Selvänäkijä saattaa katsoa.

selevänäkijä

Lyhyt,tarkka kertomus asioistasi niin jatkan tarinaa kysymykseesi,kunhan kerrot esitietoja ensin,katson onko näkymiä tilanteeseesi.

13

203

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kiitoskysymästä

   Masennus tulee aina takaisin, vaikka kaikki asiat ovat hyvin, tekemistä riittää, elämä on värikästä, matkustelen ja ystäviäkin on. Kirjoitan kirjaa elämästäni miten sen mahtaa käydä, saanko julkaistua? Miten järjestömme toiminta tulee etenemään?

  • surutar

   Keski-ikäinen nainen, työkyvyttömyyseläkkeellä. Nyt talous, riittääkö rahat arjen pyöritykseen, kestääkö ihmissuhde, joka on kestänyt jo jonkun aikaa ja asumismuoto, joudunko muuttamaan. Nämä asiat mietityttää?

  • huijaustakaikki

   He he, koita nyt nähdä ihan esitietoja asioita. Se antaa niinkus paremman kuvan kyvyistäsi.

  • ikävä

   Tässä se nähtiin taas että ei täällä enää ns näkijät oikeasti ilmoittele,peräkkäin vitsijä kysyjien kustannuksella mikä tuntuu kurjalta.

  • turhia-aloituksia

   Ylläpito voisi siivota nämä trolliennustajat pois.

  • En ole voittanut vielä lotossa, joten näkijäksi voit helposti todentaa itsesi jakamalla oikeat numerot.

   Ihme kyllä, näkijät eivät käytä tätä mahdollisuutta omaksi hyödykseen, vaan pyrkivät rahastamaan väärillä numeroilla.

   • Kristalliboltsi

    Kyllä me nähdään ne oikeat numerot, mutta sitten kun se kone rupeaa pyörimään niin ne boltsit vaihtaa joteski paikkaa ja siks se meidän näky menee förbii


   • k_alaVoima
    Kristalliboltsi kirjoitti:

    Kyllä me nähdään ne oikeat numerot, mutta sitten kun se kone rupeaa pyörimään niin ne boltsit vaihtaa joteski paikkaa ja siks se meidän näky menee förbii

    Urpå...!!! Juntti-akka linssin takaa ja edestä,todellinen linssiLUDE,verenimijäpaska


  • vaimo

   Perheellinen kolmekymppinen nainen, näkyykö meille lisää lapsia? Lisäksi uraani ja työhöni liittyvät asiat kiinnostavat. Mitä näet työasioitten tulevaan?

  • Ruusutarha

   Mietin kannattaako tässä vielä lapsi hankkia? Olen 80-luvulla syntynyt yhden prinsessan lapsi. Mitä muuta näet tulevaisuuteni tuovan?

  • Kruunu

   Olet äitinä vastuuntuntoinen ja rauhallinen,toinen tenavakin olisi mahdolisuus ja sisar esikoisellesi,miksi ei...ja se että mikä sun sydämesi sanoo tähän suureen vastuulliseen asiaan on se oikea-ja lapsella täytyy olla vakaa tausta ja isä ,sellainen joka ottaa vastuunsa myös erotilaneteessa että lapset ei jää ilman isää,heistä tulee usein juurettomia ja hyväksikäytön uhreja kun ei tiedä miehen mallista ja isällisen ihmisen oikeista neuvoista tulevaa varten. Lapsia ei kannata hankkia heikolla älyllä ja edesvasttuuoman henkilön, niillä ei ole tulevaisuutta koska joudutaan ottamaan tyhmien vanhempien takia huostaan,niissäkin on suuria tasoeroja,lasten sijaiskodeissa ja laitoksissa.

  • kyynel5ilmä

   Onneton olen ollut jo vuosia, vaikka paljon olen yrittänyt. Minusta on tullut syrjäytynyt, minulla ei ole yhtään ystävää enää, kaikki ovat "pettäneet". Perhe on myöskin kamala, en voi luottaa siihen että saisin sieltäkään tukea tai rakkautta ja elämäni tärkein ihminen on hyljännyt minut. En mikään täydellinen ihminen ole, mutta omasta mielestä enemmän hyvä kuin paha enkä ole tällaista ansainnut. Ei suju myöskään työ- ja raha-asiat, eikä varsinkaan rakkausjutut, mutta niistä en kauheasti enää edes haaveile, olen ruma ja rupsahtanut, ei minua kukaan kiva voisi edes huolia. .Onko tämän kaiken jälkeen edes syytä elää?

  • Kruunu

   Oletkohan liian luottavainen ja kiltti heitä kohtaan ketkä pettävät? Sinua on helppo jyrätä koska et ole ns kovettanut maskiasi ja liian avomielinen asioissa. Älä luotakaan pettureihin ja oitis uusiin ihmisiin,ota valta nyt itsellesi takaisin ja jätä huonot seurat. Aina ei läheisiltäkään tukea heru eikä he ole sitä luottoa anasianneetkaan joten nyt pallo omaan käteesi,eli tee omia juttujasi,älä enää anna muiden määritellä itseäsi ketkä jyräsivät itsetuntosi. Kukaan ei ole ruma, ja se sisäinen uusi voimasi jätettyäsi huonot ihmiset taaksesi ,kasvaa. Neuvoisin että ota ylepsytesi takaisin, varaa aikaa ihan ammattiihmiselle jolle purkaa oloasi. Ala harrastamaan kävelyä ulkona iteksesi ,omien ajatusten kanssa ja aisti luontoa ,näet ihmisiä sielläkin. Ehdotan,mene jonnekin ravintolaan jossa on iltaisin karaokea-kuuntele musiikkia, tarkkaile ihmisiä ja keskustele jos miellyttävää juttuseuraa löytyy,repäise oma mukavuusalueesi ja laula joku kiva laulu ja nauti! Älä juo alkoholia päihtymistarkoitukseesi jotta konrtolli ja elämys ei pilaannu. Minut on tallattu useaan kertaan ja olen hyl'nnyt oitis sellaiset ihmiset tyystin,numeron vaihtanut, katkaisuut täysin ilkeisiin ja pettureihin välit,se puhdistuu siitä se oma eheytminen. Sun oppi on juuri tämä-oma itsekunniotus ja pahasta pois päästää irti-se tuo voimaa ja poistaa negatiiviset ajatukset,tulet vielä vahvistumaan mutta älä enää lannistu ja luota helpolla ihmisiin,luota ensin itseesi ja keskity oman elämäsi puuhiin, olen kokenut samaa ja siitä selviää-kun jättää ileuät ihmiset taakseen,olkoot he siskoja tai vanhempia tai kavereita,ei niillä ole mitään tarkoitusperää kuin alistaa .Olen saanut aina uusiamahdolisuuksia ja ihmisiä ,sulkemalla ikävät ihmiset,uusia aina tulee hetken päästä.Mieluummin yksin onneton kuin kaksin tai huosossa seurassa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1980
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1527
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   92
   1350
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1282
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1275
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1121
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1057
  8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   1032
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1027
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   229
   861
  Aihe