selväunen näkijät, onko meitä?

epekepe314

näin lapsena aina painajaisia. olin aina samassa paikassa: oranssi maisema ja ilma. silmänkantamattomiin jättimäisiä, n 15m halkaisijaltaan "siiloja" maassa. seisoin aina ohuella kannaksella varoen tipahtamasta pohjattomiin kuiluihin. jos olisin voinut olisin oksentanut pelosta.

tämä hirvitti niin paljon, että olin pakotettu muuttamaan unen sisältöä jotta saisin nukkua rauhassa. opin melko nopeasti vaihtamaan unta unen sisällä, ja käytännössä tämän jälkeen en ole enää koskaan nähnyt painajaisia, vain enemmän tai vähemmän selkounia.

näen aina unta eräästä tietystä kaupungista, jota en vielä valvemaailmassa ole löytänyt. kaupungissa on selkeitä tuntomerkkejä, kuten pyöreä torni torilla, josta näkymä veteen. kiipesimme sinne ottamaan aurinkoa, jos oli lämmin ilma. olen suorittanut siellä opintoja, viettänyt yöelämää ja vuokrannut asunnon kerrostalosta, jonne aina menen lepäämään. tässä kaupungissa (n30 000 asukkaan) olen viettänyt vuosia ja vuosia unissani.

kerran unessa huomasin näkeväni ahdistavan tapaista unta, ja päätin herätä. heräsinkin sängystäni. menin parvekkeelleni, ja huomasin olevani unikaupungissani. menin uudelleen vuoteeseen, ja kävin nukkumaan. heräsin omasta, oikeasta vuoteestani.
heräsin siis unessa uneksimastani unesta, päädyin uneen herätäkseni oikeassa maailmassa..

erikoista unissani on se, että

1. ne tuntuvat aidommilta kuin oikea maailma. sekä uneksiessa että herättyäni.
2. ihmiset eivät tunnu huomaavan minua helpostikaan. jotkut kävelevät läpi, ja vain harvat huomaavat minut. yleensä olen yksin menossa jonnekin.

mitenkäs teillä muilla?
miten unissa menee?
onko luettu castanedat, tiibetin kuolleiden kirja, kasaarisanakirja tai kenties jotain muuta aihetta sivuavaa?

(p.s jos et usko selväuniin, tai et niitä ole koskaan kokenut niin en tarvitse sitä tietoa. olen elämäni aikana löytänyt vain yhden joka lisäkseni tekee unissaan mitä haluaa ja milloin haluaa. olen tutustunut arviolta 2000 henkilöön elämäni aikana. taito on siis ilmeisen harvinainen.)

eilen uutisoitiin laitteesta jolla kuka tahansa voi oppia selväunia. mainitaan edisonin ja dalin hajoitelleet tätä taitoa. tuloksethan kaikki tuntevatkin herrojen osalta..

4

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oooooo-oommmm

      buddhalaisnoviisien ensimmäisiä askeleita kohti munkkeutta on mm. unien hallinta..
      käytännössä fyysisen harjoittelun ja meditaation yhdistelmä rajatussa opiskeluympäristössä... n. vuoden kurinalainen harjoittelu tuottaa kyvyn edellisten sivutuotteena
      vanha juttu

      • epekepe314

        no kokeilitko eli mitäs tykkäät?


    • kiveliön.kake

      No. Minuu yritti eräs "noitanainen" vuosia sitten saada lataamovakituiseksi. Hän pystyi etäsuggeroimaan ympärilleni satoja nauravia ja ilkkuvia pahiksia.
      Tämä tapahtui vuosia sitten. Kokeili voimiaan, tiedän että moneen ihmiseen tuo tepsi. Olin siinä vaiheessa harjoittanut parikymmentä vuotta psyyken voimistamista.

      Tein vasta illuusion auringonpaisteesta iltayöstä. Sille noitanainen oli ja on edellenkin voimaton. En halua kostaa hänelle mitenkään. Karmanlait sen tekevät aikanaan.

      • siskonionnoita

        On hyviä noitia jotka käyttävät kykyjään hyvään. Sitten on näitä paholaisen kavereita joiden ei tarvitse kuin katsoa ja he saavat helvetin portit aukeamaan. Tosi kammottavia koska eivät pelkää mitään eivätkä tunne empatiaan, nauravat vaan kun näkevät tuskaa. Siinä ei auta mitkään ydinaseet eikä armeijat jos ei pahoja noitia saada katoamaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe