Kylmää kyytiä Kepun johdolla.

Toteamus

Tätähän se on tuleva "Maakuntamalli Kepulaisten johdolla "Ajetaan alas kaikki pienemmät ja keskitetään kaikki suurempiin yksiköihin .Oulaskankaan sairaalassa loppu synnytykset kun tältä alueelta ei ollut "puolustajia jotka ois pitänyt Oulaskankaan puolta , kauniita korulauseita kyllä kirjoiteltiin että kaikki on tehty mutta se oli vain tuulen huminaa kun "Sipilän johdolla maan asioita hoidetaan kansa kärsii ja varsinkin Äidit tämmöisistä päätöksistä. Äänestäjät muistakaa nämä asiat seuraavissa vaaleissa kun laitatte" numeroa äänestyslappuun".!!!

15

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alasajo

      Näin juuri niin kuin edellinen vastaaja kirjoitti Saarikko kävi täällä ja ei luvannut mitään koska oli jo päätetty miten mennään ,Saarikko ois voinut vaikuttaa Oulaskankaan kohtaloon mutta ei."Kepulaiset pettää aina" näin se menee ja nämä "Äidinmaito kepulaiset äänestää kepua" joka ei aattele muuta kuin omaa valtaansa ihmisistä ei niin väliä eikä varsinkaan Äideistä.

    • ALASPÄIN

      Kepulistit on"Hiljaa kuin kusi sukassa" ei oo yhtään ihme vaikka aina vaan mennään "Alaspäin kaikki loppuu pikku hiljaa" kun kolme ihmistä muuttaa paikkakunnalle kirjoitetaan että nyt on "Pöhinää paikkakunnalla" näin se menee paikkakunta alaspäin.

    • ALASPÄIN

      Seutu Majakan päätoimittaja kertoo asiat juuri niin kuin ne todellisuudessa ovat. Pyhäjokiseutu välttelee kepulaisten "arvostelua meni asiat sitten syteen tai saveen". Suuri ero lehtien välillä.

    • refeowo

      Siellä on kyllä demarien edustaja ollut allekirjoittamassa hyväksyntää Oulaskankaan synnytysosaston alasajolle! Että se siitä, demarit!

    • Tosion

      Kuka ääliö siellä omasta päästään keksii syyttää demareita ,nyt on Kepu -Kokoomuus lisättynä äänettömillä yhtiömiehillä eli Sinisillä näillä on valta päättää miten asiat menee .Nyt välikysymyksen tekee Vasemmistoliiton kansanedustajat Synnytyksistä.

      • refeowo

        On fakta tietoa! Kyllä demarit osaa, ovat ovelia ja kieroja, niin kuin ovat aina olleet!


    • Alkiolaisuudenrippeet

      Ja silti tulevissa vaaleissa mm. Oulaskankaan henkilökunta äänestää Kepua. Tätä keskittämisen ja tuhoamisen mestaria.
      Kansanedustaja A. Rantakangas kirjoittelee julkisuudessa olevansa pettynyt oikeuden päätökseen Oulaskangas asiassa. Voi hitto mitä kaksilla rattailla touhuamista. Mies itse olisi varmasti voinut vaikuttaa asiaan niin halutessaan kun sen käsittelyn aika oli, mutta hiljaista, hiljaista oli...
      Ja jos hän oikeasti on pettynyt niin eikun yhteys omaan puoluekaveri ministeri Saarikkoon, vielä kerkeää halutessaan.
      Se vaan tosiasia että Kepun itsensä tekemiä päätöksiä ei tule ulkoistaa jollekin oikeudelle ja sen tekemille päätöksille.
      Muutoin nykykepun touhu - kyllä Santeri alkio kääntyy haudassaan...

    • rahajalaaturatkaisee

      kyllä me keskustalaiset ajettiin ihan oikeaa asiaa kun synnytysosasto lakkautettiin. Itseasiassa koko Oulaskangas pitäisi ajaa vähitellen alas.

      Kyse on busineksesta ja laadusta.

      Siellä missä on riittävä väestöpohja, osaamista/laadukasta henkilökuntaa ja hyvät liikenneyhteydet pitää keskittää alueelliset laadukkaat sairaalapalvelut. Ja se ei oikeasti ole Oulainen, vaan Oulu.

      Loppuviimein tämä muutos on myös Oulaistelaisten etu, sen fiksuimmat on jo tajunneet.

      Nämä aluesairaalat on vanhaa Kekkoslaista politiikkaa josta aika on ajanut jo vuosikymmeniä sitten ohi. Onneksi vihdoin näihin puututaan ja tehdään muutoksia.

    • 1945aa

      23.9.2014 SDP:n Peruspalveluministeri Susanna Huovinen allekirjoitti tiistaina päivystysasetuksen. Asetuksessa edellytetään, että synnytysyksikössä pitää olla tuhat synnytystä vuodessa ja 24 tunnin valmius hätäleikkaukseen.

      Sosiaali-ja terveysministeriö voi kuitenkin tarvittaessa myöntää poikkeusluvan alle tuhannen synnytyksen sairaalalle, jos potilasturvallisuus tai palvelun saavutettavuus sitä edellyttävät.

    • ALASPÄIN

      Kyllä se vain niin on että nyt ei paina tuo tuhat synnytystä mitään kun kaikkialla Suomessa synnytysten määrä on nälkävuosien tasolla1865 eli tässä ei muita syyllisiä ole kuin nämä päättäjät jotka ei välitä pienemmistä mitään ,nyt eletään Suomen historian pahinta aikaa tämän Nukke hallituksen johdolla kyyti on kylmää kaikki keskitetään ja "Yksityiset toimijat käärii rahat."Tämmöisiä ovat kepulistit Sipilän ja Bernerin johdolla.

    • tyhrqä

      Kylläpä siellä tuntuu demaritkin säätävän näköjään. Ne kyllä osaavat se tiedetään, kieroja kun ovat!

    • Toteamus

      Koita nyt vähän esittää faktoja eläkä heitä hatusta noita kirjoituksia ,nämä kepu hurskastelijat Rantakangas ja Pylväs koittavat esittää "pettynyttä" kun isot pojat päättää kepussa miten äänestetään missäkin tilanteessa.!

    • Toteamus

      Tämä tollo pääministeri Sipilä sanoi Raahessa eilen että nyt pitää "keskittää kun kansa ikääntyy",voi pyhä "jyssäys mitä sillä on tekemistä synnytysten kanssa,kun kysyivät Raahen leikkaustoimien jatkosta ja Oulaskankaan synnytysten jatkosta ei ole ihme jos kansalaisista kolme viidestä sanoo että huono hallitus ja tosiasiassa se on vieläkin huonompi kuin kyselyt osoittavat.!

      • omanoksansahaamista

        Niinpä niin.
        Keskittää pitää ja tähän leikkiin myös Kepu lähtenyt.
        No se on ko. puolueen tuho. Koskaan kepu ei ole pärjännyt suurissa kaupungeissa eikä tule pärjäämään.
        Itse 2 v sitten maalta kaupunkiin muuttaneena en enää ole äänestänyt Kepua. Se vaan ei ole mikään kaupunkipuolue. Vaihtoehtoja on - mm. Vihreät, Vasemmisto, Kokoomus hyviä valintoja kaupunkilaisille.


    • Nähtyon

      Sipilä vie kuin "pässiä narussa" näitä pikkukaupunkien ja kylien pikku "kepu johtajia näistä ei ole muuhun kuin ääntenkerääjiksi "tulevissa vaaleissa ja Sipilä ei aja kuin "suurpääomien ja keskitysten mantraa" .!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe