Mansikkatyttöjä Suonenjoella

Liquid

- Eta mashina ne rabota!, Pykäläisen isäntä julisti rämäyttäen Massey-Fergusonin konepellin kiinni. Venäjäntaito oli suonenjokelaiselle mansikanviljelijälle hyödyllinen taito, olihan täällä taas tänä vuonna paljon ulkomaalaisia mansikanpoimijoita.

- Petteri!, Pykäläinen huusi viisitoistavuotiaalle pojalleen, - Isännöihän taloa jonkin aikaa, minä lähden Kuopiosta hakemaan Massikkaan jäähdyttäjän kannen tiivistettä!

Petteri oli viidentoista ja kesälomalla. Yleensä täällä maalla Koskeloveden äärellä ei paljoa tapahtunut, mutta kesäsesonki ulkomaisine mansikanpoimijoineen oli vilkkaampaa aikaa. Harmi vain, etteivät yleensä muutamia vuosia Petteriä vanhemmat mansikkatytöt juuri olleet pojasta kiinnostuneita. Tytöt olivat joskus kiusanneetkin Petteriä pellolla keveissä vaatteissa keikistellessään ja piruuttaan niin syvään kumarrellessaan, että tissit pilkottivat väljien kesäpaitojen kaula-aukoista.

Erityisesti Petteri tykkäsi pyöriä mukavan punatukkaisen Sonjan ja tämän kavereiden Tatjanan ja Veran liepeillä. Tatjana oli tosi uhkea vaaleaverikkö, jonka farkut eivät juuri peittäneet kehittyviä naisellisia lanteita, ja pellolla ollessa väljät shortsit eivät sitäkään vähää. Lähes mustahiuksisella, kuulemma Tsetseniasta kotoisin olevalla Veralla tummat terävät nännit nöpöttivät selvästi paidan alta, sillä tyttö ei juuri koskaan pitänyt rintaliivejä.

Sonja oli itse asiassa suomalainen, Ilomantsista kotoisin, mutta äitinsä ollessa venäläinen Sonja puhui kieltä sujuvasti ollen usein tulkkina kahden kielen välillä. Hän olikin ollut Suonenjoella jo kolmena vuonna peräkkäin.

- Vera, idi sjuda!, Sonja huuti Veralle nähtyään Pykäläisen isännän auton kaartavan pihasta Iisvedentien suuntaan, - Lähdetään saunaan. Tänne helteeseen sulaa!

Erillinen saunarakennus oli toki tyttöjen päivittäin käytettävissä, mutta isäntä katsoi karsaasti saunan lämmittämistä keskellä päivää. Nyt oli kuitenkin tilaisuus huilata vähän. Lämmitettyään saunan tytöt painuivat sisään saunaan, riisuutuivat pukuhuoneessa ja alkoivat heittää löylyä tyttöjen juttuja porinoiden.

-Oletteko huomanneet sen pojan, Petterikö sen nimi on, miten se tuijottaa meitä ja änkee aina lähelle? Tatjana aloitti keskustelun tyttöjen yhteisellä kielellä venäjäksi. – Hyvä ettei nytkin roiku ikkunan takana kurkkimassa sisälle.

Sonja myönsi itsekin panneensa merkille pojan hellyttävän kiinnostuksen tyttöihin. Ei tainnut viisitoistavuotisella olla hirveästi hupia näillä main. Tyttöjäkin näin maalla näki harvoin.

- On se sentään viisitoista, Tatjana nauroi, - Viisitoistavuotiaana Petroskoissa minä…

- Sinä joo. Ja Petroskoissa, Vera uhitteli leikillään.

- Älkää poikaa kiusatko, Sonja sovitteli, - Toista se elämä täällä on kuin kaupungissa. Ja Suomessa yleensäkin.

Tytöt kuivattelivat hyvän rentouttavan saunomisen jälkeen ja kävelivät maatalon suuren pihan yli kämpilleen. Kumma kyllä, Petteriä ei näkynyt missään. Kämpillä Sonja ja Tatjana jatkoivat hius-tensa kuivattamista sähkökuivaimella kun taas Vera luotti luonnolliseen kuivaukseen. Pykäläi-sen isäntä ei ollut hankkinut kesätyöläisten kortteeriin tuoleja, joten tytöt istuivat kerrossänkyjen alapeteillä, paitsi Sonja, joka asettui saunan raukaisemana keskelle lattiaa levitetyn kauhtuneen porontaljan päälle. Pykäläinen oli ostanut sen joltain sivarilta, joka oli liftannut hänen autossaan Lapinjärveltä siviilipalveluspaikkakunnalleen Heinävedelle. Nyt ostos oli kelvannut mansikkatyttöjen kämpän lattiaa koristamaan.

- Karsee toi talja, Tatjana kommentoi.

- On tää tosi iso, Vera vastusteli, - Täytynyt olla iso hirvi.

- Poro se on, Sonja korjasi, - Niitä on Lapissa.

Samassa tyttöjen keskustelu tyrehtyi, sillä sähkökuivaimen vaiettua kuului tuvan keittiökomeron suunnalta selvä yskähdys. Petteri tuli esiin keittiöstä.

- Hei. Mä tulin tuomaan teille pyyhkeitä, mutta olihan noita…

Poika oli ollut ilmeisesti jo pitemmän aikaa keittiökomeron kätkössä eikä ollut ymmärtänyt tyttöjen venäjänkielisestä puheesta mitään. Nytkin esiin tullessaan hän osoitti sanansa Sonjalle, jonka tiesi parhaiten osaavan suomea. Mutta miksi poika oli täällä – isänsä häneltä kieltämässä mansikkatyttöjen valtakunnassa?

- Miten toi tänne tuli?, Tatjana kauhisteli ensimmäisenä puhuen yhä venäjää.

- Jospa toivoi, Vera arveli, - Vielä näkevänsä meidät pukeutumassa…

- Kuinka sinä tänne, Sonja kysyi pojalta, - Mehän oltais voitu olla vaikka… no, kyllä sä tiedät, tää on naisten mökki.

Petteri selitti vielä jotain pyyhkeistä, selvästi huonolla omallatunnolla ja lähtöä tehden. Silloin meni Tatjanaan piru:

- Hei tytöt, nyt kun me on ihan mies tänne saatu, ei kai me sitä ihan noin vain pois päästetä!

Tatjana asettui oven eteen tukkien pojalta ulospääsyn. Vera oli hetkessä juonessa mukana.

- Pelataan jotain!, Tatjana ehdotti jo vähemmän hyökkäävänä ja kielen sujuvahkoon suomeen vaihtaen, - Vaikka pokeria, mulla on pelikortit.

Koska pöytäkin puuttui, käytiin istumaan porontaljalle. Värisuoralla Petteri, ikäisekseen melkoinen pokerihai, otti ensimmäisen voiton. Sonjalla oli huonoimmat kortit.

- Jos me pelataankin räsypokkaa! Sonja, paita pois!, aina pelissä oikeudenmukainen Tatjana ehdotti.

Sonja totteli hieman epäröiden jatkaen peliä vielä sentään punaiset rintaliivinsä säilyttäen. Vaikeampaa olisi Veralla, jolla ei liivejä taaskaan ollut, tai Tatjanalla, joka oli vain kylpytakkiin pukeutunut.

Hävisipä Petterikin pelinsä. T-paita lähti heti seuraavana. Ja sitten shortsit. Ässäneloset ratkaisivat pelin Veran tappioksi. Alistunein ilmein tyttö riisui paitansa paljastaen uhmakkaan pystyt ja terävänänniset rintansa.

Petterillä oli vaikeuksia keskittyä peliin katseen aina välillä karatessa Veran kauniisiin rintoihin. Tummaverikkö Vera oli muutenkin kaunis katsella, joka pojan päiväunelma. Petterillä oli enää vain alushousut menetettävänään… Ei poika tiennyt, että tänä iltapäivänä menettäisi muutakin.

Seuraava ratkaiseva häviäjä oli kuitenkin Tatjana, koko räsypokan alullepanija. Tatjana voihkaisi tietäen mitä häviöstä seuraisi. Yllä oli vain kylpytakki.

Tatjana oli vastustelevinaan, mutta oikeasti hän taisi kyllä suunnitella koko jutun.

- Voi että!. Tarkoittaako tämä, että mun täytyy…Tatjana hymyili viettelevästi.

Samassa peli oli ohi ja toisenlainen peli alkanut. Tatjana aukaisi kylpytakin vyön ja pudotti takin harteiltaan. Ensin paljastuivat Tatjanan hurjan suuret rinnat tummine nännipihoineen ja pojan järkytystä Tatjana täydensi nousemalla istuma-asennosta seisomaan täyteen pituuteensa. Kylpytakki jäi lattialle, ja poika huomasi tuijottavansa edessään täysin alastonta nuorta naista!

Tatjana astui askeleen eteenpäin porontaljalle levitettyjen korttien päälle, ja sitten istahti jälleen taljalle korttien jäädessä alleen.

- Peli taisi loppua, Tatjana totesi, - Mitä nyt leikitään?

Vera taisi keksiä: - Voitaisiin vetää pitkää tikkua siitä, kuka kantaa saunalle vedet. Se jäi saunan jälkeen tekemättä.

- Mistä me tähän tikku keksitään, Sonja kysyi viattomasti ilman taka-ajatuksia. Tatjanassa ”tikku” herätti villin ajatuksen, jota ei kohta voinut perua.

- Tikku! Aina me tikku löydetään!

Tatjana koukisti sormeaan Petterille osoittaen tätä tulemaan lähemmäs häntä taljalla. Varovasti Petteri siirsi takamustaan Tatjanan aikomusta ymmärtämättä, mutta silloin Tatjanan käsi oli jo painautunut Petterin jalkovälin päälle puristaen yllätysotteeseensa pojan jo hieman jäykistyneen peniksen. Vera oli heti juonessa mukana tullen Petterin taa, ja yhtä yllättäen napatessa poikaa olkapäistä ja kaataessa tämän selälleen porontaljalle. Tatjana ei aikaillut, vaan käytti tilaisuutta vetäen yhdellä kiskaisulla Petteriltä alushousut polviin asti.

Tatjana jäi puolittain makaamaan pojan päälle painaen tätä polvien kohdalta estäen rimpuilun ja karkaamisen. Refleksinomaisen pakoyrityksen jälkeen poika huomasi vastustelun turhaksi, mut-ta ajatuksen antautumisesta mielenkiintoiseksi. Johan tässä oli tähänkin asti pelattu peliä luvattomilla säännöillä, ja jos unelmissa oli nähdä tyttöjä alasti, nyt se oli toteutunut odotettua paremmin.

- Sonja, idi sjuda!, Tatjana komensi, - Ja ota sinäkin liivit pois. Nyt vedetään pitkää tikkua, Tatjana sanoi Petterin seisovaan pojankaluun tarttuen, - Kuka ensin? Vera?

Vera painautui kyyryyn kohti pojan jalkoväliä ja haukkasi seisovan pojankullin suuhunsa. Varovasti hän imi ja maisteli sitä tutustuen pojan kapeaan kaluun, joka ei ollut vielä naisen käsittelyä kokenut. Lienikö tytönkään.

- Sovitaan puoli minuuttia!, Tatjana keksi, kerhonohjaaja kun oli, - Sonja ottaa aikaa!

Tapahtuma arvelutti Sonjaa hieman, mutta tyttöjen pientä herätyskelloa ajanottoon käyttäen hän laski sovitut 30 sekuntia, jotka Veran tuli pitää Petterin jäykkää kalua suussaan. Aika meni nopeasti, ja Sonja mietti, ehtisikö vuoro tulla hänellekin.

- Aika!, ilmoitti Sonja ajan kuluneen.

- Mun vuoro…, hihkaisi Tatjana, ja nyt oli hänen vuoronsa upottaa Petterin yhä Veran syljestä kiiltelevä kalu suuhunsa. Tatjana nuoli pojan kalua joka puolelta, kosketti kiusoittelevasti kielellään sen vartta, ja lopulta otti kapean peniksen niin syvälle kuin sai pyörittäen kieltään terskan ympärillä. Puoli minuuttia meni taas äkkiä. Tatjana jätti Sonjalle vaikean perinnön, joka saattoi laueta hänen suuhunsa milloin vain.

Arasti Sonjakin haukkasi jo kahdessa tytönsuussa muhineen viisitoistavuotiaan miehenalun ka-pistuksen huultensa väliin. Hän arkaili yhä, oliko tämä soveliasta vaiko alaikäiseen sekaantumista, mutta toisaalta, olihan leikkejä jo leikitty ja Petterikin ollut suostuvainen… ja eihän poika tästä rikki menisi!

Sonjan kieli tunsi Petterin terskan herkkumutterin liukkauden suussaan ja mietti miltä tuntuisi saada spermatulva suuhunsa. Jaksaisiko hän niellä sen? Mitä tytöt odottivat? Pitikö niellä vai sylkeä pois? Entä jos saisi mällit väärään kurkkuun, niin kuin joskus oli nielaissut läheisen Koskeloveden vettä uimarannalla? Juuri tietämättä miten ärsyttää pojan kalua mahdollisimman vähän Sonja lipoi kielellään lähinnä suussaan paisuneen terskan alapintaa edestakaisin. Sitten vuoro olikin ohi. Vera otti Sonjan paikan ja Sonja Veralta herätyskellon.

Siis se, jonka suuhun poika laukeaisi, saisi kantaa vedet saunalle. Tytöt yrittivät taktikoida ottaen alun rauhallisesti, mutta aina vähän ennen imutuksen loppua vauhtia kiihdyttäen niin, että seuraavana vuorossa olevalle oli luvassa aina räjähdysherkempi pötköllinen miehistä dynamiittia.

Vera muljautti syljestään märän peniksen suustaan ja puhalteli siihen sitä vilvoittaakseen, mutta Tatjana tuomitsi teon fuskuna, ja määräsi Veralle ylimääräiset kymmenen sekuntia rangaistukseksi.

Tatjanan erotuomaripeli oli koitua hänen omaksi tappioksekseen, sillä Tatjanan suuhun päästyään Petterin kalu oli silminnähden paisunut sitten viime näkemän. Kalua määrätyt 30 sekuntia syljessään uitettuaan Tatjana ojensi letkun taas Sonjalle, joka kauhistui: voi ei, eikö poika vieläkään lauennut…

Sonjan tämä kerta oli aika helppo, vaikka häntä hieman säälitti pojan tilanne. Poika taas ei näyttänyt surkuttelevan oloaan katseensa ahnehtiessa Veran ja Tatjanan suuria rintoja. Vera ehti laskea sekunnit mielessään ja oli kai kahdenkymmenenseitsemän kohdalla, kun Petteri purskautti lastinsa. Ensimmäisestä ruiskauksesta ehti tulla jonkinlaiset maut Veran suuhun, mutta muuten syöksy ajoittui juuri tyttöjen vaihtovuoron ajaksi. Vera muljautti hulluksi tulleen peniksen suustaan ja yhä sen varresta kiinni pidellen suuntasi paloruiskunsa kohti Petterin kasvoja.

Hurjallapa paineella pojalta lähtikin! Ensimmäiset pari ruiskausta valkoista siemennestettä roiskahtivat pojan vatsalle, mutta noin viides, kuudes ja seitsemäs lensivät pojan rinnalle, rinnan yli ja aivan viisitoistavuotiaan kauniille pojankasvoille asti. Parhaat pari lentoa läiskähtivät pisaroina pojan etutukkaan jääden siihen kuin muistot pesemättömästä shampoosta. Saipa poika – hämmästyneenä kun oli erehtynyt pitämään suutansa auki - osan omista mälleistään myös omaan suuhunsa päästen varmasti, varmaan tyttöjä paremminkin, sperman makuun.

- Jee!, Vera iloitsi tajutessaan tapahtuneen. – Sehän laukesi sun suuhusi! Petteri kantaa vedet saunalle!

Poika näytti aika yllätetyltä siinä yhä oman spermansa makua maistellessaan. Spermaa oli runsaasti pojan vatsalla, rinnalla, poskilla ja jopa otsalla. Vahvistaakseen Veran huomion ja tuomion Tatjana pyöritti sormeaan pojan vatsan spermalätäköllä työntäen sitten vielä spermaisen sormensa pojan suuhun. Hämmentynyt poika ei osannut muuta kuin imeä Tatjanan spermaiset sormet puhtaiksi. Tatjana hymyillen pyyhki sormenpäillään spermoja pojan poskilta ja kaapi loputkin spermatipat pojan juotavaksi.

Sonjaa pojan tilanne säälitti sen verran, että hän tuli auttamaan tätä itsensä kuivaamisessa. Sonja kääräisi hieman porontaljan kulmaa ja pyyhki siihen enimmät spermatahrat pojan vatsalta ja rinnalta.

- Joo, vedenkantoreissu…taisi tulla…, poika sopersi ehkä enemmän hämillään kuin alistuneesti. Yhden saunan vedenkannot taisivat kuitenkin pojan mielestä olla halpa hinta tästä kokemuksesta.

Ensimmäisenä heistä oli kuitenkin Petteri löytänyt vaatteensa ja ehtinyt pukeutua. Juuri ajoissa sikäli, että Petterin ylittäessä pihanmaata Pykäläisen isännän auto jo kurvasi pihaan Kuopion-reissulta.

8

14683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Massikassa ei ole sellaista!!??

      • ..nimetön

        Sähän heti oivalsit tekstin tärkeimmän.........


      • mfman

        Se on samassa paikassa kuin männäpalautus jousetkin ja pakoputken paukkulaakeri


    • kvarkel

      Tyylipuhdas suoritus. Naisia olisi kyllä voinut kuvailla hieman tarkemmin ja olisihan tarinassa voinut olla muutakin kuin pelkkä pitkän tikun vetäminen.

    • mä vaan

      Mä oon monasti miettiny niitä venakkoja, malttavatkohan olla ihmisiksi siellä, niillä on on joskus niin tulinen luonto. Kyllä niitä varmaan joku on päässyt kiksauttelee, ei kai ne sentään mikskään pyhimykseks ole täällä heittäytyny.
      Oliskos täällä joku suonenjokinen kertomassa tositarinoita?

    • Pikkunen

      Tulis jo kesä...

    • Lizzu!

      Hurjan hyvä! Lisää!

    • Maniska

      Olisko Liquidin paras novelli??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe