Josko minäkin jotakin.

Jaa, että mitä pitäisi tai saisikirjoittaa.? Ei tarvitse määrätä, ohjata tms. Jos keksii hyvän aiheen omasta mielestään niin siitä vaan.

Kiinnostavatasiat päällimmäisinä, silloin tulee aiheesta useita näkymiä.

Onnesta, rakkaudesta, ilosta tai surusta voisin ainakin itse kirjoittaa. Kirjoittakaa oma näkemyksemme niin minäkin osallistun. Arvaukseni on usein ohjaava tai rajoittava. Ollaan laaja-alaisia jos osaamme.

Ystävällisyys ja kohteliaisuus kaiken yläpuolella. Kunnioitetaan toinen toisiamme niin hekin kunnioittavat meitä!

37

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • likka-loikkija

      Surun ja kaipauksen tunne on häivähtänyt katsoessa palstan nykytilaa. Ennen niin vilkkaasti pulppuava, iloineen, naljailuineen ja kaksintaisteluineenkin niin medianormaali palsta on hieman haavoittunut.
      Jokin aines halusi runnoa palstaamme, kuin heilui tilaa tehden katkoen julmasti tuoreitakin kantavia oksia.

      Rakkautta ei voi kukaan karsia, se voi vetäytyä syrjään, luottaen uuteen aamuun toivoen. ja uskoen. Sen voima on kuin auringon, uuteen kasvuun ja henkiseen lämpöön se herättää.
      Kiitos aloituksesta ruune.

    • kaipauksella

      Se rkoski teki tuhotyön ja sitten häippäsi. Koita sinä ruune houkutella makriina takaisin tänne. Hän loukkaantui kun alkoi se ikärasistinen kirjoittelu. Meriliitäkin kaivataan.

      • näinkö_hän

        Kyllä ne mukana pyörii- sellanen kutina tuli jonkin luetun jälkeen.
        En usko palstan enää entiselleen palaavan.
        Kukaan ei täällä muutoinkaa pysy entisellään.
        Vaatisi palstan raaoilta suupalteilta ymmärrystä, vaikka sama se on reali elämässä.


    • sellainen.tappaus

      Tämä palsta ei ole ammoista ikänänsä ollut sopuisa ja rauhallinen.
      Muistellaan vain kuinka jopa nämä ruunen jälkeiset seriffit ovat palstaa hallinneet, poistaneet viestejä, estäneen kirjoittajiaa, olleet suuna päänä sekoittamassa ketjuja.
      Kun johto toimi noin, alamaisetkin yhtyivät sotimaan seriffejä ja muita kirjoittajia vastaan.
      Täällä oli monta hyvää kirjoittajaa, enkä nyt tarkoita merimoonaa ja makriinaa, jotka olivat kuin herhiläisiä silloin aikoinaan kun vielä palstaa aktiivisti seurasin. Lihavuutta ja laihduttamista, viinanjuontia ja muuta pahetta on ihailtu ja moitittu! Täällä ei pysy sopu useinkaan kahta viestivastausta pidemmälle. Ain on vastarannankiiskiä joille mikään ei ole kyllin hyvää, tai sitten nauraa höhötetään kuin vähämielisille.

      Ruoka on huono aihe: Joku syö liian kallista, joku hakee ilmaisjakelusta ja siinähän se jo kyteekin riidan siemen, kunnes kasvaa ja räjähtää. Täällä nähtyä luettu.
      Tässä oli muutama tarinoiva nimmari jotka syötiin alas, niitä oli ilo seurata, eikä ollut tarvetta vastailla, kun asiat soljuivat ja juttu luisti. Missä lienevät alas ajetut, muilla saiteilla tietenkin.

      Aloituksia on jokaiselle päivälle, asiaa ja riitelyä, mutta tuntuu turhauttavalta kun tulee lukemaan mitä viikon aikana on taas palstalle ilmestynyt. Voipi sanoa, että samaa politiikkaa ja aatteiden jakoa. Saa olla, ei minun tilaani vie, eikä silmille hypi, kun tulen tänne tuiki harvoin, ajoittain on juttukaveri hiljainen ja silloin lukaisen palstaa, useimmiten petyn ja kone kiinni. Riitelyt jos loppusivat, moni sänkyyn sidottu voisi liittyä joukkoonne. Näillä eväillä se ei tosiaankaan kiinnosta enemmälti, pikavisiitti ja heipat.
      Hyvää vappua ja rusinoita simaan. Minä laitan rommiin rusinoita!

    • sivupersoona

      Eipä täällä ole poislähteneitä ennenkään takasin ruikutettu ja jos on ei ainakaan kukaan ole tullut.
      Kun kukaan ei ole korvaamaton, vanha sanonta ja pitää kutinsa edelleen, uusia tulee mutta harvakseltaan kukaan uskaltaa edes kurkistella.
      Pahimpia paskanjauhajia ei ole tarvinnut ruikuttaa ne eivät lähde mihinkään pysyvät paikoillaan ilman pitelemättä.
      Mitä vähän muistan seuranneeni nyt kaivataan henkilöä joka kirjoitti parin muun kanssa omissa ketjuissaan, pelkkää näytelmänomaista vuorosanoja vaan nyt heitellään perään.
      Uusia tulee jos tulee? No tulee heitä ja paljon parempia !

      • sivupersoonalle

        No tulee niitä ja paljon parempia; sanoo sivupersoona.
        Aiotko olla täällä vielä kun jäät kakkoseksi?

        Täällä on ollut parempiakin kuin tämä sivu esittää, mutta parhaat ovat poistuneet:


    • kun-tahdon-nähdä-kauneim

      Mitähä "johtoa "nuo sefut edustais muuta kuin yleisiä sääntöjä?. Jokainen pelkillä luonteenpiirteillään loputa erottautui, enkä todella ihmettele homman epäkiitollisuutta. Johan sen näkee kun vieläkin naljaillaan entisistä sefuajoista. Kuka kokee tulleensa ohitetuksi, eikä kuulunu suosikkeihin,...minulta taas poistettiin osallistuminen,,,,helskutinmoinen tehtävä tässäkin naiskaartissa!!
      Tuskin r:koski millään saralla muutti nykypalstaa, oma peräänantamattomuutensa ja tosikkomaisuus vain jäi nyt muistiin. Sinänsä hyvän kirjoittaja menetettiin P: vuoksi..

      Silti Vapun riemua kaikille entisille ja nykyisille sefuille, ja sefuttomille, mutta miulle tuoreina viinirypäleet, kiitos!

    • rauhallinenmietiskelijä

      Viinirypäleillä /vihreillä) tässä herkuttelen, siemenet rutisee mukavasti hampaissa. Maukkaita ovat. Kaupat myyvät kilpaa hyviä ja maukkaita hedelmiä, se vaiva että ne pitää hakea kotiin ;-)), kai ne viinirypäleetkin jonkinmoisia hedelmiä ovat ainakin hedekmöosastolta niitä saa. Oli jo uusia perunoitakin vaan enpä edes hintaa vilkaissut, peruna on vanhanakin saman makuinen,jollei se ole ollut päiväkausia lämpimässä.
      Pian ilmestyy kasvihuoneissa viljeltyjä juureksia nekin saavat levätä rauhassa, en aio tuhlata pennosia kun entisiä saa hyvin säilyneinä edullisesti.
      Tais tulla nuukailijan ajatuksia, mitä noista jokainen tuhlatkoon tai nuukailkoon tahoillaan!

    • että.se.siitä

      Mitä pitää elämässä kiinni olevan vanhan ihmisen tehdä pysyäkseen henkisesti vireänä ja kiinnostuneena ympärillään olevista asioista ja tapahtumista?
      Yritän olla kiinnostunut uusista ideoista. Kokeilen uusia herkkuja joita ilmestyy markkinoille, kokeilen uusia asioita ja tapoja joilla voin säilyttää vireyteni ja virkeyteni. Käyn tanssimassa, lenkkeilen, teen käsitöitä, tapaan ystäviä ja ihan outojenkin seurasta minut löytää. Kuitenkaan minua ei kiinnosta liittyä valittajien kuoroon, kaikesta löytävät valittamista ja hallituskaan ei osaa tehdä mitään oikeita päätöksiä. Ei osaa, mutta mikä hallitus on osannut? En jaksa politiikkaa harrastaa, olin mukana siinä liian pitkään ja tiedän kuinka vähän yksi ihminen suuressa koneistossa pystyy päätöksiin vaikuttamaan!
      Kiitos ei sitä enää minun elämääni, uusi lehti käännettävä, mutta mistä uusia tuulia hakemaan elämän purjeisiin. Pitäisikö etsiä uusi puolikas yksinäisyyttä jakamaan, hankkia kissoja ja koiria, vai lähteä jakamaan mainoksia, kas siinä pähkinöitä tälle lauantai-illalle.

      • kuinka-toiset-jaksaa

        Lainauksia viestistäsi

        "Pitäisikö etsiä uusi puolikas yksinäisyyttä jakamaan, hankkia kissoja ja koiria, vai lähteä jakamaan mainoksia, kas siinä pähkinöitä tälle lauantai-illalle."
        "Yritän olla kiinnostunut uusista ideoista."

        No mutta, sinähän harrastat jo kaikkea mahdollista ja olet virkeä. Kuinka voit tuntea itsesi yksinäiseksi ja heität vielä tällaisen kysymyksen kehiin. Minä kysyn, että mihin sinä sen kissan tai koiran laittaisit, kun lähdet harrastuksiisi?

        Kaikkea tuota voisin kertoa harrastaneeni vuosia sitten, mutta en enää. Siellä ne kutimetkin odottaa lankakopassa, että koskas tämäkin työ saadaa loppuun, kun ennen kudoin villapaidan viikossa.

        No, on minun onneni, että en kaipaa seuraa, en huveja ja harrastuksia, en matkoja, enkä mitään akvititeettejä, mutta huomaan, että olen liiaksi laiskistunut ja se hiukan huolestuttaa.


    • sini.sirkku.ek

      Mua taas ei huoleta vaikken niin liikuntoa enään harrastakaan. Iloitsen kävelykyvystäni kipeästä selästä välittämättä. Kyllä se taas norjistuu kun vaan lähden liikkeelle.

      Nautin olostani hetken lapsena.- miks minun pitäisi pyrkiä elämään pitkään piitkään yksinäni ? Teen vaan hauskaksi elämäni, niin kauan kuin kykenen,..miten sitten lopussa on marjat,--- sehän jää nähtäväksi, kunhan ei jäisi raaoiksi 😀

      🎵Siihen asti mä kuitenkin taivallan
      ja katselen ihmeitä maan 🦋🌱🐸

      • sano.se.älä.piirrä

        Lapseksi olet tullut, kuvakirjat ovat leikki-ikäisille jotka eivät osaa lukea!


      • justiinsa
        sano.se.älä.piirrä kirjoitti:

        Lapseksi olet tullut, kuvakirjat ovat leikki-ikäisille jotka eivät osaa lukea!

        Ihanaahan se on , jos tuntee oman olonsa hetken lapsena -tunteena. Kaikilla ei kuitenkaan ole samaa olemisen riemua, kautta elämän kohdatut vastoinkäymiset ovat vieneet sen elämisen riemun, jonka useimmat meistä varmaan muistavat nuoruuden suurena intona ja elämän odotuksena kohti hyvää ja antoisaa työ-ja perhe-elämää. Jokaiselle meille kohtalo määräsi oman kulkunsa, mutta osaammeko iloita siitä, että näinkin pitkään olemme saaneet elämän lahjaa nauttia? Mietitäänpä sitä.

        Tänään täällä länsirannikolla sade piiskaa ikkunoita ja tuuli riepottaa lippuja saloissa, siitä huolimatta hauskaa vappua kaikille kanssaeläjille.


      • eivät.ole.aikuisuutta
        justiinsa kirjoitti:

        Ihanaahan se on , jos tuntee oman olonsa hetken lapsena -tunteena. Kaikilla ei kuitenkaan ole samaa olemisen riemua, kautta elämän kohdatut vastoinkäymiset ovat vieneet sen elämisen riemun, jonka useimmat meistä varmaan muistavat nuoruuden suurena intona ja elämän odotuksena kohti hyvää ja antoisaa työ-ja perhe-elämää. Jokaiselle meille kohtalo määräsi oman kulkunsa, mutta osaammeko iloita siitä, että näinkin pitkään olemme saaneet elämän lahjaa nauttia? Mietitäänpä sitä.

        Tänään täällä länsirannikolla sade piiskaa ikkunoita ja tuuli riepottaa lippuja saloissa, siitä huolimatta hauskaa vappua kaikille kanssaeläjille.

        Elämäni riemut ovat elämän iloissa, ei kummallisten kuvakirjoitusten lähettämistä 70 nettisivuille!
        Lapsellista on, lapset piirtävät parempia, eivätkä jaa nettiin, mutta lapselliset vanhukset eivät osaa kirjoittaa niitä sanoja joilla ytunnetta kuvataan ja kuviahan ne sitten käyttävät.
        Moni nettiä paljon käyttävä onkin sanonut, että sivistystä voi mitata sillä, kuinka käyttää gif animaatioita ja emoijia. Hän välttää niiden käyttöä, koska ne ovat tavallaan nuorison kielikuvia, ihan kuin rumat sanatkin korvaavia "helppoja ärsykkeitä" normaalissa kirjallisessa kanssakäymisessä.

        Eräät piirtelevät tekstistäkin satukirjakuvituksia!

        ;LOL;


      • kateutesipaistaa
        eivät.ole.aikuisuutta kirjoitti:

        Elämäni riemut ovat elämän iloissa, ei kummallisten kuvakirjoitusten lähettämistä 70 nettisivuille!
        Lapsellista on, lapset piirtävät parempia, eivätkä jaa nettiin, mutta lapselliset vanhukset eivät osaa kirjoittaa niitä sanoja joilla ytunnetta kuvataan ja kuviahan ne sitten käyttävät.
        Moni nettiä paljon käyttävä onkin sanonut, että sivistystä voi mitata sillä, kuinka käyttää gif animaatioita ja emoijia. Hän välttää niiden käyttöä, koska ne ovat tavallaan nuorison kielikuvia, ihan kuin rumat sanatkin korvaavia "helppoja ärsykkeitä" normaalissa kirjallisessa kanssakäymisessä.

        Eräät piirtelevät tekstistäkin satukirjakuvituksia!

        ;LOL;

        Sinisirkku osaa takuulla piirtää ja maalata paremmin kuin sinä, hän on taiteilija ja esittelee töitään profiilikuvissaan meille . Hän on myös erittäin laaja-alainen tiedoiltaan, taidoiltaan ja kokemukseltaan. Nuo hymiökuvat vain piristää, kyllä hänen tekstinsä puhuu myös.
        Itseltäsi voi kysyä, mitä tuo LOL oikein tarkoittaa ? Kirjoituksestasi paistaa kateus !


      • sitähän.se.olikin
        kateutesipaistaa kirjoitti:

        Sinisirkku osaa takuulla piirtää ja maalata paremmin kuin sinä, hän on taiteilija ja esittelee töitään profiilikuvissaan meille . Hän on myös erittäin laaja-alainen tiedoiltaan, taidoiltaan ja kokemukseltaan. Nuo hymiökuvat vain piristää, kyllä hänen tekstinsä puhuu myös.
        Itseltäsi voi kysyä, mitä tuo LOL oikein tarkoittaa ? Kirjoituksestasi paistaa kateus !

        Hei en ole tarkoittamasi, mutta mielestäni kaikki ovat viisaita ja osaavat käyttää Googlea! Niin tekeew kehumasi!taiteilija" jonka taidetta en minä seinälleni laittaisi, mutta komppaan noita edellisisä, lapset osaavat olla taiteellisia.

        Miksi olet puolustamassa kuvaviestettilijöitä, kaikkihan niitäkin osaavat tekstin sekaan laittaa, mutta kaikki eivät ole LAPSELLISIA! vaikka voi olla lapsiakin.

        Piirtää mitä piirtää, muttei ole suosittua, ainakaan minulle!


      • objektiivinentulkinta
        sitähän.se.olikin kirjoitti:

        Hei en ole tarkoittamasi, mutta mielestäni kaikki ovat viisaita ja osaavat käyttää Googlea! Niin tekeew kehumasi!taiteilija" jonka taidetta en minä seinälleni laittaisi, mutta komppaan noita edellisisä, lapset osaavat olla taiteellisia.

        Miksi olet puolustamassa kuvaviestettilijöitä, kaikkihan niitäkin osaavat tekstin sekaan laittaa, mutta kaikki eivät ole LAPSELLISIA! vaikka voi olla lapsiakin.

        Piirtää mitä piirtää, muttei ole suosittua, ainakaan minulle!

        Tyypillesi ei edes sopisi elämänriemua ilmentävät työt! Joten kerää sinä vain arvotauluja, mutta olisit sitten tyytyväinen elämääsi, etkä hyökkäisi syyttömien kimppuun !


      • tämälukeva
        justiinsa kirjoitti:

        Ihanaahan se on , jos tuntee oman olonsa hetken lapsena -tunteena. Kaikilla ei kuitenkaan ole samaa olemisen riemua, kautta elämän kohdatut vastoinkäymiset ovat vieneet sen elämisen riemun, jonka useimmat meistä varmaan muistavat nuoruuden suurena intona ja elämän odotuksena kohti hyvää ja antoisaa työ-ja perhe-elämää. Jokaiselle meille kohtalo määräsi oman kulkunsa, mutta osaammeko iloita siitä, että näinkin pitkään olemme saaneet elämän lahjaa nauttia? Mietitäänpä sitä.

        Tänään täällä länsirannikolla sade piiskaa ikkunoita ja tuuli riepottaa lippuja saloissa, siitä huolimatta hauskaa vappua kaikille kanssaeläjille.

        Monet eivät osaa nauttia siitä mitä heillä on. Kumma kun elämä on juuri se miksi sen teet! Omat ajatukset kun värittävät tietoisuuden, niin miksi negaatioita kylväisi ympärilleen. Siinäpä kysymystä onkin!


    • sini.sirkku.ek

      Mistähän ihmeestä täällä keskustellaan?
      Ihan pelkkää ilkeyttäänhän tuo näykkii,.... mitä moisesta Muuten LOL tarkoittaa kuivakkaasti "ääneen nauramista"

      Muutenhan ei ruunemannin ketjussa, kuin muissakaan, tarvitse suoranaisista veetuiluista piitata, onhan niitä jo koettu vuosien varrella, puhe, näkö ja kuuloetäisyyksiltäkin.
      Omaan arvottomuuteensa ilkeydet usein jäävätkin.

      Eri ihmistyypiöt mahduttavat kaikenlaista, mistä sitten johtuukaan, ei noita ylilyöntejä voi kuitenkaan todesta ottaa 😎
      Vappu päivän rauhaa 🌿, kyllä se siitä,...tunnetusti saattaa joillakin olla vaikeinta juhlapyhien aikana, moi moi

      • keskustellaanko

        sini.sirkku.ek
        1.5.2018 17:42

        UUSI
        Mistähän ihmeestä täällä keskustellaan?

        Jaa, taiteilijako se siinä?
        Kun täällä puhutaan että SS maalaa tauluja, niin maalaa, mutta on täällä muitakin taiteilijoita, ihan matrikkelitaiteilijoita mukana, mutta ei heidän ole tarvetta täällä taidettansa mainostaa, että se ero ss taiteella ja ihan kunnon taiteilijalla!

        Eipä muuta, jaa sinä kuvia!


      • keskustellaanko kirjoitti:

        sini.sirkku.ek
        1.5.2018 17:42

        UUSI
        Mistähän ihmeestä täällä keskustellaan?

        Jaa, taiteilijako se siinä?
        Kun täällä puhutaan että SS maalaa tauluja, niin maalaa, mutta on täällä muitakin taiteilijoita, ihan matrikkelitaiteilijoita mukana, mutta ei heidän ole tarvetta täällä taidettansa mainostaa, että se ero ss taiteella ja ihan kunnon taiteilijalla!

        Eipä muuta, jaa sinä kuvia!

        Enpä ole tarvinnut itseäni mainostaa, hymyillyt hieman pikemminkin muille, jotka tutuilleen kehuvat olevansa taiteilijan kavereita.

        Inhimillistä,.. mutta harras ja onnellinen diletantti koen kyllä olevani.
        Kuvailmaisut täällä, liittyy pelkästään väreistä pitämiseen, kuivat kirjaimet on mielestäni söpöä nähdä joskus kukitettuina, näin kevään juhlana,.. Vappuna.


    • elämä-oli-ja-meni

      Asiasta poiketen kerron iltalehden juorun jokunen aika sitten,,,,
      Pirkko Mannola ja hänen kihlattunsa ovat purkaneet naimisiinmeno aikeensa,
      olihan se aavisteltavissakin,
      he ovat suurinpiirtein ikäisiämme kansalaisia,,,

      jotensakki olen ajatellutkin, ettei tämän ikäisten rakkaus enään jaksa kehittyä avioliittoon asti,
      kos jollakulla se jaksaa ja onnistuu se on todella hyvin harvinaista,

      tietenki meitä kaikkia on asia kiinostanu eteenki hyvässä mielessä,

      • pintapuolista

        älä unta näe,..julkkisjuorutko kiinnostais kaikkia ?


      • toistamieltä-asiasta
        pintapuolista kirjoitti:

        älä unta näe,..julkkisjuorutko kiinnostais kaikkia ?

        toistamieltä,,,,
        kiinnostaa ,,,
        varsinki Pirkko Mannolasta olevat juorut,
        hän on ikäisemme
        vaikuttaa vielä nuorekkalta ja suhteellisen terveeltä meihin muihin verrattuna,
        tietenki kiinostaa kaikki mitä hänestä juorutaan,,,,,


      • ISOT.VAHINKO
        toistamieltä-asiasta kirjoitti:

        toistamieltä,,,,
        kiinnostaa ,,,
        varsinki Pirkko Mannolasta olevat juorut,
        hän on ikäisemme
        vaikuttaa vielä nuorekkalta ja suhteellisen terveeltä meihin muihin verrattuna,
        tietenki kiinostaa kaikki mitä hänestä juorutaan,,,,,

        Kateuttahan se on kun ei julkisista hyvistä asioista saa täällä kirjoittaa.
        Täällä halutaan riidellä politiikasta ja uskonnosta, taidekin tullut mukaan, ja tuo ainainen valittaminen jostain asiasta, aina löytyy valittajien viesteihin vastaajia.

        Mitä hyötyä on täällä valittaa, pitäisi muistaa postilla sitä kansanedustajaa jolle äänensä antoi vaaleissa.

        He ottavat vastaan palutetta ja siksihän me valitsemme sen jolle äänemme annamme.
        Paitsi, toiset äänestävät sellaisia JOILLA EI OLE EDES MAHDOLLISUUTTA YLITTÄÄ SITÄ ÄÄNIKYNNYSTÄ JOLLA EDUSKUNTAAN PÄÄSTÄÄN!

        mINUN EDUSTAJANI OVAT AINA SELVINNEET EDUSKUNTAAN ASTI!


    • vanhaajauutta

      Mitäpä mielessä näin kesän kynnyksellä, kysyi tuttava, vaikka hyvin tiesi mietteeni.
      Kesäkodin kunnostaminen tässä suurin suunnitelma.
      Harmittaa vain suunnattomasti kun ei ole mahdollisuutta laittaa parvekepuutarhaa. Kun ei ole samassa paikassa koko kesää, on kukkien ja yrttien kastelu ja hoito retuperällä, en kehtaa naapureitakaan asialla vaivata. Olen aina ihaillut ja pitänyt itsekin parvekkeella kukkia ja yrttiruukkuja, nyt niitä ei ole edes maaseutukodissa, kun olen niin usein reissun päällä.

      Kuinkahan paljon muut ikäiseni matkustelevat kesällä, eipä ole tullut mieleeni koskaan jutella asiasta tuolla yhdistyksenkään piirissä. Useimmat tuttavani ovat mökittyneet kotiinsa.
      Itse haluan olla maalla ja kaupungissa, milloin minkäkin syyn vuoksi kuljen paikasta toiseen ja teen muita reissuja siinä välillä.
      Ei pääse ruostumaan nivelet, eikä auton ratti jumittumaan. Että siinä se kesän odotus, parvekelasitkin pitää pestä ja se ei ole ihan helpoimmasta päästä kun ovat isot ja korkeat, vaan tehtyä tulee kunhan tästä taas liikkeelle pääsen.

      Mukavata Vapun aikaa.
      Ps. Niin, tässä nyt tämä aloitukseen vastaaminen, näillä sanoilla ja mietteillä.

    • viivanjälki

      Onhan outo juttu, tätä ketjua mainostaa seksimainos "peto on irti" useaan otteeseen! Irtopeniksineen , erektio
      renkaineen ym. Justiinsa , millä sivuilla käydään, aktivoituvat ne kävijän ip osoitteen mukaan siksikö mulla naamakirjaankin tulee mainoksia tunikoista kun käyn nettikaupassa.

    • huomioiva

      Pelit ja Seiska nyt on meneillään, mitä vilkaisin

    • joskotuota

      Kovastihan köyhää on palstan aiheet ja kirjoitukset, vaikka ruune koittaa houkutella porukoita viestittelemään.
      Kovasti huono on tuo aloittaja ottamaan kantaa mihinkään juttuun, joten hän taitaa keskittyä jumaluuteen ja politiikkaan enemmän kuin hupijuttuihin joista täällä on helkutinmoinen pula.
      tyhjän nauraminen ei ole huvittavaa, mutta eihän tänne järkevää näy ilmestyvän, sitä en esitä minäkään, joten turha tulla huutelemaan ettethän itekkään... joo, en!

    • Täytyy joskus kirjoitella aika tyhjänpäiväistäkin. Niinhän ne,uutkin.

      • tutuksitullut

        Taitaa olla kirjoittamisesi nykyisin sitä tyhjänpäiväistä mustalla nikillä:

        Olet taitava muuntautuja sinäkin, tunnettua jo vanhastaan.

        Onko politiikka niin mahtavaa ja hallituksen syyttäminen huippua?
        Sellaiseksihan tämä palsta on muuttunut.
        Kannatatko muutosta?


    • hiirulainen

      Minkäs teet, kun et muuta saa aikaseksi. Olen huomannut että jotkut kysyvät jotain ketjussasi mutta et kuitenkaan vastaa heille, miksi.

      • tois-puol-jokkee

        Pirulainen tässä kyselee, milä saa hävitettyä parvekkeilla keväisin ja syksyisin samkoinjoukoin lisääntyvät olkikärpäet? Ei auta suihkeet, ei imuroiminen aina vai tulee uusia ykslöitä. Se on tämä alukevä ja syksy jollin olkikärpäset ovat iso riesa.
        Voitteko antaa ojeita sillä nyt ovat hyvät neuvot enemmän kui tarpeeksi.


      • Hallaahon.äänestäjä44

        stää peli ei kukka kest iso aikka ja kuka niit ollenkka tarvitte, simmossi kärpäsi

        mut jos kemiast puhuta nii tulitikuil ja rikil jokku yrittävä ja poista se homet kans niingo muinasse ihmise tietävä

        Yks on varma konst tietty sit et muutta sieltä iha viimetteks pakko
        tälp puol jokke


      • munsisko

        Kyll ny tul sisko miäs miele, se ko nost ulos purtilos ja pytyt kaikkinens pihal, ja pan kovan ukaassin et yhtää heinä ei kasu parvel enne myrkytyst. Sisko siit poras puhelimmee, mut kyll ukkosa konstit ties.


    • Entisaika.mennyt

      Nyt tämä palsta on jäljellä olevien mieleen.
      Ihan voi kirjoittaa mistä vaan.
      Tosin porukka ei tee uusia aloituksia, se homma oli pois lähteneiden käsissä. Sitten päästiin nälvimään ja haukkumaan, kun aloitus oli tehty. Joka saitissa haukuttiin niin kirjoittajat kuin matut ja suvakitkin.
      Nyt on uusien tuulien aika puhaltaa.
      Onkin miälenkiintoista nähdä se toisten kunnioitus, jota odotellaan nyt.

    • noinhan.siinä.kävi

      Kyllä tänne sitten niin kaipailee napakasti kirjoitellutta nikki ruorikoskea kaiken maailman hovinarreineen. Hänen poistumisensa palstalta on osoittautunut valtavaksi tappioksi.
      Kyllä ruori...ski varmaan ilmestyy oitis paikalle, jos viritetään jälleen keskustelu tunnetuksi tulleesta nikki Pil...rista.
      Kokeiltaisiinko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      186
      4206
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      229
      2176
    3. 133
      1637
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1311
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      172
      1038
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      63
      1028
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      77
      1017
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      942
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      925
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      65
      909
    Aihe