Totuus on voittanut, valhe joutuu väistymään!

Totuus on voittanut, valhe joutuu väistymään; iloitkaa siitä homesairaat, borrelioosin uhrit ja muut kroonisesti sairaat!

Astukaa syrjään vanhat lökäpöksyt ja kalkkikset, ellei nupissa hyrrää uudistuva roottori. Kaikki vanhat uskomukset joutuvat romukoppaan ja koko lääketiedekin on kirjoitettava uudestaan!

16. päivä on yleensä inhottava päivä, jolloin kaikki menee pieleen ja on kurjaa ja ikävää. Se on myös syntymäpäiväni - ei tosin tässä kuussa, mutta niin monet 16. päivät ovat olleet täynnä kurjaa ja inhottavaa historiaa. Jos on vieläpä perjantai ja 13. päivä ja sen perään maanantai 16. päivä niin kuin nyt oli, mitä hyvää sellaisesta voi odottaa? Ei tarvitse olla edes taikauskoinen, kun Saatana - siis paha ei jää milloinkaan lomalle...

Nyt kuitenkin poikani ilmoitti lukeneensa uutisesta, jossa kerrottiin ihmisessä olevan alle puolet ihmissoluja ja yli puolet muuta. Ollessani niin täynnä ajatusvirtaa ja itseni hoitamista, mitä tässä kunnossa vain jaksaa, pojan kertoma uutinen jäi hautumaan viime yöhön asti. Poika muisti uutisen olleen Ilta-Sanomissa, josta sitä ei löytynyt, eikä meinannut löytyä Iltalehdestäkään, jossa Etsi-toimintoa ei ole edes käytössä. Lopulta 16.4.2018 uutinen osui sattumalta silmiini listauksissa:

Alle puolet meistä on oikeasti ”ihmistä”- Professori: ”Ihminen on oikeastaan enemmän mikrobi”
http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201804162200880465_we.shtml

"Maanantai 16.4.2018 klo 17.56

Yli puolet ihmisestä on jotain muuta kuin ihmissolukkoa. Tutkijoiden mukaan ihmissoluja on nimittäin vain 43 prosenttia kehon kaikista soluista.

Loput ovat mikroskooppisen pieniä asukkaita, bakteereja, viruksia ja sieniä. Riippumatta siitä, kuinka huolellisesti pesemme itseämme, kehon 'alkuasukkaat' pysyvät mukana. Oikeastaan olemmekin enemmän mikrobeja kuin ihmisiä, sanoo professori Rob Knight."

- Uutisen lähteenä oli käytetty BBC:tä ja käyttämällä hakusanana sitä ja Rob Knight'ia pääsin suoraan alkuperäiseen uutiseen:

More than half your body is not human
http://www.bbc.com/news/health-43674270

"10 April 2018

More than half of your body is not human, say scientists.

Human cells make up only 43% of the body's total cell count. The rest are microscopic colonists.

Understanding this hidden half of ourselves - our microbiome - is rapidly transforming understanding of diseases from allergy to Parkinson's.

--

No matter how well you wash, nearly every nook and cranny of your body is covered in microscopic creatures.

This includes bacteria, viruses, fungi and archaea (organisms originally misclassified as bacteria)."

- Englanninkielisessä uutisessa ihmisen mikroskooppisista asukeista on bakteerien, virusten ja sienten lisäksi listattu 'archaea' eli planktoni, johon amebakin alkueläimenä kuuluu.

Tämä toi mieleeni vanhan uutisen, jonka voi laittaa uuden tiedon perusteella kokonaan uuteen uskoon:

Hometalossa riehuvat mikrobijengit
https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit

"Itiölliset bakteerit, kuten basillukset, mykobakteerit ja streptomykeetit, kilpailevat tasapäisesti homeiden kanssa.

– Bakteerit muodostavat itse asiassa enemmistön hometalon mikrobeista, Nevalainen korostaa.

Hännänhuippuna vilistävät amebat, punkit, muurahaiset ja torakat."

Kun dokumentin Mold & Fungus Modern Marvels mukaan ihmisessä on noin sata sientä per nuppi, ks. https://www.youtube.com/watch?v=KQeCw0EW5dk , jokainen voi miettiä tykönään, mitä oleskelu homeisissa tiloissa sienten laatuun ja määrään mahtaa vaikuttaa. - Ihmisessä itsessään jo siis; ei pelkästään missään ulkopuolella niin kuin tähänastisen tiedon perusteella ongelmia on yritetty rajata ja pidetty sairastuneita luulosairaina. Myrkylliset homeet tuottavat toksiineja, jotka tekevät sairaaksi.

Hyvä, että tieto liikkuu ja toimittajat seuraavat maailmanmenoa ihmisten hyväksi. Eipä se mitään auta, jos tärkeä tieto rantautuu tänne vasta parinkymmenen vuoden kuluttua https://keskustelu.suomi24.fi/t/8848953/hurja-vaite--- ja päätyy mappi Ö:hön ihmisten joutuessa kärsimään lääkäreiden tietämättömyyden takia.

"All truth passes through three stages:
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident."

Arthur Schopenhauer toteaa edellä, kuinka kaikki totuudet kulkevat kolmen vaiheen kautta:

Ensiksi, sitä pilkataan.
Toiseksi, sitä vastustetaan voimakkaasti.
Kolmanneksi, se hyväksytään itsestään selvänä.

Nyt ollaan jo tuolla tiellä CDC:nkin varoittaessa samaa:

CDC Says “Think Fungus” ... For Everything!
https://goo.gl/6HRkrf

7

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkäri2

      Täyttä sontaa jolla ei ole mitään käytännön merkitystä. Ne bakteerit ovat suolessa ja mitä uutta tuossa on, luulitko aiemmin paskan olevan steriiliä? Ihminen on oikeastaan aivot tai keskushermosto, kaikki muu on vain työkalua. Onko aivoissa bakteereja tai sieniä kuinka paljon... heh, heh. Kaikkea paskaa sitä kirjoitetaan ja jotkut hullut sen vielä ymmärtävät päin persettä.

      • teoriapaskaa.siedätys

        Täyttä sontaa tämä. ”Ympäristöherkkyyttä tutkivan Markku Sainion mukaan ihmeparantumiselle on kestävä teoreettinen pohja.”

        V**tu mitä paskaa jolla ei mitään käytännön merkkitystä. Tilastoikaa tästä lähtien hyvin kuinka monessa sisäilmaltaan myrkyllisessä pitkiä aikoja altistumassa olevat terveytensä menettäneet sairastuvat erilaisiin syöpiin ja kuinka moni niihin tiloihin enenaikaisesti kuolee.

        Samoin seuratkaa tarkoin ja tilastoikaa miten näille siedätyteille DNRS tai vastaavilla menetelmillä ja huuhaa suggestioilla terveytensä menettäneille tulee vielä käymään huonosti korjatuissa homerakennuksissa missä myrkyllinen sisäilmasto.

        Kannattaa seurata, tilastoida ja ennen muuta valvoa vääryyksiä.

        Tuossa TTL:n entinen huippuosaaja sanoo painavaa asiaa totuuksista: "Yleisin ongelma rakennuksissa ovat home- ja kosteusvauriot. Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen, Reijula arvioi." Helsingin Sanomat 9.7.2010 Terveydenhuollossa muhii remonttipommi Sairaalat rapistuvat käsiin.

        Sairaalat edelleenkin rapistuvat käsiin onko tilastoitu paljonko kuolleita ja paljonko ennenaikaisia turhia terveydenmenetyksiä ?

        https://www.rakennuslehti.fi/2017/04/katiloopiston-sairaala-suljetaan-puolen-vuoden-sisalla-laajojen-homevaurioiden-takia/

        https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/319349-sisailmaongelmat-piinaavat-henkilokunta-kiertaa-sairaaloita-ja-katsoo-missa-on

        Lääkäri2 ja siedättäjät ovat sekoittaneet pahemman kerran keskenään "toimintahäiriön" ja "toiminnallinen häiriö" eli se tominnallinen häiriä on nyt valitettavasti ollut siellä siedättäjien ja Lääkäri2 nupissa kun työkalut ja tietotaito lähti lapasesta.


      • "Lääkäri2
        19.04.2018 03:06"

        - Tjoo, totuus ei näytä kiinnostavan tätä ns. tohtoria, joka ei uskalla kertoa edes nimeään:

        "Täyttä sontaa jolla ei ole mitään käytännön merkitystä. Ne bakteerit ovat suolessa ja mitä uutta tuossa on, luulitko aiemmin paskan olevan steriiliä?"

        - Ne bakteerit ja mikrobit ovat kaikkialla, ei pelkästään suolistossa, vieläpä enemmistönä 57 prosentillaan, mutta jos luetun ymmärtämisessä on ongelmia, ei voi mitään:

        More than half your body is not human
        http://www.bbc.com/news/health-43674270



        "Ihminen on oikeastaan aivot tai keskushermosto, kaikki muu on vain työkalua. Onko aivoissa bakteereja tai sieniä kuinka paljon... heh, heh."

        - Noo, kun et kerran seuraa aikaasi, se on aktiivisena tutkimuksen kohteena juuri nyt, kuten Rob Knight vastasi minulle sähköpostissaan 30.4.2018: "Whether microbes including fungi are currently involved in Alzheimer’s is certainly a very active area of research at the moment."

        Seuraavassa pari jo aiemmin löytämääni tutkimusta:

        Sieni-infektio potilailla, joilla on Alzheimerin tauti:
        Fungal infection in patients with Alzheimer's disease.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24614898

        Alzheimerin tauti ja levinneet mykoosit:
        Alzheimer's disease and disseminated mycoses.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24452965

        Eri aivoalueet ovat infektoituneet sienistä Alzheimerin taudissa:
        Different Brain Regions are Infected with Fungi in Alzheimer's Disease.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26468932

        Spirokeettojen aiheuttama Alzheimerin neuroborrelioosi:
        Alzheimer's neuroborreliosis with trans-synaptic spread of infection and neurofibrillary tangles derived from intraneuronal spirochetes.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17055667



        "Kaikkea paskaa sitä kirjoitetaan ja jotkut hullut sen vielä ymmärtävät päin persettä."

        - Joka väittää toisia hulluksi, voi katsoa itseään peiliin.

        Pintansa vaan pitää ja alkaa palaset loksahtelemaan yhteen:

        More than half your body is not human
        http://www.bbc.com/news/health-43674270

        Alle puolet meistä on oikeasti ”ihmistä”- Professori: ”Ihminen on oikeastaan enemmän mikrobi”
        http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201804162200880465_we.shtml


    • NimiErkki2

      Lääkäri2 on kyllä itse niin pihalla kaikesta, että jos oikeasti olet lääkäri, niin olet todella tyhmä sellainen tai joku eläkkeellä oleva, jolla on alkanut ajatuskyky laskemaan jo kauan sitten.

      Väitätkö tosiaan, että ne bakteerit ym. ovat vain suolistossa? Kuinka tyhmä olet? Suosittelisin lukemaan artikkelin uudestaan suomeksi josset englantia ymmärrä. Tietoa aiheesta löytyy englanniksi myös muualtakin netistä.

      Lopettaisit itse "Lääkäri2" sen paskanjauhamisen näissä kaikissa muidenkin ihmisten tekemissä ketjuissa, koska sinun ulosantisi on heikkolaatuista. Ei jaksaisi enempää näitä sinun viestejäsi katsella. Hanavesi näyttää tehneensä tehtävänsä, kun ajatuskykysi on laskenut tuolle tasolle.

      • erkki.p.eräreikä2

        "Hanavesi näyttää tehneensä tehtävänsä, kun ajatuskykysi on laskenut tuolle tasolle."
        Sekä aivot laskeutuneet ehkä vatsan alapuolelle!

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/08/toiset-aivomme

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/02/19/suoliston-bakteerit-ja-mielen-terveys

        Lääkäri2:n ensimmäiset aivot, ovatko ne sinulla peräreijässä ja jutusi sen mukaisia. Sen sun hyvävelipelitoverikaverin joka sua "aivopesee" olisi syytä opetella tuntemaan jotain muutakin kuin nuppiin tuijottamista.

        TTL ja THL on urakalla nyt alkanut vääntämään jokaista sairautta psyykkiseksi ja "Toiminnallinen häiriö." Heitäkää helevettiin tuollaiset ajatukset ajoissa.

        http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00101

        Seuraavaksi vääntävät varmaan, että keuhkoverituluppa, sydänhalavaus, syöpä ja parkinssonni on "toiminnallinen häiriö" mistä ei mitään korvauksia tule ja kulut täysin terveytensä menettäneelle. Kumma kun kilipirauhasen vajaatoimintoja ei huuhaaporukat ole vielä vääntäneet "toiminnalliseksi häiriöksi" vai onko?

        TTL ja THL sponsorit siitä tykkää ja nauraa partaansa. Lakisääteiset vakuutusmaksut nousee kuitenkin ja ahneilla on vielä edessään paskanen loppu.

        "Työterveyslaitoksen (TTL) lääkärit ja Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) virkamiehet edelleenkin väittävät, ettei ole riittävästi evidenssiä, että hometoksiinit aiheuttavat elimistössä myrkytystilan. Virkalääkärit, jotka ovat monopolisoineet lääkäreille suunnatut koulutukset, selittävät kaikki oireet masennuksella tai stressireaktiolla, piittaamatta yhtään potilaiden tulkinnoista ja havainnoista."

        "Ehdotan, että mitä pikimmin lääkärit päivittäisivät omat tietonsa ja asenteensa ja laatisivat uudet ohjeet. Nykyiset Käypä hoito -suositukset pitää hylätä ja ottaa väliaikaiseen käyttöön Majvik 2 -suositukset."

        Onneksi tässä maassa on vielä edes jokunen oikea lääkäri eikä kaikki aivopestyjä oman edun tavoittelijoita .

        https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/mielipide-laakareiden-tiedot-ja-asenteet-
        homesairauksista-pitaisi-paivittaa-200300692/

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804102200866839_pi.shtml

        Jotku neurologit ovat varmaan sekoittaneet asiota pahasti kun puhuvat "toiminnallisesta häiriöstä" vaikka kyseessä on "toimintahäiriö" kun keuhkot riekaleina homeisen rakennuksen myrkyllisestä sisäilmastosta. Syyttömänä terveytensä menettänyt on huonossa hapessa niin kyseessä on TOIMINTAHÄIRIÖ. Ainoa oikea lääke siloin on nostaa kytkintä niistä tiloista eikä jäädä itseään siedättämään jonku urpon suosittelemana.

        https://www.hengitysliitto.fi/fi/hengityssairaudet/epailetko-sairastuneesi-toimi-nain

        Joo hyvillä velejeksillä ja siskoillakin on nyt vaan mennyt sekaisin "Toimintahäiriö" ja "toiminnallinen häiriö" ja kun työkalut sekä tietotaito hukassa, niin potilaan nuppiin on se ongelma siirretty vuosikymmenet. Säälittävää raukkamaisuutta.


    • syytjaseuraukset
    • Anonyymi

      Totuus voittaa kuitennii.
      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006313091.html?share=81b74751866460eac2fd14579e122f8e&fbclid=IwAR3SWhpV6uCilB3bk4cojyrNmgvIu_zeSTgrnkFo7LdZcqBmklFU51QqTtA

      Aspergilloosi = Aspergillus-sienen aiheuttama homesienitauti. Juttu tulee USA:sta.

      "Taudinhallinnan ja ehkäisyn keskuksien mukaan Aspergillus on yleinen muotti (home), jota löydetään ulkona ja sisätiloissa ja jota ihmiset hengittävät päivittäin ilman sairastumistaan. Ihmisillä, joilla on keuhkosairaus tai heikentynyt immuunijärjestelmä - ja etenkin elin- tai kantasolujen siirrosta kärsivillä potilailla - on suurempi riski saada aspergilloosi, joka voi vaihdella lievästä vakavaan, ilmentyen allergisena reaktiona tai keuhkojen ja muiden infektioiden muodossa. Elimiä.”

      https://www.seattletimes.com/seattle-news/times-watchdog/mold-infections-at-seattle-childrens-hospital-tied-to-14-illnesses-six-deaths-since-2001/?utm_content=buffer2f9af&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=owned_buffer_f_m&fbclid=IwAR2CNOKuxP9mQd40jM0yslGb7FNNRLMiN7Yew0AMdnRGimWFLodfL5eicDg

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe