Hennassa kaivetaan jo tontin pohjaa

nytpaukkuuvasarat

Ajeltiin vaimon kanssa Hennassa ja siellähän tapahtuu jo kun Mintuntien päässä kaivettaan pohjaa talolle. Onkohan kyseessä se ensinmäinen pari joka osti tontin?
Nyt kelpaa kun Henna kasvaa kohisten. Kiitos Kokoomukselle.

41

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se että yhden talon pohjaa kaivetaan ei vielä tarkoita sitä että Hennaan suuntautuisi suuri muuttoliike suuren Clondyken kultaryntäyksen tapaan. Vanha sanontakin kuuluu että " Ei yksi pääsky kesää tee".
      Että henna alkaisi kasvaa ja kehityä tarvittaisiin paljon enempi säpinää kun yhden ok-talon rakentaminen. Rakenteilla olisi oltava kerrostaloja enempi kun yksi tai kaksi. Vasta kerrostalorakentaminen tarkoittaisi että alueella on muidenkin kun muutamien päättäjien mielestä tulevaisuutta.

      • Siemenlinko

        Ylläpidon neiti on poistanut tämän viestin loukkaavana. Ei mahda paskajauho kestää moista tekstiä. Onneksi on ylläpito.


      • Nakkihattuhyllyllä

        Rautatieseisake yhden omakotitalotyömaan vuoksi? Jos sillä perusteella juna-asemia aletaan perustamaan, niin suomessa on tuhansia muutaman sadan asukkaan syrjäkyliä johon voitaisiin samalla verukkeella vetää kiskot ja rakentaa asema.

        Niin, ja ajatelka jos menette vaikka junalla kuopioon, juna pysähtyisi joka helkatin hennan kokoisen kyläpahasen kohdalla? Tulis aika pitkä ja hidas matka


      • älyhoi

        Hanki itsellesi elämä, jos ei muuta kirjotettavaa ole... tosissaan


      • kukaonälymies
        älyhoi kirjoitti:

        Hanki itsellesi elämä, jos ei muuta kirjotettavaa ole... tosissaan

        Henna hanke tulee tiensä päähän eikä korkeat virkamiehemme enää juurikaan viitsi kommentoida hanketta jonka lopputuloksen jokaien täysijärkinen tietää jo nyt.


    • kenellekuuluukiitos

      Juu kyllä siellä korvessa tulee mummua ikävä kun siellä syksyn sateissa ja pimeissä möyrii. Ei ole hääppöstä asustella kun ei ole muita palveluja kuin asema yli puolen kilsan päässä.
      Missähän se Kupparisen automatti kauppa viipyy?

    • TerveTampiot

      Kyllä näitä vähä-älyisiä riittää. Onko pakko aina itkeä joka asiasta?

      • pyörivä-kivi

        Sanos muuta. Johonkin he vaan sitä omaa pahaa oloaan purkaa. Jos ei ole ystäviä ympärillä, niin tämä on hyvä paikka purkaa patoutuneita tunteitaan. Sääliksi vaan käy heitä, ainaisia purnaajia. Onneksi minun ympärillä on positiivisia ihmisiä.


    • tarjollavainparasta

      Helatorstaina kääntyi historian lehti Hennassa kun ensimmäistä tontinpohjaa alettiin kaivamaan omakotitaloa varten. Se tulee avaamaan satojen uusien talojen rakentamisen Hennaan lähivuosina.
      Orimattilalaiset ovat syystäkin ylpeitä uudesta kaupunginosastaan ja paljon kiitosta satelee meille Kokoomuslaisille.

      • Raksa-Paneli

        Ostitte siis poikaystäväsi kanssa tontin. Ihana kuulla. Pääset oikein ihania kukka istutuksia tekemään. Ihanaa.


    • Taksa-Rane-Heiluttaa

      Ei siellä kaiveta pohjaa talolle. Siellä kaivetaan kuoppaa Hennan suunnitelmille. Haudataan ne kaikessa hiljaisuudessa.

    • ikionnellinenhennalainen

      Nyt kun ilmat suosii niin se Korianterikuja pitää heti rakentaa ettei iske tonttipula. Nyt on hyvä vauhti päällä ja jo Mäntsälästä ja Lahesta kysellään Hennan tonteista. On kuulemma ihanteellisen matkan päässä ja helppo tulla. Palvelutkin koko ajan kasvavat.

    • Gopekomr

      Pakkohan sinne olis nopeasti saada pari kerrostaloa rakenteille. Kaupungin vuokratalot ei siihen ole vastaus, koska sen jälkeen paikka saa huonon maineen, jos alussa vaikki talot on kaupungin vuokraa.

      Nyt vaan ensimmäiset kerrostalotontit tarjouskilpailuun pohjahintana 1 euro, niin alueen kiinnostavuus kerrostaloasumiseen tulee testattua. Aikamoisen riskin on Orimattila ottanut ja tulee mieleen pokeripeli, jossa potissa on paljon ja pakko jatkaa eteenpäin.

      Toivottavasti hanke vain lähtisi rullaamaan, koska toteutuessaan olisi kyllä hieno paikka. Kriittinen massa tässä vaan lienee n. 10 kerrostaloa, koulu, päiväkoti, kahvila, kioski ja kauppa.

      • pakkokeskeyttää

        Hyviä näkemyksiä mutta kyllä koko Henna hyytyy viimestään kun elinkeino johtaja KK jää eläkkeelle. sillä hän on ainoa joka on koko rpojektia sinnikkäästi ajanut. Kovasti kivitetty mies joka on lobannut varmaan satoja tahoja. mutta eihän mikään tapahdu parissa vuodessa.


      • hennantulevaasukas

        Kerrostaloja todellakin odotellaan. Kyllä se asuinalueena kelpaisi, luonto lähellä ja mistäpä täältä muualtakaan pääsisi kauppaan ilman autoa. Paitsi keskustasta, mutta siellä asuu vähemmistö Orimattilan asukkaista. Joskus se kauppakin sinne tulee, se on varma.
        KK voisi lopettaa tuon itsekehun ja keskittyä tekemään töitä edes tämän loppuajan.


      • t0teaja

        Hennan pitäisi saada liittymä moottoritielle, ja siihen vaikka jokin isohko huoltoasema/ taukopaikka.

        Silloin hennaan voisi joku muuttaakkin, kun olisi edes joku palvelu siellä, pian mahdollisesti lakkautettava junaseisake ei pelkästään ole mikään nähtävyys, tai palvelu, minkä takia sinne joku muuttaisi, varsinkaan kun kaukojunat eipysähdy asemalla.

        Hennassa pysähtyy vain yrmeiden/ masentuneiden työmatkalaisten täyttämä lähijuna, jossa istutaan nokatusten, ja vaivaantuneina töllötetään vastapäätä istuvaa, ja odotetaan koska oma pysäkki että pääsee pois.

        Maastokin on surkeaa korpimännikköä, ei mitään järveä, jokea tai uimapaikkaakaan lähellä. Hennalainen joutuu ajamaan autolla kymmeniä kilometrejä jos haluaa vaikkapa vain metsään luontopolulle kävelemään. Hennan umpirisukkoinen metsä ei kelpaa edes ulkoilualueeksi.


      • korpi-on-aina-korpi

        Kukaan ei ole kiinnostunut rakentamaan metsään jossa ei ole mitän palveluja. Vaikka olisi suora ramppi Nelostieltä Hennaan, niin ei se auta asiaa.
        Pennalasta on tulossa yli 20 ok-tonttia myyntiin. ne menevät taatusti kaupaksi parissa vuodessa.
        Pitää olla rehellinen, myöntää tosiasiat, myös itselleen.


    • Rötäri

      No nyt alkaa kunnan kassavirta pyörimään kun Hennaan rakennetaan omakotitaloa mutta mihin suuntaan . Lapsien koulukyydit ym. No verotuloja tulee ,että ranteet taipuu.

    • kuunojajuulia

      Onko Hennan aseman seudulla jo palveluja, kioskia kauppaa tai ms. Meille on tulossa vieraita Kokskenkylän suunnasta ja aateltiin pyöräillä Hennaan kun on niin kauniit kelit. Olisi kiva virkistäytyä vaikka kahvilla.
      kuka osaa neuvoa vai tietääkö ne Kaupungin talon reseptionissa?

      • Vastaankyssymykseen

        Ei mitään palveluja.


      • tulossaonkyllä

        On sinne tulossa automattikauppa josta voi ostaa jäätelöä ja limunaatia. Sen on elin keinojohtaja Kuuparinen luvannut. Se mies tietää mitä tekee ja vetää projektia.


      • Luontokuvaaja

        On siellä variksia ja rusakoita joita voi kuvailla ilmaiseksi kännykällä.


      • pennalan.mies
        Luontokuvaaja kirjoitti:

        On siellä variksia ja rusakoita joita voi kuvailla ilmaiseksi kännykällä.

        ei mitään automaattikauppaa, vaan vaikka seo tai esso nelostien varteen, sieltä voi eväänsä hakea se yks onneton joka hennaan taloa rakentaa


      • luhtikylänukko
        pennalan.mies kirjoitti:

        ei mitään automaattikauppaa, vaan vaikka seo tai esso nelostien varteen, sieltä voi eväänsä hakea se yks onneton joka hennaan taloa rakentaa

        Nii ja voi se tyhjä bussikin kuljettaa elintarvikkeita sinne Hennaan kun muutenkin keskustan ja Hennan väliä sahaa. Kannattasiko siitä tehdä myymäläautobussi?


    • SuldansaidMohammad

      Onko ilmainen talo Hennassa minulle jos muutan sinne.Minulla 4 vaimo ja 21 lasta.Onko Hennassa Kela jo.Se olla tarkeä.Minä asua Helsinki mutta Henna Iiihana paikka.Minä tehdä Hennaan Halal kauppa jos te antaa meille uusi talo Hennassa.

      • mikäilouutinen

        Ompa hienoa SudansaidMohammed. Tervetuloa Hennaan kyllä Orimattilan Kaupunki rakentaa vaikka kasi taloa jotta mahdutte koko rakas perheesi. Pitää lähettää viestisi heti eteen päin Kaupunkin virkailijoille joilla on hyvä sydän. Saat vastauksen piankin.


      • eteenpäinelämä

        Helvetin Henna ITKIJÄT Ettekö voi ymmärtää, että se juna meni jo. Tunnustakaa se häviönne, älkää eläkö menneisyydessä. Myrkytätte vaan itsenne.


    • keravalaisperhe

      Olemme vakavissamme harkinneet tontin ostamista Hennasta kun sinne tulee muitakin asuntoja. Mikähän on tilanne nyt onko paljon jo ostettu tontteja ja rakennettu?
      Sitten tärkeä olisi se että siellä olisi virkistystä eli onko joki tai järvi lähellä uutta asuin aluetta. Olisi kiva käydä onkella kun palaa illalla töistä Helsingistä.

      • Rane.kirjautumatta

        Te ette ole mikään keravalaisperhe vaan olet ihan joku paikallinen provoilija. Keravalta ei kukaan muuta Hennaan, se on selvä.
        Ei ole jokea eikä mitään muutakaan kun se juna seisake ja sen sesakkeen varaan jotkut ovat paljon täällä laskeneet. Tilanne kuitenkin se että miljoonia mennyt ja yhtä tönöä joku rakentaa. Maalaisjärkikin sanoo että vituiksi meni ja kunnolla.


      • Lätsäpeke
        Rane.kirjautumatta kirjoitti:

        Te ette ole mikään keravalaisperhe vaan olet ihan joku paikallinen provoilija. Keravalta ei kukaan muuta Hennaan, se on selvä.
        Ei ole jokea eikä mitään muutakaan kun se juna seisake ja sen sesakkeen varaan jotkut ovat paljon täällä laskeneet. Tilanne kuitenkin se että miljoonia mennyt ja yhtä tönöä joku rakentaa. Maalaisjärkikin sanoo että vituiksi meni ja kunnolla.

        Kuinka sinun pakoputkesi jaksaa Rane?


      • Rane.kirjautuneena
        Rane.kirjautumatta kirjoitti:

        Te ette ole mikään keravalaisperhe vaan olet ihan joku paikallinen provoilija. Keravalta ei kukaan muuta Hennaan, se on selvä.
        Ei ole jokea eikä mitään muutakaan kun se juna seisake ja sen sesakkeen varaan jotkut ovat paljon täällä laskeneet. Tilanne kuitenkin se että miljoonia mennyt ja yhtä tönöä joku rakentaa. Maalaisjärkikin sanoo että vituiksi meni ja kunnolla.

        Taidatte sittenkin olla aito perhe keravalta. Joten tervetuloa vaan Hennaan asumaan vaikkei siellä olekaan onki paikkaa. Mutta kaunista luontoa löytyy. Salusjärvelle pääsee kyllä uimaan.


      • mukavastisiismenee
        Rane.kirjautuneena kirjoitti:

        Taidatte sittenkin olla aito perhe keravalta. Joten tervetuloa vaan Hennaan asumaan vaikkei siellä olekaan onki paikkaa. Mutta kaunista luontoa löytyy. Salusjärvelle pääsee kyllä uimaan.

        Ompa hieno huomata kun Ranekin alkaa olemaan positiivuinen Hennan suhteen.
        Se vaan on niin että lopulta kaikilla se maalais järki voittaa ja yhdessä rakennamme uutta kaupunkia- Hennaa.


      • kirjoitustyyli

        Et ymmärrä näköjään omaa yksinkertaisuuttasi.


      • jatkavaan-kivojajuttuja

        Täällähän ei jaeta pisteitä kirjoitustyylistä. Jokainen kirjoittaa niin kuin osaa. Ei sitä kannata arvostella. Se on itse yksinkertainen, joka muita arvostelee.


    • hennavoittaakaikki

      Tässä joku Vantaan Asolan alue ja Leventeli kerrostalo yrittää kilpailla Hennan kanssa. Ei pärjää.

      Viihtyisää asumista Asolassa
      Yhdeksänkerroksinen Asunto Oy Vantaan Laventeli sijaitsee Vantaan Asolassa. Laventelin kodeissa otetaan neliöistä kaikki irti. Suurin osa asunnoista on kaksioita (45,5–55,0 m2), ja lisäksi talossa on kompakteja kolmioita ja neliöitä (62,5–74 m2). Sopivia ratkaisuja löytyy siis sekä yksinasuville, pariskunnille että pienille perheille. Laventelin asunnot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille.

      Kätevästi pääradan varrella
      Asola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien sekä kattavien palvelujen äärellä. Laventelista on Rekolan asemalle alle 500 metriä. Junamatka Tikkurilaan kestää noin 10 minuuttia ja Helsinkiin puolisen tuntia, ja junat kulkevat arkisin 10 minuutin välein kumpaankin suuntaan. Autoilevalle sijainti Asolanväylän varrella tarkoittaa käteviä yhteyksiä suurimmille teille. Lentokentälle pääset autolla vartissa ja julkisilla alle puolessa tunnissa.
      Päiväkoteja ja alakouluja on kävelymatkan päässä useampia. Koivukylän yläaste ja lukio ovat noin kahden kilometrin päässä. Peijaksen sairaalaan on noin kilometrin matka.
      Alle kahden kilometrin päässä Koivukylässä on runsaasti palveluja ruoka- ja erikoistavarakaupoista kirjastoon. Pohjoisessa Korson keskustan kaupat, ravintolat, pankit ja muut palvelut ovat nekin mukavasti tavoitettavissa.
      Liikunnan harrastajille on lähiympäristössä paljon vaihtoehtoja. Muutaman kilometrin säteellä on useampia valaistuja kuntoratoja ja ulkoliikuntapaikkoja. Rekolan skeittiparkki ja koirapuisto ovat kilometrin päässä, ja aivan Laventelin viereen on suunnitteilla Elmon urheilupuisto.

    • tiinajajouni

      Piturissa oli 29.5 että Hennassa alkaa kolmosvaiheen rakentaminen. Nyt pannaan kuntoon Maustekatu ja Sahramikatu ja jatketaan upeaa Bulevardia.
      Hienoa sillä ihmiset todella kisaavat länsi rinteen ok tonteista. Nyt saadaan oikein katujakin joita ei ole edes nykyisessä Orimattilan keskustassa.

      • mukaviauutisia

        Toivotavasti ei mene nyt nyrkkitappeluksi kun nyt tontteja kilvan varaavat. Se länsi rinne on kyllä upeeta aurinkoista aluetta. Onkohan olla se 19 euroa neliöltä liian vähän?


    • hertel

      joko toi hennan toitotus loppuisi.ihan kuin olisi maailman ihmein asia.

    • ostakee.nyt

      Tontit lähes ilmaisia eikä kauppa siltikään käy! Noin 20 euroa neliöltä on nykysuomessa ILMAINEN TONTTI!

      • halvatunkallista

        Kyllä 20 euroa Orimattilassa on hiton kallis neliöltä. Pitäs olla vitonen niin vois kauppa käyvä.
        Lahessa maksaa 80 euroa neliö reunemmassakin joten siinä vertausta.


    • ostakee.nyt

      Ja vielä lisäsin että kun tuo uusi vaihe rakentamisessa alkaa ja urakka hintakin oli liki 2 miljoonaa euroa niin olkaamme tyytyväisiä että maansiirtofirma ( paikallinen) sai sen. Kyllä sinä on paikallinen maarakentaja kääräissyt jo sievoiset voitot henna hankkeella.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe