Minä yritin.

mitähelv...iä

Minä varattu nainen ihastuin erääseen mieheen. Ennen teidän suurta moralisointia, näin ei olisi käynyt jos parisuhteeni olisi hyvä ja on nyt päättynyt. Viestiteltiin tämän miehen kanssa ja kerran nähtiin. Tunnustin superihastuneena hänelle lämpimät tunteeni. Sain lunta tupaan ei ollut kiinnostunut. Jonkin ajan kuluttua kerroin viestillä, että kiitän pakeista ja että olen tyytyväinen hänen tapaansa toimia. Silmäni aukenivat lopulta oman parisuhteeni tilasta. Hän kysyi ratkaisuani eli mitä tein? Kerroin. Pidimme yhteyttä satunnaisesti, kunnioitan pakkeja ja yritin tänään kaverina laittaa kevyen hassun viestin, erääseen asiaan liittyen. Luki samantien, mutta ei kommenttia tms. Tulemme vielä näkemään monesti ja sovimme, että kavereina eteenpäin. Nyt täytyy sanoa, että ihan vi...un vaikeaa jos hän toimii noin. Miksi yhtäkkiä ingnooraa mut?

8

616

  Vastaukset

  • Sitä pelottaa.

  • Erikoinen jääräpää sanoisin jos ignooraa naista.

  • Antoi pakit vaikka tykkäs susta. Kysyi ratkaisuasi kert ja nyt sitten jännittää ja ei oo varma itsestään tai susta. Voi myös olla sika.

   • Mies ei ole eikä ole ollut sinusta "silleen" kiinnostunut, hänellä ei ole tunteita sua kohtaan riittävästi.

    Mies on kohteliaisuudesta kysynyt millasen ratkaisun sä teit. Huom. kohteliaisuudesta kun ei halua polttaa siltoja mihinkään suuntaan. Käyttäytyy silleen kuin hyväkäytöksinen ihminen käyttäytyy. Kohteliaisuus kuuluu yleissivistykseen ja normiihminen tietää, että kohteliaaseen kysymykseen vastataan lyhyesti jotain tyyliin, kiitos kaikki ok tms. Ei siinä aleta enää selitteleen.
    Eikä missään tapauksessa aleta uudelleen vuodattaan ihastumisen tunteita, eikä lähetellä "kevyitä ja hassuja piiloviestejä".
    Koita tajuta että kundi haluaa jatkaa sun kanssa asialinjalla, pelkkänä kaverina.


   • Tuo voi olla totta ja kunnioitan sitä.


  • Voi olla, ettei halua antaa liikaa toivoa, jos itsellä ei ole romanttisia tunteita ja tietää, että sinulla on. Hän tajuaa varmasti, että tunteesi eivät ole yhtäkkiä muuttuneet kaveruudeksi. Voi olla parempi, ettet elättele toiveita edes kaveruudesta, koska itsensä pettämistähän se on.

  • Se on aika kova paikka kenelle tahansa se, että varattu ilmaisee ihastuksensa. Vaikka kiinnostustakin olisi, niin siinä tuntuu olevan jotenkin enemmän pelissä, siitäkin huolimatta, vaikka ihastuja olisikin huonossa suhteessa. Tulee tunne isommista vaatimuksista, kun toinen on periaatteessa ihastumisen keskellä päättämässä edellistä suhdettaan, tulee paineet. Ei voi niin vaan rentoutua tapailemaan toista avoimesti. On hankalaa myös se, että monet ihastuvatkin sillä ajatuksella, että jos joku osoittaa vastatunteita, niin sitten olis heti ajatuksena parisuhde, vaikka tosiasiassa ihastuminenhan on vasta aika köykäinen alku ja mahdollisuus alkaa tutustua ja tunnustella minkälainen toinen on. KUn siinä on vanhan suhteen krääsää, niin se menee vähän sellaiseksi likaiseksi ja epämääräiseksi.

   • Ollaan me edelleen pidetty yhteyttä ja tilanne on tasaantunut, jotenkin... Mä pidän hänestä aivan suunnattomasti. Ei hänkään taida minua ihan vastenmielisenä pitää, kun on soittanutkin? Monenlaista on juteltu ja on kehottanut mua punnitsemaan parisuhdettani... No minä olen päätökseni tehnyt. Jatkan matkaani lasteni kanssa ja ehkä aika näyttää. Ihana periaatteellinen mies on kyseessä. Ei anna toivoa, mutta pikku hiljaa on myös itsekin avannut vähän omaa elämäänsä. Itse en myöskään häntä hyvin tunne, mutta tunne jonka hän saa sisälläni aikaan on jotain ihan erilaista kuin mikään ennen. Hän tämän "leikin" aloitti, täysin jakamattoman huomion antamisella. Nyt puhelut ja viestit ovat olleet jo vastavuoroisia. Hän kyselee kovasti ja tunnen, että vähän kartoittaa tilannetta. On tämä hankala, ihan helve..n hankala tilanne. Tuntee vielä vähän miestänikin ja meillä on yhteisiä tuttuja. Toivottavasti hän huomaa, että minä oikeasti välitän ja haluaa tutustua minuun kunnolla. Kunnioitan häntä ihan oudon paljon ja tuntuu, että hänen seurassaan tai puhuessaan hänen kanssaan tulee lämpö, turva, himo, kunnioitus, sellainen kokonaisvaltainen WUH! Läpi kehon.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   141
   4126
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1035
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   198
   547