Mihin SCC rahat päätyi? - osa 1 - Kiemungin rahat

tutkivatrolli

Mielenkiintoista, varsin mielenkiintoista. Hämeenlinnan politiikan sisäpiireissä vaikuttava Kiemunki (jolle monet ovat varmasti kiitollisuuden velassa sopivasta medianäkyvyydestä) on varmasti tottunut erilaisiin lehmänkauppoihin ja sopiviin rahoituksen ohjailuihin.

Erään lehtijutun mukaan Iisakin (tai ainakin saman nimisen henkilön) puolisolla on yritys. Tälle yritykselle on jostain ihmeen paikasta kertynyt useita satoja tuhansia rahaa ilman että yrityksen liikevaihto on ollut edes sellaisella tasolla että sillä yksi ihminen voisi elää. Samaan aikaa ilmeisesti on rakennettu vanhaan tehtaaseen jonkin tyyppinen Loft asunto - nämä yleensä ei ole kovin halpoja toteuttaa. Kaikki tämä on alkanut hieman sen jälkeen kun Kiemungin SCC pesti alkoi..

Mistäs niitä SCC tutkimuspapereita oikein löytää? Olisi kiva tietää että millasille kaikille firmoille sieltä kassasta on oikeen rahaa maksettu ja ovatko ne kenties kiertäneet jotakin kautta poliitikon lähipiirille.

116

3252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vbhupr

      Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se löytää SCC tutkimuspaperit ja rahat. Onnea matkaan.

      • vbhupr

        Kiitos Kiitos kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
        Soittele wanhalle äidilles vankilaan se löytää SCC tutkimuspaperit ja rahat. Onnea matkaan.


    • suuri.sumutus.pieni.kiem

      Vaikuttaa, että on vähän suuremmat sumutukset ja riistot olleet käynnissä kuin vain jotkut hassut autokauppamiljoonat.

      Eräät tuumivat, että sälli on hovinarri ja ammattilaisuhriutuja, jonka rooli on pitää kaupunkilaisten huomio poissa todellisesta vakavasta sumutuksesta ja riistosta, joka tapahtuu suljetulla rosvosektorilla sosiaali- ja terveystoimessa.

      Juonen hurjuus ja häikäilemättömyys ylittää rivikansalaisen käsityskyvyn. Useimmat käsittää jonkun miljoonan olevan iso asia, mikä juuri on tarkoitus.

      Todellinen sumutus on moninverroin merkittävämpi ja kauheampi asia - sitä sällin mediahuomio peittelee.

      • hurjaa.puhetta

        En ymmärrä kun sait tähänkin kytkettyä Kari Ilkkalan kovan SCC tuomion ja pakkolähdön politiikasta mutta kai tiedät mitä puhut tai tulet olemaan käräjillä.


    • digidigiJuu

      osa rahoista varmaan patjan alla odottamassa suuremman hälyn laantumista

    • näinseon

      Mitään ei selviä niin kauan kun hyvätveljet on kompuksessa. näitä palstan aloittajan kirjoittamia asioita ei saada ikinä selville. Ei korppi korppia noki. kohta menee TAAS joku juttu vanhaksi. On tässä muillakin mennyt luotto oikeuslaitokseen. Eihän tässä kauaakaan ole kun meni vanhaksi eräs lahjusjuttu eräästä ve.......

      • Ggsttr

        Meni vanhaksi. Sinulla huijari kävi hyvä onni.


    • sälli.trollo.ja.ritva.ul

      > kai tiedät mitä puhut tai tulet olemaan käräjillä.

      Kaupunkilaiset haluavat sällin, trollon ja ritvan ulos kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta. Ennen sitä ei niitä palveluja voi käyttää vaan kyseenalaistamme palvelujen oikeellisuuden ja asianmukaisuuden.

      Poliittisesti motivoitu kopla pitää kaupungin sosiaali- ja terveystoimea ja sitä kautta kaupunkilaisia panttivankeinaan.

    • tutkivaäänestäjä

      Hyvin erikoinen yritys. Vuoden 2013 tilinpäätöksessä näkyy summa 288 000 € "muu oma pääoma". Eli tälläinen voisi esimerkiksi olla osakkaan itse yritykselle "lahjoittama" pääoma. Tyypillisesti tälläisessä tapauksessa osakas on kovin tarkka kyseisen rahan käytöstä ja se yksinomaan käytetään yrityksen kehittämiseen. Eli ns sijoitus. Se mikä tästä tekee poikkeuksellisen on että yritys on maksanut palkkakuluja (työntekijämäärää ei ole ilmoitettu, eli voidaan olettaa että on maksettu palkkaa puolisolle itselleen) vuoden 2013 tilinpäätöksessä 62 000€ ja vuoden 2014 tilinpäätöksessä 111 000€. Varsin mojovat palkkakulut, ja miksi kukaan maksaisi omaa rahaansa palkkana itselleen takas - se olisi verotuksen kannalta järjetöntä. ..ellei sitten rahat ole tullut jostain muualta.. Yrityksen liikevaihto on melko olematon, ei riittäisi edes välttävän palkan maksuun. Samaan aikaan on maksettu ulkoisia palveluita 2013 tismalleen sama 62 000€ kuin palkkamenot ja taas 2014 hieman alempi 48 000€. Minne nämä rahat ovat menneet?

      Tuo yritys on käytännössä lypsetty tyhjäksi kahden vuoden aikana, 288 000 eurosta on enää jäljellä tässä vaiheessa 18 000€. (vuoden 2014 tilinpäätös) Tätä kirjoittaessa yrityksellä on maksuhäiriömerkintöjä ja myös taustahenkilöiden luottotiedoissa on jotain mätää. Yritys näyttäisi olevan konkurssikypsä.

      Mistä tämä 288 000€ on tullut? Tuskin yrittäjältä itseltään. Velaksi sitä ei ole merkitty joten lainasta tuskin on kyse.

      • Qpoktff

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC rahat. Onnea matkaan.


    • ölk9890

      Niin mikä yritys tässä on kyseessä ja mistä tiedot ovat tulleet. Miljoona euroahan maksettiin käteisellä SCC:n huijauksessa jollekin nimettömälle taholle. Onko siis kyseessä tuo kadonnut miljoona, joka on jotain kautta eksynty herra Kiemungille tai hänen siippansa tileille.

      • VeljeksetKeywest

        Minä etsisin rahoja Key Westistä kahdesta eri osoitteesta.


      • sellastavaa

        Iisakin puolison firma. Tuo 288 000€ on ilmeisesti kerätty invesdor.com joukkorahotuspalvelun kautta. 74 eri sijoittajaa. Näitä joukkorahoituspalveluita voidaan käyttää rahanpesuun ja hieman näyttäis siltä että nuo rahat on poltettu nopeasti ja jonkin verran tehty "oikeeta" liiketoimintaa ympärillä. Voi olla että ihan oikeakin business ja tarkoitus ollut takana, tosin pistää pikkasen epäilyttämään nuo ajankohdat ja sidos Iisakki Kiemunkiin.


      • hmlkorruptio

        Kovin samantyylinen tapahtuma kuin SCC, ensin kerätään rahaa visuaalisesti hyvin esitettynä kehitysprojektina, sitten nopeasti poltetaan ne "liiketoiminnan kuluina" saamatta mitään aikaiseksi.

        Semmosta.


    • huonojaselityksiä

      Kovin yrittävät Kari Ilkkalan nuolijat selittää kovaa SCC tuomiota mutta syyllisenä Kari I. pysyy.

      • 13574

        Vaikeaa on mustaa pestä valkoiseksi. KI varoitti huijauksesta joten huijatuksi tuleminen on tyystin epäuskottavaa. Juttu pahasti haisee.


      • Aikrfede

        Haisee todella pahasti Ilkkalan osalta


      • Ainapassissa

        Käy säkin välillä suihkussa 24/7 suomi24 palstalla alkaa haiseen.


    • pok8u

      Poliisinkin kannattaisi nyt kiinnostua tästä kiemungin puolison firmasta, jospa SCC:n kadonneista miljoonista osa löytyykin sieltä.

      • rosvot.kiittäisi

        Sinun kannattaisi vaahtopää olla poliisi.


    • 3r3433

      Aika kummallinen yhteensattuma että 288 tonnia siirretty Kiemunkin rouvan firmalle juuri kun herra siirtynyt SCC:n hallitukseen

      • bvhewup

        Selventäisi paljon kun kertoisit miltä tililtä ja kuka on rahat tilille siirtänyt. Aika kummallinen yhteensattuma että persuluuserina puhut 288 tonnista.


      • maltanjemmako

        Missäköhän luuraa 712 000,-??


    • oudostikadonneetfyffet

      Ehkä Janakkalan äveriäin tällä hetkellä

      • Aqtijfg

        Onko SCC Kari muuttanut Janakkalaan?


    • Juherdr

      Henkilökohtaisesti tutkisin heti Karin kaikki tilit.

      • pyöräkerhonbulvaani

        Osui & upposikin.


      • ottaavarmaanluonnolle

        totta, toi janakkalan äveriäin tuntuu toimivan aina


      • osuiJaupposi

        Samaa mieltä että ottaa luonnolle mutta vaaditaan silti SCC Karin tilien tutkimista. Olisi hyvä selvittää mitä itsensä huijaaminen tarkoittaa SCC casessa.


      • valeavioeroko

        Pertun mukuloiden tiliselvitykset.


    • 343t45eds

      Tästä asiasta tullaan tekemään tutkintapyyntö, älä huoli Kiemunki asia kyllä tutkitaan nyt perinpohjin mistä ihmeestä seinistä reväistyn näköinen muijasi on saanut tuon lähemmäs 300 tonnia.

      • geyw09fhw

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC 300 tonnia. Onnea matkaan.


    • summasummarum

      Eli homma meni näin:

      - Iisakin puolison osakeyhtiö keräsi joukkorahoituksella 288 000€ samaan aikaan kun SCC hävitti rahojaan ja Iisakki istui SCC hallituksessa.
      - Tuohon aikaan tuollaisen joukkorahoituksen saaminen suomalaiselle juuri perustetulle (vaate)yritykselle oli hyvin harvinaista.
      - Iisakin puolison firma nopeasti tuhlasi (2 vuotta) nuo rahat palkkakuluihin (2/3) ja muualta ostettuihin palveluihin. Palkkakulut ylittivät huomattavasti yrityksen liikevaihdon.
      - Yritykselle ei ole valittu tilintarkastajaa ja tilikausien 2015 ja 2016 tilinpäätökset ovat toimitettu reilusti myöhässä.
      - Tällä hetkellä yrityksellä on maksuhäiriömerkintöjä mm maksamattomia veroja.

      • starttirahaHML

        Kuulostaa ihanan kiusalliselta.


      • Tutkintaan_heti

        Kari Ilkkalan nuolijoilla on kova tarve selitellä Ilkkalan tekoja. Tuomio selityksillä ei muuksi muutu. Omituisempaa se että Ilkkala varoitti autotalohuijauksesta jo 2009 ja antoi silti huijata itseään aina tuomioon saakkaa!!! Tällaista ei usko edes erkkikään. Ilkkalan kaikki tilit tulee tutkia välittömästi sillä koko SCC jutussa on kysymys muusta kuin näyttää.


    • wefw43

      Voitko kertoa firman nimen?

      • rbvpq

        Kari Ilkkala oikein hyvin tietää. SCC.


      • tonninseteli

        gtie oy


    • hk9999

      Niin kyseessä näyttää siis olevan yritys nimltä gTIE, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli rapiat 60 tuhatta euroa. Kun liikevaihto on 60 tuhatta, niin yrittäjälle puhdas tuotto ei kaikkien menojen ja verojen jälkeen voi olla kovin muhkea. Tällaisilla tuloilla ei loft asuntoja rakennella. On aika erikoista että joku sijoittaa tällaiseen nälkärajoilla olevaan yritykseen satoja tuhansia euroja.

      • pesulapalvelutHML

        Gpiste tuli mieleen.


    • hei_hoi

      Raha-asioista jotain tietävät kirjoittavat pienemmät luvut numeroina, siis 60 000 euroa.

      • Puhettasilti

        Täällä tuskin kukaan tuntee edes numeroita.


      • RahanJäljet

      • Joku-Muuu

        Jaa ei sentään, se onkin joku muu investori !


    • tänäänruukilleiltahukiin

      Olen kyllä jo hiukan kade Iisua kohtaan. Raha-asiat hyvässä formussa loppuelämäksi ja Sari järjestämässä vielä rahankeräystä potin kasvattamiseksi. Jotkut ne vaan osaa.

    • 23r4566

      On muuten aika hupaisaa että Ritaluoma lähetti mukamas huijareille juuri tuon saman noin 300 tonnia , minkä gTIE on saanut niin kutsutuilta sijoittajilta pääomikseen. Nyt alkaa polttelemaan jo eri tahoilla varmasti aikalailla.

      • tutkintaheti

        Samaa mieltä että Pilkkalan kaikki tilit on tutkittava välittömästi. Naurettavaa väittää että hujauksesta varottanut Pilkkala olisi tullut itse SCC huijatuksi. Samaa mieltä polttelee.


    • äöl76ty

      Nyt kun poliisi tutkii näitä petosjuttujakin SCC:n osalta, kannattaisi poliisin tutkia tämä kiemungin vaimonkin haara , ihan noin vinkkinä. Kyllähän tuossa ihmeen monta yhteen sattumaa kuitenkin on.

      • SairionKasanoova

        Mitäs epäilet Kiemungin vaimon haaroista poliisin löytävän? Sattumaan se on, mutta onko tämä sattumalta samansuuntaisena eurorahalla rahoitettu yrittäjä nyt sen uusi vaimoke? Edellisellehän se jonkun vääräleukahan mukaan hommasi tulosvastuuttoman johtajavakanssin lastenkulttuurin parissa. Herra Heinämäki pilkkaa intiaaneja ja Jartsa tekee ilmapalloilla eläimiä pari päivää kesässä. Sitä sitten voi suunnitella talven kun välillä käy tutustumassa tarjontaan muilla maila vierailla.

        Odotan kyllä, että mitä kaikkea tästä vielä selviää. Kivoja juttuja, kerrankin vastinetta veroeuroille!


      • Odotanmyös

        Samaa mieltä ja odotan myös mitä tulee selviämään jos Kari Ilkkalan kaikki tilit tutkitaan poliisin toimesta. Kova SCC tuomio tuskin oli sattuma.


    • voihan_vitsi

      Kiemungin moraalin tuntien, tällainen olisi ihan mahdollista

    • voihan_vitsi

      Pers Pillkalan moraalin tuntien, tällainen olisi ihan mahdollista

    • bumpbump

      bump

    • nimimerkkii

      gtie oy. joukkorahoituksella 288 000€.
      Nimet julki rahoittajilta. Tarjoan kaivelijalle omarahotteiset munkkikaffeet idänpäässä.
      Julkista tietoa. Nyt Skuuppi!

      • seapapa

        Jännä kun tilinpäätökset vuosilta 2015 ja 2016 toimitettu vasta 2017, jos olisin sijoittanut olisin ollut kyllä tarkasti valvomas et homma menee lain mukaan. Ja olisin hieman kyseenalaistanut senkin että rahat painu pikkasen hätäseen melko reiluihin palkkoihin, sellasiin jota ei rättien ompelijoilta yleensä odoteta.


    • DemaritVattuun

      Demarit eivt ainakaan koskaan ole asettuneet poikkiteloin ylisuurille korvauksille. otetaan vaikka Antti Rinne, joka veti hyvin hilloa Kelan kautta kierrättäen köyhien asumistukia VVo.n ylisuurien vuokrien kautta omiin fikkoihin. Tai jos ei omiin niin sitten ainakin sellaisiin, ettei tarvii käydä ruokakaupassa itse moneen viikkoihin. Ja onhan niitä muitakin demareita, jotka pitävät lainattujen ja kikkailtujen palkkioiden törsäämistä ihan okeina.

    • Dgukrf

      Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC naurettavuuden. Onnea matkaan.

      • Työporukalla

        No nyt tuli helppo moikka lissu


      • TytötkinNauraaTrollolle

        Kiitos Kiitos "Dgukrf" kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
        Soittele wanhalle äidilles vankilaan se löytää SCC:n ja onnettoman trollopoikansa naurettavuudet. Onnea matkaan.


      • eduskuntaan

        Moikka Pilkkala


      • Rapamäkeen
        eduskuntaan kirjoitti:

        Moikka Pilkkala

        Moikka KokDem-Ääliö!


    • MilläSeMeinaaMaksaa

      Kiemungilla ei ole luottoa. Eikä kohta enää luottokelpoisuuttakaan.
      Mutta onko paalua?

      • nhwp

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC paalun. Onnea matkaan.


      • Tunnistettiin

        Helppo moi lissu


      • nhwp
        nhwp kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC paalun. Onnea matkaan.

        Kiitos Kiitos kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä KokDem-Ääliönä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
        Soittele wanhalle äidilles vankilaan, se tuntee Perttu K:n ja Riitaskukon yhteisen SCC-paalun ja paalusolmun. Onnea matkaan.


    • U3rttt

      Ettei vaan nyt tulisi rikostutkintaa jo kiemungillekin

      • Lopullinenlähtö

        Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.


      • Lopullinenhohto
        Lopullinenlähtö kirjoitti:

        Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.

        Kari Ilkkala sai SSC-Veljille, Pikkuliikemies Pertulle ja Suurliikemies Riitanokalle jo kovat SCC tuomiot ja pakkolähtöt politiikasta pois.


    • WD3333

      Perin mielenkiintoinen avaus, ja kaikki tiedot tosiaan löytyvät ihan virallisista lähteistä. Laittaa myöskin miettimään gTIE:n ja SCC:n samakaltainen ajankohta.

      • Pommitulossako

        Samaa mieltä. Jotain hämärää on Kari Ilkkala suhteen. Kova SCC tuomio mutta miksi Persut hylkäsi. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.


      • SonnikoTulossako
        Pommitulossako kirjoitti:

        Samaa mieltä. Jotain hämärää on Kari Ilkkala suhteen. Kova SCC tuomio mutta miksi Persut hylkäsi. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.

        Samaa mieltä. Jotain hämärää on KokDem-Paskotrollinkin suhteen. Perttu K:lle Kova SCC tuomio mutta miksi muut selkääntaputtelijat hylkäsi, vain tuo onneton ja tyhmä KokDem-Kusitolppaääliö on jäljellä. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.


    • wefw343

      Kiemungin vaimo kertoo että osakeanti eli tuo 288 tonnia on tarkoitus käyttää Amerikan valloitukseen, mutta taisi mennä ihan muualle sitten jos palkkoihin mennyt näin suuret summat

      • Temppu

        Kari Ilkkala vallotti kovalla SCC tuomiolla


    • Tutkivahournalisti

      Tästä mitään uutta tietoa?

      • ei.uutta

        Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja pakkolähtö pois politiikasta


    • e53456

      poliisi kuulemma tutkii jo

      • Kiero

        Onko Ilkkala saamassa uusia syytteitä? Ei yllättäisi.


    • sopivastipatjanalta

      Iisu kai jo Janakkalan TOP 10 rikkaimpien joukossa

    • Demaritrolli

      Kyllä Ilkkalan toiminta Zambian prinsessan huijarirahojen kanssa oli rikollista, kaikki muut uskoivat rahoihin. Ja sitten muille tuli paha mieli kun Ilkkala väitti ettei rahoja olisi. Saakin poliisi tutkia.

      • FinlandialaisHuijaus

        Eipäs kun Ilkkala yritti vaan kertoa sambialaisille, että heidän kuningattarensa omaisuutta huhutaan pistettävän lihoiksi täällä pohjan perukoilla. Olisko Ritaluoma seuraavaksi nimennyt rahoittajakseen itsensä Kim Jong unin jos kusetusta ei olisi jotenkin vihelletty poikki. KokDem idiooteille kun meni kaikki täydestä, eikä edes rahojen alkuperä kiinnostanut.


    • hämeenlinnanherttua

      Mikäli tuo gtie oy tosiaan on saanut ns "suljetussa joukkorahoituksessa" rahavirtaa jostain sopivasta veroparatiisista tai bulvaanilta, olisi kyse ilmeisemmin rahanpesusta, ehkä jopa törkeästä sellaisesta. Tarvittaisiin joku valtamedian toimittaja joka on lähellä poliisia että saataisiin tieto onko poliisi yleensäkään tutkinut tätä. Toisaalta jokuhan voisi mennä pyytää osakasluetteloa Kiemungin Loft palatsista, lain mukaanhan se pitäisi siellä jossain olla nähtävissä tarpeen tullen.

      Vielä kerran, tilinpäätöksistä päätellen rahat tuhlattiin nopeasti "konsultointeihin" ja Kiemungin lähipiirin palkkaan.. Juuri näin rahanpesussa tehdään.

      • joujoupersutlinnaa

        Onko Petteri sinun mielestäsi ihan OK että poliitikot kusettavat ja rikollisin keinoin pelaavat rahoja omaan pussiin kunhan eivät ole Persuja?


      • OmaanPussii

        Ilkkala tuomittiin ja sen unohdit.


      • kenkkulihanse
        OmaanPussii kirjoitti:

        Ilkkala tuomittiin ja sen unohdit.

        Mitenköhän vasemmistolainen divarin pitäjä maksaa veronsa? Sillai kuin anarkisti yleensä, eli ei?


    • HämeenlinnaRules

      Ai tällaistakin... Onko tässä joku oikea tausta vai ihan vaan turhaa spekulaatiota? Jos on jotain totuuspohjaa, niin aika paha juttu.

      • eivaikutaenään

        Kari Ilkkala on jo poissa.


      • KokDem-Ankeuttaja
        eivaikutaenään kirjoitti:

        Kari Ilkkala on jo poissa.

        joo, niin on, lähti kotio justiinsa ! :)


    • Lapptopps

      Nyt Iisakki matkustelee ympäri Amerikkaa. Rahaa on. Sinun ja minun rahoja?

      • eurojapatjanallapirusti

        Muutama yö kai Ritskullakin muistelemassa hyvää meininkiä Hämeenlinnassa.


    • hovioikeuden_palkinto

      Hyvä matkustella ennen passitusta konnunsuolle ja rahaahan on. Amerikassa.

    • wdwe456

      Mielenkiintoista, ettei rahoitus mahdollisuutta suunnattu kuin harvoille ja valituille. Ilmeisesti tiedettiin jo etukäteen mistä rahaa on tulossa ja asia naamioitiin ns. joukkorahoituksen nimiin.

      • OttaaVaan

        Mistä mahdat kirjoittaa mutta ei väliä, jatka Juhannuskänniä


      • JärkiHoi
        OttaaVaan kirjoitti:

        Mistä mahdat kirjoittaa mutta ei väliä, jatka Juhannuskänniä

        etkö ymmärtänyt mistä tuossa oli kyse, voivoi, jatka vaan juhannuskänniä........me muut ymmärsimme G-Tievinkin!


    • pelaspelinihanpäätyyn

      Kyllä hiukan käy jo Iisua kateeksikin vaikka miehen maine on täysin mennyt mutta rahaa on mukavasti loppuelämääkin varten. Ei paljon tarvitse duunia enää tehdä, sen kun hiukan päällimmäisiä kasasta käyttelee.

      • Olekateellinen

        Pilkkala sulla on tyhmän kohtalo kovan SCC tuomion suhteen mutta ole kateellinen vaan.


    • Yhteensattumaako

      Onko tämä asia tutkinnassa? Tulin tekemään avausta samasta aiheesta.

    • wege1000

      iisu osas kerrankin pelata korttinsa täysin oikein uhriutumisineen kaikkineen. Nyt on millä mällätä

      • Heheeee

        Kari Ilkkala pelasi korttinsa oikein ja nyt on kova SCC tuomio millä mällätä.


      • VieläköJäsenkirja

        Saiko myös puolue siivunsa?


    • yhteensattumaako

      Onko tästä mitään uutta tietoa?

      • Taulapää

        Tietoa? ...lauta sä olet tyhmä! Tietohan suorastaan pesii täällä.


    • werty122

      Kylillä kuiskitaan että poliisi tutkisi gTIEn rahoitusta, eikä ihme, sillä liian moni asia mätsää yhteen tässä keississä

    • loppupelitepävarmaa

      vielä tällä hetkellä ehkä Janakkalan rikkaimpien joukossa

      • Mistä-kertoo

        Persut kertoo Pilkkalalla menee loistavasti.


    • werty122

      En tiedä kuka on Pilkkala, mutta Ilkkalan Karilla menee kuulemma hyvin nykyään. Kiemunki sen sijaan odottelee puolen millin korvausvastuineen jo seuraavaa oikeudenkäyntiä, missä häneltä vaaditaan miljoonaa euroa Ritaluoman palkan tuplaamisesta ja muusta holtittomasta rahan käytöstä SCC:ssä. Ei taida uni tulla silmään ihan äkkiä :) Kumpikohan mahtoi olla viisaampi tässä keississä , vai Kari, ja ryyppäshän Kari Iisakin piikkiinkin muutaman viskin.

    • IlkkalanSyyKaikkiTaas

      Sinnehän ne meni eli kaverille joka on vankilassa,ari tai kari vai? Ikinä ei saada rahoja takas jollei tämä vedättäjä tule suomeen. Interpol voisi auttaa mutta jokin mättää miksi ei toimita näin.

      • HillitäItsensä

        Rumasti puhut Ilkkalasta vaikka saikin kovan SCC tuomion


    • voihan_vitsi

      Kun noiden rahoitusta jakaneiden taustoja vähän kaivelisi saattaisi moni yllättyä

      • Kaivele

        Sun kai kannattaisi.


    • YksiPuhaltajista

      SCC-rahat on yhtä visussa tallessa kuin sähkölaitoksen myynnistä saadut rahat.

      • SinäSenKerroit

        Hyvässä turvassa ja tuottaa sijoituksissa hyvää korkoa. Ei huoleen syytä.


    • eaty34y5
      • HompellBoy

        Moikka Iisakkitautinen.


    • voihan_vitsi

      Jo on nahkaläpyskällä ja prikalla hintaa, peräti 70 euroo....ehheh eheh. Lainaiskohan Sauli 70 kymppii

      • ihquusti.silleen

        mut se niinqu tiiätsä se kertoo sulle et se on tärkeempää sulle ku se 70 euroo. tai niinqu mulle. ja btw ukko ei ole myytävänä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe