Mihin SCC rahat päätyi? - osa 1 - Kiemungin rahat

Mielenkiintoista, varsin mielenkiintoista. Hämeenlinnan politiikan sisäpiireissä vaikuttava Kiemunki (jolle monet ovat varmasti kiitollisuuden velassa sopivasta medianäkyvyydestä) on varmasti tottunut erilaisiin lehmänkauppoihin ja sopiviin rahoituksen ohjailuihin.

Erään lehtijutun mukaan Iisakin (tai ainakin saman nimisen henkilön) puolisolla on yritys. Tälle yritykselle on jostain ihmeen paikasta kertynyt useita satoja tuhansia rahaa ilman että yrityksen liikevaihto on ollut edes sellaisella tasolla että sillä yksi ihminen voisi elää. Samaan aikaa ilmeisesti on rakennettu vanhaan tehtaaseen jonkin tyyppinen Loft asunto - nämä yleensä ei ole kovin halpoja toteuttaa. Kaikki tämä on alkanut hieman sen jälkeen kun Kiemungin SCC pesti alkoi..

Mistäs niitä SCC tutkimuspapereita oikein löytää? Olisi kiva tietää että millasille kaikille firmoille sieltä kassasta on oikeen rahaa maksettu ja ovatko ne kenties kiertäneet jotakin kautta poliitikon lähipiirille.
Ilmoita


Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se löytää SCC tutkimuspaperit ja rahat. Onnea matkaan.
1 VASTAUS:
Kiitos Kiitos kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
Soittele wanhalle äidilles vankilaan se löytää SCC tutkimuspaperit ja rahat. Onnea matkaan.
+Lisää kommentti
Vaikuttaa, että on vähän suuremmat sumutukset ja riistot olleet käynnissä kuin vain jotkut hassut autokauppamiljoonat.

Eräät tuumivat, että sälli on hovinarri ja ammattilaisuhriutuja, jonka rooli on pitää kaupunkilaisten huomio poissa todellisesta vakavasta sumutuksesta ja riistosta, joka tapahtuu suljetulla rosvosektorilla sosiaali- ja terveystoimessa.

Juonen hurjuus ja häikäilemättömyys ylittää rivikansalaisen käsityskyvyn. Useimmat käsittää jonkun miljoonan olevan iso asia, mikä juuri on tarkoitus.

Todellinen sumutus on moninverroin merkittävämpi ja kauheampi asia - sitä sällin mediahuomio peittelee.
1 VASTAUS:
En ymmärrä kun sait tähänkin kytkettyä Kari Ilkkalan kovan SCC tuomion ja pakkolähdön politiikasta mutta kai tiedät mitä puhut tai tulet olemaan käräjillä.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
osa rahoista varmaan patjan alla odottamassa suuremman hälyn laantumista
Ilmoita
Mitään ei selviä niin kauan kun hyvätveljet on kompuksessa. näitä palstan aloittajan kirjoittamia asioita ei saada ikinä selville. Ei korppi korppia noki. kohta menee TAAS joku juttu vanhaksi. On tässä muillakin mennyt luotto oikeuslaitokseen. Eihän tässä kauaakaan ole kun meni vanhaksi eräs lahjusjuttu eräästä ve.......
1 VASTAUS:
Meni vanhaksi. Sinulla huijari kävi hyvä onni.
+Lisää kommentti
> kai tiedät mitä puhut tai tulet olemaan käräjillä.

Kaupunkilaiset haluavat sällin, trollon ja ritvan ulos kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta. Ennen sitä ei niitä palveluja voi käyttää vaan kyseenalaistamme palvelujen oikeellisuuden ja asianmukaisuuden.

Poliittisesti motivoitu kopla pitää kaupungin sosiaali- ja terveystoimea ja sitä kautta kaupunkilaisia panttivankeinaan.
Ilmoita
Hyvin erikoinen yritys. Vuoden 2013 tilinpäätöksessä näkyy summa 288 000 € "muu oma pääoma". Eli tälläinen voisi esimerkiksi olla osakkaan itse yritykselle "lahjoittama" pääoma. Tyypillisesti tälläisessä tapauksessa osakas on kovin tarkka kyseisen rahan käytöstä ja se yksinomaan käytetään yrityksen kehittämiseen. Eli ns sijoitus. Se mikä tästä tekee poikkeuksellisen on että yritys on maksanut palkkakuluja (työntekijämäärää ei ole ilmoitettu, eli voidaan olettaa että on maksettu palkkaa puolisolle itselleen) vuoden 2013 tilinpäätöksessä 62 000€ ja vuoden 2014 tilinpäätöksessä 111 000€. Varsin mojovat palkkakulut, ja miksi kukaan maksaisi omaa rahaansa palkkana itselleen takas - se olisi verotuksen kannalta järjetöntä. ..ellei sitten rahat ole tullut jostain muualta.. Yrityksen liikevaihto on melko olematon, ei riittäisi edes välttävän palkan maksuun. Samaan aikaan on maksettu ulkoisia palveluita 2013 tismalleen sama 62 000€ kuin palkkamenot ja taas 2014 hieman alempi 48 000€. Minne nämä rahat ovat menneet?

Tuo yritys on käytännössä lypsetty tyhjäksi kahden vuoden aikana, 288 000 eurosta on enää jäljellä tässä vaiheessa 18 000€. (vuoden 2014 tilinpäätös) Tätä kirjoittaessa yrityksellä on maksuhäiriömerkintöjä ja myös taustahenkilöiden luottotiedoissa on jotain mätää. Yritys näyttäisi olevan konkurssikypsä.

Mistä tämä 288 000€ on tullut? Tuskin yrittäjältä itseltään. Velaksi sitä ei ole merkitty joten lainasta tuskin on kyse.
1 VASTAUS:
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC rahat. Onnea matkaan.
+Lisää kommentti
Niin mikä yritys tässä on kyseessä ja mistä tiedot ovat tulleet. Miljoona euroahan maksettiin käteisellä SCC:n huijauksessa jollekin nimettömälle taholle. Onko siis kyseessä tuo kadonnut miljoona, joka on jotain kautta eksynty herra Kiemungille tai hänen siippansa tileille.
3 VASTAUSTA:
Minä etsisin rahoja Key Westistä kahdesta eri osoitteesta.
Iisakin puolison firma. Tuo 288 000€ on ilmeisesti kerätty invesdor.com joukkorahotuspalvelun kautta. 74 eri sijoittajaa. Näitä joukkorahoituspalveluita voidaan käyttää rahanpesuun ja hieman näyttäis siltä että nuo rahat on poltettu nopeasti ja jonkin verran tehty "oikeeta" liiketoimintaa ympärillä. Voi olla että ihan oikeakin business ja tarkoitus ollut takana, tosin pistää pikkasen epäilyttämään nuo ajankohdat ja sidos Iisakki Kiemunkiin.
Kovin samantyylinen tapahtuma kuin SCC, ensin kerätään rahaa visuaalisesti hyvin esitettynä kehitysprojektina, sitten nopeasti poltetaan ne "liiketoiminnan kuluina" saamatta mitään aikaiseksi.

Semmosta.
+Lisää kommentti
Kovin yrittävät Kari Ilkkalan nuolijat selittää kovaa SCC tuomiota mutta syyllisenä Kari I. pysyy.
3 VASTAUSTA:
Vaikeaa on mustaa pestä valkoiseksi. KI varoitti huijauksesta joten huijatuksi tuleminen on tyystin epäuskottavaa. Juttu pahasti haisee.
Haisee todella pahasti Ilkkalan osalta
Käy säkin välillä suihkussa 24/7 suomi24 palstalla alkaa haiseen.
+Lisää kommentti
Poliisinkin kannattaisi nyt kiinnostua tästä kiemungin puolison firmasta, jospa SCC:n kadonneista miljoonista osa löytyykin sieltä.
1 VASTAUS:
Sinun kannattaisi vaahtopää olla poliisi.
+Lisää kommentti
Aika kummallinen yhteensattuma että 288 tonnia siirretty Kiemunkin rouvan firmalle juuri kun herra siirtynyt SCC:n hallitukseen
2 VASTAUSTA:
Selventäisi paljon kun kertoisit miltä tililtä ja kuka on rahat tilille siirtänyt. Aika kummallinen yhteensattuma että persuluuserina puhut 288 tonnista.
Missäköhän luuraa 712 000,-??
+Lisää kommentti
Ehkä Janakkalan äveriäin tällä hetkellä
1 VASTAUS:
Onko SCC Kari muuttanut Janakkalaan?
+Lisää kommentti
Henkilökohtaisesti tutkisin heti Karin kaikki tilit.
4 VASTAUSTA:
Osui & upposikin.
totta, toi janakkalan äveriäin tuntuu toimivan aina
Samaa mieltä että ottaa luonnolle mutta vaaditaan silti SCC Karin tilien tutkimista. Olisi hyvä selvittää mitä itsensä huijaaminen tarkoittaa SCC casessa.
Pertun mukuloiden tiliselvitykset.
+Lisää kommentti
Tästä asiasta tullaan tekemään tutkintapyyntö, älä huoli Kiemunki asia kyllä tutkitaan nyt perinpohjin mistä ihmeestä seinistä reväistyn näköinen muijasi on saanut tuon lähemmäs 300 tonnia.
1 VASTAUS:
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC 300 tonnia. Onnea matkaan.
+Lisää kommentti
Eli homma meni näin:

- Iisakin puolison osakeyhtiö keräsi joukkorahoituksella 288 000€ samaan aikaan kun SCC hävitti rahojaan ja Iisakki istui SCC hallituksessa.
- Tuohon aikaan tuollaisen joukkorahoituksen saaminen suomalaiselle juuri perustetulle (vaate)yritykselle oli hyvin harvinaista.
- Iisakin puolison firma nopeasti tuhlasi (2 vuotta) nuo rahat palkkakuluihin (2/3) ja muualta ostettuihin palveluihin. Palkkakulut ylittivät huomattavasti yrityksen liikevaihdon.
- Yritykselle ei ole valittu tilintarkastajaa ja tilikausien 2015 ja 2016 tilinpäätökset ovat toimitettu reilusti myöhässä.
- Tällä hetkellä yrityksellä on maksuhäiriömerkintöjä mm maksamattomia veroja.
2 VASTAUSTA:
Kuulostaa ihanan kiusalliselta.
Kari Ilkkalan nuolijoilla on kova tarve selitellä Ilkkalan tekoja. Tuomio selityksillä ei muuksi muutu. Omituisempaa se että Ilkkala varoitti autotalohuijauksesta jo 2009 ja antoi silti huijata itseään aina tuomioon saakkaa!!! Tällaista ei usko edes erkkikään. Ilkkalan kaikki tilit tulee tutkia välittömästi sillä koko SCC jutussa on kysymys muusta kuin näyttää.
+Lisää kommentti
Voitko kertoa firman nimen?
2 VASTAUSTA:
Kari Ilkkala oikein hyvin tietää. SCC.
gtie oy
+Lisää kommentti
Niin kyseessä näyttää siis olevan yritys nimltä gTIE, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli rapiat 60 tuhatta euroa. Kun liikevaihto on 60 tuhatta, niin yrittäjälle puhdas tuotto ei kaikkien menojen ja verojen jälkeen voi olla kovin muhkea. Tällaisilla tuloilla ei loft asuntoja rakennella. On aika erikoista että joku sijoittaa tällaiseen nälkärajoilla olevaan yritykseen satoja tuhansia euroja.
1 VASTAUS:
Gpiste tuli mieleen.
+Lisää kommentti
Raha-asioista jotain tietävät kirjoittavat pienemmät luvut numeroina, siis 60 000 euroa.
3 VASTAUSTA:
Täällä tuskin kukaan tuntee edes numeroita.
Puhettasilti kirjoitti:
Täällä tuskin kukaan tuntee edes numeroita.
Numeroita voi katella tuon linkin takaa jos joku haluaa, lymyääkö ehkä siellä kadonneet rahat mitä tuossa viestiketjun avaaja esittää?
Huomatkaa uutisen päiväys!

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/muotifirma-gtie-kerasi-muhkean-joukkorahoituksen/M72evh7x
Jaa ei sentään, se onkin joku muu investori !
+Lisää kommentti
Olen kyllä jo hiukan kade Iisua kohtaan. Raha-asiat hyvässä formussa loppuelämäksi ja Sari järjestämässä vielä rahankeräystä potin kasvattamiseksi. Jotkut ne vaan osaa.
Ilmoita
On muuten aika hupaisaa että Ritaluoma lähetti mukamas huijareille juuri tuon saman noin 300 tonnia , minkä gTIE on saanut niin kutsutuilta sijoittajilta pääomikseen. Nyt alkaa polttelemaan jo eri tahoilla varmasti aikalailla.
1 VASTAUS:
Samaa mieltä että Pilkkalan kaikki tilit on tutkittava välittömästi. Naurettavaa väittää että hujauksesta varottanut Pilkkala olisi tullut itse SCC huijatuksi. Samaa mieltä polttelee.
+Lisää kommentti
Nyt kun poliisi tutkii näitä petosjuttujakin SCC:n osalta, kannattaisi poliisin tutkia tämä kiemungin vaimonkin haara , ihan noin vinkkinä. Kyllähän tuossa ihmeen monta yhteen sattumaa kuitenkin on.
2 VASTAUSTA:
Mitäs epäilet Kiemungin vaimon haaroista poliisin löytävän? Sattumaan se on, mutta onko tämä sattumalta samansuuntaisena eurorahalla rahoitettu yrittäjä nyt sen uusi vaimoke? Edellisellehän se jonkun vääräleukahan mukaan hommasi tulosvastuuttoman johtajavakanssin lastenkulttuurin parissa. Herra Heinämäki pilkkaa intiaaneja ja Jartsa tekee ilmapalloilla eläimiä pari päivää kesässä. Sitä sitten voi suunnitella talven kun välillä käy tutustumassa tarjontaan muilla maila vierailla.

Odotan kyllä, että mitä kaikkea tästä vielä selviää. Kivoja juttuja, kerrankin vastinetta veroeuroille!
Samaa mieltä ja odotan myös mitä tulee selviämään jos Kari Ilkkalan kaikki tilit tutkitaan poliisin toimesta. Kova SCC tuomio tuskin oli sattuma.
+Lisää kommentti
Kiemungin moraalin tuntien, tällainen olisi ihan mahdollista
Ilmoita
Pers Pillkalan moraalin tuntien, tällainen olisi ihan mahdollista
Ilmoita
bump
Ilmoita
gtie oy. joukkorahoituksella 288 000€.
Nimet julki rahoittajilta. Tarjoan kaivelijalle omarahotteiset munkkikaffeet idänpäässä.
Julkista tietoa. Nyt Skuuppi!
1 VASTAUS:
Jännä kun tilinpäätökset vuosilta 2015 ja 2016 toimitettu vasta 2017, jos olisin sijoittanut olisin ollut kyllä tarkasti valvomas et homma menee lain mukaan. Ja olisin hieman kyseenalaistanut senkin että rahat painu pikkasen hätäseen melko reiluihin palkkoihin, sellasiin jota ei rättien ompelijoilta yleensä odoteta.
+Lisää kommentti
Demarit eivt ainakaan koskaan ole asettuneet poikkiteloin ylisuurille korvauksille. otetaan vaikka Antti Rinne, joka veti hyvin hilloa Kelan kautta kierrättäen köyhien asumistukia VVo.n ylisuurien vuokrien kautta omiin fikkoihin. Tai jos ei omiin niin sitten ainakin sellaisiin, ettei tarvii käydä ruokakaupassa itse moneen viikkoihin. Ja onhan niitä muitakin demareita, jotka pitävät lainattujen ja kikkailtujen palkkioiden törsäämistä ihan okeina.
Ilmoita
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC naurettavuuden. Onnea matkaan.
4 VASTAUSTA:
No nyt tuli helppo moikka lissu
Kiitos Kiitos "Dgukrf" kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
Soittele wanhalle äidilles vankilaan se löytää SCC:n ja onnettoman trollopoikansa naurettavuudet. Onnea matkaan.
Moikka Pilkkala
eduskuntaan kirjoitti:
Moikka Pilkkala
Moikka KokDem-Ääliö!
+Lisää kommentti
Kiemungilla ei ole luottoa. Eikä kohta enää luottokelpoisuuttakaan.
Mutta onko paalua?
3 VASTAUSTA:
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC paalun. Onnea matkaan.
Helppo moi lissu
nhwp kirjoitti:
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC paalun. Onnea matkaan.
Kiitos Kiitos kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä KokDem-Ääliönä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
Soittele wanhalle äidilles vankilaan, se tuntee Perttu K:n ja Riitaskukon yhteisen SCC-paalun ja paalusolmun. Onnea matkaan.
+Lisää kommentti
Ettei vaan nyt tulisi rikostutkintaa jo kiemungillekin
2 VASTAUSTA:
Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.
Lopullinenlähtö kirjoitti:
Kari Ilkkala sai jo kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.
Kari Ilkkala sai SSC-Veljille, Pikkuliikemies Pertulle ja Suurliikemies Riitanokalle jo kovat SCC tuomiot ja pakkolähtöt politiikasta pois.
+Lisää kommentti
Perin mielenkiintoinen avaus, ja kaikki tiedot tosiaan löytyvät ihan virallisista lähteistä. Laittaa myöskin miettimään gTIE:n ja SCC:n samakaltainen ajankohta.
2 VASTAUSTA:
Samaa mieltä. Jotain hämärää on Kari Ilkkala suhteen. Kova SCC tuomio mutta miksi Persut hylkäsi. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.
Pommitulossako kirjoitti:
Samaa mieltä. Jotain hämärää on Kari Ilkkala suhteen. Kova SCC tuomio mutta miksi Persut hylkäsi. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.
Samaa mieltä. Jotain hämärää on KokDem-Paskotrollinkin suhteen. Perttu K:lle Kova SCC tuomio mutta miksi muut selkääntaputtelijat hylkäsi, vain tuo onneton ja tyhmä KokDem-Kusitolppaääliö on jäljellä. Viittaa jotain muuta tulossa kun ajankohta on tuollainen.
+Lisää kommentti
Kiemungin vaimo kertoo että osakeanti eli tuo 288 tonnia on tarkoitus käyttää Amerikan valloitukseen, mutta taisi mennä ihan muualle sitten jos palkkoihin mennyt näin suuret summat
1 VASTAUS:
Kari Ilkkala vallotti kovalla SCC tuomiolla
+Lisää kommentti
Tästä mitään uutta tietoa?
1 VASTAUS:
Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja pakkolähtö pois politiikasta
+Lisää kommentti
poliisi kuulemma tutkii jo
1 VASTAUS:
Onko Ilkkala saamassa uusia syytteitä? Ei yllättäisi.
+Lisää kommentti
Iisu kai jo Janakkalan TOP 10 rikkaimpien joukossa
Ilmoita
Kyllä Ilkkalan toiminta Zambian prinsessan huijarirahojen kanssa oli rikollista, kaikki muut uskoivat rahoihin. Ja sitten muille tuli paha mieli kun Ilkkala väitti ettei rahoja olisi. Saakin poliisi tutkia.
1 VASTAUS:
Eipäs kun Ilkkala yritti vaan kertoa sambialaisille, että heidän kuningattarensa omaisuutta huhutaan pistettävän lihoiksi täällä pohjan perukoilla. Olisko Ritaluoma seuraavaksi nimennyt rahoittajakseen itsensä Kim Jong unin jos kusetusta ei olisi jotenkin vihelletty poikki. KokDem idiooteille kun meni kaikki täydestä, eikä edes rahojen alkuperä kiinnostanut.
+Lisää kommentti
Mikäli tuo gtie oy tosiaan on saanut ns "suljetussa joukkorahoituksessa" rahavirtaa jostain sopivasta veroparatiisista tai bulvaanilta, olisi kyse ilmeisemmin rahanpesusta, ehkä jopa törkeästä sellaisesta. Tarvittaisiin joku valtamedian toimittaja joka on lähellä poliisia että saataisiin tieto onko poliisi yleensäkään tutkinut tätä. Toisaalta jokuhan voisi mennä pyytää osakasluetteloa Kiemungin Loft palatsista, lain mukaanhan se pitäisi siellä jossain olla nähtävissä tarpeen tullen.

Vielä kerran, tilinpäätöksistä päätellen rahat tuhlattiin nopeasti "konsultointeihin" ja Kiemungin lähipiirin palkkaan.. Juuri näin rahanpesussa tehdään.
3 VASTAUSTA:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Onko Petteri sinun mielestäsi ihan OK että poliitikot kusettavat ja rikollisin keinoin pelaavat rahoja omaan pussiin kunhan eivät ole Persuja?
Ilkkala tuomittiin ja sen unohdit.
OmaanPussii kirjoitti:
Ilkkala tuomittiin ja sen unohdit.
Mitenköhän vasemmistolainen divarin pitäjä maksaa veronsa? Sillai kuin anarkisti yleensä, eli ei?
+Lisää kommentti
Ai tällaistakin... Onko tässä joku oikea tausta vai ihan vaan turhaa spekulaatiota? Jos on jotain totuuspohjaa, niin aika paha juttu.
2 VASTAUSTA:
Kari Ilkkala on jo poissa.
eivaikutaenään kirjoitti:
Kari Ilkkala on jo poissa.
joo, niin on, lähti kotio justiinsa ! :)
+Lisää kommentti
Nyt Iisakki matkustelee ympäri Amerikkaa. Rahaa on. Sinun ja minun rahoja?
1 VASTAUS:
Muutama yö kai Ritskullakin muistelemassa hyvää meininkiä Hämeenlinnassa.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Hyvä matkustella ennen passitusta konnunsuolle ja rahaahan on. Amerikassa.
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Mielenkiintoista, ettei rahoitus mahdollisuutta suunnattu kuin harvoille ja valituille. Ilmeisesti tiedettiin jo etukäteen mistä rahaa on tulossa ja asia naamioitiin ns. joukkorahoituksen nimiin.
2 VASTAUSTA:
Mistä mahdat kirjoittaa mutta ei väliä, jatka Juhannuskänniä
OttaaVaan kirjoitti:
Mistä mahdat kirjoittaa mutta ei väliä, jatka Juhannuskänniä
etkö ymmärtänyt mistä tuossa oli kyse, voivoi, jatka vaan juhannuskänniä........me muut ymmärsimme G-Tievinkin!
+Lisää kommentti
Kyllä hiukan käy jo Iisua kateeksikin vaikka miehen maine on täysin mennyt mutta rahaa on mukavasti loppuelämääkin varten. Ei paljon tarvitse duunia enää tehdä, sen kun hiukan päällimmäisiä kasasta käyttelee.
1 VASTAUS:
Pilkkala sulla on tyhmän kohtalo kovan SCC tuomion suhteen mutta ole kateellinen vaan.
+Lisää kommentti
Onko tämä asia tutkinnassa? Tulin tekemään avausta samasta aiheesta.
Ilmoita
iisu osas kerrankin pelata korttinsa täysin oikein uhriutumisineen kaikkineen. Nyt on millä mällätä
2 VASTAUSTA:
Kari Ilkkala pelasi korttinsa oikein ja nyt on kova SCC tuomio millä mällätä.
Saiko myös puolue siivunsa?
+Lisää kommentti
Onko tästä mitään uutta tietoa?
1 VASTAUS:
Tietoa? ...lauta sä olet tyhmä! Tietohan suorastaan pesii täällä.
+Lisää kommentti
Kylillä kuiskitaan että poliisi tutkisi gTIEn rahoitusta, eikä ihme, sillä liian moni asia mätsää yhteen tässä keississä
1 VASTAUS:
tästä siis kyse:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/muotifirma-gtie-kerasi-muhkean-joukkorahoituksen/M72evh7x

Kun tuo G-Tie on Kiemungin vaimon firma niin onko Kiemunki Amerikoissa kauppamatkoilla? Onhan hän tosin tunnettu ja oiva kauppamies, ainakin tuhlaajapuolella hyvä, ite en pieniä rahojani hänelle antaisi mihinkään sijoituksiin!
+Lisää kommentti
vielä tällä hetkellä ehkä Janakkalan rikkaimpien joukossa
1 VASTAUS:
Persut kertoo Pilkkalalla menee loistavasti.
+Lisää kommentti
En tiedä kuka on Pilkkala, mutta Ilkkalan Karilla menee kuulemma hyvin nykyään. Kiemunki sen sijaan odottelee puolen millin korvausvastuineen jo seuraavaa oikeudenkäyntiä, missä häneltä vaaditaan miljoonaa euroa Ritaluoman palkan tuplaamisesta ja muusta holtittomasta rahan käytöstä SCC:ssä. Ei taida uni tulla silmään ihan äkkiä :) Kumpikohan mahtoi olla viisaampi tässä keississä , vai Kari, ja ryyppäshän Kari Iisakin piikkiinkin muutaman viskin.
Ilmoita
Sinnehän ne meni eli kaverille joka on vankilassa,ari tai kari vai? Ikinä ei saada rahoja takas jollei tämä vedättäjä tule suomeen. Interpol voisi auttaa mutta jokin mättää miksi ei toimita näin.
1 VASTAUS:
Rumasti puhut Ilkkalasta vaikka saikin kovan SCC tuomion
+Lisää kommentti
Kun noiden rahoitusta jakaneiden taustoja vähän kaivelisi saattaisi moni yllättyä
1 VASTAUS:
Sun kai kannattaisi.
+Lisää kommentti
SCC-rahat on yhtä visussa tallessa kuin sähkölaitoksen myynnistä saadut rahat.
1 VASTAUS:
Hyvässä turvassa ja tuottaa sijoituksissa hyvää korkoa. Ei huoleen syytä.
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Moikka Iisakkitautinen.
+Lisää kommentti
Jo on nahkaläpyskällä ja prikalla hintaa, peräti 70 euroo....ehheh eheh. Lainaiskohan Sauli 70 kymppii
1 VASTAUS:
mut se niinqu tiiätsä se kertoo sulle et se on tärkeempää sulle ku se 70 euroo. tai niinqu mulle. ja btw ukko ei ole myytävänä.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mihin SCC rahat päätyi? - osa 1 - Kiemungin rahat

Mielenkiintoista, varsin mielenkiintoista. Hämeenlinnan politiikan sisäpiireissä vaikuttava Kiemunki (jolle monet ovat varmasti kiitollisuuden velassa sopivasta medianäkyvyydestä) on varmasti tottunut erilaisiin lehmänkauppoihin ja sopiviin rahoituksen ohjailuihin.

Erään lehtijutun mukaan Iisakin (tai ainakin saman nimisen henkilön) puolisolla on yritys. Tälle yritykselle on jostain ihmeen paikasta kertynyt useita satoja tuhansia rahaa ilman että yrityksen liikevaihto on ollut edes sellaisella tasolla että sillä yksi ihminen voisi elää. Samaan aikaa ilmeisesti on rakennettu vanhaan tehtaaseen jonkin tyyppinen Loft asunto - nämä yleensä ei ole kovin halpoja toteuttaa. Kaikki tämä on alkanut hieman sen jälkeen kun Kiemungin SCC pesti alkoi..

Mistäs niitä SCC tutkimuspapereita oikein löytää? Olisi kiva tietää että millasille kaikille firmoille sieltä kassasta on oikeen rahaa maksettu ja ovatko ne kenties kiertäneet jotakin kautta poliitikon lähipiirille.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta