Kansakunnan vihollinen, suursotaharjoitus!

Kansakunnan vihollinen – suursotaharjoitus väärässä paikassa

Nyt vielä toistaiseksi puolustusministeri Jussi Niinistö ajoi käärmeen pyssyyn – sai houkuteltua presidentti Sauli Niinistön hyväksymään suurtaisteluharjoitukset Suomeen [1 – väärään paikkaan, väärään aikaan ja väärien kumppanien kanssa. Jussi Niinistö leikkii tulella ja on näin saatava poistettua vastuupostiltaan ---

... Nyt tehtiin raskaista raskain virhe. Jussi Niinistö on saatava vaihtoon, hän on kansalliselle turvallisuudelle suuri uhka. Jussi on parempi sotahistorian tutkijan roolissa (siellä ei voi tehdä reaaliaikavirheitä – kuten nyt!), mutta väärä mies näin tärkeään tehtävään, ajamaan vinoutunutta käsitystään suomalaisesta turvallisuustarpeesta.

[1 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10169918 -


Tänään Sipilän hallitus saa entistä huonompia kansalaisarvioita! [2

Hallitus on kaadettava. Suomen kansan on päästävä valitsemaan uusi eduskunta, jo ennenaikaisesti. Jussi Niinistön puoliväkisin ajama vaarallinen suurtaisteluharjoitus on eliminoitava; se ei kuulu tänne idän ja lännen vedenjakajalle.


Meillä ei ole varaa 'jussiniinistömäiseen' uhoon

Meidän rooli on olla sotilaspoliittisesti liittoutumaton ja meille paras rooli on välittäjän rooli esimerkiksi Korean niemimaalle [3.

Nyt on koottava kansallinen voimakeskittymä poistamaan kansakunnalle haitalliset ministerit uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Puolustusministerin ajama suurtaisteluharjoitus oli toinen raskas virhe, ensimmäinen oli Nato-isäntämaa pöytäkirja.


Nyt kannustetaan kansakuntaa vastustamaan meille suomalaisille kohtalokasta virhettä

Kansa toimikoot tarpeellisella tavalla omaksi edukseen. Poliitikot ovat tämän tyyppisissä kansalaisvastaisissa toimissa "kulutustavaraa ja näin vaaleissa vaihtokelpoisia kertakäyttöyksilöitä"!


On aika yhdistää voimat ja saattaa Suomi sille raiteelle, missä olemme saaneet elää yli 70 vuotta täyttä rauhan aikaa – meillä ei ole nyt varaa raskaisiin virheisiin, joita nyt syntyy tietämättömien ja ymmärtämättömien yksipuolisista puolisokeista ajatusmaailmoista.


Viitteet:
[2 ... Sinisten rooli kalvaa suomalaisten luottamusta politiikkaan. Epärehellistä peliä Keskustalta ja Kokoomukselta. Demareiden Antti Rinne ja ikipoliitikko Paavo Väyrynen kiittävät ja hymyilevät! Olisiko aika muuttaa puoluepolitiikan suuntaa? Kansalaispuolue on oiva aihio ja sen myötä sotakirveet haudataan (toivottavasti) - kaikin osin; joskus yksityiset intressit väistyvät yhteisen edun ja hyödyn edestä ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005649307.html – Ote linkin alta: ” … Kolme viidestä suomalaisesta katsoo Juha Sipilän hallituksen toimineen vähintään melko huonosti – vain kuusi prosenttia pitää hallitusta hyvänä. Tulevista kolmista vaaleista vain eduskuntavaalit kiinnostavat yli puolta suomalaisista … ” -toivottavasti enenaikaiset eduskuntavaalit! (allekirjoittaneen lisäys)

[3 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254046-korealaiset-solmivat-rauhansopimuksen -



Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

14

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silmäluomi

      Ei kulunut kauan, kun Putinin palkollinen heräsi.

      • kyttäätkö_palstaa

        Ruotsinmielinen, ja suomalaisvastainen ryssäfoobikko ja svekotolli ainakin heräsi heti muutaman minuutin päästä avauksen ilmestymisestä!? ;-)


      • WesterWebster

        Olisiko asiakommentointi jotain?


    • PaasikiviKekkonen-linja

      Nykyinen venäläisvastainen virtaus maamme eliitissä ja mediassa on TODELLA epäisänmaallista ja vaarallista leikkiä Suomen turvallisuuden ja tulevaisuuden kustannuksella!

    • Wellenius

      Toisaalla valmistaudutaan sotaharjoitusten lopettamiseen, mutta meillä lisätään löylyä ---

      .. Suomalainen toimittaja on nyt oivaltanut Pekingin tiekartan. Kiina tietää ydinaseiden olevan "valmiita". Nyt myös jo ymmärretään, että palvelusta seuraa vastapalvelus. Korean niemimaalla on noin 30 000 amerikkalaisen sotilaan taistelujoukot raskaine aseineen ja taistelukoneineen

      ...
      ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005650557.html -

      " ... Pohjois-Koreaa itseään lukuun ottamatta kukaan ei tiedä varmaksi, mitkä ovat maan ehdot saati motiivit ydinasekeskustelussa, kirjoittaa HS:n Pekingin-kirjeenvaihtaja Katriina Pajari. Pajari palasi reportaasimatkalta Pohjois-Koreasta tällä viikolla ... _ ... POHJOIS-KOREA ilmoitti lauantainvastaisena yönä lopettavansa ydin- ja ohjuskokeet. Ydinase on valmis, joten lisää testejä ei tarvita, maan johtaja Kim Jong-un ilmoitti valtiollisen uutistoimisto KCNA:n mukaan ... _ ... Etelä- ja Pohjois-Korea ovat yhä sodassa keskenään. Korean sotaa käytiin yli 60 vuotta sitten, mutta virallista rauhansopimusta ei koskaan allekirjoitettu. Nyt moni toivoo sen tapahtuvan perjantaina ... _ ... Matkalla tosin tehtiin selväksi myös se, että Pohjois-Korean selvä tavoite on edelleen vihollisen eli Yhdysvaltain joukkojen häätäminen Korean niemimaalta ... " -HS

      .

    • hyväniinistöt

      Jos pieni Suomi harjoittelee oman pääsotaharjoituksensa yhteydessä, avun vastaanottamista ystävämailta, niin siinä ei ole mitään ketään vastaan. (Paitsi mahdollista hyökkääjää)

      Avun antamista ystäville ja avun vastaanottamista ystäviltä , on harjoiteltava säännöllisesti.

    • iIkka.Iuoma

      Suomen kansa vastustaa suurena enemmistönä NATOa . Se todistaa, että Suomi haluaa liittyä Venäjään. Tämän ymmärtää jokainen älykäs kuten me Ilkka Luoma!

      Nyt menemme peilaamaan meitä pelistä tiukat pyöräilyhousut jalassa. Ahhhh...

      • WesterWebster

        Vähälahjaisen kateus näyttää iskevän!


      • totuus

        Kenellä olisi vähemmän lahjoja kuin peruskoulunkin kesken jättäneelle Luomalla? Kymmeniä vuosia työttömänä, velkojat perässä, kenkää IPUsta...


    • sotamiesveikki

      Paree harjottelu ku tosi toimet!

    • Reviisori688

      Näyttää aloituskirjoittaja tietävän asiat tarkasti.

      • Totuus

        Ääliöluoma luo keskustelua näköjään itse


    • Rauhanruhtinaankannalla

      Samaa mieltä Ilkka Luoman kanssa. Hallinnollamme ei ole tällä hetkellä sotapoliittista strategianäkemystä.

      Puolustusvoimamme voi kaikka sotaan liittyviä harjoituksia käydä teoriassa ja käytännössä päivittäin läpi kaikessa hiljaisuudessa. Suomen armeija on nimeltään puolustusvoimat.

      Mikäli on pakko isotella vaikka ei todelliduudessa ole minkään sortin rahkeita oikeasti, kannattaisi ainakin muuttaa Suomen osalta suursotaharjoitusnimike suurpuolustusharjoitukseksi. Se olisi uskottavampi suurten sotilaallisten valtioiden silmissä ja osoittaisi selittelemättä Suomen toivovan rauhaa rajanaapurimme kanssa sekä sovittelijana rauhaa koko maailman kesken.

      Rauhaa Suomelle toivova.

    • Natosta-ei-mihinkään

      Jussi Niinistö Mäntyniemen vaipanvaihtajan kanssa on romahduttanut maanpuolustustahdon Suomessa kuvittelemalla että tämän maan kansa olisi jotain helposti nenästä vedettävää sotahullua aivokääpiölaumaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe