Kerava järjesti taas kisat

Grb23

Aikataulut,kisajärjestelyt, kisakutsusta ilmenevät asiat ja liven toimivuus ihan huippuluokkaa, taas. Moni sanonut et ei enää tulla ikinä. Meiltä todellakin viimeinen kerta. Sitten vielä ihmetellään miksi osanottajamäärä on alhainen. Ehkä hieman ”sarkasisesti”..

24

3095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salillatavataan

      Sambo hoitaa......

      • SampoM

        Jollain mennyt ilmeisesti vähän pahasti tunteisiin. Ikävä juttu. Voinko auttaa jotenkin?

        Itse järjestelyihin voin PJ Keitaanniemen tavoi ottaa face2face kantaa, vaikka mulla ei kyllä ole osaa eikä arpaa niiden suhteen, muuta kuin talkoojuhtana.


    • Dyimtfc

      Siellä taisi olla myös Suomen k?sipäisinjudofaija-kilpailu. Ylivoimainen voittaja on...

      • jataas

        Chikarasta


    • Nyyh

      Aloittaja tuskin oli edes paikalla kun noin aikaisin jo kommentoi 👀

    • pjTKeitaanniemi

      Palautteet & kehitysehdotukset kisajärjestelyistä suoraan kilpailujen järjestäjälle KIITOS!

    • Kaksoispisted

      #suomenvahvinjudoseura

    • Fginbfyongdr

      Keravan kisa on ainakin ennen ollut järjestelyissä ihan huippua. Jos sikalan väki ei osaa käyttäytyä niin se on toinen juttu.

    • Aidostikateellinen

      Aika hyvi näytti heillä taas menevän, rehtiä ja reilua kamppailua omia ja vieraita vastaan! On keskivertoa mukavanpaa menestyä kisassa, kuin katsoa naapurin menestyvän, kyllähän se tietenkin masentaa, se oma saamattomuus. Ja hauskaakin näytti olevan, toki sisäinen kamppailu kävi välillä ylikierroksilla, mutta taisivat puhua asiansa halki ja lyödä sovinnon kättä. Siin vasta esimerkillistä ja suoraselkäistä toimintaa!

    • Dgloiyeujh

      Menestystä on monella seuralla, asiatonta käyttäytymistä yleensä vain kahdella valmentajalla.

      Törkeän käyttäytymisen, riehumisen ja huutelun niputtaminen yhteen joko kovuuden tai menestyksen kanssa on puhdasta idioottimaisuutta.

      • taustajoukkovaihtoon

        Valmentajat eivät mielestäni käyttäytyneet kovinkaan huonosti, mutta tämä yksi pitkä ja paksu kokovartalojudofaija kyllä oli kaiken huippu. En tajua miksi hänen annettiin jäädä riehumisen jälkee kisapaikalle.

        Minun käy aidosti sääliksi tätä erästä nuorta hyvin lahjakasta urheilijaa, kun hänen isänsä ei osaa ikinä missään kisassa käyttäytyä. Aina huutelemassa asiattomuuksia ja tämä tämänpäiväinen oli kyllä jo ylilyöntien ylilyönti. Onkohan tämä isä ikinä miettinyt, että ilman yhteistyökumppaneita homma ei juuri Suomea pidemmälle kanna. Huipulla menestyvät urheilijat ovat eräänlaisia brändejä, jotka saavat rahoitusta ja tukea yhteistyökumppaneilta. Jos urheilijan taustajoukoissa on öykkäri, niin kukaan ei halua olla tekemississä ja se ei niin kovin hyvää lupaa tulevaisuuden kannalta.


    • lapsetpäättäämennäänkö

      Moneskohan viimeinen kerta tämä oli aloittajalla. Se nyt vaan menee niin, että sinne mennään missä on kisat jos lapset haluaa niihin osallistua. Ihan sama mitä mieltä huoltajat tai valkut ovat, mutta kisoihin lähdetään kauaskin jos lapset niin haluavat. Näin se maailta nykyään pyörii usko vaan, Ei me aikuiset oikeasti sitä asiaa päätetä.

    • Kisapäivä_on_kisapäivä

      Kun on kahdet kisat samana päivänä ja noin 360 kisaaja kolmella matolla, niin ne kisat kestävät. Ainoa asia minusta mihin pitäisi kiinnittää yleensäkin huomiota ovat yltiöoptimaaliset ilmoitetut aikataulut. Kyllä tuollaisten kisojen järjestäminen talkoilla on aina hatunnoston arvoineen suoritus. Toisaalta ymmärrettävää on sekin, etteivät järjestäjät halua ylimääräisiä taukoja kisäppäivään, sillä muuten sen pienehkön porukan työmäärä/-aika venyy suhteettoman suureksi.
      Jos vanhemmat ja seurat haluavat maksaa osallistumisista 50-100€ maksuja/kisaaja, niin silloinhan myös kisojen järjestäminen isommilla areenoilla onnistuisi ja mattoja voisi olla vaikka 5-6 kappaletta. Ei kuitenkaan liene Suomen mittakaavassa mahdollista.

      • kloi

        Hollanissa voi olla 700 junioria kisoissa,maksu 10euroa. 3plokkia esim. 09.00, 13,´.00 ja 16.00 ja alkavaat minuutilleen elikä kisa alkaa kello 16.00 tulet paikalle 14.30 eikä kello 008.00 niin kuin suomessa kaikki tulevat vaikka ottelut alkavat kello 18.00


      • Kisapäivä_on_kisapäivä

        Kuten sanoin ”Ainoa asia minusta mihin pitäisi kiinnittää yleensäkin huomiota ovat yltiöoptimaaliset ilmoitetut aikataulut. ”
        Tuolla suuressa maailmassa on hieman eri puitteet. Mieti missä Suomessa voisi järjestää esim. 700-1000 judokan kisat ja kenellä seuroista riittäisi porukkaa tai kapasiteettia. Viittasin myös siihen, että jos esim. 15 vuotiaat on merkattu alkavaksi klo 15:00 ja 13 vuotiaat saadaan loppuun vaikka klo 13:45, niin tuollaisten mahdollisten taukojen vuoksi sen 10-20 hengen porukan päivät olisivat todella pitkiä. Jopa tuomareita on rajallinen määrä. Ja yhteiskunta on muutenkin hoitanut asiat niin hienosti, ettei noita areenoita saada käyttöön kuin kovalla rahalla. Suomessa tämä harrastaminen, kun perustuu hyvin pitkälti talkoohenkeen ja vapaaehtoisvoimiin. Muualla maailmassa nuo harrastajamäärät ovat jotain muuta kuin Suomessa ja yhteiskunta tukee harrastajia ihan oikeasti. Ei niin kuin Suomessa, että ne herrat kyllä maksellaan joka paikkaan ja syötetään sekä kahvitetaan junnujen vanhemmilta kerätyillä rahoilla jne.
        On jopa uskomatonta, että Suomessa saadaan näillä voimavaroilla näinkin hienoja tapahtumia järkättyä. Niin ja jos järjestelyt omasta mielestä on päin honkia ja itse osaisi ne saattaa kuntoon, ei muuta kuin ottamaan yhteyttä järjestäviin seuroihin ja reippaasti talkoisiin.


    • huonostisuunniteltu

      Kilapilut pitää suunnitella sen verran huolella niin että tapahtuma on ohi ja palkinnot jaettu klo 17:00 mennessä. Ei KUKAAN halua viettää kellon ympäri kilpailupaikoilla. Ei ottelijat, ei valmentajat, ei toimitsijat eikä tuomarit. Tehköön Hansoku vaikka gallupin hyvän kisan ominaisuuksista jos ette muuten usko.

      • Kukkuluuruu

        Miten muiden lajien harrastajat jaksavat olla kisoissa koko päivän, jopa viikonlopun? Pehmeää hommaa sanon minä. Punnitukset myöhäisemmäksi viimeisissä ikäryhmissä ja sitä kautta aikataulut kuntoon. Jokainen ymmärtää, että ottelu kestää keskimäärin tietyn ajan ja niitä voi olla tunnissa vain tietty määrä yhdellä matolla ja kolmella matolla kolminkertainen määrä. Ei siinä järjestelyt auta kisapäivän mittaan kuin muutamia minuutteja. Toinen asia on, jos mattoja on useampi.
        Tuossa aikaisemmin oli juttua resursseista ja niin kauan kuin ne ovat rajallisia mennään niiden ehdoilla. Voidaanhan kisat hoitaa niinkin, että kerätään junnuilta ja muilta jäseniltä korkeita maksuja kaikesta mahdollisesta harjoitusmaksujen lisäksi ja sitten pidetään kisoja tappiolla, että näytetään hienolta seuralta ulospäin. Onko se sitten oikein lienee mielipidekysymys. Näinkin lienee toimittu jossain...


      • jkiop

        kisapäivä on kisapäivä!Pyysitottamaan yhteyttä,jotta voi neuvoa miten ne järjestetään . Olen niitä järjestänyt ja aikataulut piti.


      • asdzxcqwe

        Toihan on helppoa . Lasketaan montakko ottelua keretään kello 17 mennessä ja laitetaan ilmoittautuminen poikki kun ottelijoita on sellainen määrä että toi aikataulu voi pitää.

        Mutta onko se sitten hyvää palvelua?


      • oijoi
        Kukkuluuruu kirjoitti:

        Miten muiden lajien harrastajat jaksavat olla kisoissa koko päivän, jopa viikonlopun? Pehmeää hommaa sanon minä. Punnitukset myöhäisemmäksi viimeisissä ikäryhmissä ja sitä kautta aikataulut kuntoon. Jokainen ymmärtää, että ottelu kestää keskimäärin tietyn ajan ja niitä voi olla tunnissa vain tietty määrä yhdellä matolla ja kolmella matolla kolminkertainen määrä. Ei siinä järjestelyt auta kisapäivän mittaan kuin muutamia minuutteja. Toinen asia on, jos mattoja on useampi.
        Tuossa aikaisemmin oli juttua resursseista ja niin kauan kuin ne ovat rajallisia mennään niiden ehdoilla. Voidaanhan kisat hoitaa niinkin, että kerätään junnuilta ja muilta jäseniltä korkeita maksuja kaikesta mahdollisesta harjoitusmaksujen lisäksi ja sitten pidetään kisoja tappiolla, että näytetään hienolta seuralta ulospäin. Onko se sitten oikein lienee mielipidekysymys. Näinkin lienee toimittu jossain...

        Ei läpinäkyvästi johdetussa seurassa voi kerätä junnuilta yhtään ylimääräistä. Ei junnujen vanhemmat niin tyhmiä ole, että eivät osaisi laskea paljonko rahaa menee vaikkapa tilavuokraan, liiton maksuun jne. Aivan naurettava ajatus, että nostettaisiin junnujen maksuja, jotta seura voisi järjestää tappiollisia kisoja ja vielä jakaa rahaa kilpailijoiden avustamiseksi.

        Kisojen järjestämisellä pyritään keräämään rahaa seuran kilpaurheilijoiden tukemiseen. Näin on kertonut avoimesti ainakin yksi Suomen suurimmista ja parhaista judoseuroista. Jos kisat menevät tappiolle, niin seura ei pysty kilpailijoitaan rahallisesti auttamaan. Tavallinen treeneissä käyvä junnu ei hyödy kisojen taloudellisesta tuotosta yhtään mitään. Ainut ilo on kun saa osallistua talkoisiin ja olla järjestämässä kisoja. Jos siitä sitten saa paskaa niskaan, niin ei paljoa kannata tavallisen judoharrastajan tai hänen vanhempansa kisojeen eteen töitä tehdä.


    • aloittelija

      Tämä aloittajan syytelista oli sen verran pielessä, että epäilyttää oliko hän oikeasti paikalla ollenkaan. Ainoa asia mikä siellä oli pielessä oli kun kisat alkoivat noin 45 minuuttia myöhässä. Osallistujia oli yksipäiväistä 3 tatamin kisatapahtumaa ajatellen kyllä ihan maksimimäärä.

      Varsinkin aluemestaruuksien puolella ottelut taisivat olla tälläkin kertaa joissakin sarjoissa varsin tunteita herättäviä. Semmoista huutoa ja isien uhoamista harvoin suomalaisissa urheilukisoissa näkee mitä lauantaina koettiin. Tuskin tarvitsee mainita seuroja, jotka olivat tässä aihealueessa taas kerran vahvimmin esillä.

      Yhtä kaikki no hard feelings. Hyviä otteluita, tiukkaa vääntöä, suuria tunteita, hienoja onnistumisia, onnistumisen iloa ja tappion karvaita kyyneleitä koettiin taas kerran. On se judo vaan hieno laji ja ajoittaisista ikävistä tunteista huolimatta näitä hetkiä haluaa kokea aina uudestaan ja uudestaan.

    • dumarihoi

      Määrättyjen valmetajien käytös pelottaa nuorempia katsojia ja ottelijoita, toivoisin että liiton toimesta käytökseen puututtaisiin, kanustaa saa ja pitääkin mutta rajansa kaikella

      • Totinentosikko

        Iso osa näistä ei suomea puhuvista/huutavista ei ole valmentajia, vaan muuta taustajoukkoa.
        Hieman kulttuurieroja ei sen ihmeempää....


    • 1kuy

      Samaa mieltä dumarihoin kanssa. Siellä oli nuoria ottelijoita ihmeissään, että uskaltaako ottelemaan mennä kun isokokoinen pelottava mies huutaa agressiivisesti ottelijalle ja ryntäilee tappelemaan ottelijan isän kimppuun. Miksi ko isä saa tulla kisoihin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe