Selekta maanpäällinen helvetti

Selekta

Kiusaamista ja pahoinvointia sekä kyseenalaista toimintaa.

Miten tällainen voi olla mahdollista?
Ihme kyllä liiankin helposti kun omistaja harjoittaa kyseenalaista valtaa.

Joko olet puolella tai vastaan. Vaikea on asettua tyrannia vastaan kun esimerkkejä on lukuisia kuinka henkilö joka ei sovi porukkaan kiusataan ja savustetaan pois tai pahimmassa tapauksessa saisastutetaan pysyvästi.
Kauhulla jouduin seuraamaan useamman henkilön romahtamista ilman että asiaan pystyi kukaan puuttumaan.
Järkyttävää.
Onneksi olen työssä muualla jossa työyhteisö on terve.

Usein kiusatut ja romahtaneet haluavat vain unohtaa ikävät kokemukset. Tämä saa tyrannian jatkumaan eikä asioihin pystytä puuttumaan.
Olisi hyvä jos kiusatut tekisivät joukkokanteen ja laittaisivat lopun tälle toiminnalle.
Onko vastaavia kokemuksia ?
Pidetään yhdessä huolta että ainakin lukijat tietävät minne ei kannata mennä töihin!

52

1127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuoreexyerveex

      Tiedän yrityksen ja toiminnan.
      Jos haluaa pysyä järjissään niin suosittelen välttämään tätä yritystä!

      Tsemppiä kaikille jotka ovat päässeet eroon tästä firmasta ja otan osaa niille jotka vielä kituvat siellä.

    • Ihmistensyöjä

      Älytön paikka jossa monen työntekijän usko kunnolliseen työntekoon romuttuu.
      Toivottavasti loppuu pian!

      • Anonyymi

        Laitoin viimeisten koulutehtävien nimissä hakemusta mm. Selektaan. Pari kuukautta ja sieltä tuli jotain vastakaikua. Haluttiin keskustella hakemuksestani. Eipä ollut enää ajankohtainen koko hakemus ja sanoin siekailematta. Hyvä, etten mennyt. Kiitoksia teille, jotka täällä varoitatte muita.


    • KilleriPaikka

      Totta joka sana.... sairas paikka.

    • MasaKarppinen

      Henkilöstö vaihtunut kymmeniä kertoja ja aina vaan uudet palkataan kiusattavaksi.
      Ihme että yritys vielä toimii?
      Saman omistajan toinen yritys on Promesta joka ilmeisesti on varalla jos seinä tulee vastaan Selektalla.

    • RiikkaLukkarineb

      Jutut Selektasta ja sen pimeestä omistajasta pitää paikkansa. Älkää vaan allekirjoittako mitään joka arveluttaa koska joudutte todellisiin vaikeuksiin muutoin.
      Suosittelen valitsemaan mielummin jonkun muun yrityksen.

    • Risto71

      Epäselvyyksiä jatkuvasti ja kohtelu erittäin huonoa. Kannattaa valita mikä tahansa moi yritys.

    • Anonyymi

      Yrityksen tapa on yrittää ostaa osaajia alan muilta toimijoilta. Ensin luvataan kaikkea maan ja taivaan päältä ja sitten velvoitetaan tuomaan asiakastietoja ja työntekijöitä edelliseltä työnantajalta. Aluksi vaikuttaa ihan OK hommalta mutta kun tiedot on saatu alkaa älytön ruuvaaminen ja painostus. Lopulta työntekijä vedetään siihen pisteeseen että työntekijä lopettaa tai sairastuu. Jos työntekijä erehtyy jatkamaan uraansa alan muissa yrityksissä alkaa uhkailu lakitoimilla ja sanktioilla. Todella karmeita tarinoita kuulee jatkuvasti ja on vaikea uskoa ettei kukaan saa loppua tuollaiseen toimintaan.
      Ainakin jokaisen jolla on jokin muu työpaikka kannattaa siellä pysyä tai ainakin kiertää Selekta ja Promesta kaukaa.

    • Anonyymi

      Yritys todella kertoo toiminnastaan upeita asioita jotka ei todellakaan pidä paikkaansa kun on yrityksen palveluksessa. Todella amatöörimäinen yritys jossa on sairasta työskennellä.
      Epäselvyyksiä jatkuvasti eikä saa tehdä niin kuin pitäisi koska yritys toimii jatkuvasti ns. Harmaalla alueella. Kenenkään joka haluaa toimia oikein ei kannata tähän yritykseen sotkeentua.

    • Anonyymi

      Omistaja Lyyski on todella härski ja hämärä tyyppi. Oma henkilöstö karmeassa paineessa arvottoman tuntuisena. Henkilöitä palkataan koko ajan lisää ja potkuja jaetaan samaa vauhtia tai savustetaan ulos.

    • Anonyymi

      Yritys on läpi mätä ja kaikki ne jotka muualle pääsevät niin lähtevät.

    • Anonyymi

      Kaikki totta mitä tästä mädästä lafkasta kerrotaan.

      • Anonyymi

        Valitettavasti pitää paikkansa että yrityksen toiminta ei ole asiallista. Toimihenkilöt vaihtuvat usein eikä mikään tunnu toimivan.


    • Anonyymi

      Selekta on todella huonoin yritys mitä alalla on. Kannattaa kiertää kaukaa.

      • Anonyymi

        Saman kieron otuksen muita virityksiä on Promesta, Varsinais-Suomen Apuvoima, TekijäRent...en todellakaan suosittele mitään näistä. Härskiä toimintaa kertovat pois lähteneet.


    • Anonyymi

      Omistaja Lyyskin toiminta on jo vuosia ollut luokatonta riistoa.
      Hallinnon väki vaihtuu hyvällä tai pahalla se on yrityksen tapa.
      Aina on löytynyt joku uusi joka otetaan töihin joksikin aikaa ennen kun saa lähteä seuraavan tieltä pois.
      Selektan maine on erittäin huono joten kaikki sen tietävät kyllä ohittaa yrityksen kaukaa. Kenellekään ei toivo niin paljoa pahaa että suosittelisi tätä yritystä työpaikaksi.

    • Anonyymi

      Eläimellinen paikka. Älä mene tänne!

    • Anonyymi

      Vuodesta toiseen henkilökunta vaihtuu ja sama luokaton meno jatkuu.
      Koskahan tulee loppu.
      Ainakin jälleen kerran avainhenkilöt saavat tarpeekseen ja vaihtavat työpaikkaa.

    • Anonyymi

      Uskomattoman karmea yritys jota kukaan joka on ollut työsuhteessa ei todellakaan suosittele kenellekään.

    • Anonyymi

      Törkeää toimintaa joka jatkuu aina vaan. Miksikö? Siksi että o ostaja Lyyski on karmein liero mitä maa päällään kantaa. Firman koko henkilöstö vaihtunut jo monta kertaa. Karmeita kokemuksia jotka kaikki totta.

    • Anonyymi

      Pro247 Finland. Perustajana selektalta ja promestan johdossa toiminut Petri Juotasniemi. Tsemppiä Petrille.

      • Anonyymi

        Tänne vaan kaikki ja hommat hoituu reilusti.


    • Anonyymi

      Taas lähtee työntekijät hallinnosta. Kyllästymispiste saavutettu ja suuntana paremmat yritykset. Osalle selviää ettei lupaukset pidä ja toiset saa mittaansa täyteen potaskaa.
      Ja tietenkin firma palkkaa ylisuurilla lupauksilla uusia alan toisilta toimijoilta. Kauankohan riittää hölmöjä jotka uskoo turhat lupaukset!

    • Anonyymi

      Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu kun jälleen lihamylly käy. Kaikki ovat liipaisimella joten fiksummat lähtee aikaisemmin.

    • Anonyymi

      Jälleen otetaan sisään ns. Tuoretta sinisilmäistä porukkaa kun vanhat on savustettu tai kyllästynyt touhuun ja lähtenyt pois. Sairasta touhua.

    • Anonyymi

      Valitettavasti tämä toiminta on jatkunut jo vuosia ja tuntuu jatkuvan edelleen. Surullista nähdä ja kuulla kuinka monen työura saa ison kolauksen kun erehtyy tänne yritykseen töihin. Monella luottamus työnantajaan menee vuosiksi ja on vaikea ymmärtää kuinka härskisti työntekijää voidaan kohdella ilman mitään seuraamuksia. Työnantaja voi kirjata työsopimukseen lähes mitä vaan ja uhata sillä työntekijää työsuhteen päättymisen jälkeen. Mitään vastuuta ei työnantajalla ole koska korvauksia on vaikea vaatia. Käytännössä työnantaja voi uhkailla ja kiusata työntekijää mielin määrin ilman oikeudellista vastuuta. Tämä yritys on ehdottomasti pahimmasta päästä tässäkin asiassa. Olisi hyvä että asioista kerrottaisiin julkisesti jotta tietoisuus olisi kaikilla joita yritys houkuttelee yli suurilla lupauksilla.

    • Anonyymi

      Savua pönttöön! Jälleen käynnissä on savustus jonka kohteena on henkilöt joista halutaan eroon. Järkyttävää toimintaa. Aikaisemmin hehkutettiin kun henkilöt tuli töihin ja nyt lytätään maanrakoon ja pidetään arvottomana.

    • Anonyymi

      Väki vaihtuu taas vauhdilla. Selektan hallinnon henkilöt ja konsultit saa jälleen tuntea mitä on armottomuus. Lähde hyvällä tai pahalla...yrityksen tapa on alistaa ja aliarvostaa julkisesti henkilöitä joista halutaan eroon. Kyykyttämistä ja järkyttävää painetta järjestetään niin kauan että työntekijä joko palaa loppuun tai irtisanoo itsensä.
      Yritys toimii näin koska irtisanoutumisen jälkeen vaaditaan ettei työntekijä jää samalle alalle töihin tai seuraa sanktioita kilpailevasta toiminnasta. Sanktiot eivät ole oikeasti uhka mutta yritys on jo vuosia laskenut sen varaan ettei työntekijällä ole mahdollisuutta puolustautua mikäli yritys toimiin ryhtyy. Lähtökohtaisesti siis yritys palkkaa kilpailijoilta konsultteja joiden tiedot sitten otetaan haltuun. Sitten jonkin ajan kuluttua alkaa lähtölaskenta ja uhkailu. Jos lopetat työt kyseisessä yrityksessä niin voit vapaasti työskennellä samalla alalla mikäli et ole saanut korvausta kilpailukiellosta aiheutuvasta haitasta.

    • Anonyymi

      Tämän lafkan toiminta on ällöttävää. Sellaisia sopimuksia tehtaillaan jossa on ehtoja jotka todellakaan ei pidä. Kuitenkin näin tehdään koska ihmiset laittavat niihin nimensä hyvässä uskossa. Karmea totuus sitten selviää kun huomaa kuinka näillä kyseenalaisilla ehdoilla uhkaillaan. Kaikilta entisiltä työntekijöiltä on sama neuvo...ÄLÄ ALLEKIRJOITA. Vaikka ehtoja vähätellään sopimisen hetkellä niin totuus on ihan toinen kun tulee lähtö eri osoitteeseen.

      • Anonyymi

        Kiitos varoituksen sanasta.


    • Anonyymi

      Todellinen ihmisten lihamylly. Onneksi Tampereelta pääsi pois ja niin perässä lähti Vaasasta /Seinäjoelta henkilö. Työpaikkaa vaihtamalla todellakin paranee olosuhteet.

    • Anonyymi

      Sama meno jatkuu. Pois lähtee useita konsultteja ja peräänsä saavat uhkailuja omistajalta. Uskomattoman raukkamaista toimintaa.

    • Anonyymi

      Röykeä törkykasa puuhailee jälleen. Uusia uhreja on kalasteltu työsuhteeseen ja ostamalla turkulaisen pienen henkilöstöpalvelu firman saa kätevästi kaapattua asiakkaat / työntekijät.

    • Anonyymi

      Järkyttäviä kohtaloita on paljon aikaan saanut tämä yritys ja sen omistaja. Toivottavasti saa ansionsa mukaan aikanaan. Suosittelen kiertämään kaukaa Selektan ja Promestan

    • Anonyymi

      Mikään ei ole muuttunut. Sama meno jatkuu Selektajja ja Promesta sekä nyt Varsinais-Suomen Apuvoima yrityksissä joilla on sama omistaja. Omistajalle omat hallinnon henkilöt ovat vain kuluja eikä kenenkään mikään tulos riitä. Lopulta henkilöt palaa loppuun tai sairastuu. Loput savustetaan ulos. Käsittämätöntä julmuutta jolle ei löydy kuin yksi selitys ”ahneus” . Vuokratyöntekijät on kuin karjaa jota lypsetään niin kauan kuin voi. No, en ihmettele yhtään mistä tavat tulee kun kerta yhteyksiä on Venäjälle. Suosittelen jokaiselle miettimään muita vaihtoehtoja. Tänne ei kannata aikaa mielestäni tuhlata.

    • Anonyymi

      Jäätävää luettavaa. Tämän kaltaiset yritykset pitäisi lopettaa koska vääristävät käsityksen millainen työnantaja nykypäivänä on. En voi mitenkään ymmärtää kuinka halpamaisesta toimintaa voi enää olla. Jokainen omilla päätöksillään voi valita missä elämäänsä kuluttaa. Ainakaan kyseisissä yrityksissä sitä ei kannata tehdä. Toivon kaikille väärin kohdelluille voimia ja jaksamista tulevaisuuteen.

    • Anonyymi

      Työntekijät joutuvat tekemään asioita vastoin osaa moraalia ja etiikkaa. Näin kunnes eivät halua tai jaksa enää ja sitten alkaa painostaminen. Lopputuloksena työsuhteen loppuminen pakolla tai vapaaehtoisesti. Perään uhkailuja sanktioista jos paljastaa miten toimitaan tai aikoo jatkossa työskennellä samalla alalla. Näin toimii vain raukkamainen omistaja ja näin on toimittu vuosia. Nyt ilmeisesti alkaa kuumottaa koska toimitusjohtajaksi on nimitetty Hiltunen ja Lyyski piilottelee vastuuta hänen takanaan. Raukkamainen pelkuri. Luultavammin muuttanut jo kirjat Cannesin suuntaan jossa lymyilee jonkin kiven alla.

      • Anonyymi

        Tyypillistä kieron toimintaa. Aina on joku hölmö jonka taakse voi piiloutua. Kun katselee mihin yhtiöihin kaupparekisterin mukaan on tämä Lyyski sekaantunut niin poikkeuksetta tulos on pienentynyt syystä tai toisesta ja henkilökunta vaihtunut.
        Ei vaikuta hyvältä tuon ukkelin toiminta.


    • Anonyymi

      Ei ihme että yrityksen taustat linkittyy Venäjälle. Ei sielläkään ihmisellä ole mitään arvoa.

    • Anonyymi

      Jäätävä paikka josta poistuu vain pettyneitä

    • Anonyymi

      Minusta promesta on ok paika.vaikka verrattuna arsenaali mikä on aivan paska

    • Anonyymi

      Sairas paikka josta porukka kun lähtee pois ei todellakaan kehu sen toimintaa. Huhujen mukaan yrityksen konsultit joutuu välillä kehumaan eri palstoilla firmaa. Tosi ällöttävää.

    • Anonyymi

      Mitta tuli täyteen.
      Promestan Tj Manninen otti ja lähti. Moraali / etiikka ei kenelläkään normaalilla ihmisellä kestä sitä millaista touhua omistajan taholta tehdään. Valitettavaa kuinka niin moni joutuu kärsimään vääryyttä. Onnea niille jotka on pois päässeet ja tsemppiä niille jotka pyrkivät pois.

    • Anonyymi

      Mites apuvoiman osalta näyttää?

      • Anonyymi

        Ei jää kellään ikävä jos menee nurin.


    • Anonyymi

      Yritys jossa kenelläkään ei ole mitään arvoa.

    • Anonyymi

      Petettyjä lupauksia, uhkailua, kiristämistä, jne.

    • Anonyymi

      ihme touhua. kumma että vielä on pystyssä? kaikenlaista juttua liikkuu eikä mikään hyvää.

    • Anonyymi

      Todella moni on jälleen vaihtanut parempaan paikkaan töihin. Luultavasti loppu lähestyy sillä kukaan täysijärkinen ei Selektaan tai Promestaan töihin mene. Onnea kaikille jotka ovat sieltä pois päässeet.

    • Anonyymi

      Harmi mutta niin totta. Yrityksen omistaja Lyyskin härski toiminta on kestänyt vuosia ja aiheuttanut paljon pahaa monille henkilöille. Ei kannata uskoa mitään mitä kyseinen henkilö puhuu tai lupaa. Kaava on sama lähes aina...houkutellaan ja lupaillaan liikoja ja kun on puristettu kaikki hyöty henkilöstä niin painostus jatkuu niin kauan että henkilö lähtee hyvällä tai pahalla. Perään sitten pois lähtenyt saa uhkailuja vastatoimista jos aikoo jatkaa alalla jollain kilpailijalla. Tätä raukkamaista toimintaa on jatkunut vuosia. Varokaa siis yrityksiä Selekta, Promesta, Varsinais-Suomen Apuvoima, Tekijärent jne joiden omistajana on Lyyski.

    • Anonyymi

      Selekta ja Promesta edessä Saneeraus / Konkurssi. Samasta kassasta toimii kaiketi TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima… varmaan omistaja Lyyski on kelvannut varat jemmaan itä naapuriin ja lyllertää jonkin kiven alle piiloon. Ehkä Ranskaan jonne on keplotellut omaisuutta. Siellä läski voi istua Nizzan talossaan ja odottaa noutajaa.

    • Anonyymi

      SELEKTA , ProMesta, TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima on sama asia. Kaikki omistaa kierona tunnettu Lyyski joka on kyseenalaista toimintaa jatkanut jo vuosia. Lupauksia monia mutta mikään ei koskaan pidä. Lyyski käyttää kaikkia hyväkseen ja lopulta kun kaikki hyöty on henkilöistä saatu irti alkaa painostus ja savustus joka johtaa aina työntekijän lähtemiseen. Nyt on kupattu kaikki hyöty ja henkilöt on lähteneet toisiin työpaikkoihin. Edessä Lyykillä on yritysten Saneeraus tai Konkurssi. Varmaan tässäkin Lyyski yrittää paeta vastuuta ja jättää velat maksamatta. Toivottavasti joutuu vastaamaan veloistaan niin kuin pitääkin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe