Kristillinen aamunavaus koulussa

ajatelmia

Se on hyvä asia, että sellaisia kristillisiä aamunavauksia elikkä aamuhartauksia järjestetään koulussa. Veisataan virsi ja sitten opettaja lukee jonkin opetuksen ja vielä rukoillaan. Näin on perusarvot kohdallaan. Monta sotaa on käyty vihollista vastaan ja taisteltu kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta. Veteraanien antama uhraus ei ole ollut turhaa.

14

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FineThought

      Onhan se hyvä muistella päivittäin ainakin joitakin asioita, mitä mm. isä meidän rukouksessa sanotaan. Esim. että emme itse ole itseämme luoneet, eikä kaikki ole meidän hallinnassamme. Jokapäiväisen ruoan saaminenkaan ei ole itsestäänselvyys. Ja yksi suurimmista mieltä rauhoittavista ajatuksista on se että haluaa antaa sekä muille että itselleen anteeksi heidän rikkomuksensa jolloin voi päästää irti vihasta. Se on jo voitto jos voi päästää irti esim. vihasta ja se onnistuu ymmärtämällä vallitseva tietämättömyys, tyhjyys ja ihmisten sokeus, jotka kuitenkin haluavat pohjimmiltaan hyvää mutta kärsivät maailman kurimuksessa, jossa hyviä opettajia on harvassa.

    • bfdgg

      Uskonnollinen indoktrinaatio ja uskonnonharjoitus kaikkinensa on poistettava kouluista. Ei ole mitään järkeä huijata yhä vain uusia sukupolvia noilla vanhoilla paikkaansa pitämättömiksi tiedetyillä tarinoilla.

      • rotuaar

        Suomi on kristillinen maa, ja kristilliset aamunavaukset ja kristillinen opetus kuuluvat myös peruskouluumme.


      • Tsiisus

        Niin on se hyvä jo koulussa aloittaa aivopesu.


      • peruskoulunopett
        rotuaar kirjoitti:

        Suomi on kristillinen maa, ja kristilliset aamunavaukset ja kristillinen opetus kuuluvat myös peruskouluumme.

        Virsi, rukous ja pieni puhe ja ennen ruokailua myös ruokarukous. Perjantaina ennen kotiinlähtöä loppuvirsi. Loppuvirreksi sopii virsi 560. "Maat, metsät hiljenneinä ja meret tyyntyneinä kiittävät Jumalaa. On laannut voima tuulten. Vaikene puhe huulten, vain sydän puhua nyt saa."


      • Juhad-Kalergi
        Tsiisus kirjoitti:

        Niin on se hyvä jo koulussa aloittaa aivopesu.

        Olisi todella syytä pestä näitten nuotioon nukkuneitten, kuun epäjumalaa palvovien ja lesboparien pilaamien lasten aivot kaikesta saastasta. Oikein juuriharjalla ja mäntysuovalla!
        Vielä 50 vuotta sitten Lähi-Idän maissa oli pääsääntöisesti rauha maitten sisällä. Kaikki uskonnot saivat rauhassa toimia toisiaan häiritsemättä. Tosin siionistimafian perustama kasaarivaltio Israel terrorisoi kaikkia niinkuin se yhä terrorisoi. Sitten kasaarien sätkynukke USA alkoi järjestelemään eri terroristiryhmiä kaikkiin maihin ja siitä alkoi murhaaminen, terrori ja kaikkinainen hävitys takaisin kivikaudelle. Ja kasaari Soroksen rahoittama (itse tunnusti!) massamaahanmuutto Eurooppaan tuhoamaan tämän pallon onnistunein yhteiskuntajärjestys. Eikä Euroopan valtiot tai osavaltiot uskalla muutamaa rohkeaa (Unkari, Puola) lukuunottamatta vastustaa tätä lahjusten ja ydinsotauhkailun takia. Siksihän juuri se Antikristuksen profeetta Obama kävi Tukholmassa antamassa ohjeet ainakin Pohjoismaille juuri ennen väestönsiirron aloitusta. Sen käynnin tarkoituksesta muuten ei olla vieläkään annettu mitään selitystä, valettakaan.


    • OululainenZY1

      en osaa sanoa onko uskonnolliset aamunavaukset huono vai hyvä kun itseeni ne ei ole vaikuttanut mitenkään, mutta onhan se hauskaa että yksi tai muutama "öyhöttäjä" saa päättäjät järjestämään asiansa mielensä mukkaan

      • Nabbateasaa

        Liian tiukka tekopyhä "uskonnollisuus" on aiheuttanut enemmän pahaa kasvaville lapsille ja heidän kehitykselleen, kuin mitä olisi ilman sitä. Esim. jos poikalapsi näkee kuvan vähäpukeisesta naisesta niin jossakin perheessä sanotaan että alastomuus on suuri synti ja kauhistellaan. Saatetaan jopa syyllistää ja alkaa nimitellä lasta sen vuoksi että saadaan "kiinni" katselemasta vähäpukeista naista. Hyödyksi se ei voi olla, eikä sillä ole moraalin kanssa mitään tekemistä. Kyse on vanhempien perversiosta ja omasta "pyhityksen" tunteen tarpeesta, koska heidätkin on luultavasti lapsena kepillä hakattu täyteen uskoa.

        Normaani realiteetteihin perustuva aito hyvä moraali johtaa pitkäkestoiseen onneen ja elämän helppouteen pitkällä tähtäimellä, sekä omaan hyötyyn, josta on hyätyä myös muille.


      • petuskoulunopett

        Liika tiukkuus ja tekopyhyys ei ole myöskään Jeesuksen opetusten mukaista. Jeesuksen opetusten mukaista on sen sijaan pitää evankeliumin sanomaa esillä esimerkiksi virsilaulujen avulla. Myös rukoilemiseen Jeesus kehotti.


    • euriepu

      Kristinuskon "lakikirja" on kymmenen käskyä; täyttä asiaa . Islam valtaa EU-alueen ja juutalainen Soros pyrkii ison rahan voimalla levittämään monikulttuurin kaikkiin kansallisvaltioihin jotta juutalaiset olisivat ainut ei pakanallinen kansa. Kristinuskoa on vaalittava kaikin mahdollisin keinoin jos haluamme säilyttää länsimaisen demokratian ja oikeusvaltion. Huonolla tiellä ollaan.

      • keväd

        Viisas kirjoitus.


      • bbbb44
        keväd kirjoitti:

        Viisas kirjoitus.

        Vai muka viisas kirjoitus, antisemitistinen salaliittoteoriasekoiluhan tuo oli.

        Länsimaissa alkoi demokratia ja ihmisoikeudet saavuttaa jalansijaa vasta uskontokriittisen valistusajan tultua kristinuskon pimeiden vuosisatojen jälkeen.


    • juuuuuso

      Aamuhartaus on tärkeä osa koulupäivää.

      • bfgdnb

        Laitetaan paremmaksi, muslimit rukoilevat viisi kertaa päivässä. Pistetään sinunkin lapsesi ylistämään islaminuskon jumalan suuruutta ja Muhammedia hänen profeettaansa ohjatusti koulussa niin ehkäpä sitten ymmärrät ettei uskonnonharjoituksen pidä kuulua koulunkäyntiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe