Taloyhtiön pihatyöt

työnarkomaani

Mistähän se johtuu, että paheksutaan sitä, että joku asukas oma-aloitteisesti leikkaa esim. taloyhtiön nurmikon, haravoi syksyisin lehtiä pihasta tai talvisin kolaa lumia? Ilmiö on varsinkin rivitaloissa ja toimettomien eläkeläisten keskuudessa. Onko se kateutta, vihan hakua tai herättääkö se syyllisyyttä laiskoissa saamattomissa ihmisissä vai liittyykö se johonkin kilpailuun siitä, että kuka on johtaja, kuka sihteerikkö ja kuka mitätön riviasukas, jonka pitää kumartaen pyytää lupa tekemisiinsä arvokkaimmilta henkilöiltä taloyhtiössä ? Miettikääpä huviksenne mikä omassa taloyhtiössänne on meininki ja arvojärjestys? Se on tosi huvittavaa. Periaatteessa kaikki asukkaat on samanarvoisia, jotka ovat rahalla ostaneet asunnon itselleen. Sekin on aika huvittavaa kun joku värvää omalle parkkipaikalle jonkun tuttavansa paremman auton muitten asukkaitten ihmeteltäväksi. Voi että naurattaa monesti aikuisten ihmisten lapsellisuus ja typeryys.

5

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voitto.Lopullinen

      Eri-ikäisten ja -taustaisten, toisilleen ennestään tuntemattomien ihmisten yhteisasuminen vaatii kaikilta osapuolilta erilaisuuden sietämistä ja edes välttäviä sosiaalisia taitoja.

      Luonnevikaisten kanssa ei ole hauskaa missään, psykopaatti tai narsisti naapurinahan on melkoinen kauhu-skenaario - varsinkin kahden asunnon paritaloyhtiössä/-kiinteistössä.
      Mutta mitä isompi yhtiö, sitä pienempi vaikutus yhdellä hullulla on.

      Omakotitalossakaan ei sosiaalisilta yhteentörmäyksiltä ole suojassa, tonttinaapureillakin saattaa alkaa viirata päässä sillä tavoin, että raja- tai tieriitaa syntyy elämänsuolaksi ihan itsestään.
      Ja sitten kun soppaan lisätään päihteet sekä puukot ja puntarit alkaa miestappioitakin tulla.

    • sossut

      Oma-aloitteisuus on Suomessa kielletty. Kaiken pitäisi olla ylhäältäpäin johdettua ja ryhmissä tehtyä. Yksin ja oma-aloitteisesti toimiva on uhka sosialismille.

    • Kuin.lastentarha

      En ole koskaan miettinyt että jotakin ärsyttäisi kun putsaan vesikourut ainakin parin talon alueelta yhtiössämme muutaman kerran kesässä, kun isot koivut pudottavat lehtiään ja muuta töhnää. Haravoin aina oman ja naapurin pihakäytävän ja poistelen kivetykseen kasvavaa ruohoa. En usko että kukaan paheksuu. Nykin myös nurkkiin kasvavia voikukkia pois.
      Yksi tyyppi vinoilee naapurin hienosta autosta, mutten oikein ymmärrä onko se huumoria. Muuten en ole kokenut kateutta. Mutta on meillä ongelma. Yksi naapuriperhe ottaa yxkax ja leikkaa omenapuut täysin väärin moottorisahalla tai vetää pihapensaat poikki juuria myöden, tai vetaisee leikkitelineet vaaleansinisellä ja kirkkaankeltaisella tai koristelee seinän orassipyörylöillä ja odottaa vielä kiitosta ideoistaan. Ihan pstä. Ja muut sanovat, ettei voi paheksua kun tulee riitoja niin että siedetään vaan.

    • Pitääkövääntäärautalanga

      Ehkä se ärsyttää, että kun sinä teet ne hommat ilmaseksi, se ihminen, joka siihen hommaan on PALKATTU jättää ne tekemättä.

    • työnarkomaani

      On ihmisiä, joita ärsyttää sekin jos joku harrastaa puutarhan hoitoa omalla pihallaan. Näillä vinoutuneilla ihmisillä on pakkomielle tuottaa mielipahaa toisille ihmisille ja tekevät sen jos vaan pystyvät. Voi vaan kuvitella miten ne jossain ikkunassa kyttää levottomalla mielellä, kun niiden tekisi kauheasti mieli syöksyä ulos ja talloa ilkeyttään jalkoihinsa kaikki naapurin kauniit kukkaset. Moni ei edes usko, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Niitä on vaikka kuinka paljon keskuudessamme, joilla ei pyöri mitään muuta päässä kun ilkeys ja pahanteko. Ne voi olla minkä ikäisiä tahansa esim. vaivaisia rollaattorimummoja. Nuoremmille voi vielä antaa anteeksikin, kun ovat vielä lapsellisia ja ymmärtämättömiä. Onpahan tullut nähtyä kaikenlaista ja ihmeteltyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe