Lesbo hoitaja raiskasi 16-vuotiaan asiakkaansa

Mätiäomenoita

Pari päivää sitten uutisoitiin ikävästä asiasta ja odottelin, josko aiheesta alkaisi täällä keskustelu. Koska kukaan ei ole vielä aloittanut aiheesta keskustelua, teen sen nyt itse. Toivottavasti porukka osaa keskustella tästä aiheesta asiallisesti, sillä kyllä näitä ikäviä tapauksia on valitettavasti varmaan enemmänkin.

Referoin jutun tähän lyhyesti. Lastenkodissa omahoitajana toiminut lesbo raiskasi ja hyväksikäytti 16-vuotiasta asiakastaan. Hoitajan ja tytön välinen hoitosuhde oli muiden hoitajien mukaan kehittynyt epäammattimaiseksi jo ennen tätä. Oikeudessa todistaneen työkaverin mukaan tuolloin 38-vuotias omahoitaja mm. "halaili ja oli lähekkäin sekä vietti tunteja tytön kanssa". He myös "kutittelivat ja tönivät toisiaan kaverillisesti sekä painiskelivat kuin teinitytöt". Omahoitaja oli kuitenkin myös naisen kanssa parisuhteessa. Ehdolliseen vankeuteen, sakkotuomioon, vahingonkorvauksiin ja irtisanomiseen johtaneet rikokset tapahtuivat sekä omahoitajan asunnossa että mikkeliläisessä hotellissa. Omahoitaja oli lähetellyt tytölle viikonloppuiltana viestejä ja saanut tämän houkuteltua asunnolleen mm. vetoamalla siihen, että hän muuten tappaa itsensä. Tytön tultua asunnolle humalainen omahoitaja oli mm. kosketellut tätä epäsopivasti ja masturboinut itseään tytön nähden. Tapahtumien jälkeen omahoitaja käski tyttöä olla kertomatta tapahtumista kenellekään. Pari viikkoa myöhemmin omahoitaja oli matkustanut hotelliin paikkakunnalle, missä tyttö oli sukulaistensa luona käymässä. Omahoitaja sai jälleen houkuteltua tytön hotellille, missä hän tarjosi tälle alkoholijuomia ja erinäisten tapahtumien jälkeen raiskasi tytön.

Tapauksesta kirjoittivat mm. Iltalehti ja IltaSanomat.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804262200905140_u0.shtml

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005657992.html

Mitä ajatuksia tämä tapaus teissä herättää?

20

1508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaus

      Järkyttävää :(

    • HyiHitto__

      Kepulaiset parittajat taas liikkeellä.

    • HyiHyi__

      Kepulaiset ovat vanhoillislestoja. Jyrkästi homoseksuaaleja vastaan. Ei kukaan vähänkään normijärkevä lesbo ole kepulainen.

      • Iisukka

        Aika mustavalkoinen ajatusmaailma sinulla.


    • SyyttäkääVainItseänne

      Kepulaiset syrjivät työhönotossa lesboja! Toisaalta, haluavat kuitenkin ihmiset töihin kaunistamaan työttömyystilastoja.

      Eikös tuossa ole jonkinlainen ristiriita? Halutaan ihmiset töihin, mutta sitten ei halutakaan. Ei ainakaan homoseksuaaleja. Töihin kelpaa vain hetero ja mielellään kepulainen. Useimmiten jokin uskonlahkolainen. Syyttäkää siis itseänne vaan kun työttömyystilastot eivät kaunistu yhtään sen nopeammin.

    • Hanzza

      Taas surullinen esimerkki siitä mitä tällainen nimimerkillä kirjoittelu saa aikaan...
      Aihe on varmasti arka, koska vähemmistö kyseessä... mutta varmasti kaikki myönnämme että kaikenlainen hyväksikäyttö on väärin ja tuomittavaa..niin tämäkin tapaus..
      Jokaisessa ihmisryhmässä on monenlaista taapertajaa, myös lesboissa... onneksi kyseessä oleva henkilö sai rangaistuksensa ja ihan oikeutetusti kyllä...
      Oli hetero tai homo tai ihan mitä vaan, kyllä kaikki ihmisyyden säännöt koskee jokaista...

    • Mensalihaliemi

      Homot ja lesbot ja heterot ja naiset ja miehet ja ihmiset ja kaikki muut viisaat apinan jälkeläiset ovat yhtä tyhmiä. Poikkeuksia on, mutta hyvin vähän. Todistus tästä löytyy kaikkialta ympäriltämme.

    • KriittinenGay

      Vaikka tuo hoitsu onkin aika äärimmäinen tapaus, pohjavire on kuitenkin sama kuin lesboilla yleensä:
      -Vihataan ja halveksitaan miehiä ja heteroseksuaalisuutta, pidetään sitä kamalana ja huonompana kuin lesboutta ja kaikki nuoret tytöt pitäis "pelastaa" lesbouteen.
      -Ei kunnioiteta sääntöjä eikä lakeja, jotka on vaan 'kepupersu pskojen' keksintöä.
      -Oma parisuhde huono ja hajottava.

      • TyperätStereotypiat

        Ettet vain itse syyllisty vihapuheeseen? Tai vähintäänkin väärien mielikuvien levittämiseen?


      • MitesToisinPäin__

        Mites miehet? Muuttuuko valkoihoinen homomies heteroksi kun hänelle tyrkytetään mustaa naista? Että homomiehet ei oikeesti oo homomiehii, ei ainakaan jos eivät ole neitimäisiä? Että miehekäs ja komea homomies ei ole oikeesti homo vaan bisse tai hetero, joka haluaa vaan naisten huomioo homoilemalla kaverinsa kanssa? Homomies aina tälläytyy naisia varten? Sheivaa karvansa naisia varten? Treenaa naisia varten? Homomiehiä pitää heti naittaa heteronaisille siittämään lapsia ja täyttämään maa? Ulkomailta pitää tilata mustia naisia homomiehille kun eivät muuten lisäänny ja pariudu? Naimaton homomies on vaan mies parka, joka ei ole onnistunut saamaan naista itselleen? Että varmasti naimaton homomies on oikesti hetero, joka himoitsee naimisissa olevia heteronaisia ja siksipä sille miehelle pitää ostaa hamekangasta?


      • Näinon

        Turhaan väännät rautalangasta käänteisesimerkkiä noille vajakeille, tyhmä on tyhmä ja piste.


    • oksettaa

      Kuvottavaa kaksinaismoralismia, Voi kun rakkaus ei saanut mahdollisuutta;) Tuo itsemurhalla uhkailu kertoo mielestäni kierosta, narsistisesta ehkä jopa sosiopaatin piirteitä omaavasta luonteesta. Ei tuollaiseen normaali ryhdy. Nainen käytti röyhkeästi hyväksi tytön kunnollisuutta istuttamalla tämän mieleen ajatuksen että itsemurha johtuisi hänestä.

      Rakkaudella ei tuossa kieroutuneessa tapauksessa ole mitään tekemistä minkä tekee jo yksistään ikäero. Tuo että uhri juotetaan humalaan, riisutaan tältä housut ja harrastetetaan väkisin seksiä on jo raiskaus. Voin kuvitella minkälainen kohu olisi noussut jos kyse olisi ollut homomiehestä ja teinipojasta tai heteromies teinitytön kanssa.

    • miksisallitaan

      Sen vuoksi lesbot ei millään ottaisi hoitoyksikköön työhön miestä ,että kukaan ei tiedä millaista "hoitoa"he pitävät. Jos mies jostakin syystä joutuisi työryhmään häntä alettaisiin työntämään pois erilaisilla painostuksilla ja valheilla. Haaremin "johtaja" vaittelisi esimiehilleen niin kauan ,että mies siirretään pois. Tuo 16-v tyttökin joutuu käymään pitkään terapiassa ,jos pääsee traumoistaan koskaan.

    • alavetääsairaitahoit

      Tapauksia on varmaankin paljon ,jotka eivät tule koskaan tietoon . Yksiköihin pitäisi saada työntekijöistä jonkinlainen turvaluokitus.

    • Foxxyyyy

      Aivan järkyttävää ja pistää vihaiseksi tollainen touhu. Miten ammattilainen, omahoitaja, kehtaa käyttää haavoittuvaista lasta hyväkseen? En ymmärrä miten hän on edes päässyt töihin niin vastuulliseen tehtävään. Aivan sama, onko nainen vai mies raiskaus ja hyväksikäyttö on väärin. Lapsiin ei kosketa.
      Ja tämän olisi pitänyt olla törkeä raiskaus, vaikkakin oikeuden mukaan raiskauden väkivaltaisuutta ei pysty todistamaan.
      Työpaikoissa, joissa työskennellään lapsien kanssa täytyy paremmin tarkistaa työntekijöitten soveltuvuutta. Pelkästään riskorekisterin tarkistaminen ei enää riitä, vaan täytyy tehdä psykologia testejä ym. jotta lapset ovat turvassa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4604
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2294
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1710
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1462
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      309
      1399
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1131
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      985
    Aihe