Oonko mä mokannut vai olisiko pitänyt tehä toisin?

OngelmaKaverista

Joo moi, oon kyllästynyt yhteen mun kaverin käyttäytymiseen. Mutta en siltikään pääse irti niistä ajatuksista, mitä olen kokenut hänen kanssaan. Oon ollut hyvin pitkäaikainen kaveri hänelle jo niikun yli 8 vuotta. Ja vasta tänä vuonna heti uuden vuoden jälkeen alkoi sellainen niin sanottu "ei haluamisen olo"-hänellä. Huomasin sen vasta muutamien kertojen jälkeen. Hän asuu kauempana ku mä, ja tulee välillä katsomaan hänen biologista äitiään tänne kaupunkiin missä myös asun. Mulla ei oo ollut hänen kanssaan mtn pitkäkestosi riitoi melkeimpä laisinkaan, mutta on ollut muutami vastoinkäymisiä mielipiteisiin liittyen. Mitä tulee hänen käymisiin tänne, missä asun niin olen häntä kutsunut useampaan kertaan ulos esim. kahville, leffaan, muutevaa ulos jne. Mutta aina hän on valmis paneutumaan "ehkä"-sanan käyttämiseen. Argh! Ärsyttää, kun ei sano suoraan haluaako vai eikö. Ja aina kun hän sanoo vastaukseksi "ehkä" niin pyrin aina kysymään, että voitko laittaa sitten itse viestiä kun tiedät että voikko vai etkö voi. No, mä en kuule kaveriltani mtn ilman että ite kysyn samat kysymykset uudelleen jonkun muutamien tuntien jälkeen. Ja hän on valmiina vastaamaan jonkun tekopyhä selityksen, että "läksyt pitäs tehä" tai "siivota pitäs" tai "mult akku loppu" tai "tubettajii tulos johoki pakko mennä kattoo" tai "joo äidin kaa sovittii tos et mentäs uimaa". Ja mua sit ottaa niin päähän kun hän ei ilmoita tekemisistään. Ja tällaista se on ollut koko tämän Tammikuusta-Toukokuuhun tänä vuonna. Kun mua alko hermostuttaa hänen käyttäytyminen mun pyyntöihin nähden niin laitoin hänelle pitkän valitus viestin, jossa kerroin miltä musta tuntuu tää touhu, miten huomiointi näkyy, miksi käyttäytyy noin ja ottaa päähä. Kulutan suurimman osan päivästä vaan siihen, että tuleetkos vai ekkö tule odotellen vastauksia. No, hän aluksi tämän kuitenkin vaan katsoi ja oli vastaamatta. Seuraavana päivänä hän laittoi mulle viestiä ihan normaalisti niikun "moi ja huomenta", ja mä vastasin saman hänelle. Sitten kysyin taas, että "tuukko ulos ny, ku sul näyttää olleen aikaa ja sanoit tos mystores, et sul on ny tylsää" ja heti tää siinä hävis kuin pieru saharaan. Soitin hänelle pari kertaa, mutta ei vastannut. Ja vasta muutaman tunnin kuluttua, hän laittoi "oli pakko olla yhen toisen kans ja akku loppu" ja sit mä kilahdin vihaisesti tälle, että oonks se lukenu sitä mun pitkää lähettämää viestiä niin hän sit ihan vaa kysy " mikä viesti?" ja mä siinä sit olin vaa silmät pyöreenä, tunne oli kuin joku olisi paskonu kuraa silmille. Halusin jotenkin siinä sit huutaa tälle että onks se iha sokee, ku ei ees huomioi mua! Ja tähä mä sit iskin rage viestin, että sul ei khyl kaikki oo oko. Ja tää sit vaa kysy että haluukko että estän sut, jos sua niin paljon ärsyttää ja mä en sit sanonu tähä mtn tai no en edes ehtiny sanoo mtn ku se oli jo lätkässy sen eston.

Ja nyt täs mä miestin kokoajan soittasko tälle ja puhuis asiat halki vai olisko soittamatta, ku on käyttäytyny mua kohtaan niin ikävästi..? Mitä mieltä te ootte? Onko järkeä sopia tällaisen kaverin kanssa, jonka kanssa olen ollut tosi pitkäaikainen kaveri? Kertokaa te, ku en osaa ajatella yksin tätä asiaa (: Kiitos jo etukäteen, jos osaat sanoa jtn tähä.

3

1579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedänmilttuntuu

      Mun mp on että sun kaverilla on kaikkea muuta ajateltavissa kuin sä. Se ei huomioi sun viestejä, ei puhu sulle, eikä kerro todellisia syitä minkä takia ei voi olla sun kanssa. Harmi, että sul menee huonosti.. :( Mä sun tapauksessa soittaisin sille, jos käyttäytyminen on samanlaista niin jätä se. Kaikki ei aina pysy sellaisen neuvon haluan sanoa.

    • stalkkerivaimikä

      Yksipuolisesti et voi sopia, joten anna olla. Hän ei selvästikään halua nyt olla kanssasi tekemisissä. Jos kaikki on mennyt kuvaamallasi tavalla, kuulostat kyllä hieman ahdistavalta tyypiltä, enkä sinänsä ihmettele, että joku haluaa ottaa sinuun etäisyyttä. Tokihan se voi johtua muustakin hänen henkilökohtaisessa elämässään, miksi juuri nyt sinun kanssasi ei jaksa olla. Ehkä olisi syytä antaa vähän aikaa tälle kaverille ja sillekin, että omat tunteesi eivät käy noin kuumana.

    • Ystävälläsi on todennäköisesti elämässään nyt sellainen tilanne josta ei halua/kykene puhua. Ja on ehkä tästä syystä etäinen. Muista kuitenkin ettei vika ole sinussa.

      Terkuin,
      Mari Kalajoen Rovastikunnan nettisaapas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe