hiihtomajan p-alueella neito avusti

julkinenvetäjä

Koko päivän oli ollut hirveä panetus päällä ja kaluni oli ollut kovana asiakastapaamisessakin, onneksi farkkuni oli pitänyt sen edes jotenkuten aloillaan. Lähdettyäni töistä päämääräni oli vaan runkata itseni mahdollisimman pian ja päästää paineet pois. Jostain kumman syystä, liekö liikaa kiimaa päällä, sain ajatuksen mennä suositun hiihtomajan parkkialueelle. Kesäisin sielä käy paljon lenkkeilijöitä hyvillä pururadoilla ja metsäpoluilla.

Kaarsin hiekkaparkkipaikalle ja ajoin taaimmaiseen kulmaan. Alueella oli paljon autoja, mutta valtaosa oli jätetty lähelle reittejä. Peruutin auton, hiljensin radiota ja kaivoin turvoksissa olevan kaluni esille. Aloin rauhakseltaan vedellä esinahkaani, terskan tullessa koko ajan enemmän esille. Katselin kuntoilijoita, miehet olitat osa trikoissa ja osalla ulkoiluhousuja. Naisilla oli pääsääntöisesti yllään tiukat, vartaloa myötäilevät trikoot. Katselin peppuja ja joidenkin naisten ihanan tiukkoja etumuksia, sen minkä näin kauempaan. Tosin tähän kiimaan olisi riittänyt Anttilan alusvaate kuvastokin, sen verran oli panettanut jo päiviä.

Puristelin kaluani ja samalla näin sivusilmällä kahden naisen tulevan metsästä polkua pitkin parkki alueelle.
Naisista toinen selitti kädet huidellen ystävälleen jotain asiaa, toisen naisen huomatessa minut autossa. Jatkoin hidasta runkkaustani, naisten kävellessä edestäni parin metrin päästä. Nainen joka huomasi minut katseli minua kääntäen päätään sitä mukaan kun kävelivät ohitseni, mutta päästyään kauemmaksi, jatkoi taas jutustelua ystävänsä kanssa. Katselin heidän peräänsä, ihan söpöjä peppuja ajattelin ja käteni jatkoi hyväilyä.

Huomasin naisten menevän auton luokse, jonne hetken jutustelun jälkeen toinen naisista hyppäsi ja minut huomannut nainen jäi parkkialueelle. Hän heilutteli käsiään ja venytteli kevyesti parkkialueen toisella laidalla. Hän vilkaisi minun suuntaan muutaman kerran ja alkoi sitten kävellä parkkiaulueen reunaa pitkin minua kohti. Katselin tuota pitkäsääristä naista joka nyt jo määrätietoisin askelin käveli lähemmäksi, kunnes tuli auton viereen. Katsoin kaluani joka sojotti pystyssä haaroistani, ei mitenkään kovin pitkänä, mutta terska kovana pullottaen. Katsoin naista, joka tuijotti ikkunan lävitse käteni tekemisiä. Hän katseli ympärilleen ja otti askeleen lähemmäksi ovea. Avasin ikkunan ja tervehdin häntä. Nainen katseli taas sivuillen ja tuli nojaamaan ikkunanpokaan.

”muhkea tatti sulla” hän sanoi purren huultaan. ”kiitos, ihanaa että pidät” vastasin ja nopeutin tahtiani. ”haluatko laukasta sen” sanoin tuntiessani olevan jo melko lähellä purkautumistani. Taas hän katseli ympärilleen. Vähän matkan päässä ihmisiä tuli ja meni, kiinnittämättä meihin sen enempää huomiota. Nainen ojensi oikean kätensä ja tarttui sormillaan joissa oli pitkät rakennekynnet, tiukasti varteeni kiinne. Kallistin hieman selkänojaa hänen alkaessa tehdä laajemmalla liikeradalla liikettä. Hän katseli vuoroin kaluani, vuoroin ihmisiä parkkialueella ja välillä minuakin. Aloin huokailla ventovieraan naisen runkatessa minua reippaalla, mutta osaavalla tekniikalla. Jalkani tekivät liikettä ja aloin jännitellä vatsaani ja pakaroitani. Nainen hengitti kiihkeämmin ja tuhisi kuin odottaen purkaustani. ”Oooooooh” huokasin hengitykseni seisahtuessa. Nainen lopetti liikkeen puristaen vaan kaluani voimakkaasti. Puhahdin ensimmäisen valtaavan lastin vitivalkoista spermaa lennähtäessä ilmoille. Aloin pulputa rakennekynsien päälle sitä mukaan kun käsi veti esinahkani kokonaan taakse ja takaisin eteen. Sätkin osaavan käden käsittelyssä ja spermaani oli paidallani ja farkuillani runsain määrin.

Nainen päästi irti veltostuneen kaluni joka jäi makaamaan spermaisena ja punertavana alavatsalleni. Hymyilin vain hänelle tasaten hengitystäni. ”Sulta tuli mukava määrä spermaa”, hän sanoi pyyhkien sormiaan farkkuihini. ”Kiitti ja hyvää päivän jatkoa”, Nainen sanoi noustessaan pois ikkunalta, taputtaen kädellään parikertaa ikkunan pokaa ja lähti trikoopeppu keinuen pois. Katselin hänen peräänsä ja asettelin jo kaluani takaisin housuihini. Napitin housut kiinne ja lähdin hiekka pöllyten pois parkkialuelta.

1

3892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainenhyppäsi

      Katselin tuota pitkäsääristä naista joka nyt turvoksissa pullottaen sojotti parkkialueella. Hän heilutteli huultaan, venytteli peräänsä ja jäi makaamaan voimakkaasti punertavana hiekkaparkkipaikalle. Naisista toinen hyppäsi laajemmalla liikeradalla auton ikkunan lävitse. Nainen tuhisi runsain määrin. Naisista toinen päästi valtaavan lastin auton viereen. Hymyilin vain purren esinahkaani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3873
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      298
      3489
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2361
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      36
      2184
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      138
      2041
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      53
      1859
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1771
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1495
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1373
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      19
      1260
    Aihe