä lukuisten paikallisten kanssa.
      Condoissa asuvat puolestaan luonnollisesti tuntee satoja, jopa ehkä tuhansia condojen omistajia, jotka siis naapureita.

      Ihan omasta puolestani ilman tuota erittäin laajaa yllämainittua kaveri-, ystävä-, tutttavaliikemiesporukkaa olisin matkustanut aina vaan ja aina uudestaan samaan paikkaan, arvelen että olisin jo tuona aikana löytänyt itselleni myös mieluisan majoittumispaikan, hotellin, condon, tai jopa talon omalla pihalla ja altaalla.

      Myös luulisi ihmisen jo 41 kerran jälkeen valitsevan itselleen asumismuodon tavalla tai toisella johon osallisena tuo laaja ja tärkeänä pidetty ystaväverkosto.

      Mutta mitä tekee 42............42 asuu eri hotelleissa condossa asuva ystävänsä hehkuttaen noita hotelleja, vaan condossa asuva ystävä jonka kylpyammmeessta on kaunis näkymä siaminlahdelle talossa lienee runsaasti, mutta varmasti ainakin jokunen naapuriystävältä vuokrattavissa oleva condo, mutta 42 hän se vain vaihtelee hotelleja kuin olisi jokin hotelliahmija ja tähtiarvioitsija.

      Minä vain pohdin, älkää pahoittako mieltänne.

      Ps. Kun meidän ystäviämme saapuu Chiang Maihin, minä järjestän heille heidän toivomansa majoituksen ja pääsääntöisesti se on niin edullinen, joskus jopa ilmainen, että en sitä viitsi tässä lerpattajan ajatuksia säästäen enempää avata.

      • Mäoonparempimies

        Mietitkö mitään muuta kuin 42 tai 2010 .
        On sulla harrastus roikut palstalla ja pohdit luuserien elämää.
        Mikähän sä siis olet.


      • AviomiesSenseiOriginal
        Mäoonparempimies kirjoitti:

        Mietitkö mitään muuta kuin 42 tai 2010 .
        On sulla harrastus roikut palstalla ja pohdit luuserien elämää.
        Mikähän sä siis olet.

        Voit kutsua luuseriksi tai vaikka miksi ja jos tahdot pistää paremmaksi niin keksi jotain ihmiskauppiaasta enemmän, kaikki siitä alaspäin on jo esitetty.


    • VälilläVähänTotuuttakin

      42x:n kertomukset on luokkaa ekaa kertaa, niistä ei ilmene mitään muuta aiempaan matkailuun viittavaa tosiseikkaa, toki pullistelua ja näennäistä tietämystä, mutta kuten sanottu, ei mitään joka osoittaisi kyseessä olevan kokenut matkailija.
      Tyttöjutut kuuluu myös ekakertalaisen kirjoitteluihin, mutta vaikka 42 hehkuttaa aktiviteettia sun muuta paskaa, niin tyttöjuttua on enemmän kuin ekakertalaisella.
      On siis aktiviteettia ja retkiä, vaan ei mitään retkistä ja aktiviteeteistä golffin lisäksi.

      • 41Numball

        Siis tyypillinen naisenpuutteessa oleva viikkomatkalainen, joka tietämys rajoittuu 42x saantikertaan jolloin on ollut keksimäärin 25 euroa ylimääräistä.


      • Plo11
        41Numball kirjoitti:

        Siis tyypillinen naisenpuutteessa oleva viikkomatkalainen, joka tietämys rajoittuu 42x saantikertaan jolloin on ollut keksimäärin 25 euroa ylimääräistä.

        Sulla ei oo varaa sanoa mitään.


      • Tqv12
        Plo11 kirjoitti:

        Sulla ei oo varaa sanoa mitään.

        Kukin ostaa karkkeja oman mielensä mukaan, eikä joku vitun Plo11 sitä asiaa vittuilullaan muuksi muuta.
        Plo on ystävällinen ja lukee aloituksen ymmärtäen ja sitten kommentoi jos on kommentoitavaa, muussa tapauksessa voi pitää lärvinsä kiinni.


      • Aviomiessenoksennukset
        Tqv12 kirjoitti:

        Kukin ostaa karkkeja oman mielensä mukaan, eikä joku vitun Plo11 sitä asiaa vittuilullaan muuksi muuta.
        Plo on ystävällinen ja lukee aloituksen ymmärtäen ja sitten kommentoi jos on kommentoitavaa, muussa tapauksessa voi pitää lärvinsä kiinni.

        Lerppa muista toki lihavana röhkönä sydäntäsi, saattaa pumppu joutua lujalle, eikä defibrillaattoria ole saatavilla nopeasti asuinympäristössäsi.


      • AviomiesSenseiOriginal
        Aviomiessenoksennukset kirjoitti:

        Lerppa muista toki lihavana röhkönä sydäntäsi, saattaa pumppu joutua lujalle, eikä defibrillaattoria ole saatavilla nopeasti asuinympäristössäsi.

        Eikös olekkin kiusallinen aihe, kun et kykene tuota kummempaan ?


    • verythai

      Vaikken pattayalle matkustakaan Niin Thaimaahan joka vuosi.
      Minusta ainakin on mukavaa asua hotellissa tai pikemminkin resortissa, vaikka ystävätkin on tarjonneet majoitusta. On mukavaa kun aamiainen on runsas, ja vaihtoehtoja paljon. On myös hyvä että voi olla ihan omineen niin halutessaan. En myöskään haluaisi olla ystävien passattavana, koko matkan aikaa.

      Myös mieluisan resortin etsiminen on oleellinen osa matkaa. Kuten myös mieluisan lennon etsiminen. On myös mukavaa kun voi vaihtaa hotellia. Hotelleilla on puolensa. Vaihtamalla majapaikkaa voi hyvät puolet saada kaikki.

      Thaimaassa saa helposti kavereita. Kun olet ystävällinen, niin kaikki tahtoo olla kavereita. Pikemminkin on vaikeampaa pitää se kaveripiiri kohtuullisena, ketään suututtamatta.

      Yleinen oletus kuitenkin on että farangit ovat avokätisiä. Kavereille voin ollakkin avokätinen. Ymmärrän että muutama kaverin kaverikin saattaa liittyä joukkoon. Mut jotenkin noi kaverin kaverin kaverit, alkaa menemään yli. Erijuttu sitten jos he jotenkin osallistuvat muuten illanviettoon kuin kuokkimalla. Esim. tekemällä ruokaa, juoksemalla asioilla, tai muuten huolehtivat illan onnistumisesta.

      Kaverit ja kaverin kaverit, saattavat ja ovatkin usein vastavuoroisia mahdollisuuksien mukaan. Mut harvinaista että kaverien kaverien kaverit haluisivat vastavuoroisesti tarjota mitään.

      Itselläni on pieni mutta sitäkin tärkeämpi ystäväjoukko Thaimaassa. Olemme päivittäin yhteydessä vaikka olisin suomessakin. Haluan sen pitääkin pienenä. Se tuottaa joskus pohdittavaa.

      Myös toiveet farangin avokätisyydestä voi kasvaa, jos alkaa kovin tuttavalliseksi.

      Ymmärrän hyvin jos joku on ratkaissut ongelman vaihtamalla ystäviä tiuhaan.

      • AviomiesSenseiOriginal

        Tarkennan että en aloituksellani ja sen täydennyksellä puuttunut maijoituksen tasoon enkä muotoon, vaan ..... voi toki lukea jos kiinnostaa.

        Kommentoit tuota ystäväjuttua ja taas asia siirtyi illanviettoon, johon nyt lyhykäisyydessään totean että en todellakaan tuota tarkoittanut, ystävien kanssa tehdään muutakin kuin iltoja vietetään.

        Joku on ratkaissut mainitsemasi ongelman vaihtamalla ystäviä tiuhaan......

        aha.........vaihtariystäviä........jepjep.


      • LerpanMaijarakkaus
        AviomiesSenseiOriginal kirjoitti:

        Tarkennan että en aloituksellani ja sen täydennyksellä puuttunut maijoituksen tasoon enkä muotoon, vaan ..... voi toki lukea jos kiinnostaa.

        Kommentoit tuota ystäväjuttua ja taas asia siirtyi illanviettoon, johon nyt lyhykäisyydessään totean että en todellakaan tuota tarkoittanut, ystävien kanssa tehdään muutakin kuin iltoja vietetään.

        Joku on ratkaissut mainitsemasi ongelman vaihtamalla ystäviä tiuhaan......

        aha.........vaihtariystäviä........jepjep.

        Lerpalla aina maijat mielessä, jopa majoituksesta keskustellessa. Aivoihinsa ilmeisesti pesiytynyt maijapakkomielle.


      • VittuMikäIdiootti

        Tottakai allekirjoitat 2010 ja 42 jutut koska olet 2010 ja 42.


      • verythai
        AviomiesSenseiOriginal kirjoitti:

        Tarkennan että en aloituksellani ja sen täydennyksellä puuttunut maijoituksen tasoon enkä muotoon, vaan ..... voi toki lukea jos kiinnostaa.

        Kommentoit tuota ystäväjuttua ja taas asia siirtyi illanviettoon, johon nyt lyhykäisyydessään totean että en todellakaan tuota tarkoittanut, ystävien kanssa tehdään muutakin kuin iltoja vietetään.

        Joku on ratkaissut mainitsemasi ongelman vaihtamalla ystäviä tiuhaan......

        aha.........vaihtariystäviä........jepjep.

        Mielestäsi jos matkustaa usein samaan paikkaan, pitäisi löytää itselleen mieluinen asuinpaikka. Ainakin minulle mieluisinta on kun voin vaihtaa halutessani paikkaa. Mieluusti vielä niin että matkalla olisi ainakin yksi hotelli jossa en ole aijemmin yöpynyt. Kuitenkin sopivia hotelleja on rajoitetusti. Hotelleja siis joissa saan mielestäni rahalle parhaan vastineen ja vastaa toiveitani. Jokaisen pitää kriteerinsä päättää itse. Eli joku toinen valitsisi toisin. Hyvä niin.

        Omat Thaiystäväni tekevät töitä päivisin. Normaalisti noin kello 9-18 . Silloin ei oikein voi oikeasti yhdessä viettää kuin iltoja. Tosin vietän usein päivisin aikaa heidän työpaikallaan asiakkaana. Se on kuitenkin hieman eriasia. Se ei saa häiritä mitenkään heidän työntekoaan. Farangien kanssa liikaa veljeilyä yritän välttää.

        Usein jos Thaimaalaisen kanssa viettää aikaa paljon, myös thaikkujen toiveet kasvavat. Jos näitä toiveita haluaa välttää, pitää ottaa etäisyyttä. Ellei sitten halua sitoutua. Pitää ymmärtää että niitä toiveita alkaa esittämään myös muu perhe.

        Ei siinä mitään jos toiveet on kohtuullisia. Ihan mielelläni voin ostaa uuden koulupuvun, partiopuvun, tai muita kohtuullisia toiveita.
        Sitten kun alkaa faceen ilmestymään hää, talopaketti ja automainoksia, asia muuttuu.
        Toki niistäkin keskustella voi, mut jos ei pääse yhteisymmärrykseen, parempi ottaa etäisyyttä.

        Vaikka ystäväänsä luottaisikin, niin perheen painostuksesta, voi käydä huonosti. Näitä *onnettomia rakkauksia* Thaimaassa on paljon. Monet äidit ovat hyvin *kannustavia*

        Näiltä voi välttyä, jos ei sitoudu kehenkään, liian voimakkaasti.
        Myös farangien toiveet ovat erilaisia. Ei thaipuoliso ole kaikille mikään autuaaksi tekevä voima.
        Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö thaikuista voisi pitää paljon.


    • AinaUudetTytöt

      Miksi ihmeessä pitäisi kertyä jotain ihmissuhteita?

      Joka kerta kun lähden Pattayalle haluan uusia tyttöjä. Miksi ihmeessä niitä entisiä vielä pitäisi duunata?

      • AviomiesSenseiOriginal

        Niinhän minä kirjoitinkin, karkkikauppa kaltaisillesi.


    • VitunKiinnostavaa

      Myydäänkö karkkikaupassa vittuja?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe