Uskaltaako ostaa tonttia?

poiuytre12345

Tonttiale -50%., uskaltaako tuollaisesta kunnasta ostaa tonttia? Tuollaiseen kaupusteluun liittyy aika negatiivisia mielenyhtymiä. Olisiko järkevämpää ilmoittaa se hinta euroissa?

Nyt jos ostaa tontin, niin onko ensi vuonna tontit -70%?

Pienessä kunnassa taitaa se rakentaminen muutenkin olla vaikeaa, kun rakennusvalvonnalla on aikaa juosta tontilla.

Mites muuten Taavetin lukion tulevaisuus? Nythän jo ammattikoululaiset käyvät Lappeessa koulussa päivittäin, niin mikä estää sen ettei tulevaisuudessa myös lukiolaiset kävisi koulunsa Lappeenrannasa. Opinto-ohjelmat on monipuolisempia ja korkeakoulussa voi suorittaa kursseja valmiiksi. Tämä selkeä etu, kun hakee jatkokoulutukseen.

7

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mickeythebigman

      Tonttien ja niille rakennettavien talojen hinnat tulevat tulevina vuosina nousemaan. Liikenneyhteydet paranivat huimasti uuden kuutostiepätkän myötä, ja Jurvalasta lähti liikenteen melu. Myös Taavetin lukiolla menee hyvin, markkinointia yläkoululaisille tehdään ja pienemmällä lukiolla on myös paljon etuja suuriin verrattuna. Massaan ei Taavetin lukiossa vajoa, ja ylioppilaskirjoitusten tulokset puhuvat puolestaan. Kouluruoka on erinomaista.

    • lukioveressä

      Taavetin lukio uudistuu ja raketoi pian. Miljoonasijoituksia tehty ja infrastruktuuria rakennetaan

    • kunnatalo

      Eikös sinne Luumäen lukioon tule aina silloin tällöin opiskelijoita Lappeenrannasta, kun eivät Lappeenrannan lukioihin mahdu (pääse). Sitten kun vapautuu paikka Lappeenrannasta, niin loppuu opiskelu Luumäellä. Joten taitaa se Luumäen lukion vetovoima olla sitä, että jos ei muualle pääse. Joten kun oppilaat vähitellen kunnasta loppuvat, loppuu lukio myös.

      • Tietäjättietää

        No sinä et ainakaan lukion opiskelijoista tunnu mitään tietävän. On monia yli yhdeksän keskiarvolla varustettuja opiskelijoita, jotka ovat valinneet Taavetin lukion jopa ennen Helsinginkin huippulukioita.


    • kylänraitti

      Taitaa olla yleismaailmallinen ilmiö tämä kaupungistuminen. Useimmissa maissa on jopa pitemmällä kuin Suomessa, joten eiköhän se sitten Suomessakin jatku? Ruotsissa on hävinnyt paljon pieniä kuntia ja kyliä. Espanjassa kaikki haluavat asua kaupungeissa. Italiassa ihmiset muuttavat pohjoiseen. Jos työ ei ole maataloudessa, niin miksi sitten asuisi maaseudulla? Elintarviketalouden muutos kyllä tulee todella tyhjentämään maaseudun ja pikku kunnat. Ihmiset eivät halua syödä viljatuotteita, eikä nisäkkäitä. Proteinia pystyvät jo valmistamaan hiilidioksidista suoraan, niin siihen vähän mausteeksi hyönteisjauhoa, niin saa loputkin navetat laittaa kiinni. Samalla vähenee viljan tarve sitäkin kautta. Olisi kannattanut Luumäen mennä Lappeenrannan kylkeen, kun se oli vielä mahdollista. Nyt on jo myöhäistä. Vetovoima on jo mennyt ja alamäki alkanut.

    • kokemuksella

      Taavetin lukion/koulun tämän hetkinen rehtori on aivan k***pää. Hän ei halua ottaa mistää vastuuta ja Kiusatusta oppilaasta tehdään aina syyllineen keinolla millä hyvänsä. Ja jos vie asiaa eteenpäin kummasti numerot laskee todistukseen. On vaikeaa sopia asioista henkilön kanssa joka päättää tulevaisuudestasi. Ei siis ole ihme että oppilaat haluavat Lappeenrantaan opiskelemaan Peruskoulun jälkeen. Uskon että jotkut oppilaiden vanhemmat voivat samaistua.

      • huolestunutvanhempi

        Tuo on kyllä valitettavan totta. Eräässäkin tapauksessa kiusaajatyttö oli käynyt kertomassa rehtorille "mahdollisesta kouluampujasta" jonka seurauksena poika joutui ankariin poliisikuulusteluihin ja tiukkaan tarkkailuun. Siinä meni taas yhdellä tulevaisuuden toivolla elämä pilalle, kun "kouluampujan leiman" sai ilman järkevää syytä. Syrjäytyminenhän tuosta seuraa kun kaikki ystävät alkavat karttamaan henkilöä, ja tulevat työnantajat saavat kyllä tietää epäilyttävistä kuulusteluista. Tytöthän eivät Taavetin koulussa kiusaa, ainakaan rehtorin mielestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe