Antin pitkä loma

10 kk palkallista lomaa tekniselle johtajalle ennen eläköitymistä! Onko tällainen lomien säästäminen normihommaa suomussalmella? Ainakaan maakuntaköyhtymässä ei moista sallita.
Ilmoita

Kun olisivat laittaneet Antin lomalle jo kymmenen vuotta sitten olisi kunta päässyt paljon vähemmällä. Ei oo sen munattomampaa miesta nähty missään. Ei se tainnut saaha sitä mainostolpaakaan valmiiksi ennen eläköitymistään. Hel...in moinen väyts koko äijä.
2 VASTAUSTA:
https://www.youtube.com/watch?v=Ao-HwMYGotc Eipä tunnu tietävän kuntalainen kenen kanssa on riitaa haastamassa. No sitä saa mitä tilaa.
LC-Suomussalmi kirjoitti:
https://www.youtube.com/watch?v=Ao-HwMYGotc Eipä tunnu tietävän kuntalainen kenen kanssa on riitaa haastamassa. No sitä saa mitä tilaa.
Eiä tosiaan kuntalainen tiiä, kun ei oo saanut miestä kiinni vielä tähänpäivään mennessä, vaikka olis ollu asiaakin.

Kirkolla huhusuvat , että joku senniminen oli jättänyt jotakin tukia hakematta määräaikaan mennessä ja sysäsi syyn kaverin niskaan. Kaveri juoksentelee nyt sekunttikello käessä ympäri kylää ja ilme on poissa oleva.

Onko tämä sama mies , tiiä sitte, mutta tietääkö koku.
+Lisää kommentti
Siitäkö tässä on lopunperin kyse?
Ilmoita
...pakko myöntää että ei se hetikään oikealta tunnu..tuntirahalla kun itse leipänsä tienaa..mutta on siinä kyllä sekin puoli että kun heti laitetaan kävelemään niin ei tee palkkaansa enempää vahinkoa..
Ilmoita
Suomussalmelle pitäisi palkata uudeksi tekniseksi johtajaksi joku insnööri; lyhyt, lihava ja äkäinen muorinperkele, joka pistäisi teknisen toimialan ukot ruotuun. Ja jos ei muu auta niin panisi ukolta pään hameen alle ja pierasta räväyttäisi nokkaan oikein kunnon hajupierun.
Ilmoita
Jovain on ollu kiireinen... lomille ei ole ehtinyt. Miten ne muut päällykäiset, jotka pian ovat jäämässä eläkkeelle... eivät liene nekään ehtineet lomille.
Tainneet kuherrella keskenään työpaikalla loma aikansa.
2 VASTAUSTA:
Kylläpä osataan keljuilla ( rumempikin sana kävisi, mutta olkoon) miehelle, joka on koko työuransa ajan saanut vetää niskaansa kaiken sen loan, joka olisi kuulunut kunnan muille virkamiehille, kunnanhallitukselle ja valtuustolle.
Antti on rohkeasti astellut yli tuon loan ja kantanut hänelle määrätyn vastuun ja ylikin sen. Lomansa on nyt ansainnut. Toivotaan, että tilalle saadaan yhtä jämäkkä henkilö, niin hommat hoituu.
Edelliseen yhtyen. Lokoisia eläkepäiviä jämäkälle ja asialliselle Antille.
+Lisää kommentti
tottahan nyt joku sukulaine löytyy...
Ilmoita
Uisihan pitää olla samalta hiekkalaatikolta, kuin kunnanjohtajakin... näin taataan porukkapelin jatkuvuus ja kähmintä.
Ilmoita
tuosta kunnanjohtaja ketjusta varmaan joku noista kolmesta olis hyvä vaihtoehto...
Ilmoita
Niinpä niin.
Jos ei ole pitämättömiä lomia, niin vaihtoehtoisestihan sitä voi jäädä sairaslomille muutamaksi vuodeksi.... kyllä kunnanlääkäri virkakaverille sellaisen kirjoittaa (piiri pieni pyörii).
Tämä lienee se maantapa.
Ilmoita
Paska jätkä ja aina omille vetämässä hommat, joku lällikö se oli ja joitain muita edun saajina.
Ilmoita
Kuka lienee viran perintöprinssi?
Joko on kylillä tiedossa?
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ei tähän asiaan voi kommentoida vilpittömästi, kun se poistetaan välittömästi. No kuitenkin tämä ero tai eläköityminen on meille Suomussalmelaisille ilo uutinen ja olemme siitä hyvin onnellisia.

ON ihme minkälaisia vätyksiä kuntiin palkataan ylipäänsä.
1 VASTAUS:
Taustalla korruptiota, lahjontaa ynnä kähmintää. Se syy viestien poistoon.
+Lisää kommentti
Lehmä kauppoja etupäässä. Poromiesten kanssa ei päässyt sopuun.
Ilmoita
Te elämässänne epäonnistuneet paskanpuhujat pitäkäähän vähän pienempää suuta.
Antti on jämäkkä asiallinen ja täytyy myöntää itsepäinen jäärä. Antti on lomansa ansainnut, hänen housuissaan monella ois puntit tutisseet monta kertaa, ja pitkiä sairaslomia ois pidetty, vaan Antin pää on kestänyt tuulet jos tuiskutkin.
Yleensä parhaat asiantuntijat löytyy porukasta joilla ei ole asiasta minkäänlaista tietoa.
1 VASTAUS:
Uskallan väittää, että aika monet kunnan kiinteistöt olisivat paremmassa kunnossa asiallisemmalla hoidolla. Kun tehdään virheratkaisuja mm. ilmanvaihdossa, on seuraus se, mikä nyt on. Varmaa tietoa on, että asiasta on viety kiinteistöjen käyttäjien taholta tietoa jo vuosia sitten, mutta mitään ei ole tehty. Pikemminkin leimattu häiriköksi. Kalliita ratkaisuja kunnalla nämä tekemättömyydet. Toinen miinus on rakennusvalvonta. Ei ole rakennuttajan valvojaa liiemmin työmailla näkynyt.
Teknisen puolen esimiehenä olisi luullut huolehtivan toimialueellaan tekevästä ja aikaansaavasta työkulttuurista. Tulevat vuodet näyttävät, millainen hintalappu laiminlyönneistä aiheutuu. Henkilökohtaisesti en todellakaan pidä tehtävien tasalla olevana henkilönä.
+Lisää kommentti
Onko Antti ite ruvennu kirjoitteleen vai vaimoko se sinne lavertelee kovasti kehuja. Totuus koitenkin on etten ole kuntalaisilta saanut kaksisia kommenteja viranhoidosta ja tavoitettavuudesta näinä vuosina,
2 VASTAUSTA:
En ole Antti, enkä hänen vaimonsa, enkä edes sukua, mutta kysynpä sinulta, että oletko itse saanut kuntalaisilta kehuja, siellä uunin pankolla löhötessäsi, meidän veronmaksajien kustannuksella??
Eihän se näin mene. Kunnan teknisen johtajan on huolehdittava mm. kunnan omaisuuden (esim kiinteistöt) arvosta. Tarkoittaa kunnossapitoa eli mielummin ennakoivaa huoltotyötä niin ettei meidän yhteinen omaisuus pääse rapistumaan kuten nyt on tehnyt. JOS kaikki kunnossapitotyöt olisi tehty asiallisesti, olisiko esim koulukiinteistöjä rakennettava ja remontoitava miljoonilla? Mitä kaikkea kuntalaisia hyödyttävää sillä rahalla oltaisiinkaan saatu? Se hoitakoon hommansa, joka siihen hommaan on palkattu. Ryssijät ovat erikseen.
+Lisää kommentti
Antti joutaa mennä, ei siitä haittaa tule kelleen. Ja lopeta se ite kirjottelu tänne, ei sua kukaan sivullinen kehu sen tietää kaikki.
Ilmoita
Eihän siinä mitään rotia ole, että kunnallinen viranhaltija, jonka palkan maksavat veron maksajat, saa pihistää lomia ihan oman halunsa mukaan. Kaksi kuukautta. Siinä pitää olla raja, eli kaksi kuukautta ennen eläkkeelle pääsyä saa olla lomilla, eikä päivääkään enempää.
3 VASTAUSTA:
Siinä kaksi työtöntä uuninpankkolaista kirjoittelee perätysten! Toinen reppana ei edes tiedä, että kuinka lomat kertyvät?! Polonen ei edes sitä tiedä, että palkalle ja lomarahoille on sama maksaja! Olisikohan teillä syytä mennä töihin, että tietäisitte, kuinka ne lomat kertyy? On sitä lomaa sitten kuukausi, tai vuosi!
Ole sinä tonokki hiljaa! Meikä kuule tietää miten lomat kertyy ja minkä verran niitä voi julkisissa viroissa säästää, sen verran kauan olen ison viraston päällikkönä toiminut. Sen verran isomn, että ei riitä suomussalmen kunnan budjetti.
Suomussalmella näyttää kuitenkin olevan omat säännöt.
Voi sinua reppanaa! Olet varmaan jonkun höpö viraston päällikkö ja varmaan Kajaanissa? Tuolla kirjoitustaidolla ei ainakaan kunnon päättäville paikoille pääse. Kuinkahan tähän Antin loma asiaan liittyy sinun päällikkyys ja budjetit, jossakin höpö laitoksessa?! Etkä siitä huolimatta näy tietävän, että kuinka ne lomat kertyvät! Kun lusikalla on annettu, niin ei voi kauhalla vaatia. Kuinkahan sinä olet päässyt sinne ''isoon virastoon'' töihin? Ei tainnut olla muita hakijoita..
+Lisää kommentti
Parempi so on hälläe olla lomalla, halvemmaksi tulee kuntalaisillekin.
Ilmoita
Sitä on kaikenlaista asiantuntijaa, ihmiset puhuu kaikenlaista paskaa huhupuheitten perusteella,
Paras asiantuntija on se joka ei tiedä asiasta mitään.
Tänäpäivänä on harvassa tämänlaisia kovapäisiä ammattilaisia jotka eivät heti ensimmäisen vittuilun jälkeen jää sairaslomalle niin kuin tänäpäivänä on tapana.
Jokaisella meillä on omat kujeemme, mutta asiassa pitää pysyä
Joka näihin Antin housuihin astuu ja pystyy parempaan täytyy sanoa ei helppo haittaa.
Ilmoita
16 uutta sylkykuppia on ehdolla tekniseksi johtajaksi. Ihailen rohkeuttanne. Mitään ette voi tehdä oikein ja vaikka tekisittekin, kukaan ei kiittele. Normaali käytäntö Suomussalmella, jossa kaikki vauvasta eläkeläisiin haukutaan.
Ilmoita
Antilla se olikin niin, ettei mikään oikein onnannut, mutta voi joku osatakkin jotain. Ja nyt kiitellään. Kiitos kun lähdet.
1 VASTAUS:
Osasi se Antti itselleen hommata uuven asvaltin omalle haeveilleen.
+Lisää kommentti
oli 16 hullunrohkeaa hakijaa?
Ilmoita
Ihme kirjoituksia. Yleensä virkamiehellä eläkkeelle jäädessään on kertynyt lomia, jotka hän pitää pois ennen eläkkeelle jäämistä. Ne ovat siis jo ansaittuja lomia, pitämättömiä. Ei niitä mistään mustasta aukosta ylimääräisiä tempaista. Jos virkamies on tehnyt säästösopimuksia lomistaan, jättänyt niitä pitämättä lomavuoden/vuosien aikana jne järjestelyjä, voi lomia olla kuukausikaupalla pitämättä. Turha niistä on rutista. Ne on ansaittuja eikä niiden pitäminen ole keneltäkään pois. Vaihtoehto olisi tietysti ollut pitää lomat pois joka vuosi, esim. 6 viikkoa yhtä soittoa kesällä, mutta jokainen tekee omat ratkaisunsa. Tämä järjestely on yhtä pätevä.
1 VASTAUS:
Ei niitä lomia saa yleensä loputtomasti säästää.
+Lisää kommentti
No ei sitä tosiaankaan saanut kiinni puhelimella ja eikä soittele takaisin ihan sama mihin aikaan soitti vaikka näkee kyllä kuka on soittanut
Ilmoita
Julkisen hallinnon viranhaltijalla on maks. 38 vuosilomapäivää/vuosi. Koska lomapäiviä on viikossa viisi, kertyy lomia vuodessa paria päivää vaille kahdeksan viikkoa. Jos lomaa on säästynyt kymmenen kuukautta, tarkoittaa se, että viranhaltija ei ole viiden vuoden aikana pitänyt htään vuosilomapäivää. Kuka jaksaa tällaista putkea kokonaista viisi vuotta?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Antin pitkä loma

10 kk palkallista lomaa tekniselle johtajalle ennen eläköitymistä! Onko tällainen lomien säästäminen normihommaa suomussalmella? Ainakaan maakuntaköyhtymässä ei moista sallita.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta