Tulikiven myyntitasot tyhjenee!

Nyt kannattaa hypätä kyytiin.
Ilmoita


Ja taas tätä samaa omituista höpöttämistä.

Kurssin manipuloinnin yrityskään ei ole edelleenkään viranomaisten silmissä leikin asia.
1 VASTAUS:
Niin, sitä saavat tehdä vain isot sijoittajat, "anot" ja investointipankit.
+Lisää kommentti
Tulikiven yhtiökokous tänään. Osakekurssista päätellen positiivisia uutisia tiedossa. Myyntitasot karkaavat aina vain ylemmäs. Pitäisikö ostaa, kun saa vielä alle 20 sentillä.
Ilmoita
Tulikivessä 102 767 osakkeen mälli yhdellä ostotasolla. Pian muuten lähtee.

Johto uskoo, että bisnes on kääntynyt parempaan suuntaan ja toisti 2017 tuloksen yhteydessä esitetyt näkymät vuodelle 2018 (lv kasvaa ja kannattavuus paranee).
"

Johdolla on Q1:n luvut eurolleen jo tiedossa.
Eli kait faktaa puhuivat, ei toki kerro paljonko ne paranevat.
Tuskin kehtaisivat kymppitonnien parannuksista puhua.
Eli kun Q4:stä paranee, niin plussalla tulos.
Menis plussalle ensimmäistä kertaa 8vuoteen.
1 VASTAUS:
Osinkokoneiden aatelia.
+Lisää kommentti
Q1-osavuosikatsaus kertoi juuri "Tulevaisuuden näkymät: Vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan kasvavan, ja liiketuloksen arvioidaan olevan VOITOLLINEN". Tulikivestä tulee vuoden nousija.
1 VASTAUS:
Paino sanalla ARVIOIDAAN.

Kaikenlaisia tarinoitahan osakesijoittamisen opettelu on tuottanut, mutta tämä säälittävänsekainen kurssimanipulointiyritys horinapalstoilla on jo omaa luokkaansa.

Viihdearvonsa toki tälläkin.
+Lisää kommentti
Firma on kassakriisissä, ei pysty maksamaan laskujaan, epätoivoisesti haalii antirahoja kasaan.
Kurssi on 1kk kuluttua maksimissaan 0.1euroa.
Ilmoita
Selvitystyöt talkin louhintaan ja rikastukseen liittyen saadaan päätökseen kesäkuun 2018 loppuun mennessä. Talkkiesiintymän myynnistä kun saadaan tiedote, Tulikiven osake ampuu euroon. Nyt kannattaa olla mukana.
1 VASTAUS:
Onko sulla kenties jotain sisäpiiritietoa tähän talkkiesiintymän myyntiin?
+Lisää kommentti
Epätoivoista trollausta. Jos on tehnyt paskan sijoituksen niin laput myyntilaitaan ja katse eteenpäin.
Säälittäviä vedätysyrityksiä nämä perustelut pientalojen rakennuslipien kasvuun, Honkarakenteen kurssinousuun, talkkikaivokseen jne. joita tämä Tukikivi-trolli levittää jokaisella sijoitusfoorumilla.
Toimitusjohtajan lähtö olisi ainoa positiivinen tapahtuma mikä saisi yhtiöön eloa - nyt on edessä hiljaa hiipivä konkurssi.
Ilmoita
Olipas jämäklä anal-yysi Tkivasta! - ”Nyt kyytiin tuulipuvut!” Onnen aika pijan...
Ilmoita
Tulikiven yhtiökokousessa 19.4.2018 kerrottiin seuraavaa:

SuomussaImen taIkkivarannot
- Kainuun ELY-keskus rahoittaa esiselvitystyön 50 prosentin rahoitusosuudelIa esiintymän teolIisesta hyödynnettävyydestä
- Hankkeessa mukana mm. GTK, Outotec ja Linnunmaa
- Parhaillaan on käynnissä virallisen malmiarvion laatiminen esiintymän jo kairatusta osasta
- GTK:n suorittaman työn arvioidaan valmistuvan KESÄKUUSSA 2018
- Tavoitteena saada JORC-säännöstön mukainen arvio noin 6 miljoonasta tonnista talkkimalmia
- Esiintymän yhtiön toimesta todennetut varat ovat 20 miljoonaa tonnia
- JORC-malmiarvioissa arvioidaan malmin soveltumista eri käyttötarkoituksiin ja tuotannon kannattavuutta
- Esiselvitystyöllä tuetaan esiintymän hyödyntämistä varmentamalla sen teollinen perusta
- Esiintymän hyödyntäminen yhdessä mahdollisen yhteistyökumppanin kanssa tai myymällä hanke

HALLITUS EHDOTTI SUOMUSSALMEN TALKKIESIINTYMÄN MYYNTIÄ.

Kesäkuussa 2018 talkkiesiintymä sitten myydään. Osakekurssilla on tapana enakoida tulevaa, joten viimeistään nyt kannattaa ostaa salkkuun Tulikiven osakkeita.
Ilmoita
Tiileri (Keramia Oy) ja Turun Uunisepät Oy eivät ole saaneet julkaistua tilinpäätöksiään, vaikka tilikausi loppui 31.12.2017, joten vaikeudet ovat olleet tiedossa jo pitkään. Tällä viikolla molemmat lopettivat viimeiset myyntipisteensä pääkaupunkiseudulla ja myyvät varastojensa loput parissa pienemmässä myyntipisteessään. Vuonna 2016 yllä olevien yhteenlaskettu liikevaihto oli 14,0 miljoonaa euroa, joka nyt vapautuu kilpailijoille. Yllä olevien pääkilpailija on Tulikivi, jonka kotimaan liikevaihto vuonna 2017 oli 13,4 miljoonaa euroa ja ulkomaan liikevaihto 15,9 miljoonaa euroa. Varovasti laskettuna puolet Uuniseppien ja Tiilerin (Keramia Oy) vapautuvasta liikevaihtosta valuu Tulikivelle, joten pelkästään tätä kautta Tulikiven kotimaan liikevaihto tulee kasvamaan 50 prosenttia ja koko liikevaihto 25 prosenttia.
Ilmoita
Tulikivi nousussa. Kesäkuun loppuun mennessä saadaan luvattu talkkitiedote, joten nyt kannattaa ostaa.
Ilmoita
Suunnattu osakeanti tiedossa (piensijoittajien omistus liudentuu, eli menettävät rahaa) ja lopulta jos yrityksen toimitusjohtaja ei päätä itse lähteä - KONKURSSI!
Ilmoita
Taidat valehdella. Honkarakenteen sisäpiiriläiselle suunnattiin 1,5 miljoonan euron osakkeet ja osakekurssi nousi 100 prosenttia samantien.
1 VASTAUS:
Joo mutta Tulikivi ei olekkaan mikään Honkarakenne!

Ootko muuten saanut ip-bannit kauppalehden palstalle kun et ole siellä spämmannyt näitä valheitas? Entäs Shareville?

Talvella hehkutit kuinka omakotitalojen rakennusluvat on olleet alkuvuonna nousussa ja tämä vaikuttaa suoraan Tulikiveen... no kuinkas kävikään? Alkuvuonna myönnetyt rakennusluvat yli 15% vähemmän kuin edellis vuonna😁 Kaikki hehkutus mitä olet Tulikivestä kertonut on osoittautunut valehteluksi.

NYT ON VIIMEISET HETKET MYYDÄ TULIKIVEN OSAKKEET POIS JOS NIISTÄ HALUAA JOTAIN VIELÄ SAADA, TULIKIVI ON PIAN KONKURSSISSA.
+Lisää kommentti
Taitaa koko vuolukiviala olla tiensä päässä. Katsoo lukuja ja mitä näissä yrityksissä tapahtuu. Nunnauunin toimitusjohtaja vaihtunut kaikessa hiljaisuudessa ilman tiedotusta. Taitaa uusi olla vielä henkilö talon sisältä.
1 VASTAUS:
Vuolukiviuunit olivat aikansa muoti-ilmiö. Vuolukiven ulkonäkö jakaa mielipiteitä vahvasti, eikä monikaan enää siitä pidä.

Kasarityyliset takat ja leivinuunit eivät ole tätä päivää, nykyihmiset ostavat modernia tyyliä.

En sijoittaisi puolta palanutta puupenniäkään yhtiöön jonka liiketoiminta perustuu vuolukiveen tai tulisijoihin ylipäätäänkään nykyisillä pienillä ja entisestään hiipuvilla rakentamismäärillä. Taantumaan vajotaan parin - kolmen vuoden sisällä ja rakentaminen tyssää lopullisesti siihen.
+Lisää kommentti
"GTK:n suorittaman työn arvioidaan valmistuvan KESÄKUUSSA 2018".

Eiköhän tuo valmistu juhannukseen mennessä. Korkeintaan neljä viikkoa aikaa ostaa osakkeita ennen talkkiuutista. Osake tulee moninkertaistumaan.
1 VASTAUS:
Moninkertaistumaan juhannukseen mennessä tullevat vain entisestään epätoivoisemmiksi käyvät kurssimanipulointiyritykset horinapalstoilla.

Balancen listalla yksi tähti, talous Heikko, tulos miinuksella ja arvostus Hintava.
Mahdonta ymmärtää miksi kukaan laittaisi eurojaan moiseen jättiriskiin. Tai on ylipäätään ikinä laittanut. Nyt myymällä pääsee vähentämään tappioita, tosin mitättömän osakevaihdon huomioon ottaen myyminen onkin melko haastavaa...
+Lisää kommentti
Ovatpas moderneja ja nykyaikoisia takkoja Tulikiven uudet Karelia- ja Pielinen-mallistot. Viimeiset kaksi neljännestä Tulikiven liikevaihto on kasvanut jo viennissä ja kuluvasta kvartaalista alkaen uudet mallistot alkavat tuomaan kasvua myös kotimaasta. Ei ihme, että Nunnauuni, Uunisepät ja Tiileri ovat heittämässä pyyhettä kehään Tulikivi-markkinajohtajan valloittaessa markkinaosuutta.
http://www.tulikivi.fi/tuotteet/Karelia
http://www.tulikivi.fi/tuotteet/kamiinat_ja_kiertoilmatakat
Ilmoita
Kuulin huhua, että Tulikivellä on ollut vaikeuksia maksaa palkkoja. Jos jostain ei tule ihmettä, niin yhtiön tulevaisuus ei näytä hyvältä.

Tulikiven kilpailijat ovat Suomessa suomalaisia. Moderni design ja samalla kansainvälinen kilpailu voi yllättää koko toimialan. Kalliit kivikasat voivat olla pian historiaa.
2 VASTAUSTA:
Näinhän se on kuulemma ollut jo pidemmän aikaa, Tulikivellä ei ole ollut varaa maksaa muurareiden palkkoja koska rahaa ei ole.

Tulikiven tuotteet on kieltämättä ihan hyvän näköisiä ja varmaan toimivia, tosin aivan ylihintaisia. Tämän yhtiön suurin ongelma vaan on ylimielinen johto, en tähän sijoittaisi ennen kuin firman ylimmässä johdossa tehdään kunnon tuuletus.. enkä todennäköisesti sittenkään. Omakotitaloja tullaan rakentamaan koko ajan vaan vähemmän tulevaisuudessa, se ei tietenkään tiedä hyvää Tulikivelle.
Tuhka kirjoitti:
Näinhän se on kuulemma ollut jo pidemmän aikaa, Tulikivellä ei ole ollut varaa maksaa muurareiden palkkoja koska rahaa ei ole.

Tulikiven tuotteet on kieltämättä ihan hyvän näköisiä ja varmaan toimivia, tosin aivan ylihintaisia. Tämän yhtiön suurin ongelma vaan on ylimielinen johto, en tähän sijoittaisi ennen kuin firman ylimmässä johdossa tehdään kunnon tuuletus.. enkä todennäköisesti sittenkään. Omakotitaloja tullaan rakentamaan koko ajan vaan vähemmän tulevaisuudessa, se ei tietenkään tiedä hyvää Tulikivelle.
Suomalainen asunto- ja yhteiskuntapolitiikka tulee pitämään huolen siitä, että rahvas keskitetään ratavarsille entistä ahtaampiin - "ekologisen asumisen" - kopperoihin huolehtimaan velvollisuudestaan antaa työpanoksensa yhteiskunnan käyttöön mahdollisimman kustannustehokkaasti ja "vihreästi".
Tähän Vihreän märän päiväunen agendaan eivät sovi omakotitalot, yksityisautot eivätkä pientalolähiöt saatika maaseutumainen asuminen.

Tulisijavalmistajiin sijoittaminen on megatrendiä vastaan taistelua. Kaupunkikopperoihin ei (enää) takkoja tule.
+Lisää kommentti
Kuulin ohimennen, että talkkiesiintymä olisi mennyt kaupaksi hyvään hintaan. Tiedotetta odotellessa.
2 VASTAUSTA:
Jos lähes viimeinen vedätys eli talkki olisi oikeasti mennyt kaupaksi ja sitä ei olisi tiedotettu heti, niin kyseessä olisi varmaan arvopaperimarkkinoita koskeva tiedottamisrikos, tai jotain vakavampaa. En usko, että edes Tulikiven toimitusjohtaja olisi niin alkeellisen tyhmä. Ei toimitusjohtaja voi olla niin osaamaton, eihän!
"Kuulin ohimennen", että tohtorilta saa reseptin jolla voi ostaa mielialalääkkeitä apteekista.
Kyllä se turskakauppakin sopivilla napeilla siitä ehkä vähän helpottaa.
+Lisää kommentti
Tulikiven ostotasoissa alimpana jo 12.2 senttiä.
Milloin näemme 11.xx sentin hintoja, varmaanki lähi viikkojen aikana jolloin myös 10 sentin tukitaso tulee rikkoontumaan.
Ilmoita
Rumaa on kyyti tällä roskalapulla, nytkin lähes 6% laskua eilisestä. Tämä tulee laskemaan vielä 100%.

Sääliksi käy niitä, jotka tähän rahojaan ovat laittaneet ja varsinkin niitä, jotka menivät vipuun ja sijoittivat tähän tämän yhden herran suosituksesta, joka tälläkin palstalla jakaa virheellistä tietoa yhtiöstä.
Ilmoita
Siinäpäs oli järki miehen kommentti.

Tulikiven kurssi on 2-3 vuoden aikana ollut pitkiä aikoja 20-27 sentin välissä ja ainoastaan tämän ketjun aloittajan hypetyksen ansiosta. Itse yhtiö,Tulikivi on tehnyt tasaisen huonoa tulosta koko ajan.
Nyt tämän ketjun aloittajan, hypemiehen, asialistalla ykkösenä on talkki.
Epäilen, että tässäkään vedätyksessä ei ole kanssa sijoittajille kuin pettymyksiä tarjolla. Suosittelen myöskin kiertämään Tulikiven osakkeen kaukaa.
Ilmoita
FinnMateria messujen (21.-22.11.18) kuulumisia:
Tulikivellä on loppusuoralla JORC-selvitys GTK:n kanssa: Suomussalmen esiintymän talkkimalmin rikastettavuus, vaaleus ja mineraalikoostumus on jo selvitetty (laboratorio- ja vaahdotuskokeet) ja malmi- ja kannattavuusarviota viimeistellään. Tulikiven Suomussalmen talkkihankkeen alustavat tulokset ovat myönteisiä ja viimeiset laboratoriotulokset valmistuvat joulukuun 2018 aikana. Tulikivi tulee tulee antamaan asiasta virallisen tiedotteen. Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymä on Pohjoismaiden suurin (20 miljoonaa tonnia).

Saako Tulikivi Suomussalmen talkkiesiintymästä 20, 30, 40 vai 50 miljoonaa euroa? Tulikiven markkina-arvo on tällä hetkellä vain 7,2 miljoonaa euroa. Tuoreimmat talkin vientiluvut ovat syyskuulta. Talkin vienti Suomesta kasvaa jatkuvasti, mikä on erinomainen asia Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymän myyntiä ajatellen:
Vuosi, Me (muutos% v/v)
2014 39,7
2015 42,2 (+6,5%)
2016 45,2 (+7,0%)
2017 48,7 (+7,7%)
1-9/2018 40,6 (+10,8%)
Lähde: Tulli

Tulikiven markkinaosuus noussut kahdessa vuodessa 24%->28%->33% ja pahimman kilpailijan (Turun Uunisepät) laskenut kahdessa vuodessa 29%->26%->24%. Asiakkaat arvostavat Tulikiven erinomaiseksi tyytyväisyydessä myyjään, toimitukseen ja valmistajaan, joissa KAIKISSA kolmessa Tulikivi saa korkeimman arvosanan.
www.suomirakentaa.fi/omakotirakentaja/hormit-ja-tulisijat/takkavalmistajat-rakentajan-puntarissa

Tulikiven tilauskanta nousi Q3/18 14,7 %:a verrattuna edellisen vuoden vastaavaan kvartaliin (3,4 m€->3,9m€). Vastaavaa nousua ei ole nähty vuosikausiin. Tilauskanta lupaa noin 9,8 m€:n liikevaihtoa viimeiselle kvartaalille (+13 %:a). Q4/17 liikevaihtohan oli 8,6 m€:a. Uudet Karelia- ja Pielinen-takkamallistot ovat lisänneet selvästi jälleenmyyjien ja kuluttajien mielenkiintoa Tulikivi-tuotteita kohtaan Keski-Euroopassa.

Tilauskanta (€) / henkilömäärä:
Q3/2016 14.953 €/hlö
Q3/2017 16.346 €/hlö
Q3/2018 19.697 €/hlö

Paras mahdollinen hinta tullaan Suomussalmen talkkiesiintymästä neuvottelemaan. Tätä varten palkattiin Initia Oy toimimaan Tulikiven taloudellisena neuvonantajana Suomussalmen talkkiesiintymän myynnissä ja tätä varten hallituksen puheenjohtajaksi otettiin alan kovin neuvottelija (Jyrki Tähtinen) sekä hallituksen jäseneksi maaliyhtiö Teknos Groupin konserninjohtaja (Paula Salastie). Jos joku ei vielä tiedä, niin talkki on maalin raaka-aine.
Ilmoita
Paljonko tulikiven kurssi kun suuromistaja katrin 500000 lappua kaadetaan myyntiin maanantai aamuna.mennäänkö jo alle 10 sentin.....talkkikupla poksahti...
Ilmoita
Tuleekohan Tulikivelta kohta ilmoitus annista. Pitäsköhän myydä omat Tulikiven osakkeet pois. Onneksi niitä ei ole paljon. En halua enää osallistua uunifirman rahottamiseen kohta ne kuitenki käy omistajien taskuilla.
Ilmoita
Apropos manipulointi: Ruotsissa teinipoika joutui oikeuteen kun somessa käpäili jonkin piefirman kurssia

Toisaalta kuvastaa miten tuulellakäyvää pörssipuuha on.
Trumpin Argentiinan-terveiset nostivat 3.12. Helsingin indeksiä runsaat 2%
Huawein talousjohtajan pidätys pudotti kautta Euroopan paria prosenttia.
(Suomessa itsenäisyyspäivä ja USA:ssa Bushin hautajaiset)
Ilmoita
Tiimari,Talvivaara ja Tuliki...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tulikiven myyntitasot tyhjenee!

Nyt kannattaa hypätä kyytiin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta