Magneettimedia

magneettimediaShill

Markku Juutinen vaikuttaa olevan täysipäiväinen Shill ???? , kutsuu itseään myös päätoimittajaksi vaikkei halua edes kertoa kuka on julkaisun vastaava toimittaja .

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=shill

https://whatis.techtarget.com/definition/Internet-shill

Aiemmin Juutinen käytti myös pseudonyymiä , erästä nimimerkki " Arvi Pihkala" esim uutis artikkeleiden kirjoittajana Magneettimediassa, joka sitten katosikin kun kyseisen henkilön identiteetti tuli puheeksi medioissa.

Huomattavan korkea sensuuri myös magneettimedian kommentointi puolella, China tasoa kaikenpuolin .

Ikävä hiukan sivusta kattoa näitä itseään kansallismielisiksi itseään kutsuvia jotka innokkaasti lukevat ja kommentoivat Magneettimedian/Juutisen julkaisemaa agendaa.

Ei taida kansallisen vastarinnan väkikään olla sen paremman aisoista perillä / kartalla koska sen oma propaganda julkaisu/toimijat toistavat samaa kamaa ellein jopa pahemmin .


Ai mikäkö on sitten se agenda ? no aluksi tietenkin se original Divide & Conquer , mutta ylipäätään kaikki vastakkain asettelu toimii aina eliitin pussiin.


Minun kommentteja on systemaattisesti jätetty julkaisematta jo pitkään Magnettimediassa , ei savua ilman tulta ladys and Gentlemans ....Kritiikkiäni ei julkaista eikä oleellisia tietoja liityen Suomen yhteiskuntaan ja mitä täällä tapahtuu vaikka tuo kyseinen media esittää olevansa kansan puolustaja.


Halllittu media / Hallitut kommentoinnit / Shill media / Petos / Aivopesu / Valeoppositio = ei foolaa minua ainakaan . Aidon oikean totuuden huomaa aina syvällisistä filosofisista kannanotoista, jotka vain aina käyvät järkeen , Magneettimedian jutuista en saa sellaista kuvaa.


Esim Youtubessa on huomattavan paljon Shill toimijoita.Tarinan opetus , se että media julkaisee asioita ei meinaa välttämättä yhtään mitään, pitää aina itse ymmärtää ja olla perillä asioista, eikä mennä mukaan noihin "ohjattuihin" juttuihin.

Namaste !

11

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mediatarkkailija

      Siis oletko joku kiihkosuvakki, joka on suivaantunut, kun omat näkemykset eivät pääse esille kyseisessä mediassa? No tervetuloa joukkoon!

      Nimittäin valta- eli valhemedia massiivisella voimallaan aivopesee, salailee, valehtelee ja sensuroi "väärinajattelevia" kansalaisia! Vaikka sen pitäisi olla sananvapauden ja puolueettoman uutissoinnin airut demokratiassa???

      Siihen verrattuna jonkun pikkuriikkisen Magneettimedian sensurointi on merkityksetöntä...

    • magneettimediaShil

      Siis...en suvakki millään tasolla.

      En myöskään valta/valhemedian kannattaja

      Vaan....täysin kyllästynyt Suomen alt-medioiden tasoon ja mitä ne itseasiassa ovat, muualta johdettuja ,eliitin agendaa ajavia medioita jotka esittävät itsensä muuna kuin tosiasiasiassa ovat.

      Esim Trump tuli valituksi vetoamalla kansallismielisiin/ puolustamalla Amerikkalaisia ja on teiollaan todistanut olevan aivan muuta, muun muuassa mukana hyökkäyksiä Syyriaan .

      Se mikä toimi Amerikassa toimii osittain myös Suomessa, vedotaan kansallisiin arvoihin , jopa kansallisosialismiin ym. No toimiko kansallissosialismi loppupeleissä ? ja oliko sekin itseasiassa johdettua muualta , niin lopulta koko kansallisosialismi palveli tiettyjä tahoja ,ei Saksan kansaa.

      Olen tutustunut Suomen alt medioihin, enkä näe niitä aitoina....simple as that!

    • magneettimediaShill

      Juutisen uusimmassa artikkelissa "Ylen vihaamat ”Venäjä-trollit” valheiden paljastajina" paljastetaan joo liikaakin ainakin minun silmissä :

      "Nykyisessä Suomessa olisi enemmän tarvetta sisällissodalle kuin vuonna 1918. Ilman sotaa asiat eivät enää voi ratketa, eivätkä ne ratkea sodallakaan, jos oppositiolla ei ole riittävästi nopeutta ja tehokkuutta."

      Ei kai ole kellekään asioista perillä olevana jäänyt epäselväksi että tietyt tahot Mailmassa pyrkivivät "aina"luomaan kaaosta , se voi ilmentyä monella eri tapaa. Voi olla perinteinen sota , taloudellinen lama, sisällissota , terrorismi .

      Lisäksi Magneettimedian kirjoituksista paistaa läpi Hegelian dialekti/ ongelma-reaktio-ratkaisu .

      Nämä kaikki , Hegelian theesit ym upotetaan kirjoituksissa syvän kansallissosialismin/romantiikan sisälle vetoavilla kirjoituksilla jotka vetoavat toki luonnostaan moniinkin osittain myös aiheellisesti, mutta tässä tapauksessa en näe loogisena luottaa Magneettimedian sanomaan, koska se on osa agendaa joka ei todellakaan palvele Suomen kansaa.


      Mailmassa on tietääkseni lukuisia eri esimerkki tapauksia joissa esim CIA on eri välikäsien kautta onnistunut epävakauttamaan eri maiden sisäisen järjestyksen , aiheuttaen muun muuassa sisäsällissotia, normaaleja sotia maiden välillä, terrorismia jne.

      Esim Somalian sisällissota , jossa CIA värväsi jengejä, sota lordeja käymään sotaa ja tekemään terroria Somalian rajojen sisäpuolella. Mitä kuvittelette tapahtuneen Itä-Ukrainassa ? näitä esimerkkejä on loputtomiin. Pää sanoma kaikissa on että ulkoinen organisaatio värvää maan sisällä toimijoita jotka pyrkivät luomaan maaperää selvään vastakkainasetteluun ja suorittamaan iskuja "vastapuoleen" ja luomaan kaikenlaista epävakautta .


      Palataan hetkeksi tuohon Juutisen lausumaan "Nykyisessä Suomessa olisi enemmän tarvetta sisällissodalle kuin vuonna 1918. Ilman sotaa asiat eivät enää voi ratketa, eivätkä ne ratkea sodallakaan, jos oppositiolla ei ole riittävästi nopeutta ja tehokkuutta." Mitä luulette sen todella tarkoittavan ? Ja pelastuiko Suomi muuten kohtalolta sillä mitä 1918 tehtiin ? Ei pelastunut , koska velkaorjuus ja vääryys kukoistaa tässä maassa nyt vuonna 2018 .


      Nämä ONGELMA----REAKTIO---RATKAISU mallit by Hegel ovat osa laajempaa pyramidi huijausta, mutta toimivat osaan ihmisistä yhä nykyään, koska ne hyväksi käyttävät ihmisen heikkouksia psyykkeessä /tunne puolella .


      Tietyt tahot haluavat aina sotia, sisällisotia, ja siihen ne tarvitsevat osapuolet . Käyttämällä ihmisen luontaisia psyyken heikkouksia monet saadaan mukaan olemaan "osapuoli" manipuloimalla ihmisiä muun muuassa kirjoituksilla . Divide & Conquer .


      Mainitsin nyt vain magneettimedian, yhtälailla sama pätee täsmälleen kaikkiin osapuoliin, niihinkin jotka Magneettimedian on brändannyt vihollisiksi, heilläkin kun on sama psyyken heikkoudet ja voivat toimia yhtä lailla / samoin jos antavat tunteillensa täyden voiman .


      Somalian Mogadishu on pitkälti rauniona, liki 30 vuotta kahinoita siellä, älkää kuvitelko että se on jossain kaukana Afrikassa ja ettei samaa voisi ikinä tapahtua Suomessa. Sama ei tapahdu Suomessa 2018 mutta tietyt tahot ajavat asioita pitkäjänteisesti , vastakkainasetteluun pyritään ilman muuta kuitenkin pitkällä tähtäimellä liki kaikkialla, mutta ei vaatisi itseasiassa kovin paljoa ihmisiltä stopata sitä. 1918 oli kyse kahden eri leirin sodasta, siloin se oli punaiset vs valkoiset , nykyään se voi olla ihan mitä ne vain luovat ajatushautomoissaan ja värväten agent provocateur yksilöitään .

      Ongelma Magneettimedian ja monen muun esim youtube videoiden osalta on, että ne tosiaan käyttävät osin tai jopa suurelta osin oikeaa materiaalia pohjana, koska toki ilman muuta tarvitaan aina myös näkemystä joka vetoaa tarpeeksi , ja siksi on oltava myös oikeaa tietoa. Esim sivusto joka suitsuttaisi nykyistä velkaraha orjuus systeemiä ei voisi olla ikinä uskottava .


      Huomaatte agendan yksityiskohdista, oli se MM tai mikä tahansa missä tahansa , jos viesteillä/kirjoituksilla haetaan aktiivisesti ( MM tapauksessa vuosia ) selvää me vs nuo muut niin homma haiskahtaa niin sanotusti ikivanhalle Divide & Conquer pelille.



      Kaaos ja kurjuus on se joka pitää Mailman eliitin vallassa ja tyytyväisenä, se on universaali totuus ja niin kauan kuin ihmiset eivät kykene sitä sisäistämään nykymeno tulee jatkumaan .



      Ei voi , ei ainakaan minun näkökulmasta sivuuttaa karman lakia tai universaalia lakia , jos tekee toiselle pahaa se vaikuttaa sinuun myös.


      Tämä siis selvennykseksi mitä tarkoitin olemalla "Shill persona ".

      • Mediatarkkailija

        Euvostoliiton pääkaupunkia Brysseliä hallitsee kulttuurimarxistinen ja paneurooppalainen eliitti. Sen päämääränä on poistaa ensin maiden rajat, sitten poistaa kansat ja kulttuurit ja lopuksi tummentaa Euroopan väestö ei-valkoiseksi.

        Kuulostaa hurjalta, mutta totta se vaan on. Nuo päämäärät kuuluvat noihin aatteisiin. Mm. Merkel, Juncker ja Rompuy ovat saaneet kunniamitalin paneurooppalaiselta liikkeeltä.

        EU poisti ensin sisärajat talouden varjolla. Sitten käytännössä ulkorajat jättämällä ne täysin vartioimatta. Ja lopuksi EU:n mahtavin johtaja Merkel kutsui mamutulvan Eurooppaan.

        Suomenkin kansa on sokaistu kannattamaan Euvostoliittoa. Kerro miten Euroopan maat, kansat ja kulttuurit eli koko eurooppalainen sivilisaatio voidaan pelastaa ilman sotia tai suuria levottomuuksia? Siinäpä pähkinä purtavaksi.

        Eli EU:n politbyroo varmasti toivoo täyttä rauhaa, jotta se voisi viedä salakavalan agendansa päätökseen!


    • magneettimediaShill

      Suuri pähkinä purtavaksi todellakin siinä miten muuttaa nykyinen sivilisaatio ja miten maat voidaan pelastaa. En näe muuta mahdollisuutta kuin jonkinlainen peiliin katsominen ja myöntyminen tosiasiaan että me ja edelliset sukupolvet ovat olleet täysin harhateillä .

      Esim Hollantilainen Willem Felderhof on puhunut ns natural law konseptista , hän on muuten ex lento pilotti joka alkoi puhua kemikaalivanoista . Natural law esim opettaa ettei voi eikä pidä vahingoittaa toisia....en muista mistä sen muistan, varmaan jostain youtube videolta jossa Willem Felderhof puhuu.

      Tässä muuten hänen sivu : http://www.dutchanarchy.com/

      Nykyisessä medioiden hallitsemassa methologiassahan aina vain kerrotaan miten yksilo tai joukko X toimii toista yksilöä tai joukkoa vastaan, ja aina pidetään huolta että tekijän rotu ja motiivit tullaaan moneen kertaan kerrotuksi ettei vain kellekään jäisi epäselväksi , ja näin siis puhutaan medioiden välityksille toiselle osapuolelle jota teko arsyttää ja aktivoi vastatoimeen.Kyse on jatkuvasta sodankäynnistä jossa mediat ovat mukana pitämässä huolen että mahdollisimman moni näkee ne .

      Tiedän vain varmuudella sen että nykyinen konsepti , mukaan lukien ns alt-mediat ovat osa tätä nykyistä jatkomoa , huijausta jossa ihmisten kauna ja viha pyritään tarkoituksella pitämään mahdollisimman elossa.

      kaikki tuo siirtolaisten siirto Euroopan maihin on totta ja huono asia meille, mutta se tuskin olisi edes tapahtunut jos ihmiset olivat hereillä ja valveuteneita.


      Ongelman ydin minun mielestä on luottaa aukroriteettiin , joka on meillä länsimaissa yhtä kuin poliitikot,hallitus, ministerit, presidenntti ja demokratia ylipäätään.

      Ihmisten focus on ihan muualla kuin kuuluisi, nyt siis ihmiset seuraavat poliitikkoja ja käyvät äänestämässä heitä toivoen naivisti muutosta. Realistisimpi olisi ensin hoitaa kuntoon oma pää nuppi, silloin osaa myös paremmin vaatia mitä yhteiskunta ja ylipäätään ihmiset tarvitsevat=toistensa kunnioitusta , ei velka orjuutta, ei sotia ,ei medioiden aivopesua ym

    • MagneettimediaSill

      Magneetin uusin artikkeli " Juutalaisten uskonnollinen merkitys edustaa nykyisen kasaarimafian pyrkimyksiä" on sitä itseään taas jälleen kerran, minusta ilmaisu " baiting " sopii näihin raameihin.

      Baiting , Heitetään pyydys toivoen että tietty ryhmä tarttuu siihen , yllatys yllätys aiheena jälleeen kerran tälläkin kertaan Juutalaiset .


      Divide & Conquer , pääasia että aina on kränää....ja sivu uutinen on aina esim anti-zionismi mellakat joita pidetään Israelissa, eivät saa media huomioita Suomen valta eikä alt medialoilta ainakaan riittävästi jos edes ollenkaan?


      Pääasia on että tulee vastakkainasettelua , ikuisesti ja siis koko teidän elämänne ajalle, ja mielellään aina sille parille seuraavallekin sukupolvelle jotka eivät ole vielä edes syntyneet, näin se peli toimii, on toiminut jo vähintään satoja vuosia , jotkut kehtaavat väittää jopa tuhansia vuosia.

    • MagneettimediaShill

      Mennään yhä edespäin kanin koloa , tai alas on itseasiassa kai oikea termi.

      Todelliset masterit käyttävät Juutalaisia syntipukkina , osin Juutalaisten omaa heikkouksia hyväksi käyttäen .

      Siitä "syntipukki" hyppäämme sitten alt-medioihin, esim Magneettimedia , mikä on sen yksi pää sanomista ollut päivästä nolla ? Se että Juutalaiset ovat kaikkialla , jopa teidän ovenne takana tai sänkynne alla puimassa juonia meidän kaikkien päiden menoksi.

      Tästä sitten voinkin jo sanoa että löytyy jo kaksi red flag , Magneettimedian suhteen , pyrkimys luoda vastakkain asettelua , sekä tämä syytä Juutalaisia .

      https://tabublog.com/2015/11/22/the-jesuits-assassinated-jfk-83-years-ago/

      "— Place Jews in positions where fault or blame can be placed in the future."

      https://www.henrymakow.com/001482.html

      https://www.jesus-is-savior.com/False Religions/Freemasonry/jews-scapegoat.htm


      Todellisuudessa, ihan muut kuin Juutalaiset ovat johdossa, ja jopa halveksivat Juutalaisia tai vihaavat.


      Kumma yhteensattuma muuten, Suomen alt- medioiden päätoimittajat Janus Putkonen, Markku Juutinen ja Ilja Janitskin kaikki operoivat Suomen rajojen ulkopuolelta olleessaan medioidensa päätoimittajia. Pyrittiinkö tällä "järjestelyllä" siihen etteivät herrat olisi nimenomaan liian lähellä fyysisesti Suomalaisia, ei pääse syntymään katutason kontakteja, ei riskejä vaan ns "low profile" , kaikki mitä kansalaiset saa heistä on vain medioiden välityksellä. Mikä muuten yhdistää noita kolmea herraa ? He kaikki tahtoivat vaikuttaa medioidensa kautta vahvistaakseen nykyistä status quo tietyssä mielessä, oli Janus joka hehkutti yhtä leiriä Venäjää, oli Ilja joka hehkutti kanta suomalaisia, ja on Markku joka myös hehkuttaa kanta suomalaisia , hehkuttaminen ei sinänsä ole pahasta ollenkaan, kaikki olemme tärkeitä, mutta tarkemmin analysoitaen, homma kietoituu kuitenkin siihen tuttuun me vs nuo muut , Divide & Conquer peliin . Minusta nuo kaikki ovat feikkejä piste.


      Sitä todellista ja rehellistä Suomalaista alt-mediaa odotellessa, raikasta viikonloppua .

    • Lillepo

      Tuollaisella ropakannalla operoivan magneettomedian funktio on aika naurettava valistuneen kansamme piirissä. -Hupia lähinnä herättävät nämä magneetto kuumana tulpatonta mopoaan polkevat hikiset agitaattorit muka asiansa äärellä ährätessään,eiks je?
      -Mutta somahan on seurata heitin saikkaamistaan. :))

    • MagneettimediaShill

      Kyllä vain Lillepo, onneksi kansalaiset eivät lähde niin innokkaasti agitaattoreiden matkaan, mutta pienempi joukko on saatu kiihottumaan asioista, esim MV-lehti jota en tosin ole seurannut kuukausiin julkaisi koko ajan tiettyä sanomaa joissa esiteltiin muista kulttuureista tulevat tummemman ihonvärin omaavat hyvin kielteisessä valossa, yleistäen ikäänkuin kaikki samaan muottiin . Olen kyllästynyt medioihin jotka näyttävät kylvävän eripuraa ja vihaa sanomillaan, Mailmalla on jo nähty mihin sellainen lopulta vie, lopputulos ei ole parempi jos niin pitkälle mennään ja sitä väkivaltaista sekasortoahan he juuri haluavatkin kirjoituksillaan.

      Uudestaan linkki joka ei toiminut aiemmassa kirjoituksessa :

      https://www.jesus-is-savior.com/False Religions/Freemasonry/jews-scapegoat.htm

    • Jesusissaviourshill

      Mikä saisi viestiesi lukijat uskomaan ettet itse olisi niinsanottu shill?

      • MagnettimediaShill

        LOL :) Älä nyt viitsi .


        Jos olisin Shill minulla olisi monta platformia, tai ainakin vähintään yksi jo olemassa , oma media jonka olisivat salakähmäisesti rahoittaneet salaiset seurat anonyymisti tietenkin kuten aina. Omassa media platformissa sitten yllyttäisin ihmisiä toisia ihmisiä vastaan vuodesta toiseen.


        Minulla ei ole koko universumissa mitään omaa osaa missään julkaisussa millään eri alustolla, olen vain itsenäinen ajattelija. En koe että viestini suomi24 olisi jokin oma alusta, eikä todellakaan näytä siltä että ajatukseni edes kiinnostavat ihmisiä, joten minusta ei ole loogista että olisin itse Shill, koska en edes tavoita ketään vaan jupisen itsekseni, ei ole loogista että kontrolloijat olisivat palkanneet jonkun olemaan Shill jos hän ei tavoita ihmisiä ajatuksillaan.


        Toivottavasti meriselitys kelpasi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe