Nytkö sulfaattivedet mökkiläisten riesaksi ?

tyhminsukupolvi

Jos ne niin puhtaita on, miksei lasketa suoraan Paltamon rantaan. Näinkö kiitetään Paltamolle kiinteistöveroa maksavia mökkiläisiä, että saastat heidän saunavesiin . Eikö rannat ja saaret olekaan enää suojeltuja. Ja tämä kaikki saastuttaminen Kiinalaisten vaatteiden takia. Kun tehdas joskus lopetetaan, niin kuin kaikille tehtaille käy,Paltamolle jää vain paskanen loppu.

24

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiainakaanlapsenlapsille

      Vieläköhän venäläiset ostas ?

    • paskaköriläs

      Paltamo on jo paskanen loppu.

    • ristoreipas

      Paltamossa on hyviä esimerkkejä mitkä kunta sössii esim Kivesvaara, Autioniemi, Golf alue, lopettaneet tehtaat, Korpitien koulukeskus HOMEESSA (tupla maksatus kuntalaislla käynnissä) ja vielä Luhtiniemen alue jota mainostettii etelää myöten sadoilla tuhansilla puhdasta luonnonläheistä ranta asumista 3 vuotta ja johon upotettiin miljoonia. Paltamossa aina tulee kuitti jollakin tavalla ja päättäjät höyrähtävät ja ovat konsulttien vedätettävissä. Oletteko vielä nähnyt ongelmatonta tehdasta vesistöjen lähellä haju haitoista puhumattakaan, minä en ole veikka seilaan ympäti suomea työ asioissa.

      • kukajoukkoajohtaa

        No jo nyt perkele, että saastat siirretään toisen rannan riesaksi. KUKA tästä putken siirrosta päätti ? Nimet ja naamat esiin( eikä vaan ratsasteta kasvottoman KaiCellin nimellä ), jotta voidaan käräjillä sitten syyllinen osoittaa. Pekka Perä ei sentään mennyt toisten selän taakse, vaan oikeuteen ihan omalla naamallaan. Paltamo pitäköön omat saastejuoksutuksensa omalla puolellaan. Ja pysyköön Suutarikin lestissään, eikä aina ole toisten tontilla ja pussilla. Rakentakoon vaan ne veneet siellä omassa olohuoneessaan.


    • Pysykää-sisällä

      No ei siellä järvessä asuta, vaan siellä mökissä niin mitäväliä jostain sulfaputkesta?

    • sulfaattori

      Sellutehtaan tuleva johtaja Kantola sopisi konttori sarjaan Sami Hedbergin tilalle.Sami joutuu näyttelemään,Kantolan tarttis olla vain oma itsensä,on nimittäin äijällä niin tyhmiä ajatuksia ja vastauksia ihmisille jotka yrittävät kysellä sellutehtaan haitoista.Aikamoinen pelle.

    • selluapilasin

      Töitä olisi tiedossa muillekin kuin rahankahmijoille.

      Kysymyksiin on vastattu, tässä heiltä oma näkökanta .


      "Jos hiukan suhteutetaan kansanomisin termein.

      Jos Oulujärven tilavuus vastaa ämpärin (10l) tilavuutta, KaiCell tuottaa puhdistettuja prosessivesiä kaksi ruokalusikallista ämpärilliseen vettä.

      Jos taas sulfaatti ajatellaan ruokasuolaksi tarkoittaa KaiCellin sulfaattikuorma prosentin verran teelusikan tilavuudesta sekoitettuna ämpärilliseen vettä.

      Toisaalta jo nyt talousveden sulfaattipitoisuudelle suositusarvo on enimmillään 250 mg/l, joka vastaa teelusikallista sulfaattia suhteessa ämpärin tilavuuteen, joka olisi noin 100-kertainen määrä KaiCellin tuottamaan sulfaattimäärään suhteutettuna."

      Lähde http://www.kaicellfibers.net/biojalostamohanke/kysymyksiae-ja-vastauksia-faq/

      Mitähän käyttöä suhkuksi menneellä teollisuusalueella jatkossa olisi, muuta kuin hotelliksi tai vankilaksi.

    • Välittäjä

      Paltamon mökkiläiset kiittävät kun juomaveteen tulee kiva maku....Nostaa samalla mökkien arvoakin!

    • merenrannallejes

      Maaseudun Tulevaisuus, Metsä, 04.05.2018:
      Metsä Groupin miljardi-investointi Kemiin kiinni puun riittävyydestä
      -Yksi vaihtoehto on korvata Kemin sellutehdas kokonaan uudella biotuotetehtaalla...

      • Anonyymi

        K.S., 26.11.2019 klo 14:36
        Valittu toimitusjohtaja ei tulekaan – KaiCell keskittyy pelkästään sellutehdashankkeeseen, arbron-kuitu ei enää mukana hankkeessa

        Sadun käsikirjoitus meni uusiksi... tulleneeko joulupukkikaan Paltamoon...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        K.S., 26.11.2019 klo 14:36
        Valittu toimitusjohtaja ei tulekaan – KaiCell keskittyy pelkästään sellutehdashankkeeseen, arbron-kuitu ei enää mukana hankkeessa

        Sadun käsikirjoitus meni uusiksi... tulleneeko joulupukkikaan Paltamoon...

        Nyt äkkiä joku roti tähän hommaan. Ei kyllä kannata laittaa enää paukkuja tuommosen iän ikusen teollisuuden muotoon ku pelkkä sellutehas. Ei voi uskoo ennää korviaan kyllä. Ei sitä osata kyllä tälläkään kylällä yhtään kahtoo tulevaisuuteen, ei sitten pätkän vertaa. Muut porskuttaa jo pitkällä tulevaisuuvessa ku täällä jengi vaan haikailee niihin hyvviin aikoihin ku ei ollu kännyköitä ja kivesvaara ja sun center eli huippussaan. Kyllä neki kannatti oikein viimesen piälle, kyllä kannatti!! Potentiaalia oisi mutta ku päättäjät tekkee vaan olemisen niin hankalaksi että ei...


    • Anonyymi

      Haettatovaako,kun kävin paskalla teijän postilaatikon vieressä? Peittelin kyllä lumella,siinä ihan sen vieressä ne on.Kolme pökälettä...

    • Anonyymi

      Onko enää epäluotettavampaa kuntaa kuin Paltamo. Pari vuotta aikaa kun etsittiin luonnonkauniille järvenrannalle asukkaita. Tiedossa oli varmasti, että tehtaan jätealtaan rannallehan tässä ihmisiä houkuteltiin. Nyt tehdas valmis lunastamaan kiinteistöt ( jos sitä tulee). Täysiä huijareita koko kunta täynnä. Eikä tehdas edes kunnon korvauksia maksamassa, eikä suurimmalle osalle kärsijöistä mitään. Täysin sama touhu kun aikanaan Talvivaarassa ja ihmisten omaisuuden suhteen toimitaan kuten suomalaiset sellutehtaat sademetsien suhteen.
      On "lottovoitto" syntyä Suomeen.

      • Anonyymi

        Justiin näin. Että on törkeää, ihan tarkoituksella huijataan ihmisiä. Ja näköjään se on täällä vain ansio, että sai puolustuskyvyttömiä ihmisiä huijattua, kaikki vaan nyökyttelee vieressä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Justiin näin. Että on törkeää, ihan tarkoituksella huijataan ihmisiä. Ja näköjään se on täällä vain ansio, että sai puolustuskyvyttömiä ihmisiä huijattua, kaikki vaan nyökyttelee vieressä.

        Taispa muuttua ulkomakkilaksi koko Oulujärvi tästä eteenpäin.


    • Anonyymi

      Paltamolaiset raukat ei edes ymmärrä, mitä ollaan menettämässä aivan maailmanlaajuisesti. Puhdas makea vesi , joka on elämän edellytys. Vastakkain meidän puhdas luonto ja muutaman herran rahat.

    • Anonyymi

      Niinköhän tulee koko laitosta epäilen että ei.

    • Anonyymi

      Elekee huolestuko. Rakentaa purkuputkesta niin pitkän, että se yltää Oulujoen niskalle Sieltähän se solahtaa jo kovassa imussa oululaisten iloksi. Jokeen tulee niin paljon sivuvesiä, että laimentuu jo olemattomiin. Ja eikä kerry syvänteisiin kun on virtaava vesi.

      • Anonyymi

        Olkee huoleti. Tehasta ei tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkee huoleti. Tehasta ei tule.

        Antaahan tehtaan tulla. Kiinteistöveroa tulee niin paljon että veroprosentti adukkailla tippuu 10: prosenttiin. Mennään kauniaisesta edelle. Toki ranta- asukkaat kärsii mutta vanhoista mörskistäkin saa miljuunia ken tehas lunastaa ne. Työttömyys myös paltamossa 0 prosentti. Nehän hakee s marketin aulasta vanhat ukonkalsotkin pihapehtooreiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkee huoleti. Tehasta ei tule.

        Mukava odottava kutina... kyllä se tulee!!


    • Anonyymi

      Tämähän tehdas pitäisi olla bio malli niin kuin talvivaara kun vedet pysyy puhtaina kuten on huomattu

    • Anonyymi

      Mistäpä syystä muuten luulitte Luhtaniemessä halpoja tontteja olleen? Siellä on tulevaisuudessa sellutehtaan purkuputki ja Paltamon kunnanviraston likakaivon ylivuotoputken pää jo nyt.. Sieltä sitten vaan lämpimällä kesäisellä ilmalla matoa ongenkoukkuun ja laiturin nokkaan seurailemaan,kuinka poreet lyövät läpi tyynen järven pinnan ja kunnanviraston tuottamat paskapötkyt pyyhepaperit,tamponit ja kondomit alakaa kellua!! Hohohohohohohohohohohohohoooo!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe