Osuuspankki Kokemäellä

HyväAsiakas

Kylällä on pitkään kierrellyt juoru että osuuspankki olis pistämässä pillit pussiin. Mahtaako pittää paikkas?

23

3510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aina-KöyliönOp-asiakas

      Juu pittää. Kokemäellä ei sen jälkee ole kuin netti pankki. Syy lopettamiseen on kun ei enää kukaan tarvi pankin palveluja mutta onneksi Köyliön Osuuspankki on lähellä.

    • KylHuonoksMenee

      Mites he aikovat järjestää ikäihmisten, joilla ei ole koneita, eikä taitoa, eikä halua opetella netti- / korttiasikkaiksi, pankkipalvelut? Tämä kylä kuitenkin on melko vanhuspainotteinen. Nuoremmat omaisetko pakotetaan ottamaan vastuu ikäihmisten raha-asioista? Entä jos ei ole omaisia?

    • Henrikinaikalainen

      Se oli kuule vauras pankki vielä Markku Ollilan aikaan. Osuuspankki jostain syystä vaan menetti jalansijansa kun Kokemäjen isännät köyhtyivät ja veivät loputkin rahat pankista. Myös kehnot investoinnit ja konkurssit kaatoivat pankkia. Monta firmaa on iskenyt Osuuspankin suonia poikki.

    • MielensäMuuttanut

      Eipä ole Satakunnan Osuuspankki huhua kiistänyt. Luulis kiistäneen jos se on perätön. Surkea juttu. Pakkotilanteesta tuskin on kyse. Pankit ovat ensin huonontaneet palveluja ja sitten todetaan että eihän täällä kukaan käy.

    • vainjokivirtaa

      Kokemäki on suorastaan romahtanut 20 vuodessa. Ei ole enää Kokemäen kova väki vaan Kokemäen nössö porukka. Päättäjistä se alkoi.
      Surullinen tarina miten maakunnan vaurain pitäjä näivettyi.

    • hyvästiop

      Niin se lopettaa Satakunnan Osuuspankki ensi vuonna toimintansa entisessä Keikyässäkin. (Lauttakylä-lehden nettisivut). Ihme touhua. Ko paikkakunnalla suuri osa eläkeläisiä, miten pääsevät Huittisiin pankkiasioilleen. Ei kiinnosta tietenkään pankkia, muut kuin suursijoittajat.

    • HuonoksMeneeTouhut

      Joo eihän tässä itellä hätää ole, kun osaa käyttää nettiä ja autokin on perseen alla, jolla voi ajella lähimpään konttoriin tarpeen vaatiessa, mut nuo vanhemmat mua surettaa, että miten heitin raha-asiat jatkossa järjestyy, kun eivät omista tietokonetta, saati osaa sitä käyttää, eivätkä suostu tai pysty opettelemaankaan. Eihän ne raasut osaa käyttää edes pankkikortteja, jolla vois vaihtoehtoisesti nostaa automaatista sen käteisensä, jos sillä kortilla maksaminen ei tunnu luontevalta.

      • palvelupelaa

        Lisääntyy näitten pankki avustajien toiminta. Pian kiertävät mummojen ovien takana ja tarjoavat pankki palveluja ja pyytävät tunnus lukuja. Niin se menee ja mummojen tilit tyhjäksi.


    • rahavaari

      lopettakoon vaan,on senverran tyynyn sisällä seteleitä ja suulin lattianalla lisää,ettentarvi.

      • järilänpuolelta

        Sama mulla oli, mutta perkuleen suuli paloi kun keitin siellä pontikkaa ja pannussa oli sähkö vikkaa. 200 tonnia euroa meni sillä reissulla.


    • Nettissvaanykyää

      Kyl kokemäki näivettyy ennen sentään ehtoolla myöhään sai kadulta jonkun naisen kyytiin ja joskus sai jopa pimppiä.

    • Kookauppias

      Mites noi työväenliikkeen osuuskunnat hyljeksii Kokemäkee. OP Kokemäellä auki ens vuonna kahtena päivänä viikossa, noina päivinä kassapalvelu toimii aukioloajan (hittaasti yhden henkilön voimin, niinko nykkin). Harjavallassa ja Huittisissa OP avoinna arkipäivisin, ens vuonnakin. Osuuskauppa hiipuu kans Kokemäellä.

    • Entinenop

      Olis kiva kuulla osuuspankin hallituksen Kokemäkeläis edustajien kommentit. Toinen jalonojalta ja toinen korkeaojalta.

      • ViisastumaanPäin

        On se vaan tuo osuustoiminta tämmöstä. Kokemäelläkin Rajaojalta alunperin ponnistanu. Nyt Helsinki määrää, kannattavuuden mukaan. Siinä ei yksittäisen ihmisen tarpeita katella.


      • Sonnilanämmä
        ViisastumaanPäin kirjoitti:

        On se vaan tuo osuustoiminta tämmöstä. Kokemäelläkin Rajaojalta alunperin ponnistanu. Nyt Helsinki määrää, kannattavuuden mukaan. Siinä ei yksittäisen ihmisen tarpeita katella.

        Määkin muistan kun oli Rajaojan Osuuspankki. Voi voi niitä aikoja.


      • ViisastumaanPäin

        Nettisivuillaan pankki kertoo näin: "Palveluja ja tuotteita kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti." Juuri näinhän tässä kokemäkeläisille ollaan juuri tekemässä.
        Ja edelleen: "Liiketoiminnan tulos käytetään asiakkaiden hyväksi ja ryhmän taseen vahvistamiseen." Joten asiakkaat olkoot tyytyväisiä.


    • unokokemaeki

      Ei sitä lopeteta, vaan YHDISTETÄÄN Harjavallan konttoriin. Siitä mumanderille tabletti 80-vuotislahjaksi ja eikun naputtamaan!

    • Kylmääkyytiä

      Ne luattaa siihen, ettei sillä ole mittään vaikutusta mihinkän, kuin paljon asiakkaita kyykytettään ja nöyryytettään. Mää ainakin lopetan tilini Satakunnan ossuuspankisa. On niitä muitakin vaihtoehtoja. On Huittisten säästöpankki, Kiikoisten säästöpankki, Säkylän Ossuuspankki, Lavian Koivunlehtiossuspankki. Kunnei Kokemäellä ennää pankkia oo, ni joka tapauksesa sitä asioitaan muitten paikkakuntien pankeisa. Kai te ny käsitätte, että tää 2-päiväsyys on vaan siirtymävaihe. Voin laittaa kossupullon vettoo siittä, että vuanna 2022, Kokemäellä ossuuspankki on auki nollana päivänä viikosa, kuukauresa ja vuaresa.
      On tää porukka tosi nössöö, jos jatkaa tommosen pankin asiakkaina. No tiätysti niitä on aina joku semmonen, joka ei pysty pankkia vaihtaan ko on vakuusarvot ylikellotettu. No nehän on kyllä tommoselle pankille just sopivia asiakkaita.

    • Kuivvaan

      Veikkaisin hiukan kirreempää aikataulua, enemmän kun todennäköistä, että ens vuodenvaihteesa todetaan, että hiljasen puoleista on ollu, joudutaan sulkeen koko lafka kun ei asiakkaita käy. Attendo ostaa kiinteistön hoivakodiks. Henkilökunta määrä pyssyy samana = 1

    • Taxi

      Ostin sen kiinteistön sopimus on tehty. Päättäjien kanssa sovittu kokemäen kehittämisestä kasvukeskukseksi.
      Rakennukseen tulee pakolaiskeskus, valtion tukemana.

      • tällätuleevoittoo

        Mää tuun liikehommiin mukaan! Aloitan perustamalla työllistämisrahoilla keskuksen yhteyteen kahvilan ja sitten tarvitaan tietty tulkkeja, voin välittää arabiankielen tulkkeja halvalla, hommaan niitä suoraan vaikka hesasta kadun kulmista


    • Ent.kokemäkiläine

      Mitä oon vierest seurannu ni kokemäelt loppuu kaikki pikkuhiljaa.sääliks käy

      • toinen-ent.kokislainen

        Juu, kommee pitäjä on kuin varjo entisistä ajoistaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe