Tähtenä taivaalla

Dinko

31

637

Vastaukset

 • Kyllä!
  Tuon pienen näytteen perusteella odotan loppubiisiltäkin isoja!

 • Mustaleski-tasoa. Neumannin kynä alkanut kirjoittaa taas.👍👍👍👍👍

 • Saas nähdä mitä tulee. Vähän liian iskelmältä kuulostaa omaan makuun, mutta radiohitti voi hyvinkin tulla.

 • Kuka lie häärinyt tuottajana? Hyvältä tuo vaikuttaa.

 • Aika varman päälle vedetty mutta parempaa kuin miesmuistiin. Ihan hyvät soundit tuntuis nyt olevan. Sanotaanko että kelpo alku mutta varmasti parempaankin Dingo pystyy. Annan 8 pistettä.

 • Pakko sanoa, että laulaako Nipa tuon vähän liian korkealta, kun tuossa lopussa menee nenä-ääneksi. Mutta tuntuu ihan mukiinmenevältä rallilta, joka toivottavasti soi kunnolla radioissakin.

 • Asia ei minulle varsinaisesti kuulu, mutta ihmettelen, jos kukaan jaksaa tuollaista kuunnella. Lauluteknisesti taattua Neumannia, mikä särähtää korvaan ja pahasti. Anteeksi! :)

 • Hyvä kipale, ei tosin tarjoile mitään uutta. Kertsissä koukkua kivasti. Sopivasti jätti nälkää että mitä tuleman pitää. Ehkä sanoituksiin kannattaisi edelleenkin panostaa enemmän.
  Sovitus aika pliisu, haetaanko lienee radiosoitto aikaa?

 • Soundi on ainoa verkkojulkaisu joka Dingon sinkun noteerasi julkaisupäivänä. Maailma muuttuu, onneksi Nipan sanoitusmaailma ei :)

  • Soundi ja Stara ovat avausviikonlopun ainoat sinkusta kirjoittaneet verkkojulkaisut. Radiosoittoa seuraava Biisit.info ei anna tuloksia haulle Tähtenä taivaalla. Vertailun vuoksi Ismo Alangon torstaina julkaistu uusi sinkku on soinut radioissa 4 kertaa.


 • Honotus on sitä luokkaa että Neuman tarvitsisi lauluohjaajan. Valitettavan yllätyksetöntä kamaa tämä uusi sävellys. Sanoituskaan ei kovin hyvin trimmaa melodian kanssa. Vanhana fanina on ikäväkseni kirjoitettava, että mieleen tulee nyrkkeilymaailman termein ilmaistuna, kehäraakki

 • Parempaa kuin mitä yleensä kasaribändit saa aikaan.

 • Näyte kertosäkeestä lupasi hyvää ja koko biisi lunasti lupaukset. Tykkäsin sovituksesta kovasti. Valinnat uusien soittajien kohdalla ovat osuneet ilmeisen oikeaan. Nyt kun vielä saataisiin keikkoja tänne etelämmäksikin. Vai pitääkö tässä nyt ihan tosissaan Rovaniemelle lähteä ekan keikan perässä?

 • Onko kukaan kuullut tätä radiosta? Isot kanavat eivät ainakaan näytä soittaneen.

 • Aika kummallista jos biisiä ei kuulla radiossa. Soi siellä paljon paskempaakin jota musiikiksi kutsutaan. Biisistä ei oikein voi hittiä tulla jos sitä ei missään kuule.

  • Niinpä. Kyllä tämä paljon parempi ralli on kuin monet radiossa soivat renkutukset. Itse olen laittanut parille navalle viestiä että voisi tätä soittaa mutta en ole vielä kuullut. Ilmeisesti suuret levy-yhtiöt määrää mitä soitetaan


 • Joo, käytännössä isot levy-yhtöt hallinnoivat radiokanavien soittolistoja. Vaikka esim. Robin ja Anna puu tekevät minun mielestäni paskaa musaa niin radiokanavilla ne pakkosyötetään ihmisten mieliin. Dingolta soi vain ne vanhat biisit joiden oikeudet on kaiketi warnerilla, uusi musiikki ei kanaville päädy. Ikävää mutta totta:(
  Ainoa mahdollisuus on painaa keikat sata lasissa ja näyttää kuka määrää kentällä. Viime kesänäkin Dingo oli monien festareiden parasta antia.

 • Laulu alkaa ärsyttävällä honotuksella. Sanoitus sitä samaa linjaa jota neuman on suoltanut jo pitkään. Sanoitus ei imaise mukaansa että viitsisi keskittyä kuuntelemaan mitä kappaleella yritetään sanoa, vaan sanat menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En osaa sanoa onko neumannin nykyääni vai biisin melodia heikoin lenkki . Ehkä kuitenkin ääni. Ehkä biisistä olisi voinut saada sovittamalla ja melodian hienosäädöllä paremman. Kertosäkeistön melodiassa on kuitenkin tämän kappaleen positiivisimmat ainesosat, mutta se ei riitä että plussan puolelle päästäisiin.

  Jos tää on parasta mitä neuman pystyy nykyään luomaan niin EHKÄ kannattais lopettaa. Dingon vanhoissa biiseissä oli tiettyä taikaa. Tässä uudessa kappaleessa ei siitä taiasta ole jäljellä kuin aavistuksellinen välähdys, ja se ei riitä minulle että maksaisin tästä latiakaan.

 • Fakta on että vanhantyylistä dingomusaa ei enää synny. Jotain mielenkiintoista voisi silti vielä syntyä, jos Neuman tekisi sävellyksiä yhteistyössä Jontun ja Pepen kanssa. Molemmat lahjakkaita säveltäjiä, joten kannattaisi yhdistää kyvyt. Pelkästään Neumannin sävellyskynästä ei enää sellaista materiaalia tule että jaksaisi kiinnostua levyostoksille. Kun bändiä kyhättiin uudelleen kokoon niin Neuman julisti että nyt saavat muutkin tehdä biisejä. Ainakaan se ei konkretisoitunut tämän ensimmäisen kappaleen kohdalla. Toivottavasti tämä jää levyn ainokaiseksi Neumannin yksin säveltämäksi kappaleeksi. Olli Lindholm tajusi palkata apuvoimia kun ei omat rahkeet riittäneet kelvollisen materiaalin synnyttämiseksi. Järkevä teko.

 • Ihana! Tulee kylmät väreet ja koskettaa sielua.

  • Nipan manageri-kumppaniko se siellä kirjoittelee? Vaikea uskoa, että kukaan Nipan nykytuotantoja kehuisi ilman, että on ns. oma ammu ojassa. Yksi kysymys: MIKSEI NIPA OTA LAULUTUNTEJA JA MARSSI PUHETERAPEUTILLE, KURKKULÄÄKÄRILLE + HANKI PAINONHALLINTA-APUJA (ylipaino vie hentoiselta nasaaliääneltä viimeisetkin paukut)??!


  • Eiköhän anneta 6-kymppisen herran vetää omalla linjallaan niin kauan kun jaksaa kiertää. Nautitaan siitä että siellä on Jonttu ja Pepe vielä mukana. Eivät ne keikat ja uudet julkaisut haukkumalla parane.


 • Dingo vetää nyt niin hyvin että jää bändi kuin bändi telineisiin, dingoon verrattuna. Mahtavia ihmisiä, mahtavaa musiikkia!!!

 • Sitkeästi jo kohta vuoden vanha biisi on SUN radion listalla. Olisi voinut olla ihan hyvä pikkuhitti myös radiosuomessa mutta ei kelvannut soittolistalle. Mikähän on syynä ettei luvattua uutta matskua tullutkaan syksyn aikana? Aika hiljaista on Dingo rintamalla.

  • Hyvä biisihän se on. Se olisi pitänyt vain saada pihalle silloin kun tiedotusvälineet olivat myötämielisiä 2017.

   Toivoisin todella Even olevan mukana tulevaisuudessa kun maestrot samalle keikallekin saatiin syksyllä. Pelkkä Dingon nimi ei enää myy, Nipan tai Even soolot eivät menesty se on jo nähty, nyt pitäisi panna vielä kerran kaikki munat samaan koriin ja räjäyttää potti. Röyhkeästi vaan kummaltakin vaikka yksi soolohitti uudelleenlämmitykseen pienellä twistillä ja muutama uusi biisi tulille ja (aikuis)radiot soittavat sankareitamme jälleen aamusta iltaan :)

   Vielä tälle bändille on tilausta jos vain innostusta ja biisejä herroilta löytyy. Toivotaan teräksen taittuvan hampaissa vielä muutaman hetken ajan :)


  • Nipan nykyisellä "laulu"äänellä ei myydä mitään. Valitettavaa, mutta totta.


 • No keikkarintamalla bändi myy ihan hyvin. Lapuan tulevalle keikallekin on porukkaa tulossa satoja. Lallintalolla bändi vei 4ruusua mennen tullen.
  Evelle ei varmaan löydy paikkaa bändissä ainakaan tällä hetkellä kun Pepe bassottelee ja Jonttu kitarassa. Biisit on helppoja soittaa joten ei sinne enempiä soittajia sekaan oikein mahdu. Lähinnä Eve voisi antaa tulitukea tekemällä uusia biisejä Dingolle.
  Alkuperäisen kokoonpanon homma ryssittiin kättelyssä kun lähdettiin yrittämään konserttisaleihin. Olisi pitänyt vain heittää keikkaa yökerhoissa , lavoilla ja samalla julkaista se uusi levy.

 • Oli aika hätäisen oloinen kyhäelmä tuo tähtenä taivaalla. Ei sitä koukkua edes kertsissä ja teksti ei oikein puhuttele. Mielenkiintoista että tuolla kokemuksella ei saada tehtyä parempia biisejä. Olihan 10 vuotta sitten kuitenkin musta leski ja scorpionainen ihan hyviä pikkuhittejä.

  Nyt ei ole Dingo edes iskelmäfestareilla missä vuonna 2017 veti upean keikan viimeisenä esiintyjänä. Mikä kumma siinä on että Pete ja Quu ei pysy bändissä, Dingo olisi tänäkin kesänä noilla festareilla jos olisi tuo famous five kasassa. Eihän sitä tarvitsisi miesten siviilissä nähdä jos kemiat ei oikein enään kohtaa, kai sitä nyt muutaman kesäkeikan sentään voisi heittää noilla isoilla lavoilla.

 • Totta se on, että Nipan ääni on surkea nykyään. Sitä narisevaa kimitystä ei jaksa kuunnella. En ymmärrä, että miksi hän ei ota laulutunteja tai myönnä reilusti, että ei pysty parempaan.
  Olisi aika lopettaa tai tehdä asialle jotakin konkreettista.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  82
  3436
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1548
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  55
  1032