Skanssi loppuu ?

landeJussi

Kaveri joka on ison myymäläketjun kauppapaikka päällikkö kertoi että Skanssin uudet omistajat sulkee varmaan koko kauppakeksuksen. parin kolmen vuoden sisällä?
Tekevät enään lyhyitä vissiin maksimissaan 2,5 vuoden vuokrasopimuksia tiloista.

Kaiken lisäksi vanhat omistajat veti mm sähkökulut alas pitämällä paikkoja pimeänä.
Nyt uusi omistaja laskuttaa sentakia yrityksltä ylimääräistä kunnossapitomaksua.

Mahtaa Skanssin yrittäjiä harmittaa :-)

Kuka tietää onkohan loppuminen totta?

58

6065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ParkkihalliUusiksi

      Skanssin parkkihallissa on niin oudot parkkeeraussysteemit ja ajosuunnat, että ei sinne uskalla mennä. Varmaan tulee joku nokkaan tai persiisiin väärään suuntaa ajaessaan. Ekakertalainen on ainakin ihan hukassa.

      • labyrinttihalli

        Parkkihalli perseestä ja kadutkin vaikea muistaa kun harvoin käynyt, pitäisi navigaattorilla suunnistaa. En muista tuolta, mutta ainakin Myllyssä yläkerta niin kuuma ettei tee mieli käydä talvivaatteissa ja kesälläkin pitäisi ilmastointi toimia kunnolla.

        Eikös ne ole mainostaneet asiakkaiden lisääntyneen, että tuskin loppuu, mutta työttömillä ja eläkeläisillä tuskin paljon varaa käydäkään siellä.


    • Tarjoilija

      Kumman hiljainen kauppakeskus on, vaikka luulis siellä itäisessä Turussa olevan jengii. Mut tuskin sentään ollaan sulkemassa? Olis sääli, sulkisivat mieluummin vaikka Varissuon ostarin, niin sieltä "pakotettaisiin" jengi kulkemaan Skanssiin.

      • ehdotuksiaSkanssille

        Skanssin pihalle pitäisi istuttaa puita varjostamaan ja laittaa kahvilaterasseja ulos kesäksi! Ei kaljapaikkoja, vaan nimenomaan perheystävällisiä. Suihkulähteitä, skeittiramppeja, lasten leikkipaikkoja myös ulos. Joukkoliikennettä pitää parantaa, alueelle paremmat yhteydet kotiäideille vaunuineen.

        Lidl pitää ehdottomasti myös saada alueelle.
        Itä-Turusta puuttuu myös maauimala. Keskustassa kaikki ja vielä meinataan rakentaa uusi jokirantaan vaikka sellainen tarvittaisiin lähiöön. Onko Skanssin vieressä tilaa?

        Sisälle lasikattoon aurinkosuojakalvot, ellei niitä jo ole. Kasvihuoneessa on ikävä shoppailla.


    • Kkaupanasiakas

      Voi olla loppumassa munkin mielestä. Ainakin kun ttöpäivän jälken käyn sittarissa niin parkkihalli tyhjänä ja käytävillä ei näy ketään.
      Eikait ne firmat siellä kauan kestä ilman asiakkaita.

    • OhiVaan_

      Skanssin Nesteellä kalleinta menovettä. Jos olisi halvempaa, ehkä jopa joskus eksyisi kauppoihinkin.

      • Stop

        Valehteleva pallinaama väittää että Skanssin Nesteellä on kallista bensaa!! Kyllä se on halvinta mitä 10 km:n säteeltä Skanssista löytyy. Parkkipaikat on hyvät ja helppo ajaa autolla kun on selvästi merkitty. Mylly taas on ihan perseestä sillä siellä ei käy muut kuin maalaisjuntit kun eivät uskalla tulla ihmisten ilmoille ostoksille.


    • EipäSkanssiKiinnosta

      No joo, olen kaupungin toiselta puolelta. Koskaan en ole Skanssissa käynyt. Nyt se on itselle tärkeä maamerkki siinä mielessä, että kun Helsingistä Onnibus Turkuun saapuu, niin Skanssi vasemmalla kertoo, että pian ollaan perillä.

      Minulla ei ole mitään sanottavaa kyseisestä Skanssista, koska en ole siellä koskaan käynyt, eikä minulla ole mitään tarvetta käydä siellä jatkossakaan.

      Sainko riittävän selvästi sanottua?

      • Mutta jos edes yhden kerran...


      • Skanssiaiset

        Miksi jaarittelet tekemisistäsi kun sinulta ei ole mitään kysytty etkä myöskään sano mitään oleellista?


      • EipäSkanssiKiinnosta

        Oleellista on, ettei minua, maksavaa asiakasta, millään tavalla kyseinen Skanssi kiinnosta. Raision Myllystä saa valita paljon suuremmasta tarjonnasta. Kerralla kaikki.


      • EipäSkanssiKiinnosta
        EipäSkanssiKiinnosta kirjoitti:

        Oleellista on, ettei minua, maksavaa asiakasta, millään tavalla kyseinen Skanssi kiinnosta. Raision Myllystä saa valita paljon suuremmasta tarjonnasta. Kerralla kaikki.

        Jatkan vielä, että luulen, että näiden kauppakeskuskuolemien alku Suomessa tullaan näkemään juuri Skanssissa.

        Helsingissä Itäkeskus pyörii jo Lähi-Idän maahanmuuttajien rahoilla ja kulutuksella, mutta Turussa Skanssi yrittää olla kaikkea kaikille. Ja lopulta ei saa keneltäkään mitään.


      • Skanssiaiset kirjoitti:

        Miksi jaarittelet tekemisistäsi kun sinulta ei ole mitään kysytty etkä myöskään sano mitään oleellista?

        Sitä sanotaan keskusteluksi...


    • HellettäPakoon

      Nyt kovalla helteellä Skanssi on ykköspaikka lähteä kuluttamaan aikaa! Siellä on ilmastoinnit koko talossa. Viileintä on tietysti ruokaosastolla, mutta muuallakin miellyttävää oleskella.

      Ulos astuessa n. 19:30 aikaan kuumuus oikein lehahti kasvoille. Aivan kuin olisin astunut Finnairin koneesta ulos Kreikan kuumuuteen :D

      Bussi nro 99 oli myöskin ilmastoitu. Se oli taivaallista!

    • Skans

      Mylly vie skanssia 100-0 jo pelkästään siks että myllys on prisma ja skanssis cittari

    • Jaaah

      Haha kuka lähtee johonki raisioon kaupoil, Skanssi tulee kehittymään alueena ja kauppakeskuksena

      • PuhosNähty

        Juu aivan varmasti! Vain ne maksavat ja varsinkin veroja maksavat asiakkaat tulevat puuttumaan.


    • Skanssissa_asioilla

      Skanssia pyörittää joku ulkomaalainen kiinteistösijoitus yhtiö amatööri johdolla, kuolema tulee tolla menolla...

      • MeHihToo

        Mutta ei hätää! Sipilän hallitus tulee antamaan loputtoman tukensa kauppakeskusyhtiölle,

        seuraahan vain...


    • NtiNokkonen

      Järkevintä olisi muuttaa kauppapaikan konsepti ennakkoluulottomasti kauppahallimaiseksi, käytännölliseksi ja tyylikkääksi basaariksi. Kivijalkamyymälät ei kannata ja megamarketit kyllästyttävät. Amazon rynnii jakamaan markkinaosuuksia joten verkkokauppoja tasapainottamaan ihmiset kaipaavat uusvanhaa katettua kohtaamispaikkaa eli toria.

      Edellä joku ehdottikin pihan kattamista kesäterasseiksi ja miksei myös torikauppiaille sopiviksi myyntipaikoiksi. Näköalttomuus ja vanhan kaavan toistaminen tappaa niin myllyt kuin skanssitkin.

      Auranlaakson sittari tuntuu olevan aivan kuollut piste, ja se johtuu ainoastaan ja vain ikuisesti hiton huonoista liikennejärjestelyistä

    • vaikeakierrättää

      Autottomille paremmat kierrätyspalvelut!
      Gigantti vastaanottaa ilmaiseksi kierrätettävää tavaraa, mutta Gigantin sijainti on ajateltu lähinnä autoileville ihmisille.
      Miksei Giganttia rakennettu Skanssin ostoskeskukseen tai ihan viereen? Biolaakso tuntuu olevan hankalassa paikassa bussilla kulkien. Eikä heidän nettisivuillaankaan ole opasteita bussilla kulkijoille.

    • Toomeetoo

      Skanssi rulaa

    • HämmentynytAsikas

      Nyt siellä alkaa maalaämpö rakentaminen. Liikkeisiin oli jo jaettu tiedote,
      " työt ei oikeastaan näy asiakkaalle mitenkään ".

      Ai ei vai ??
      Itäparkkki on kokonaan suljettu. Parkki on autolla liikuttaessa kätevä ja luullakseni myös eniten käytetty koko kauppakeskuksessa.

      ( Ei taida tämän kauppakeskuksen johtajalla olla kaikki valot päällä. Sulkea nyt suosituin parkkitorni samaan aikaan kun alkamassa yksi vuoden parhaista myyntisesongeista. Koulujen alku.)

      Amatöörien puuhastelua koko skanssi, katsokaa 1 kerroksessa missä oli se konkurssiin mennyt pähkinämyymälä. Ikkunoissa roikkuu joku revennyt ja likainen lakana, kuvastaa hyvin koko kauppakeskuksen nyky tilaa. Nuhruinen.

      Alle vuodessa kauppakeskuksesta on tosiaan tullut. Sekava ja siivoton. Roskia on kaikkialla. Onkohan siivous ja vartiointii firmatkin vaihtuneet omistajavaihdoksen myötä?

      Käytävät ammottaa tyhyjyyttä kun samaan aikaan myllyssä on porukkaa ruuhkaksi asti. Paitsi teiniporukat jotka sinne on jostain pesiytyneet.

      Pankkiautomaatti on nyt autotallissa, esim allekirjoittanut käyttää bussia kulkemiseen, tuntuu jotenkin turvattomalta olla siellä autotallissa nostamassa rahaa.

      Noin joka toinen liiketila on tyhjänä ja ikkuna peitetty jollain lakanalla, luulisi että tulijoita olisi jos vaan halusivat.

      Eli selvästi on skanssi lopettamssa kauppakeskuksena, mitäköhän ulkomaalainen omistaja on ajatellut tilalle? Noh se jää ähtäväksi.

    • Pehmeäjäde

      Olipa hauska lukea Skanssin geolämpö juttua turunsanomista.
      Varsinkin laajentuminen pihalle oli kiintoisaa "piilomainosta".
      Onhan siihen ollut halukkaita tulijoita jo ennenkin mutta aiempi omistaja ei pitänyt ajutusta reiluna sisällä vakituisesti olevien ja kunnon vuokraa maksavien yrittäjien kannalta. Tilanne on tietysti eri kun kaveri kysyy, vaikkei jäätelö nyt ihan suoranaisesti ole linjassa ' pysy terveenä-luonnollisedti 'sloganin kanssa 😁

    • smummix

      Mun mielestä Skanssi on fiksu paikka, parempi kuin Mylly. Kyllä Skanssissa asiakkaita riittää - tulevat myös Kaarinasta ja lähikunnista Skanssiin.

    • Aasikas

      Aika paljon siellä tyhjää tilaa.
      Monet tilat ollu jo monta kuukautta tyhjänä.

      Turkulaisen mukaan myllyyn taas on tulijoita kokoajan jos vaan tilaa olisi.

      Toisin skansissa, esimerkiksi kun Sinooperi lopetti niin tilalle tuli joku taide näyttely. Ei tuollasella ole mitään arvoa kauppakeskukselle, ettei vaan olisi taas joku pomon kaverin kaverin näyttely ilmais tilassa.

      Eli kyllä toi on loppumassa, jos haluisivat asiakkaita niin kyllä tyhjiin tiloihin todellisia yrittäjiä olisi tulossa. Eikä näitä taide,popup yms shittiä.
      Taitaa kuitenkin olla vuokrat tarkoituksella Helsingin keskustan tasoa, ettei edes haluta vuokralasia = Loppumassa on.

      • Anonyymi

        Sinooperi lopetti myös myllyssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinooperi lopetti myös myllyssä.

        Mutta Myllyssä tilalle ei tullut taidenäyttelyä.
        Kyllä Mylly voittaa Sakanssin 6-1 kaikilla osa-alueilla.


    • Issnaks

      Ihme ettei Skanssia mainittu tossa iltiksen listassa. Sehän on ihan konkurssikypsä ja yritykset jonottaa ULOS vuokrasoppareista.
      Skanssissa olisi kyllä potentiaalia mutta keskuksen johto on saamattomia nahjuksia täynnä.
      Ei jatkoon

    • Googlelääkäri

      Kaveri joka on ison myymäläketjun entinen työntekijä ja asuu nykyään Turussa, sano että skanssi on ihan hyvä paikka.

    • Googlehoitaja

      Kaveri joka on kaverin kaveri ja asuu Kaarinassa on Shellin Ekin vaimon poika. Sanoo että joo hyvin menee

    • Wearesailing

      Skanssin nyky johto on todella amatöörejä. Vai mitä yhteistä on Logomolla Skanssilla.

    • Anonyymi

      Skanssissa käyn kerran viikossa ja aina olen löytänyt ostettavaa aivan tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Nonniin, nyt ollaan 9/2019
      Auki on vieläkin. Seuraavin huomioin.
      Siisteydessä olisi paljon parantamisen varaa, pesua ja vahaa sekä korjausmaalauksia.
      Siivoilla voisi muutenkin.

      • Anonyymi

        Siisteys on parantunyt, mutta silti. Kaikkialla on jotain parinpäivän popup liikkeitä ja paljon näkyy niitä tyhjiä tiloja olevan mitkä on naamioitu plakaateilla.


    • Anonyymi

      Ei tuolla ainakaan Myllyn veroista jouluruuhkaa näyttänyt olevan 😁

      • Anonyymi

        Ei varmaan ollut jouluruuhkaa, kun Skanssin 2 kerroksessa joka toinen tila on tyhjä ? Ja alhaallakin on tyhjiää vaikka kuinka paljon.

        Kyllä Skansissa jotain hämärää on kun noin paljon tyhjää, vaikka myllyssä ja Hansassa on jonoa tulijoiksi.

        Lehdet kirjoitteli Helsingin kauppakeskusten ongelmista aika paljonkin, koskakohan Skanssi nousee puheenaiheeksi?


    • Anonyymi

      Taitaa olla suurten kauppakeskusten aika ohi.
      Nyt vetonaulana on Citymarketit, Kupittaalla ja Länsi-keskuksessa. Ne ovatkin aina hyvin kansoitettuja. Mutta parkkihallit tuntuvat olevan puolityhjillään. Mistähän johtuu? Olisiko niin, että autoilijat eivät tiedä, että siellä on ilmaista parkkitilaa.
      Kävin keskustan hansassa yhtenä päivänä. Ajoin auton Kristiinankadulta Stockmannin parkkihalliin. Siellä oli pieni jono.

    • Anonyymi

      Citymarketissa käyn joskus. Mutta yleisimmin käyn Yliopistonkadun Kivikukkaron alakerrassa, jossa on Turun parhaimpiin kuuluva kauppa. Pysäköuintitilaakin sieltä useimmiten löytyy.

      • Anonyymi

        Skanssin sittari on hyvä. Hinnat kohdallaan ja kassoja on tarpeeksi auki aina👍


    • Anonyymi

      Tämän Sunnuntain Turunsanomien mukana tuli 8 sivun Myllytys mainos, Skanssi taas kertoo tiedotteessaan ettei syksyn skanssiasia pidetä, firmoilta kyllä lypsetään markkinointi maksut.
      Tosi helvetin törkeetä touhua Skanssilta.

      Kaikki tietää tuon kusetuksen ja paljon muutakin.

      Minne skanssi maksaa veronsa, julkisista rekistereistä näkee ettei ainakaan Suomeen.

      COVD19 apuja sai vain ravintolat ja tietyt kauppakeskuksen suosikki liikkeet.
      Turun Sanomat ei uskalla kirjoittaa, koska muuten lähtee ne vähätkin Skanssin mainokset.

      Sääli kun Suomi on niin pieni ja kaikki tuntee kaikki niin tollanen skanssin ilveilykin on mahdollista.

    • Anonyymi

      Ja nyt joku skanssi LUX- saatana sateen varjot roikkuu katossa. Yrittäjät maksaa markkinointi maksua ja saa jotain varjoja kattoon.
      Kertovat että mainosrahat käytetään somemainoksissa. Ha ha ja HA. Omistajien taskuun ne menee.


      Todellakin amatöörien puuhastelua koko skanssi mainostaminen.

      • Anonyymi

        Sama oli meidän firman myymäläpäälikköitten palaverissa esillä.
        Skanssin markkinointi ei vastaa lähellekään markkinoinnista maksettuja maksuja.

        Mielestäni keskuksen johto on todella ylimielistä ja ammattitaidotonta väkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama oli meidän firman myymäläpäälikköitten palaverissa esillä.
        Skanssin markkinointi ei vastaa lähellekään markkinoinnista maksettuja maksuja.

        Mielestäni keskuksen johto on todella ylimielistä ja ammattitaidotonta väkeä.

        Paljonko Skansissa on liikkeitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko Skansissa on liikkeitä?

        Skansissa on jo 60 liiketta, siellä oli muistaakseni about 100 kun aloitti.


    • Anonyymi

      Skanssin Cittarilla ja keskustan Supermarketilla on kaksi yhdistävää tekijää. Molemmat on ihan jees kauppoja niistä ei puutu kuin asiakkaat :)

      • Anonyymi

        Ravattulan Cittari kolmas samanlainen. Punalappuisia puolimädäntyneitä tuotteita pirtti piukassa ja tähtitieteelliset hinnat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ravattulan Cittari kolmas samanlainen. Punalappuisia puolimädäntyneitä tuotteita pirtti piukassa ja tähtitieteelliset hinnat.

        Sittari on hyvä skansissa, mutta kuka on vastuussa niistä ajoväylistä.

        Kamala perunapelto kun ajaa sisään/ulos siitä nesteen kohdalta..


        Nimimerkki särkyneet kananmunat


    • Anonyymi

      Tossa voi olla kyllä perää, sieltä poistuu kokoajan liikkeitä, viimeksi Hemtex.
      Skanssihan myi rakennusoikeudet siitä laajennustilasta joka lehtitien mukaan on nyt aloittanut asuntojen rakentamisen siiihen.

      Voi olla että myyvät koko tontin asunnoiksi ja siksi uusia vuokralasia ei enään oteta, vaan vanhat tippuu sitämyöden pois kun vuokrasopimuskin loppuu

      • Anonyymi

        Salon suunnasta tulijoille Skannsi ja koko Itäharju on hyvä .Salon tarjonta on surkeaa.


    • Anonyymi

      Salossa onkin selvä puute, mutta niin on kyllä Skanssissakin. Eihän siellä ole enään oikeastaan kun muutamia myymälöitä???
      Ciao kahvila lähtenyt justiinsa, k-kenkällä loppuunmyynti.

      Mitäköhän siellä on menossa? Tietääkö kukaan?
      Oisko tosiaan menossa kiinni koko keskus ja rakentavat kerrostaloja siihen?

      • Anonyymi

        Jos keskus menisi kiinni, niin varmaa olisi, että S-market sinne ilmestyisi.


      • Anonyymi

        Ciao Caffe -ketju myytiin nuorille visionääreille jotka saivat erittäin hyvin hoidetun yrityksen parissa vuodessa nurin.
        Siksi Ciao Skanssista poistui.
        Mutta aloitukseen palatakseni, kauheen kauan ottaa tuo kauppakeskuksen lopettaminen kun yhä, 5 vuotta myöhemmin, porskuttaa täyttä päätä.
        Mitä parkkihalliin tulee, ymmärrän hyvin että keskiverto turkulaiselle tuottaa suunnattomia vaikeuksia, kun joka toinen väli on kulkusuunta ja joka toinen kielletty ajosuunta - äärimmäisen monimutkaista.


    • Anonyymi

      Tosi epäsiistin näköistä siellä ainakin on, muistuttaa jo varissuon liikekeskusta. Paikat riipin raapin, pölyä ja paskaa nurkat täynnä.
      Ei tosiaan voi puhua myllyn ja hansan kanssa samaan aikaan.
      Skanssi on ilmiselvästi huonoiten hoidettu ( = johdettu) noista kolmesta.
      Kumma ettei TS kirjoita tosta tyhjästä kauppakeskuksesta mitään, Turunsanomissa ei edes näy Skanssin mainoksia niin ei voi siitä johtua että pelkäisivät mainostulojen puolesta.

    • Anonyymi

      Skanssista lähtee yrityksiä solkenaan ja yhtään ei tule tilalle. Koskakohan keskuksen johtajatar lähtee tai saa kenkää.?

    • Anonyymi

      Minun tulee aika usein asioita Skanssissa. Lähes kaiken mitä olen etsinyt niin olen myös löytänyt. Iäkkäälle ihmiselle, kuten minä, Skanssi on juuri passelin kokoinen ostoskeskus minulle. Asun samalla puolen kaupunkia, joten sijaintikin on hyvä. Minulla ei enää ole autoa, mutta entisenä autoilevana en näe mitään moitittavaa parkkihallistakaan. Jos nyt jotain pitää moittia, niin pankkiautomaatin siirtäminen jonnekin parkkihallin pohjalle oli aika ajattelematon teko. Kuten joku edellä mainitsi, niin tulee aika turvaton olo pimeähkössä " kellarissa " nostaa rahaa, varsinkin jos olen liikkeellä yksin. Skanssin johtoon en sano juuta enkä jaata, kun en ole asiaan perehtynyt. Toivottavasti Skanssi saa olla ja jatkaa toimintaansa. Uskon, että on muitakin jotka ovat kanssani samaa mieltä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, minulle Skanssista löytyy kaikki tarpeellinen. Jos jotain voisin toivoa niin enemmän valikoimaa aikuisten vaatteiden osalta ja ravintola, jossa voisi istua iltaa. Nyt kun tuon toisen Otto-automaatin toivat Citymarketin aulaan niin senkin käyttö helpottui. Ei moitittavaa.


    • Anonyymi

      Tämäkin on tänä päivänä paikka, missä lapsiamme lähestyy uhkailevat rahanvaatijat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1545
    2. 43
      924
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      901
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      65
      858
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      829
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      53
      761
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      755
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      732
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe