Just joo. Milord.

Kaikki johtuu jostain muusta.

Just joo.

Puhutaan homeet pois.

Vedetään hampaat yksi kerrallaan.

Liikaa hampaita homesairaan suussa.

Migreeniä. Se on sitä ikää.

Kymmenen vuotta eikä mikään muutu.

Naisten vaivoja vaan, naiset ovat hysteerisiä.

Kohtua vaan pois, hysterektomiaa apuun.

Tai pikkaisen lobotomiaa lääkkeillä tehtynä.

Homeet eivät sairastuta ketään.

Ei mykotoksiinit eikä pikkuiset punkit.

He-heh, kyllä me mieslääkärit tiedetään, että nupissa viiraa. Muilla.

Meillä ei yhtään ollessamme vahvempia, isompia, komeampia. Lihavampia.

Nujerramme vaikka voimalla ja laitamme piikkiä perseeseen.

Mielisairaalaan passitus.

Potilaalla on somatisaatiohäiriö, kuvittelee päänsä särkevän.

Huvittelee. Ajattelee.

Kiellettyä, kaikki.

Kuka opetti kirjoittamaan.

Istuu otsapanta päässä sängyllä paksujen vällyjen alla.

Tärähtänyt.

Ei me sitä auteta.

Kiva katsoa, kauanko se kestää.

Lääketieteellisessä ei ollut psykologisia testejä.

Psykopaatteja lääkäreinä.

Pöyhkeä ja röyhkeä lääkärikunta tuhansien hoitovirheiden takana kävelemässä potilaiden päältä.

Turhaan se kutsui ambulanssin, kuolkoon kotona.



Puihin ja pensaisiin puhkeaa uudet pikkuruiset lehdet.

Uusi kesä tulee, mutta se joka on kuollut, ei enää herää.

Viettää äitienpäivää surussa ja käy haudalla.

Koko loppuelämänsä.



Tappoiko se sittenkin?

Home. Punkki. Mies.

Katumus ei auta eikä tuo aikaa takaisin.

Olisi pitänyt toimia toisin.

Uskoa. Kuunnella. Luottaa.

Taivaassa vasta tavataan.

18

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12.5.2018:

      Mikä siinä viestissä oli muka asiatonta, että piti vaivalla pakerrettu viesti poistaa, joka on sentään tallessa. Yleistä sensurointiako tai korruption piilottamistako vaan Suomi24:llä, jossa härskisti mainostetaan: "Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta". Vai sekö, että home tappaa lukuisia? Niinhän tässä https://www.youtube.com/watch?v=e0PjhB9bZ5k dokumentissa "Molds And Fungus", joka on linkitetty tänne jo monta kertaa, sanotaan ihan alussa, että jo pelkästään 25 miljoonaa amerikkalaista kärsii jonkin sortin allergisesta reaktiosta homeille, joista määrittelemätön määrä kuolee joka vuosi. Samassa dokumentissa kerrotaan sekin fakta, että jokaisessa ihmisessä on noin sata sienilajia, mikä tarkoittaa kaikkien elimistöjen sopeutumista sieniin, ei vain niiden, joilla on immuunivajetta. Pointti lieneekin siinä, mitä sieniä siellä elimistössä majailee. Homeasunnosta voi tarttua patologisia sieniä, hiivoja ja bakteereita, jotka tekevät ihmisen sairaaksi.

      Aika outoa ja suomettunutta meininkiä, jos täällä ei voi tällaisista tosiasioista puhua. Ei tällainen palvele kuin vähättelijöitä, kiusaajia ja lääkäreitä, joiden ei tarvitse ottaa vakavia sairauksia todesta.

      Lymeenkin kuolee ihmisiä, ilmenee dokumentista https://www.youtube.com/watch?v=RWFFiIZgr6U "Under our skin", jossa ei siinäkään ole mitään sensuroitavaa. Edesmenneillä http://whatislyme.com/category/lyme-memorials/ on kasvot niin kuin meilläkin. Jopa Ilta-Sanomissa https://goo.gl/VQ8fwQ on kirjoitettu siitä, kun Suomessa ei tutkita mitään:

      "PUNKKIEN levittämän borrelioosi-taudin tiedetään surmaavan suomalaisia, mutta on mysteeri, kuinka paljon.

      - Tapauksia on varmasti, mutta niitä ei tutkita edes siinä vaiheessa, kun ihminen kuolee. Patologin luona selvitetään muutokset, muttei selvitetä, mikä on taudin aiheuttaja, Suomen Lyme Borrelioosi ry:n asiantuntija, terveystieteen tohtori Soile Juvonen sanoo IS:lle."

      Mikä tosiasioiden myöntämisessä on niin vaikeaa, ettei tutkita, mutta hutkitaan sitäkin enemmän?

      Tays luovutti väärän vainajan, joka ehdittiin tuhkata
      https://www.aamulehti.fi/uutiset/juuri-nyt-tays-luovutti-vaaran-vainajan-ehdittiin-tuhkata-200932178

      - Mitä naisiin kohdistuvaan väkivaltaan tulee, Hesarissa kirjoitetaan https://www.hs.fi/paivanlehti/09032017/art-2000005119404.html Suomen kyseenalaisesta kunniasta olla Euroopan unionin toiseksi väkivaltaisin maa naisille. Kansan Uutisissa https://goo.gl/pEVGMG kerrotaan, ettei lähisuhteessa tapettujen naisten määrä ole laskenut.

      Vankilasta pääsee lyhyellä lusimisella ja hautausmaat ovat täynnä luulosairaita, kirjoitin.

    • Lääkäri2

      Miksi luulet ongelmiesi ja oireidesi johtuvan homeista tai borrelioosista, miten olet tällaiseen tulokseen päätynyt? Käsittääkseni sinulla ei ole todettu borrelioosia eikä mitään homeen aiheuttamaa sairautta. Kosteusvauriohomeiden ei ole voitu todeta kliinisesti aiheuttaa mitään sairautta, vaan korkeintaan joillekin jotain epämääräisiä oireita, joita potilas kokee kyllä mutta joita ei voida tutkimuksissa mitenkään todeta tai varmistaa. Toki jos joku kokee että nenä on tukossa vaikka ei olekaan objektiivisesti tutkittuna niin onhan se kokemus potilaalle todellinen vaikka se nenä ei oikeasti tukossa olisikaan. Turhaa vedota joihinkin tutkimuksiin joissa soluviljelmään mätetään toksiinia ja todetaan että oho jotain ilmenee. In vivo on tilanne aina eri kuin in vitro. Mistä olet saanut päähäsi oireidesi ja ongelmiesi johtuvan juuri homeista tai punkeista?

      • Majvik.II.on.ookooo

        Lapset ovat heikoilla.

        DNRS, Sainiolainen siedätys ja Käypähoitosuositus. Ovatko nämä unohtaneet täysin lapsemme? Tuolla on suuri huoli kuitenkin lapsistamme Majvik II yhteydessä.

        On olemassa kova huoli lapsista. Huoli aiheuttaa tuskaa siedättäjille itselleen kun eivät hallitse tilannetta ja vakuutusytiöt puhaltaa niskaan.

        "" Toisin kuin Ruotsissa, koululaiset eivät meillä kuulu ammattitautilain piiriin. Koulujen ongelmiin tartutaan vasta, kun opettajakunta oireilee.
        - Tämä on lyhytnäköistä, sillä lapset saattavat olla aikuisia herkempiä saamaan terveyshaittoja.""

        http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/ktl:12454

        Majvik II on edelleen voimassa vaatikaa tutkimukset sen mukaan. On Suomessa vielä oikeitakin lääkäreitä. Ei kaikki ole höpöpoukkaa ja vakuutusyhtiön nuoleskelijoita.

        Pelastakaa edes lapsenne!

        http://www.epshp.fi/files/2011/Majvik-suositus-SLL-2007.pdf

        Pakolaisiako tuonne ovat työntämässä. Lapsia !!! Vokkibisnestäkö prkl.

        https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005670806.html?share=f83a124792818476788504cb7849fc77

        Etsikää ne myrkyt! Son myrkytystila kun sisäilman myrkyille terveyden menettää. Vanhananaikaista on jauhaa enään tyhyjää paskaa homeesta. Se on vakuutusyhtiöiden kikka
        ja homeentonkijoiden ja homeentappajien (myrkyillä) työtä kun ei muuhun taito riitä. Ollut sitä jo vuosikymmeniä. Home yksin ei ketään sairastuta vaan ympäristyömyrkkyjen yhteisvaikutukset. Tutkikaa oikeita asioita!

        Toksiini = myrkyy !!!

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2016-AK-97667.pdf

        Tuolla lisää. Lukekaahan. http://www.sisailmayhdistys.fi/Terveelliset-tilat/Terveysvaikutukset/Mikrobien-terveyshaitat


    • Lääkäri2

      Toksiini on myrkky joo. Toksiineja on maailma pullollaan. Ihmiselimistö kykenee toksiineja vastaan taistelemaan jos immuunijärjestelmä on kunnossa. Ne toksiinit rakennuksen alapohjassa tai seinän sisässä eivät sairastuta ketään. Tai no jos niitä syö niin oksentaa ja ripuloi ja päätäkin voi särkeä. Älkää syökö kosteusvauriohomeita siis. Kun ihminen kuolee niin silloin immuunijärjestelmä lakkaa toimimasta. Samaten AIDS:ssa. HI-virus tuhoaa immuunijärjestelmän oleellisen osan, lymfosyyttijärjestelmän. Siksi AIDS-potilas sairastuu ja lopulta kuolee. Itse AIDS ei tapa vaan sen johdosta tulevat infektiot ja syövät. Kuolleena maatuu. Eläville terveille normaalin immuniteetin kanssa eläville ihmisille ei hometoksiinit tai bakteeritoksiinit rakennuksissa ole uhka. Ei se haju ketään sairastuta muuta kuin psykofyysisesti. Ammattitautia ei äänenkäheyden tai yskän tai päänsäryn tai nuhan takia saa. Sadat tuhannet lapset ovat selvinneet ennenkin sairastumatta kosteusvauriorakennuksissa, mutta saa ne lapsetkin oireilemaan kun äiti oikein pelottelee. Suggestion voimaa.

    • Sitä.vain

      ...että home on todistettavasti myrkky ja siitä tulee sairauksia. Veristä näkee monet sairaudet.
      Mikä lienee ollut sepustuksesi tarkoitus.

    • Ytryuii

      Hakekaa Iltalehden eilinen artikkeli nimellä Borrelioosi vain yksi uhista. Ihmisellä voi olla joku muu punkin levittämä tauti, mutta ei borreliaa. Kun lääketiede ei tunne mistä kaikesta ihmisen immuunipuolustus voi romuttua, niin ei pitäisi Lääkäri2:n huudella ylimielisiä kommenttejaan.

    • Suggestion.voima.aaaaaaa

      "Suggestion voimaa." KYLLÄ! sen osoittaa Lääkäri2:n suggestio kun suggestoi anoppinsa haistelemaan homeita homemökissä ja anoppiparka ei tajunnut (ei kyllä Lääkäri2: kaan", että samalla anoppi haisteli toksiineita = myrkky.. Lääkäri2:n suggestio onnistui. Mutta valitettavalla tavalla. Anoppi joutui ennenaikaiseen hautaan.

      Anoppiparka sai syövän nuuskiessaan myrkkyjä ja kuoli pois. Toivottavasti tämän anopin tytär ei ala nuuskimaan homeita mökissä tai älyää lopettaa homeiden haistelun ajoissa.

      Suggestion voimaa. Tyhmällä lääkäri kakosella.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001785024.html

    • Eipä.tietoa

      Borrelioosin ja homesairauden yhteydestä. Mistä sitä edes voi tietää, että onko homeesta oireilevat mahdollisesti myös saaneet punkin puremia ja siksi herkempiä myös homeelle? Eiköhän monella ole ollut lapsena punkkeja iholla ja punotusta. Jos niistä jää joku jälki elimistöön ja sitten kun tulee homealtistus niin siitä ei paranekaan.


      https://trinahammack.com/lyme-disease-mold-poisoning/

    • Lääkäri2

      Kyllä sen punkinpureman muistaa. Punkki jää sitkeästi kiinni ihoon leuoillaan se ei irtoa kuin vasta ison mustikan kokoisena lopulta itsestään. Se voidaan poistaa myös aiemmin mutta vaatii poiston, ei irtoa helpolla ja kukaan ei yleensä malta odottaa että se kasvaa siinä itsestään jopa viikon tai enemmänkin ennen kuin on imenyt verta kyllikseen itsestään isona pallona irrotakseen. Borrelioosin tarttuminen vaatii että punkki on kunnolla kiinni iholla vuorokauden ajan ainakin ja sitten jos tulee erythema migrans puremakohdan ympärille niin on hoitosuosituksena laittaa parin viikon antibioottikuuri, jos ihottumaa ei ilmene niin antibioottikuuria ei ohjeistuksen mukaan tarvita sitten. Ihottumarenkaan tulee myös suureta tarpeeksi suureksi ja kestää tarpeeksi kauan että antibioottia määrätään jos siis hoitosuositusta noudatetaan. Lisäksi vaaditaan se punkin purema jossa punkki on iholla kiinni yli vuorokauden.

      Borrelioosista löytyy asiantuntijatiimin laatima käypä hoito suositus.

      Myös paarmat voivat borrelioosia levittää, mutta harvemmin kuin punkit.

      Borrelia siirtyy ihmiseen hyönteisen syljessä ja ulosteissa.

      Borreliadiagnoosi perustuu erythema migrans -ihottumaan, sillä serologinen diagnoosi on epävarma. Varhaisen borreliainfektion diagnostinen kriteeri on puutiaisen pureman jälkeen ilmenevä vähintään 5 cm:n laajuinen rengasmainen ihottuma, joka jatkuu tai laajenee. Jos ihottumaa tai muita oireita ei ole esiintynyt, ei pelkän pureman vuoksi tarvita vasta-ainemääritystä. Mikäli ihomuutoksen erotusdiagnostiikka on ongelmallista ja erityisesti lymfosytooman erottamiseksi pahanlaatuisesta lymfoomasta, on muutoksesta syytä ottaa näyte histopatologista tutkimusta varten. Ihonäytteestä voidaan tutkia borrelian nukleiinihappojen läsnäolo PCR-menetelmällä borrelian molekyylidiagnostiikkaan perehtyneessä laboratoriossa.

      Myöhäisborrelioosin ehkäisemiseksi erythema migrans- ja lymphadenosis cutis -oireiset potilaat tulee aina hoitaa mikrobilääkityksellä.

      Hoidon vaikutuksesta ihottuma paranee yleensä 1–3 viikossa. Ellei se parane tai jos potilaalla esiintyy oireita myös muiden elinten taholta, on syytä lähettää potilas erikoisalan poliklinikkaan.
      Rutiinimaista mikrobilääkitystä puutiaisen puremaan ei Suomessa suositella.

      • Ewrtty

      • Vaikea.tilanne

    • Lääkäri2

      No on melko heikkoa terveyden seurantaa jos punkkia ei huomaa. Sitä paitsi sen borrelioosin voi saada paarman puremastakin, paarmatkin sitä levittävät. Ei se aina punkista tartu siis. Punkin yleensä huomaa jos on yhtään järkeä päässä kun iholle tarttuu tiukasti kiinni ötökkä joka ei siitä irtoa ja on siinä päiväkausia ja kasvaa vielä imiessään verta. On Lääkäri2:lla ollut myös punkki ja se istui tiukassa kuin tauti, toki itse sain sen pois oikeaoppisesti poistamalla sen itse itseltäni. Eikä tullut mitään ihottumarengasta eikä Lääkäri2 mitään antibioottia turhaan sen takia syönyt siis että punkki oli. Eikä tullut mitään tautia siitä, ei ole borrelioosia. Ei sitä ole kuin joisain punkeissa, valtaosa sitä ei edes kanna eikä se aina tartu heti vaikka punkki olisikin.

      Joskus tartunta voi tapahtua paarmojen tai muiden pistävien tai purevien hyönteisten kautta. Noin viidesosa puutiaisista kantaa borreliabakteeria. Bakteeri siirtyy ihmiseen kahdessa kolmasosaa tapauksia, jos puutiainen on ollut pureutuneena ihoon yli vuorokauden.

    • Lihaskimppa

      On ihan sympaattista lukea sairashistoriaasi, mutta todellisuudessa sinä et edistä homeongelmaisten ongelmien hoitoa. Homeet eivät aiheta likinäköä, eivät borrelioosia
      eivätkä poliota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3101
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2023
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1482
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1365
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1341
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1251
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1161
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1095
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe