Tähtenä taivaalla

Dinko

31

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RebelScum

      Kyllä!
      Tuon pienen näytteen perusteella odotan loppubiisiltäkin isoja!

    • Hyvädingo

      Mustaleski-tasoa. Neumannin kynä alkanut kirjoittaa taas.👍👍👍👍👍

    • Dingomania

      Saas nähdä mitä tulee. Vähän liian iskelmältä kuulostaa omaan makuun, mutta radiohitti voi hyvinkin tulla.

    • sdfyui

      Kuka lie häärinyt tuottajana? Hyvältä tuo vaikuttaa.

    • levylautakunnassanähdään

      Aika varman päälle vedetty mutta parempaa kuin miesmuistiin. Ihan hyvät soundit tuntuis nyt olevan. Sanotaanko että kelpo alku mutta varmasti parempaankin Dingo pystyy. Annan 8 pistettä.

    • Hämähäkkimies-85

      Pakko sanoa, että laulaako Nipa tuon vähän liian korkealta, kun tuossa lopussa menee nenä-ääneksi. Mutta tuntuu ihan mukiinmenevältä rallilta, joka toivottavasti soi kunnolla radioissakin.

    • sallinappanahka

      Asia ei minulle varsinaisesti kuulu, mutta ihmettelen, jos kukaan jaksaa tuollaista kuunnella. Lauluteknisesti taattua Neumannia, mikä särähtää korvaan ja pahasti. Anteeksi! :)

    • Dinko
    • kitarasankaristaleipä

      Hyvä kipale, ei tosin tarjoile mitään uutta. Kertsissä koukkua kivasti. Sopivasti jätti nälkää että mitä tuleman pitää. Ehkä sanoituksiin kannattaisi edelleenkin panostaa enemmän.
      Sovitus aika pliisu, haetaanko lienee radiosoitto aikaa?

    • pepememe

      Soundi on ainoa verkkojulkaisu joka Dingon sinkun noteerasi julkaisupäivänä. Maailma muuttuu, onneksi Nipan sanoitusmaailma ei :)

      • pepememe

        Soundi ja Stara ovat avausviikonlopun ainoat sinkusta kirjoittaneet verkkojulkaisut. Radiosoittoa seuraava Biisit.info ei anna tuloksia haulle Tähtenä taivaalla. Vertailun vuoksi Ismo Alangon torstaina julkaistu uusi sinkku on soinut radioissa 4 kertaa.


    • vhfgfhgjy

      Honotus on sitä luokkaa että Neuman tarvitsisi lauluohjaajan. Valitettavan yllätyksetöntä kamaa tämä uusi sävellys. Sanoituskaan ei kovin hyvin trimmaa melodian kanssa. Vanhana fanina on ikäväkseni kirjoitettava, että mieleen tulee nyrkkeilymaailman termein ilmaistuna, kehäraakki

    • dingollaontulevaisuuttag

      Parempaa kuin mitä yleensä kasaribändit saa aikaan.

    • RebelScum

      Näyte kertosäkeestä lupasi hyvää ja koko biisi lunasti lupaukset. Tykkäsin sovituksesta kovasti. Valinnat uusien soittajien kohdalla ovat osuneet ilmeisen oikeaan. Nyt kun vielä saataisiin keikkoja tänne etelämmäksikin. Vai pitääkö tässä nyt ihan tosissaan Rovaniemelle lähteä ekan keikan perässä?

    • Onkokuullut

      Onko kukaan kuullut tätä radiosta? Isot kanavat eivät ainakaan näytä soittaneen.

    • dingoasorsitaan

      Aika kummallista jos biisiä ei kuulla radiossa. Soi siellä paljon paskempaakin jota musiikiksi kutsutaan. Biisistä ei oikein voi hittiä tulla jos sitä ei missään kuule.

      • Hämähäkkimies85

        Niinpä. Kyllä tämä paljon parempi ralli on kuin monet radiossa soivat renkutukset. Itse olen laittanut parille navalle viestiä että voisi tätä soittaa mutta en ole vielä kuullut. Ilmeisesti suuret levy-yhtiöt määrää mitä soitetaan


    • ugholenpuhunut

      Joo, käytännössä isot levy-yhtöt hallinnoivat radiokanavien soittolistoja. Vaikka esim. Robin ja Anna puu tekevät minun mielestäni paskaa musaa niin radiokanavilla ne pakkosyötetään ihmisten mieliin. Dingolta soi vain ne vanhat biisit joiden oikeudet on kaiketi warnerilla, uusi musiikki ei kanaville päädy. Ikävää mutta totta:(
      Ainoa mahdollisuus on painaa keikat sata lasissa ja näyttää kuka määrää kentällä. Viime kesänäkin Dingo oli monien festareiden parasta antia.

    • Arvostelu

      Laulu alkaa ärsyttävällä honotuksella. Sanoitus sitä samaa linjaa jota neuman on suoltanut jo pitkään. Sanoitus ei imaise mukaansa että viitsisi keskittyä kuuntelemaan mitä kappaleella yritetään sanoa, vaan sanat menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En osaa sanoa onko neumannin nykyääni vai biisin melodia heikoin lenkki . Ehkä kuitenkin ääni. Ehkä biisistä olisi voinut saada sovittamalla ja melodian hienosäädöllä paremman. Kertosäkeistön melodiassa on kuitenkin tämän kappaleen positiivisimmat ainesosat, mutta se ei riitä että plussan puolelle päästäisiin.

      Jos tää on parasta mitä neuman pystyy nykyään luomaan niin EHKÄ kannattais lopettaa. Dingon vanhoissa biiseissä oli tiettyä taikaa. Tässä uudessa kappaleessa ei siitä taiasta ole jäljellä kuin aavistuksellinen välähdys, ja se ei riitä minulle että maksaisin tästä latiakaan.

    • Ffkktt

      Fakta on että vanhantyylistä dingomusaa ei enää synny. Jotain mielenkiintoista voisi silti vielä syntyä, jos Neuman tekisi sävellyksiä yhteistyössä Jontun ja Pepen kanssa. Molemmat lahjakkaita säveltäjiä, joten kannattaisi yhdistää kyvyt. Pelkästään Neumannin sävellyskynästä ei enää sellaista materiaalia tule että jaksaisi kiinnostua levyostoksille. Kun bändiä kyhättiin uudelleen kokoon niin Neuman julisti että nyt saavat muutkin tehdä biisejä. Ainakaan se ei konkretisoitunut tämän ensimmäisen kappaleen kohdalla. Toivottavasti tämä jää levyn ainokaiseksi Neumannin yksin säveltämäksi kappaleeksi. Olli Lindholm tajusi palkata apuvoimia kun ei omat rahkeet riittäneet kelvollisen materiaalin synnyttämiseksi. Järkevä teko.

    • Violala

      Ihana! Tulee kylmät väreet ja koskettaa sielua.

      • miksioimiksimiksi

        Nipan manageri-kumppaniko se siellä kirjoittelee? Vaikea uskoa, että kukaan Nipan nykytuotantoja kehuisi ilman, että on ns. oma ammu ojassa. Yksi kysymys: MIKSEI NIPA OTA LAULUTUNTEJA JA MARSSI PUHETERAPEUTILLE, KURKKULÄÄKÄRILLE HANKI PAINONHALLINTA-APUJA (ylipaino vie hentoiselta nasaaliääneltä viimeisetkin paukut)??!


      • PoPidoli

        Eiköhän anneta 6-kymppisen herran vetää omalla linjallaan niin kauan kun jaksaa kiertää. Nautitaan siitä että siellä on Jonttu ja Pepe vielä mukana. Eivät ne keikat ja uudet julkaisut haukkumalla parane.


    • Dinko
    • Tähtenätaivaalla

      Dingo vetää nyt niin hyvin että jää bändi kuin bändi telineisiin, dingoon verrattuna. Mahtavia ihmisiä, mahtavaa musiikkia!!!

    • fhhh

      Sitkeästi jo kohta vuoden vanha biisi on SUN radion listalla. Olisi voinut olla ihan hyvä pikkuhitti myös radiosuomessa mutta ei kelvannut soittolistalle. Mikähän on syynä ettei luvattua uutta matskua tullutkaan syksyn aikana? Aika hiljaista on Dingo rintamalla.

      • POPliisi

        Hyvä biisihän se on. Se olisi pitänyt vain saada pihalle silloin kun tiedotusvälineet olivat myötämielisiä 2017.

        Toivoisin todella Even olevan mukana tulevaisuudessa kun maestrot samalle keikallekin saatiin syksyllä. Pelkkä Dingon nimi ei enää myy, Nipan tai Even soolot eivät menesty se on jo nähty, nyt pitäisi panna vielä kerran kaikki munat samaan koriin ja räjäyttää potti. Röyhkeästi vaan kummaltakin vaikka yksi soolohitti uudelleenlämmitykseen pienellä twistillä ja muutama uusi biisi tulille ja (aikuis)radiot soittavat sankareitamme jälleen aamusta iltaan :)

        Vielä tälle bändille on tilausta jos vain innostusta ja biisejä herroilta löytyy. Toivotaan teräksen taittuvan hampaissa vielä muutaman hetken ajan :)


      • Anonyymi

        Nipan nykyisellä "laulu"äänellä ei myydä mitään. Valitettavaa, mutta totta.


    • fhhh

      No keikkarintamalla bändi myy ihan hyvin. Lapuan tulevalle keikallekin on porukkaa tulossa satoja. Lallintalolla bändi vei 4ruusua mennen tullen.
      Evelle ei varmaan löydy paikkaa bändissä ainakaan tällä hetkellä kun Pepe bassottelee ja Jonttu kitarassa. Biisit on helppoja soittaa joten ei sinne enempiä soittajia sekaan oikein mahdu. Lähinnä Eve voisi antaa tulitukea tekemällä uusia biisejä Dingolle.
      Alkuperäisen kokoonpanon homma ryssittiin kättelyssä kun lähdettiin yrittämään konserttisaleihin. Olisi pitänyt vain heittää keikkaa yökerhoissa , lavoilla ja samalla julkaista se uusi levy.

    • Anonyymi

      Oli aika hätäisen oloinen kyhäelmä tuo tähtenä taivaalla. Ei sitä koukkua edes kertsissä ja teksti ei oikein puhuttele. Mielenkiintoista että tuolla kokemuksella ei saada tehtyä parempia biisejä. Olihan 10 vuotta sitten kuitenkin musta leski ja scorpionainen ihan hyviä pikkuhittejä.

      Nyt ei ole Dingo edes iskelmäfestareilla missä vuonna 2017 veti upean keikan viimeisenä esiintyjänä. Mikä kumma siinä on että Pete ja Quu ei pysy bändissä, Dingo olisi tänäkin kesänä noilla festareilla jos olisi tuo famous five kasassa. Eihän sitä tarvitsisi miesten siviilissä nähdä jos kemiat ei oikein enään kohtaa, kai sitä nyt muutaman kesäkeikan sentään voisi heittää noilla isoilla lavoilla.

    • Anonyymi

      Totta se on, että Nipan ääni on surkea nykyään. Sitä narisevaa kimitystä ei jaksa kuunnella. En ymmärrä, että miksi hän ei ota laulutunteja tai myönnä reilusti, että ei pysty parempaan.
      Olisi aika lopettaa tai tehdä asialle jotakin konkreettista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe