Gay -julkkikset

Kaapissako

Ketkä kotimaiset ja ulkomaiset julkisuuden henkilöt saavat "gaydarin" värähtämään? Eli ne, jotka eivät ole tulleet julki? Mitä mieltä esim. näistä:

Tom Cruise
John Travolta
Zac Efron
Taylor Lautner
Olli Herman
Cheek

11

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bear.is.still.the.best

      Kylläpä on kasvanut hämähäkinseittejä täyteen tämäkin osasto, kun mä en ole ollut täällä julkisuuden henkilönä nostamassa palstan tasoa ;D Eivät edes aapo eikä peeppari saa toisistaan keskustelukumppaneja, vaikka olisi foorumi ihan vapaana :/ Yhtä vaisuja tosin ovat pikku ringissään Qruiserin ilmoitustaululla :(

      ---

      Nytpä osasit valita just sellaiset, jotka eivät kiinnosta (ovat "julki" tai ei) ja vaikka olisin autiolla saarella kenen tahansa noista kanssa. Ei iske kroppa, ei maine, ei vaan siis mikään.

      Julkisuuskuvan perusteella siis ei. Kaveripohjalta varmaan olisi paljonkin vertailevaa jutunaihetta, miten kukin pärjäilee juorujen ja fanituksen kanssa, mutta senssimielessä no thanks.

      • Kaapissako

        En tarkoittanut niin, että ovatko viehättäviä vai ei - vaan että toinen homo tunnistaa homoksi, vaikka kyseiset henkilöt ovat kaapissa... Eli kysyin muiden mielipidettä siihen, ovatko nämä homoja vai eivät. Eivät nuo minunkaan mielestäni ole millään tavalla kiinnostavia ja viehättäviä.

        Saa toki mielellään laittaa muitakin julkkiksia tähän ketjuun. Nuo tuli vain itsellä ensimmäisenä mieleen, ja osastahan on ollut pitkään huhuja. Minusta esim. Travolta, Cheek ja Herman ihan selviä tapauksia - eli kaapissa olevia homoja.


      • Kaapissako

        Okei... No tää oli tällainen "huvin vuoksi" -juttu, että miten muut arvioi nämä julkkikset, koska osan kohdalla käyty jopa vuosikymmenten huhumylly asiasta. Itsehän en siis ole sen kannalla, että ketään pitäisi "pakottaa" tulemaan kaapista, vaan se olkoot jokaisen oma asia. Silti ajattelen, että mitä useampi merkittävässä asemassa oleva olisi rehellisesti julkisuudessa mitä on, niin sen helpompi "taviksillekin" omassa elämässään olla mitä ovat. Tämä oli ihan leikkimielistä pohdintaa vain.

        Paremmalla ajalla perehdyn tuohon ketjuusi - nyt ei kerkee. :)


      • bear.is.still.the.best
        Kaapissako kirjoitti:

        Okei... No tää oli tällainen "huvin vuoksi" -juttu, että miten muut arvioi nämä julkkikset, koska osan kohdalla käyty jopa vuosikymmenten huhumylly asiasta. Itsehän en siis ole sen kannalla, että ketään pitäisi "pakottaa" tulemaan kaapista, vaan se olkoot jokaisen oma asia. Silti ajattelen, että mitä useampi merkittävässä asemassa oleva olisi rehellisesti julkisuudessa mitä on, niin sen helpompi "taviksillekin" omassa elämässään olla mitä ovat. Tämä oli ihan leikkimielistä pohdintaa vain.

        Paremmalla ajalla perehdyn tuohon ketjuusi - nyt ei kerkee. :)

        Olen kuule ihan varma, ettet koskaan kerkee... etkä myöskään koskaan tule kaapistasi, koska sulla on erittäin kiireinen aikataulu täällä trollaillessasi.

        Ymmärrän kyllä.

        100% homot pysyvät visusti kaapissa arvuuttelemassa toisten homouksia, koska siinähän 100% voi homostellessaan sekaantua muuten vahingossa heteroihin ja biseksuaaleihin ja sitten ei ole enää ehta 100%:nen ;D

        Juuri sinun kaltaistesi "taviksien" takia ei ketään kiinnosta tulla kaapista sinun "esikuvaksesi." Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihanaa "julkkis" -homostelua kun tapahtuu koko ajan ihan sulta lupaa kysymättäkin ;D ja tämän palstan pikkusielujen sensuuria.


    • 5887g

      Osin nuo jotka ja mainittiin ja sitten

      Elijah Wood
      Jared Leto
      Jake Gyllenhaal
      Joseph Gordon-Levitt
      Michael Cera

      • Kaapissako

        Hmm... Kiinnostavaa. Aikalailla samaa mieltä, että voisivat ollakin. Ketkä mainitsemistani on sun mielestä homoja ja ketkä ei?

        Onko muuten ketään, jotka on "yllättäneet" että ai sekö onkin homo, enpä olisi ikinä uskonut. Tai että ennen on ajatellut heterona ja sitten yhtä-äkkiä hoksannut, että ei helk... eipäs olekaan hetero? Mulle ehkä Travolta on sellainen. En vaan jotenkin ole osannut pitää homona kuin vasta ihan viime vuosina. Johtuu ehkä siitäkin, että se on niin vanha ettei ole hirveästi kiinnostanut julkisuuden henkilönä, niin ei ole tullut häntä ajateltua sitten noin muutenkaan.


    • bear.is.still.the.best

      HAH HAH HAH!

      Kyllä pitää sensuurilla kiirettä ;D

      Gaydar väräjää innolla ;DDDDDDDD

    • bear.is.still.the.best

      Helposti näkee, ketkä "kotimaiset ja ulkomaiset julkisuuden henkilöt" ovat samaan aikaan Qruiserin ilmoitustaululla äänessä kun täällä alkaa sensuuri ;DDDD

      1 1 = niinpä niin...

      Samaiset julkisuudenkipeät ovat tunnetusti kovin harmissaan ja peppukipeinä siitä, jos joku heidät ja uudet aliaksensa mainitsee...

    • nmrjäsen

      Melko varmoja tapauksia: Teuvo Hakkarainen, Jussi Halla-aho, Timo Soini ja Antti Niemi. Ottakaa yhteyttä tuohon Antti Niemeen ja pyytäkää sitä panokaveriksi. Koska Suomessa on useita Antti Niemiä, niin tarkennan, että kyseessä Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Suomen osaston Reichsfuhrer. Hän varmaan ilahtuu yhteydenotostanne. Muistakaa liittää mukaan täydelliset uhteystietonne.

    • pppppppppppppppp

      En ole koskaan ymmärtänyt tuota Cheek-huhua. Ei väräytä mitään gaydareja mielestäni, lisäksi hän on vienyt erään tyttökaverini neitsyyden. Kyllä hän on mielestäni hetero.

      Samoin kaikki nuo muut, yleensä huhuilla on perää vain silloin, jos ei ole mitään tietoa henkilön tyttöystävistä, yms. Ei nykyaikana enää hankita 'feikkityttöystäviä' lol.

      • kaiKKeaon

        Kaikenlaisia huhuja liikkuu jotka on lähteny ihan mututuntumasta liikkeelle. Monia voidaan homotella ihan vain siksi etteivät he ole niin maskuliinisia, harrastavat taidetta tai on nähty kerran Tukholman Priden jatkoilla.


    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe