Rumaa maisemaa paalit joka puolella näkyy

Asko751t

sotkuisen ja epämiellyttävän näköistä kun paalit jäetään maisemaan ne pistää rumina näkyminä silimään.Pilaavat näkymät ja rauhaisan maiseman, viekää pois ihmisten silmistä!!!

37

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • akusti

      hyvä aihe!
      Samaa ollaan puhuttu, paalienomistajat terrorisoivat muita ihmisiä, näkymät kotien ikkunoista ja joka puolelta kamalat! Kauniista maisemasta ei tietoakaan, täällä ihan järettömästi rumuutta joka puolella, ei silimä kyllä lepää.
      todellakin-viekää ne paalinne omiin nurkkakuntiinna ihailtaviksi!!!

      • Anonyymi

        Kyllä on tosi..
        Toisekseen maalla on kiva muuten olla mutta siellä on aivan liikaa maalaisia ja puhuvat hassua murrettaan. Viekää ne maalaiset pois että kaupunkilainen saa rauhassa käydä salessa ostamassa mökille tarjousmakkaralenkin..


    • ainaainaaina

      tämä on tabu, ei kärsi puhua ääneen.

      • lleveneeskoski

        todellakin maisema on kaameen näköistä kun valkoisia paalinmöhköjä näkyy, hyi!jopa vanhuksen tuvan lähellekin yhessä kohtaa jäåtetty, kesällä kiiltää muovipinta hulluna, ei pysty ikkunasta kahtoon tiellepäin ollenkaan..häikäiseen julmetusti aivan uskomattoman lujaa häikäisee.


    • ellllos

      kuka noist tykkää

      • rumiluss

        No kukapa tykkäisi omilla huudeillaan joka tykkää pyythäköön, eipä taia sellaista halukasta löytyä maalimasta. Ikävän näköisiä.


    • anelmat

      täällä oikein asiaa muuten täällä turhuutta.

    • pirutmerrassa

      Tyhmyyttä, ja ilkeyttä muita kohtaan.

    • aapelimies

      Pitäisi ajatella muitakin ihmisiä tai viiä heinäpaalit omien näkymiensä eteen omistaja!

    • Möttösviisas

      Tämä on sitä perholaisten puuttuvaa sivistystä!! Mutta ei pahinta. Onhan teillä Antikin

    • pariskuntall

      ilkeitä ihmisiä ja itsekkäitä terrorisoivat ihmisten arkea, ja eivät kai halua nähdä rumuutta jonka aiheuttavat, ovat ite piruja.

      • epäitsekäs

        Ilkeitä, tai tyhmiä.


      • kirkonkylästä

        Tyypillisiä perholaisia. TOSI TYHMIÄ! EIKÖ PANNA JOUKKOVOIMALLA NÄMÄ SOTKIJAT SIISTIMÄÄN JÄLKENSÄ! HÄPÄISTÄÄN NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • maarukainen

      käytiin perhossa jokin aika sitten kiinnitin huomion samaan, paljon oli paaleja näkymässä, ei kivan näköistä. maalaismaisema ruman näköistä, ei minkään näköistä, ei ainakaan mukavan.

    • Eioototta

      😂😂😂😂 Pienet on ongelmat teilläkin 😂😂😂

      • ihminennq

        tuuaan sinun hoodeille oikke paljon muovipaaleja saat oikein nautiskella niien keskellä. Ne on hei haloo tiitsie kammottavia ne kiiltää akkunan edessä pirunlailla ei siit akkunasta pysty kahtoo pihalle ollekkaan piäs muovis.


    • dfssaf

      ne on justissa nuo lestat ku sotkee kaikien maiseman. ja kiusaa toisia ku ei viitti heti keralla ajaa kaikkia paaleja omaan pihaan. ja sitten vielä kehtaavat ajaa lieteen siihen samalle pellolle. haiseeeki nii pahalle.

      • 123456789

        Hienosti sait taas lestaadiolaiset vedettyä tähänkin aiheeseen. :D Et taida olla paikkakuntalaisia ku et tämän pitäjän maatilallisten uskonlaitaa tiedä :D Joukkoon mahtuu kyllä lestojakin mutta en usko että ne on heidän paalinsa ainoat mitkä sotkee maisemaa. Ainakin 13-tien varrella paalit ym sotkut on ihan muiden ku lestojen. ( PS. kasva aikuiseks. )


      • onnn

        yhen vanhuksen ikkuna lähelle tuotu ihan järetön määrä valakoisia paalija, vanhus ei uskalla puhua asiasta muille kuin tutulleen, ne paalit kiiluu siellä lasi takana ihan järettömästi, siitä ikkunasta ei pysty kahtoa ollenkaan, se muuten uskomaton totuus, ei usko ken ei ole kokenut, ihan pilalla puol elämää ilkeän vilijelijän takia. rumalat näyttää näkymä kyllä, olen käynyt vanhan mummelin tuvassa.


      • setori
        123456789 kirjoitti:

        Hienosti sait taas lestaadiolaiset vedettyä tähänkin aiheeseen. :D Et taida olla paikkakuntalaisia ku et tämän pitäjän maatilallisten uskonlaitaa tiedä :D Joukkoon mahtuu kyllä lestojakin mutta en usko että ne on heidän paalinsa ainoat mitkä sotkee maisemaa. Ainakin 13-tien varrella paalit ym sotkut on ihan muiden ku lestojen. ( PS. kasva aikuiseks. )

        minä oon perholainen mutta oon käyny joskus jossain muuhallaki ja kyllä paaleja näkyy sielä täälä.jättäkää nuo lestaadiolaiset rauhaan äläkääkä häpäskö ihtiänä.ootta ihan niinku pikkulapsia kun tuommosesta asiasta itkette ja miettikää mitä kirjoitatte ihmisten luettavaksi


    • yhteinenhyvinvointi

      joissakin paikoissa erityisen häikäilemätöntä ja itsekästä toimintaa, Vimeplissä oikein kiinnitetty huomiota tuohon ja asiaa hoidettu hyvinpäin, ei rassata ihmisiä omilla rumuuksilla tollasilla muovipaalilla, samoin tietääkseni muissakin pitäjissä esim Lappajärvellä oikein erityisesti huomiotu naapurita ja maisema.

    • Erkkkilä

      täytyypi hoitaa asjaa, ei hyvä jos toiset kärsii

    • murheellinen

      Ei ole perholaisilla sivistystä, ei! Ymmärtävät vain sen, mitä navettansa sontaluukusta näkevät. Ei synny keskustelua, ei, näiden rajoittuneiden ihmisten kesken.

    • paalejaaaaa

      Jos asuu maalla ni saa varautua tällaseen. Muuttais kaupukiii tai keskelle mettää jos ei paalit kelepaa

      • roopesaarai

        noin ei ole asia!
        Maallako joutuu hyväksyä mitä vaan!
        Myös maalla voi olla miellyttävää asua, mutta kaikkien pitää ajatella myös kokonaisuutta eikä vain omaa hyvää. muutkin ihmiset on olemassa eikä vain itse itsekkäästi.
        viekää muovipaalinna omiin tiluksillenne oman ikkuna eteennne!


    • Alkaavituttaan

      Näkee selvästi että suurin osa vastaajista on tottunu olemaan kaupungissa. Ei kukaan viljelijä jätä niitä paaleja kenenkään ikkunan eteen tahallaan, tietenkin on poikkeuksia kun ei kaikki ole aina niin hirveän järkeviä. Jos ne vitun paalit on niin mahdottoman hirveän näköisiä ni kantakaa ite ne sitten sinne viljelijän pihalle ja yrittäkää saaha ne sinne mahtumaan. Mitä ne siellä pellonlaidoilla haittaa ku peittyvät muutenki lumen alle talvella. Ainoa asia mikä itteä ärsyttää on ne muovit ja heinäkasat mitä niistä koneista jää tuonne pellolle mutta jos asutte peltojen lähellä niin pakko se on sietää. Kokeilkaa vaikka miltä se pelto sitten näyttää kun sitä ei niitetä tai lannoiteta.

      • viljelijä123

        juuri näin


      • henrikkkisaarinenn

        kantakkoon vilijelijä itte omat roinasa omille pihaperilleen eikä ihmisten ikkunain etteen!!!!!!!!!!!!!!!


      • Yeaboi

        No eihän niitä kukaan ole kenenkään ikkunan eteen kantanutkaan. Tietenkin jos viet sen hienon ja tärkeän ikkunas sinne paalien viereen ni sitten se on ikkunan edessä. Saatanan tunari


    • Fiksustitoimittu

      Eli siis perholaisten (lestadiolaisten ja ei-lestadiolaisten) paalit säilötään kauas, liki toisten ihmisten asuntoja, koska ne siellä eivät ole paalaajien näköpiirissä eikä omalla pihalla?

      No joo, tietysti Perhossa ajatellaan tuolla tavalla...

      • Näin

        Voihan sen noinkin väärin ymmärtää jos vasitella yrittää. Niitä paaleja on niin paljon että eivät yksinkertaisesti mahdu kenenkään viljelijän pihaan niin ne yleensä säilytetään peltojen laidoilla.


    • paalitkuuluupellolle

      Pellonomistajalla on täysi oikeus vaikka rakentaa saatananpalvojien kokoontumispaikka siihen pellollensa, samaten kuin kaupungissa naapuriin voi rakentua ihan mitä vaan. Ei ne paalit vaan yksinkertaisesti mahdu mihinkään pihaan ja ihan on oikeus niitä siinä pellon laidalla säilyttää. Jos tämä on ongelma, niin taitaa olla muitakin puutteita henkilöllä, joka tästä valittaa.

    • AitoTOSIrealistiKokkola

      Onhan näitä "traktorin munia" (eräs kaveri sanoi, että ne ovat dinosauruksen munia) täällä kaupungissakin. Kysyin eräältä omakotitalon isännältä (syntyisin Köyhäjoelta joka rakensi aikanaan talonsa Rytimäelle) että kenen pelto rajoittuu sinun tonttiisi. Kaveri vastasi, että se on ........ ...... pelto. Jatkoin juttua, että miksi se säilyttää heinäpaaleja (5 kpl valkoisia) sinun tontin rajalla. Jorma vastasi, ettei siinä ole paaleja. Sanoin, että sori, näin varmaankin näkyjä. Ei mennyt kuin pari päivää, kun paalit olivat "siirtyneet" Kaanaanmaantien varren pusikkoon - joutomaalle...

    • AitoTOSIrealistiKokkola

      Ennen heinät kuskattiin navetan karjalatoon, tai tarpeettomaan riiheen, tai pellon heinälatoon. Joten tyhjää tilaa on jokaisen tilallisen pihapiirissä vaikka sadalle paalille - traktorin munalle, hah. Miksi maanviljelijät eivät siirrä paalejansa kotinsa karjalatoon "hyvän sään aikana"., tai navetan päätyyn. Eikö se ole helpompaa ottaa ne käyttöön talvella, kuin että aurata tie pellolle, kuormata paalit peräkärryyn ja rahdata ne paukkupakkasissa navetan ovelle.
      Kuten yllä kerroin, niin taatusti 5:lle paalille löytyy paikka "pihapiiristä", eikä jättää niitä "maiseman kaunokaisia" valtateitten varteen, saati lähes keskelle kaupunkia.
      Nyt niitä paaleja näkyy olevan 3. Tulee jopa koiruus mieleen: Mitä jos ohiajaessa paaleihin osuu 500 ilmapistoolin lyijyluotia ihan vahingossa. Uskon, että seuraavana kesänä paalit häipyvät sen sileän tien pois "ihmisten ilmoilta"...

      • sad

        niitähä ei oo ku 600-2000paalija isännillä. pieni 20lypsävää tila tarvii koko karjalle 600 paalija vuojessa. 60 lehmän pihatto mulleineen yli 2000paalija. varastoi ne sitten pihaan. kuivaheinä aika on ohi. ladollisella pärjää edes viikoa


    • lampu

      kyll tarvolassakin paikka paikoin kaameaa näkymää asutusten lähellä ja vimpelissä ja on niitä paikka paikoin silmiin ottavasti
      tympeää kahtoa päivästä toiseen muitten muovipaalia

    • Anonyymi

      Monet pitävät myös nostureista. Taivaanrannassahan nekin on kaikkein turvallisimmat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe