Ihmissusi asiaa

Rubiinikynsi

Eli siis hei kaikille.Olen tässä huomannut että aika moni tällä keskustelupalstalla on kiinnostunut ihmissusista joten siksipä nyt voitte kysyä minulta mitä vaan ihmissusiin liittyen sillä itse olen sellainen ja ai niin sitten on niitä jotka sanoo esim: "ei ihmissusii oo olemassa" tai "toi on saatananpalvontaa"
.......huoh ettekö te ikinä opi....

1.) Ihmissusia ON olemassa

2.) ihmissutena oleminen EI OLE saatananpalvontaa

Joten siis jos on jotain kysyttävää niin kysy ihmeessä

13

288

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luterilais- ja muilta lahkopalstoilta saat neuvoja. Ne joutuvat kaiket päivät väistelemään pahoja henkiä, noitia ja metsänpeikkoja, joten en ihmettelisi vaikka tietöisivät kysymykseesi vastauksen.

   • Rubiinikynsi

    ......minä kyllä tarkoitin että minulta voi kysyä neuvoa mutta kiitos kuitenkin kommentistasi😅😊


  • Miss19

   Niitä ei oo olemassa, eli ei sun tarvii ruveta siin viisastelemaan. Toi on viisastwluu, et niitä muka on olemassa. Sillä niitä ei ole olemassa, ja jos joku ei niihin usko, nii ei tarvii uskoo. Ei siitä siis tarvii, olla heti ottamassa omaan onkeensa. Mä en usko, eikä moni muukaan mun koulusta. Ja vaikka netti puhuukin niistä, ja jotkut tyypit. Nii kannattaa myös muistaa se, että kaikkia en kiinnosta ne, eivätkä usko niihin. Sama ku uskois yksisarvisiin, vaikka niitä ei ole olemassa. Eikä ihminen, eikä yhtään ketään eläinkää pysty muuttuu ihmissudeksi. Ihmissudet ovat vain vanha, ja keksitty satu. Ja se satu tarkottaa sitä, että niitä ei oo olemassa, eikä se oikeest oo nii.

   • Rubiinikynsi

    Kyllä minä tiedän ettet usko en minäkään uskoisi jos en olisi nähnyt sellaista ja ei sinun tarvitsekkaan ymmärtää/uskoa kunhan et vain tule haukkumaan muita jotka uskovat ja tietävät että ihmissusia on olemassa kukaan ei ole todistanutkaan etteikö niitä olisi ja muute yksi asia mietityttää: jos et usko ihmissusiin niin miksi tulet tänne keskusteluun kertomaan niille jotka uskovat ihmissusiin että niitä ei ole olemassa?


   • Rubiinikynsi

    *muuten


   • Miss19

    No sori sori, tai itseasiassa ei. Mä en oo, enkä tuu haukkuu täällä muita. Ja hyvä että tiesit, sen ette ymmärrä sitä. Ja tiedoksi, niitä ei ole olemassa. Ja jos niitä olisi, niistä olisi kunnollisii kuvii. Eikä siis mitää, tietokoneella aidon näköisiksi tehtyjä. Sillä, niitä autojahan ei ole. Ja tänne saa tulla sanomaan mielipiteensä kyllä, eikä kaikkien oo pakko ymmärtää niitä. Me ihmiset olemme erilaisia, jotkut ymmärtävät, ja jotkut ei. Mä en rupee teeskentelee, enkä ,yskään väittelemään tästä asiasta. Sillä niitähän ei ole olemassa, ja kuten nähtiin, otit hernettä nenääsi. Mikä on sitten ihan lapsellista, eli korjaapa asennettasi.


   • Rubiinikynsi

    Joo anteeksi että sanoin että haukuit muita ja arvostan sitä että sanot oman mielipittesi enkä haluaisi haastaa riitaa ihmettelin vain että jos et usko ihmissusiin niin miksi tulet sanomaan sen tähän keskusteluun joka on tarkoitettu niille jotka uskovat ihmissusiin .
    Anteeksi tyly käytökseni😦


   • Miss19

    Ei sun kaa kyl tartte, mut ihmettelet varmasti mikä sanoin jo sulle aika tylysti, olen varma. Eli mulla on vaa sellane luonne, et mä sanon suoraan asiani.:XD


   • Rubiinikynsi

    Hyvä on mutta varoitan että joku saattaa loukkaantua siitä ja alkaa haastaa riitaa eli sinuna en tekisi niin mutta jos haluat niin enhän minä sinua voi estää


   • Miss19

    Joo, mutta se on sitten heidän oma vikansa jos haluavat haastaa riitaa. Sanoin vaan oman mielipiteeni, ja näkemykseni. Ovat aika lapsellisii, jos ottavat tästä hernettä nenään ja rupeevat haastaa riitaa. Tiedän siis, itsekkin tuon, mutta kiitti kuitenkin. Varsinkin siitä, että ymmärsit loppujen lopuks mua.


  • Mielenkiinnostakysyn

   Minkä ikäinen aloittaja on?

   • joooon

    Varmaan 12v


  • Jokuvaa1254

   Voiko joku muuttaa mut?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   101
   4361
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1560
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1055
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   875
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   60
   855
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   351
   781
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   717
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   689
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   147
   689
  Aihe