Tulikiven myyntitasot tyhjenee!

SamiArvela

Nyt kannattaa hypätä kyytiin.

37

2697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varohan.puheitasi

      Ja taas tätä samaa omituista höpöttämistä.

      Kurssin manipuloinnin yrityskään ei ole edelleenkään viranomaisten silmissä leikin asia.

      • piensijoittaja

        Niin, sitä saavat tehdä vain isot sijoittajat, "anot" ja investointipankit.


    • Vauraus

      Tulikiven yhtiökokous tänään. Osakekurssista päätellen positiivisia uutisia tiedossa. Myyntitasot karkaavat aina vain ylemmäs. Pitäisikö ostaa, kun saa vielä alle 20 sentillä.

    • OsariPerjantaina

      Tulikivessä 102 767 osakkeen mälli yhdellä ostotasolla. Pian muuten lähtee.

      Johto uskoo, että bisnes on kääntynyt parempaan suuntaan ja toisti 2017 tuloksen yhteydessä esitetyt näkymät vuodelle 2018 (lv kasvaa ja kannattavuus paranee).
      "

      Johdolla on Q1:n luvut eurolleen jo tiedossa.
      Eli kait faktaa puhuivat, ei toki kerro paljonko ne paranevat.
      Tuskin kehtaisivat kymppitonnien parannuksista puhua.
      Eli kun Q4:stä paranee, niin plussalla tulos.
      Menis plussalle ensimmäistä kertaa 8vuoteen.

      • senttiosakk.surkimus

        Osinkokoneiden aatelia.


    • Multibagger

      Q1-osavuosikatsaus kertoi juuri "Tulevaisuuden näkymät: Vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja liiketuloksen arvioidaan olevan VOITOLLINEN". Tulikivestä tulee vuoden nousija.

      • outoahan.tämä.jo-on

        Paino sanalla ARVIOIDAAN.

        Kaikenlaisia tarinoitahan osakesijoittamisen opettelu on tuottanut, mutta tämä säälittävänsekainen kurssimanipulointiyritys horinapalstoilla on jo omaa luokkaansa.

        Viihdearvonsa toki tälläkin.


    • pop98

      Firma on kassakriisissä, ei pysty maksamaan laskujaan, epätoivoisesti haalii antirahoja kasaan.
      Kurssi on 1kk kuluttua maksimissaan 0.1euroa.

    • EuronLappu

      Selvitystyöt talkin louhintaan ja rikastukseen liittyen saadaan päätökseen kesäkuun 2018 loppuun mennessä. Talkkiesiintymän myynnistä kun saadaan tiedote, Tulikiven osake ampuu euroon. Nyt kannattaa olla mukana.

      • Onon

        Onko sulla kenties jotain sisäpiiritietoa tähän talkkiesiintymän myyntiin?


    • Bear-market

      Epätoivoista trollausta. Jos on tehnyt paskan sijoituksen niin laput myyntilaitaan ja katse eteenpäin.
      Säälittäviä vedätysyrityksiä nämä perustelut pientalojen rakennuslipien kasvuun, Honkarakenteen kurssinousuun, talkkikaivokseen jne. joita tämä Tukikivi-trolli levittää jokaisella sijoitusfoorumilla.
      Toimitusjohtajan lähtö olisi ainoa positiivinen tapahtuma mikä saisi yhtiöön eloa - nyt on edessä hiljaa hiipivä konkurssi.

    • Ropotti

      Olipas jämäklä anal-yysi Tkivasta! - ”Nyt kyytiin tuulipuvut!” Onnen aika pijan...

    • Multibagger

      Tulikiven yhtiökokousessa 19.4.2018 kerrottiin seuraavaa:

      SuomussaImen taIkkivarannot
      - Kainuun ELY-keskus rahoittaa esiselvitystyön 50 prosentin rahoitusosuudelIa esiintymän teolIisesta hyödynnettävyydestä
      - Hankkeessa mukana mm. GTK, Outotec ja Linnunmaa
      - Parhaillaan on käynnissä virallisen malmiarvion laatiminen esiintymän jo kairatusta osasta
      - GTK:n suorittaman työn arvioidaan valmistuvan KESÄKUUSSA 2018
      - Tavoitteena saada JORC-säännöstön mukainen arvio noin 6 miljoonasta tonnista talkkimalmia
      - Esiintymän yhtiön toimesta todennetut varat ovat 20 miljoonaa tonnia
      - JORC-malmiarvioissa arvioidaan malmin soveltumista eri käyttötarkoituksiin ja tuotannon kannattavuutta
      - Esiselvitystyöllä tuetaan esiintymän hyödyntämistä varmentamalla sen teollinen perusta
      - Esiintymän hyödyntäminen yhdessä mahdollisen yhteistyökumppanin kanssa tai myymällä hanke

      HALLITUS EHDOTTI SUOMUSSALMEN TALKKIESIINTYMÄN MYYNTIÄ.

      Kesäkuussa 2018 talkkiesiintymä sitten myydään. Osakekurssilla on tapana enakoida tulevaa, joten viimeistään nyt kannattaa ostaa salkkuun Tulikiven osakkeita.

    • TheWinnerTakesItAll

      Tiileri (Keramia Oy) ja Turun Uunisepät Oy eivät ole saaneet julkaistua tilinpäätöksiään, vaikka tilikausi loppui 31.12.2017, joten vaikeudet ovat olleet tiedossa jo pitkään. Tällä viikolla molemmat lopettivat viimeiset myyntipisteensä pääkaupunkiseudulla ja myyvät varastojensa loput parissa pienemmässä myyntipisteessään. Vuonna 2016 yllä olevien yhteenlaskettu liikevaihto oli 14,0 miljoonaa euroa, joka nyt vapautuu kilpailijoille. Yllä olevien pääkilpailija on Tulikivi, jonka kotimaan liikevaihto vuonna 2017 oli 13,4 miljoonaa euroa ja ulkomaan liikevaihto 15,9 miljoonaa euroa. Varovasti laskettuna puolet Uuniseppien ja Tiilerin (Keramia Oy) vapautuvasta liikevaihtosta valuu Tulikivelle, joten pelkästään tätä kautta Tulikiven kotimaan liikevaihto tulee kasvamaan 50 prosenttia ja koko liikevaihto 25 prosenttia.

    • Nousuun

      Tulikivi nousussa. Kesäkuun loppuun mennessä saadaan luvattu talkkitiedote, joten nyt kannattaa ostaa.

    • murskaaja

      Suunnattu osakeanti tiedossa (piensijoittajien omistus liudentuu, eli menettävät rahaa) ja lopulta jos yrityksen toimitusjohtaja ei päätä itse lähteä - KONKURSSI!

    • Moninkertaistuja

      Taidat valehdella. Honkarakenteen sisäpiiriläiselle suunnattiin 1,5 miljoonan euron osakkeet ja osakekurssi nousi 100 prosenttia samantien.

      • Asdfghjkl

        Joo mutta Tulikivi ei olekkaan mikään Honkarakenne!

        Ootko muuten saanut ip-bannit kauppalehden palstalle kun et ole siellä spämmannyt näitä valheitas? Entäs Shareville?

        Talvella hehkutit kuinka omakotitalojen rakennusluvat on olleet alkuvuonna nousussa ja tämä vaikuttaa suoraan Tulikiveen... no kuinkas kävikään? Alkuvuonna myönnetyt rakennusluvat yli 15% vähemmän kuin edellis vuonna😁 Kaikki hehkutus mitä olet Tulikivestä kertonut on osoittautunut valehteluksi.

        NYT ON VIIMEISET HETKET MYYDÄ TULIKIVEN OSAKKEET POIS JOS NIISTÄ HALUAA JOTAIN VIELÄ SAADA, TULIKIVI ON PIAN KONKURSSISSA.


    • vuolukivenpyörittäjä

      Taitaa koko vuolukiviala olla tiensä päässä. Katsoo lukuja ja mitä näissä yrityksissä tapahtuu. Nunnauunin toimitusjohtaja vaihtunut kaikessa hiljaisuudessa ilman tiedotusta. Taitaa uusi olla vielä henkilö talon sisältä.

      • Voitto.Lopullinen

        Vuolukiviuunit olivat aikansa muoti-ilmiö. Vuolukiven ulkonäkö jakaa mielipiteitä vahvasti, eikä monikaan enää siitä pidä.

        Kasarityyliset takat ja leivinuunit eivät ole tätä päivää, nykyihmiset ostavat modernia tyyliä.

        En sijoittaisi puolta palanutta puupenniäkään yhtiöön jonka liiketoiminta perustuu vuolukiveen tai tulisijoihin ylipäätäänkään nykyisillä pienillä ja entisestään hiipuvilla rakentamismäärillä. Taantumaan vajotaan parin - kolmen vuoden sisällä ja rakentaminen tyssää lopullisesti siihen.


    • Multibagger

      "GTK:n suorittaman työn arvioidaan valmistuvan KESÄKUUSSA 2018".

      Eiköhän tuo valmistu juhannukseen mennessä. Korkeintaan neljä viikkoa aikaa ostaa osakkeita ennen talkkiuutista. Osake tulee moninkertaistumaan.

      • sanakirjassa.konkurssi

        Moninkertaistumaan juhannukseen mennessä tullevat vain entisestään epätoivoisemmiksi käyvät kurssimanipulointiyritykset horinapalstoilla.

        Balancen listalla yksi tähti, talous Heikko, tulos miinuksella ja arvostus Hintava.
        Mahdonta ymmärtää miksi kukaan laittaisi eurojaan moiseen jättiriskiin. Tai on ylipäätään ikinä laittanut. Nyt myymällä pääsee vähentämään tappioita, tosin mitättömän osakevaihdon huomioon ottaen myyminen onkin melko haastavaa...


    • Intiaanikesä

      Ovatpas moderneja ja nykyaikoisia takkoja Tulikiven uudet Karelia- ja Pielinen-mallistot. Viimeiset kaksi neljännestä Tulikiven liikevaihto on kasvanut jo viennissä ja kuluvasta kvartaalista alkaen uudet mallistot alkavat tuomaan kasvua myös kotimaasta. Ei ihme, että Nunnauuni, Uunisepät ja Tiileri ovat heittämässä pyyhettä kehään Tulikivi-markkinajohtajan valloittaessa markkinaosuutta.
      http://www.tulikivi.fi/tuotteet/Karelia
      http://www.tulikivi.fi/tuotteet/kamiinat_ja_kiertoilmatakat

    • Murskaaja

      Kuulin huhua, että Tulikivellä on ollut vaikeuksia maksaa palkkoja. Jos jostain ei tule ihmettä, niin yhtiön tulevaisuus ei näytä hyvältä.

      Tulikiven kilpailijat ovat Suomessa suomalaisia. Moderni design ja samalla kansainvälinen kilpailu voi yllättää koko toimialan. Kalliit kivikasat voivat olla pian historiaa.

      • Tuhka

        Näinhän se on kuulemma ollut jo pidemmän aikaa, Tulikivellä ei ole ollut varaa maksaa muurareiden palkkoja koska rahaa ei ole.

        Tulikiven tuotteet on kieltämättä ihan hyvän näköisiä ja varmaan toimivia, tosin aivan ylihintaisia. Tämän yhtiön suurin ongelma vaan on ylimielinen johto, en tähän sijoittaisi ennen kuin firman ylimmässä johdossa tehdään kunnon tuuletus.. enkä todennäköisesti sittenkään. Omakotitaloja tullaan rakentamaan koko ajan vaan vähemmän tulevaisuudessa, se ei tietenkään tiedä hyvää Tulikivelle.


      • sanakirjassa.konkurssi
        Tuhka kirjoitti:

        Näinhän se on kuulemma ollut jo pidemmän aikaa, Tulikivellä ei ole ollut varaa maksaa muurareiden palkkoja koska rahaa ei ole.

        Tulikiven tuotteet on kieltämättä ihan hyvän näköisiä ja varmaan toimivia, tosin aivan ylihintaisia. Tämän yhtiön suurin ongelma vaan on ylimielinen johto, en tähän sijoittaisi ennen kuin firman ylimmässä johdossa tehdään kunnon tuuletus.. enkä todennäköisesti sittenkään. Omakotitaloja tullaan rakentamaan koko ajan vaan vähemmän tulevaisuudessa, se ei tietenkään tiedä hyvää Tulikivelle.

        Suomalainen asunto- ja yhteiskuntapolitiikka tulee pitämään huolen siitä, että rahvas keskitetään ratavarsille entistä ahtaampiin - "ekologisen asumisen" - kopperoihin huolehtimaan velvollisuudestaan antaa työpanoksensa yhteiskunnan käyttöön mahdollisimman kustannustehokkaasti ja "vihreästi".
        Tähän Vihreän märän päiväunen agendaan eivät sovi omakotitalot, yksityisautot eivätkä pientalolähiöt saatika maaseutumainen asuminen.

        Tulisijavalmistajiin sijoittaminen on megatrendiä vastaan taistelua. Kaupunkikopperoihin ei (enää) takkoja tule.


    • Saarikylältä

      Kuulin ohimennen, että talkkiesiintymä olisi mennyt kaupaksi hyvään hintaan. Tiedotetta odotellessa.

      • Sunblun

        Jos lähes viimeinen vedätys eli talkki olisi oikeasti mennyt kaupaksi ja sitä ei olisi tiedotettu heti, niin kyseessä olisi varmaan arvopaperimarkkinoita koskeva tiedottamisrikos, tai jotain vakavampaa. En usko, että edes Tulikiven toimitusjohtaja olisi niin alkeellisen tyhmä. Ei toimitusjohtaja voi olla niin osaamaton, eihän!


      • sanakirjassa.konkurssi

        "Kuulin ohimennen", että tohtorilta saa reseptin jolla voi ostaa mielialalääkkeitä apteekista.
        Kyllä se turskakauppakin sopivilla napeilla siitä ehkä vähän helpottaa.


    • tiileritaaleri

      Tulikiven ostotasoissa alimpana jo 12.2 senttiä.
      Milloin näemme 11.xx sentin hintoja, varmaanki lähi viikkojen aikana jolloin myös 10 sentin tukitaso tulee rikkoontumaan.

    • MattiHeikkinen

      Rumaa on kyyti tällä roskalapulla, nytkin lähes 6% laskua eilisestä. Tämä tulee laskemaan vielä 100%.

      Sääliksi käy niitä, jotka tähän rahojaan ovat laittaneet ja varsinkin niitä, jotka menivät vipuun ja sijoittivat tähän tämän yhden herran suosituksesta, joka tälläkin palstalla jakaa virheellistä tietoa yhtiöstä.

    • tiileritaaleri

      Siinäpäs oli järki miehen kommentti.

      Tulikiven kurssi on 2-3 vuoden aikana ollut pitkiä aikoja 20-27 sentin välissä ja ainoastaan tämän ketjun aloittajan hypetyksen ansiosta. Itse yhtiö,Tulikivi on tehnyt tasaisen huonoa tulosta koko ajan.
      Nyt tämän ketjun aloittajan, hypemiehen, asialistalla ykkösenä on talkki.
      Epäilen, että tässäkään vedätyksessä ei ole kanssa sijoittajille kuin pettymyksiä tarjolla. Suosittelen myöskin kiertämään Tulikiven osakkeen kaukaa.

    • talkkimalmi

      FinnMateria messujen (21.-22.11.18) kuulumisia:
      Tulikivellä on loppusuoralla JORC-selvitys GTK:n kanssa: Suomussalmen esiintymän talkkimalmin rikastettavuus, vaaleus ja mineraalikoostumus on jo selvitetty (laboratorio- ja vaahdotuskokeet) ja malmi- ja kannattavuusarviota viimeistellään. Tulikiven Suomussalmen talkkihankkeen alustavat tulokset ovat myönteisiä ja viimeiset laboratoriotulokset valmistuvat joulukuun 2018 aikana. Tulikivi tulee tulee antamaan asiasta virallisen tiedotteen. Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymä on Pohjoismaiden suurin (20 miljoonaa tonnia).

      Saako Tulikivi Suomussalmen talkkiesiintymästä 20, 30, 40 vai 50 miljoonaa euroa? Tulikiven markkina-arvo on tällä hetkellä vain 7,2 miljoonaa euroa. Tuoreimmat talkin vientiluvut ovat syyskuulta. Talkin vienti Suomesta kasvaa jatkuvasti, mikä on erinomainen asia Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän myyntiä ajatellen:
      Vuosi, Me (muutos% v/v)
      2014 39,7
      2015 42,2 ( 6,5%)
      2016 45,2 ( 7,0%)
      2017 48,7 ( 7,7%)
      1-9/2018 40,6 ( 10,8%)
      Lähde: Tulli

      Tulikiven markkinaosuus noussut kahdessa vuodessa 24%->28%->33% ja pahimman kilpailijan (Turun Uunisepät) laskenut kahdessa vuodessa 29%->26%->24%. Asiakkaat arvostavat Tulikiven erinomaiseksi tyytyväisyydessä myyjään, toimitukseen ja valmistajaan, joissa KAIKISSA kolmessa Tulikivi saa korkeimman arvosanan.
      www.suomirakentaa.fi/omakotirakentaja/hormit-ja-tulisijat/takkavalmistajat-rakentajan-puntarissa

      Tulikiven tilauskanta nousi Q3/18 14,7 %:a verrattuna edellisen vuoden vastaavaan kvartaliin (3,4 m€->3,9m€). Vastaavaa nousua ei ole nähty vuosikausiin. Tilauskanta lupaa noin 9,8 m€:n liikevaihtoa viimeiselle kvartaalille ( 13 %:a). Q4/17 liikevaihtohan oli 8,6 m€:a. Uudet Karelia- ja Pielinen-takkamallistot ovat lisänneet selvästi jälleenmyyjien ja kuluttajien mielenkiintoa Tulikivi-tuotteita kohtaan Keski-Euroopassa.

      Tilauskanta (€) / henkilömäärä:
      Q3/2016 14.953 €/hlö
      Q3/2017 16.346 €/hlö
      Q3/2018 19.697 €/hlö

      Paras mahdollinen hinta tullaan Suomussalmen talkkiesiintymästä neuvottelemaan. Tätä varten palkattiin Initia Oy toimimaan Tulikiven taloudellisena neuvonantajana Suomussalmen talkkiesiintymän myynnissä ja tätä varten hallituksen puheenjohtajaksi otettiin alan kovin neuvottelija (Jyrki Tähtinen) sekä hallituksen jäseneksi maaliyhtiö Teknos Groupin konserninjohtaja (Paula Salastie). Jos joku ei vielä tiedä, niin talkki on maalin raaka-aine.

    • nunnauuni

      Paljonko tulikiven kurssi kun suuromistaja katrin 500000 lappua kaadetaan myyntiin maanantai aamuna.mennäänkö jo alle 10 sentin.....talkkikupla poksahti...

    • pertti29

      Tuleekohan Tulikivelta kohta ilmoitus annista. Pitäsköhän myydä omat Tulikiven osakkeet pois. Onneksi niitä ei ole paljon. En halua enää osallistua uunifirman rahottamiseen kohta ne kuitenki käy omistajien taskuilla.

    • huhumyllykäyttöinen

      Apropos manipulointi: Ruotsissa teinipoika joutui oikeuteen kun somessa käpäili jonkin piefirman kurssia

      Toisaalta kuvastaa miten tuulellakäyvää pörssipuuha on.
      Trumpin Argentiinan-terveiset nostivat 3.12. Helsingin indeksiä runsaat 2%
      Huawein talousjohtajan pidätys pudotti kautta Euroopan paria prosenttia.
      (Suomessa itsenäisyyspäivä ja USA:ssa Bushin hautajaiset)

    • talkkihessu

      Tiimari,Talvivaara ja Tuliki...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe