Phj pulushakkimestarien sopimusrinki?

Vastuunkiertäjien.kylä

Kun kokeneet olivat suurissa määrin häärimässä kaupungin asioita, niin sutta ja sekundaa neljä vuotta tuli, vaikka priimaa lupasivat tarjolle. Kansa luki PySasta sirkushuveista ja niinpä jatkokausi vaikuttaa jo nyt siltä, että tarinointi ei ota loppuakseen.
Tätä seuraa, kun valheilla syvälle harhaan ohjatuille vannotaan, että "nyt kansalle virtaa puhdasta vettä ja työtä?" No onko sieltä Tikkalanmäeltä tulossa mitään edistystä? Väitän, että kulisseissa kuhistaan ja valheiden perusteella vaalikarjalle ei tule muuta seuraamusta, kuin seurata farssia; erotaan, ei erota, erotaan, erotetaan, ei eroteta, kannatetaan, ei kannateta.

Joten seuraamme Pyhäjärven tyhjänpäiväisimmän hallintokoneiston hikoilua. Tyhjää syntyy kolme vuotta, jahkataan jauhamista, kone on joten kuten käynnissä,mutta rattaat jumissa ja jauhinkivet tiukasti lukossa, joten tuskinpa niitä jauhoja saadaan.
Tarkastuslautakunta antaa kaupungin vastuunkantajille puhtaat paperit tilinpäätöskokouksessa? Näin on määräys käynyt.

#-Valtuuston juhlakokous jouduttiin keskeyttämään 14.7.2016
Pyhäjärven kaupunginvaltuusto kokoontui kirkonkylän Isossapappilassa torstaina, tasa 150 vuotta Pyhäjärven ensimmäisestä pitäjänkokouksesta. Juhlakokous sujui arvokkaissa merkeissä juhlaosuuden ja kahvin ajan, mutta seuraavan pykälän käsittelyn aikana syntyi epäjärjestystä ja puheenjohtaja Kimmo Sarkkinen keskeytti kokouksen.
Keskeytykseen johtaneet tapahtumat tulivat esiin kohdassa, jossa käsiteltiin tili- ja vastuuvapauden myöntämistä Pyhäjärven kaupungin ja kaupunkikonserni tilinpäätöksestä vuodelta 2015. Kohta oli jo käsitelty loppuu aiemmassa valtuuston istunnossa, mutta äänes tysjärjestyksessä tehdyn virheen takia äänestys oli uusittava.
Virhe koski edellisessä valtuuston istunnossa asian käsittelyssä tehtyjen esitysten äänestämistä. Jukka Tikanmäki teki hieman tarkastuslautakunnan pohjaesityksestä poikkeavan ehdotuksen ja Raija Leppäharju teki hylkäävän esityksen. Niiden välillä äänestettiin. Sen jälkeen äänestettiin tarkastuslautakunnan päätösehdotuksen ja äänestyksessä voittaneen Tikanmäen ehdotuksen välillä.
Kokouksen jälkeen tuli ilmi, että valtuuston työjärjestyksen mukaan oikea äänestysjärjestys olisi ollut tarkastuslautakunnan pohjaesitys vastaan Tikanmäen esitys, ja niistä voittanut vastaan Leppäharjun hylkäävä esitys. Hylkäävän esityksen täytyy olla viimeisessä äänestyksessä.
Asian käsittelyn yhteydessä Leppäharju sai puheenvuoron ja kaupunginjohtaja Veikko Tikkaselta vastauksen. Sen jälkeen Laila Malila ryhtyi ilman puheenvuoroa lukemaan tekstiä joka liittyi edellisessä valtuustossa loppuun käsiteltyyn tilinpäätösasiaan ja muun muassa kaupunginhallituksen läsnäolo-oikeudesta valtuuston kokouksessa, jossa käsitellään tili- ja vastuuvapautta.
Puheenjohtaja Sarkkinen muistutti, että asiaa ei avata uudelleen vaan korjataan äänestyksen muotovirhe. Puheensorinan yltyessä puheenjohtaja keskeytti kokouksen. (KH)-#

26

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iso.pulu.pelaa

      Iso pulu pelaa, selänne ero ei tule kyseeseen eikä sote toteudu, joten vanhassa kiitollisuuden rinki toimii, se missä pelivelka vahvistetaan vastavelkana.
      Ennen vanhaan isännät laittoivat viinapäisään pottiin metsänsä, talonsa ja hevosensa korttipelissä. Ja hävisivät, siinä olikin mierontie krapulaisella.
      Nyt kuntaisännät /-emännät laittavat selvistäpäin pottiin koko kunnan sekä sen asukkaat ja näillä töin takaavat henkisen pahoinvoinnin jokaiselle heitä kritisoineille.
      Iso pulu pelaa kahden pään peliä, kulissina on vankka puoluetuki.

    • vihertääkoivutpihlajat

      Joo, pullat on hyvin uunissa ei pala eikä paistu. Ovat kylläkin jo pikkasen kärventyneet ja alkaneet latistua mutta kesken on.Tuossa kuuluisassa kokouksessa Leppäharjulla oli jo oma ryhmä eikä hänen esitystään tarvinnut kenenkään kannattaa. Mutta tuossakin kokouksessa valtuustonpuheenjohtaja menetteli oman nuijankopauksensa mukaan piittaamatta säännöistä ja kokoustekniikasta. Nythän on nähty että laittomasti toimittiin.Kukaan ei vain halunnut valittaa, juhlakokous nääs? Onhan se historian havina aina havinaa.....
      Mitä isot eellä sitä pienet perässä. Ja kallista on lippaiden sisällöt. Kalliille ja näin asiasta kiinnostuneena seuraten jos meilläkin mennään samaan kuten Attendo kertoo myyvänsä etiäpäin hoitoja terveyspuolen. Kustannukset kasvanevat melkoisesti. Oisiko ollut viisasta suoraan toimia itse suomalaiselle virmalle ilman välikäsiä. Arvaahan kuka maksaa välikädet, tietysti kunnan veronmaksajat ja asiakkaat. Hurraa, kyllä meillä osataan. Entäs jos se sote ei edes tule onko se huomioitu, vai??????

    • soteko

      Joo, Attendo on kuulemma siirtämässä sairaitten hoitoa etiäpäin firmalle josta juuri kuulin miten huonosti siellä hoito pelaa. Harmi vaan kun senkin kunnan päättäjät tekivät kauhean pitkän sopimuksen.
      Liekö asiaa avittanut se kun kj.n rouva on siinä firmassa töissä?!
      Harmi kun koettelee läheistä ihmistä se avun saanti.

    • pepperooni

      Nyt myydään vanhusväestö huutolaisiksi.Terveystalo hoitaa ja kaupungin veronmaksajat maksavat maltaita. Miksi kunnat eivät hoida itse vanhuksiaan??

      • Vanhuustulee

        Se pitää päättäjien muistaa, että ennemmin tai myöhemmin tekin pääsette nauttimaan Attendon tai Terveystalon laadukkaista palveluista. Se on lähempänä kuin arvaattekaan. Pitää vain toivoa että ei tarttee istua kakka housussa kovin pitkään ja onko niitä vaippoja edes vara vaihtaa kun pitää tehdä mahdollisimman halvalla.


    • tilinp.kaunistelijat

      Mitenkähän se köpsin kauppa nyt kuvioon natsaa? Ei attendo olekaan kaupan vastapuoli vaan terveystalo. Ei taida tulla uutta rakennusta, jos köpsin kauppaatte, se on kuulkaas keskittämisen henki vallalla. Vanhukset siirretään muualle ehkä haapajärvelle, käräsmäelle tai ouluun kun köpsin korvaavaa rakennusta ei tehtäne. Kaupungin pitää korjata köpsi eikä pesäpallokenttää.

    • sopupeli

      Kyllä Attendo kauppa pitää, omistajan ottein varmaankin, mutta hoito ulkoistetaan siis terveystalolle, eiks je? Eli Attendo pääsee rahastamaan !!!!!!!

    • apuluokkakokous

      Haiskahtaa pohjaanpalaneelta Selänne-toimet ja oman kunnan pyristelyt omassa sote-kuviossa. Kallis ja ehkä pätevä konsultti Rantapelkonen (?) toimittaa päättäjille laskelmia ja muotokuvioita miten, missä ja milloin mikin on..itseasiassa eiköpähän nämä faktat ole olleet päättäjien tiedossa jo yhdeksän vuotta?

      Mitä kummaa, mitä ahaa-avainta ostokonsultilla etsitytetään, mitä erilaista kuvitellaan konsultin lukujen ja kokoustamisten myötä saatavan? Väitän ettei potentiaalista oivallusta synny Pyhäjärvelle, kun sitä ei ole tähän päivään mennessä kokeneitten päättäjien myötävaikutukselle syntynyt? Perusasetelma on mahdoton, Pyhäjärvi on tarpeineen ja tiloineen ylimielisten hallintaa, se on kuin tsaarin aikaan, kaikkinensa etupiirien ryöstö- ja sanelupelikenttää.

      Se satakahdeksankymmentä astetta idioottimaisuutta sisältänyt heureka oli taustapeiliin katsoen VALTAVA kuntaliitos, joka silti karikolle kolisi, joten päättäjien tappionraunioille harsittiin kokoon, heti alkujaan valuvikainen ja epäonnistuneena sekaryhmänä kompuroiva PPKY Selänne.
      Selännettä ei rakennettu kalliolle, se jäi rehellisesti sanoen murenevien hiekkakivien päälle. Ja kuluvakan pohja on vuotanut koko ajan.

      Juurikin nyt valtuuston sekä hallituksen muodostamat viranhaltijoilla täydennetyt "komissiot" toimittavat virkaansa, kuin erityisapukoulun oppilaat, kertaavat ja kertaavat samaa sadattatuhannetta kertomuksiaan , mutta silmäkulman varjoissa, kuliseissa iso kiho ajaa kaksilla rattailla jo kaukana järkkäämässä omaa verkostoaan taisteluasemiin.

      • sekolle

        Vähennä lääkkeiden käyttöä. Tuosta ei saa mitään selvää.


      • surkeussuuri

        Kuka vielä jaksaa puolustella. Nyt ollaan ojassa ja allikossa.
        Kirjoitus on niin oikein. Uskokaa jo.
        On katsottava peiliin herrat, niin hallituksen puheenjohtaja kuin valtuuson puheenjohtaja.
        Tunnutte vievän kaupungin asioita eri suuntiin.
        Mitenkäs nyt?. Selänne-uutinen kertoi Kärsämäelle rakennettavasta tehtaasta, josta avi- oli näyttänyt vihreää valoa.

        Miten menee Pyhäjärven maatalous, elinkeinotoimi. Kehityksen johtajaa ei ole näyttäytynyt. Ei tuntisi. jos kadulla vastaan tulisi.
        Eiköhän täällä ole ollut näitä käypäläisiä ja tuulen tupien rakentajia .
        On se vain niin, että potuilla ja kasviksilla ei kaivosta pidetä kuivana. Kaikki kaivokseen hävitetty raha olisi tullut käyttää risteysalueen rakentamiseen. Kyllä aika olisi tavaran kaupannut, kun tarpeeksi olisi rakennettu, jotta elinkeinorypäs olisi saatu.
        Mitä siellä kaupungilla oikein touhutaan. Voi herranen aika. Naapurit näyttävät menevän eteenpäin.
        Hallituksen puheenjohtaja-- nukuttaako? Ymmärrätkö, mitä on kyse?


      • Kaukopartiot

        Voi Pyhäjärvi parkaa. Huilurihei tyyliin on loiskahtanut kepujen aate. Peliä pelataan, miten sattuu. Selänne eroa ei ollut oikeasti aiottukaan. Se on teatteria, kuten jo totesin ajat sitten. Terveystalo jyrää Attendon. Yksityisen rahasampoa avataan kabineteissa ja rahamassin suuta vain levennetään. Yksityinen ihminen haudataan SS - miesten myötävaikutuksella kuopan reunalle valmiiksi.


    • hallintopyramidi

      Päinvastoin, ota sinä "sekolle" Pyhäsalmen kulissihapatuksen vastalääkettä, jotta tilannetaju, järki ja tunne heräävät tylsyydestä ja kirkastaa läpimeneillään olevan tyhjänpäiväisyyden!
      Onhan on niin selvää tekstiä ja naulankantaan sanottuna, että laittaa kiroamaan alimpaan hel....n harrastelijamaisen asianhoitajien porukan.
      Ahdistaako sinua virkeempien ajattelijoiden teksti? Kun näin on, niin sinulla on loppuelämäsi 1.päivä aloittaa oman järjen käyttö, siis jos omaat sellaista?

    • Vastuunkiertäjien.kylä

      Onko tollovuoto tässä lukuina ja SE mystinen "MILJOONA" joka hupuloitin tarkoitushakuisesti ja hellan lettas, kun ei kokeneet nähneet muuta mahdollisuutta?

      "Kaupunginhallitus on käsitellyt Pyhäjärven kaupungin tilinpäätöksen 23.3.2018 § 92. Tilinpäätös osoittaa -1.163.124,73 euron alijäämää."

      • oikeuslaitos

        Mistä tämä kirjoitus. Juuri istuin ja ajattelin sitä "mystistä miljoonaa" sekä sitä kuka ja ketkä sen maksavat kaupungin kassaan. Joku hyväuskonen oli arvellut, että kaupungin vakuutukset luottamushenkilöiden töllösistä aina korvataan.

        Oottako aivan pimmeitä. Milloin vakuutukset noin vain korvaa. Jos näin onnellisesti olisi käynyt, on virkavastuulla annettu selitys vakuutusyhtiölle SUURI EMÄVALE.


      • niiin.vaikeaaa
        oikeuslaitos kirjoitti:

        Mistä tämä kirjoitus. Juuri istuin ja ajattelin sitä "mystistä miljoonaa" sekä sitä kuka ja ketkä sen maksavat kaupungin kassaan. Joku hyväuskonen oli arvellut, että kaupungin vakuutukset luottamushenkilöiden töllösistä aina korvataan.

        Oottako aivan pimmeitä. Milloin vakuutukset noin vain korvaa. Jos näin onnellisesti olisi käynyt, on virkavastuulla annettu selitys vakuutusyhtiölle SUURI EMÄVALE.

        Voihan se olla vaikea ymmärtää, mutta vakuutus otetaan sitä varten että se korvaa vahingot!


      • tyhmäkö
        niiin.vaikeaaa kirjoitti:

        Voihan se olla vaikea ymmärtää, mutta vakuutus otetaan sitä varten että se korvaa vahingot!

        Mikä se noissa asioissa ja niiden hoidossa oli se vahinko??
        Ei ummarra!


      • eivakuutuskorvaa

        Juuri noin. VahinkoKO se oli toimia lainvastaisesti ja juoksupoikana, että muuan herra/herrat saavat tehtyä tuhoa yhdessä, kun muuta mahdollisuutta ei ollut. Ja tuottaa vahinkoa kaupungin varoilla yhdelle ihmiselle.


      • siinäpäpulma
        niiin.vaikeaaa kirjoitti:

        Voihan se olla vaikea ymmärtää, mutta vakuutus otetaan sitä varten että se korvaa vahingot!

        Tottakai KORVANNEE VAHINGOT, MUTTA EI KORVAA TAHALLISTA TEKOA. Tässä on kaksi eri asiaa.

        En tiedä korvaisiko vakuutus, jos "on täyttä ymmärrystä vailla"


    • roskasakki.maksattaa

      Kehonkieli kertoo poliittisesta älynjättiläisestä, käynti kumara, kävely nyökkäävää ja käsi taskussa. Tällä kertaa pullasormet kouraisivat omaa, muulloin käsi on veronmaksajien taskuissa. Tekevälle sattu ja yhdelle ennen kaikkea tarkoitushakuisesti.
      Kaupungin oikeusturvavakuutuksen korvaukset on selvitettävä kuntalaisten tietoisuuteen, julkisyhteisön toiminta on oltava läpinäkyvää.
      Tilinpäätöskokoukseen odotamme ysityiskohtaista selvitystä, missä kohden kaupunki (me) olemme saaneet korvauksia oikeusturvavakuutuksesta vahingontoista. On niitä muitakin töpöksiä, kuin johtajien juoksutus, on on..tekninen puoli on eräs, missä sattuu ja tapahtuu, väliäkö sillä, vakuutus maksaa.

      • ihan.rauhassa

        Maksut on määrätty ja varmaan maksettukin! Kotivakuutus sisältää oikeusturvavakuutuksen joka korvaa maksut! Ne eivät kuulu mihinkään tilinpäätöskokoukseen!!!


      • oikeusturvassa
        ihan.rauhassa kirjoitti:

        Maksut on määrätty ja varmaan maksettukin! Kotivakuutus sisältää oikeusturvavakuutuksen joka korvaa maksut! Ne eivät kuulu mihinkään tilinpäätöskokoukseen!!!

        Tuota, oletko nyt 100% varma että kotivakuutus vastaa rikoksesta tuomion saaneet kulut ja korvaukset?
        Soppii eppäillä, sehän olisi avoin piikki toimia miten mieleen juolahtaa, ja ns. korvausmaksut kuitattaisiin vakuutusyhtiön toimesta.
        Höpö höpö.
        Kaupungin oikeusturvavakuutuksen käyttö/saamiset/maksut vuosina 2013-2017, jne on esitetltävä veronmaksajille.


      • haittaaks.se
        oikeusturvassa kirjoitti:

        Tuota, oletko nyt 100% varma että kotivakuutus vastaa rikoksesta tuomion saaneet kulut ja korvaukset?
        Soppii eppäillä, sehän olisi avoin piikki toimia miten mieleen juolahtaa, ja ns. korvausmaksut kuitattaisiin vakuutusyhtiön toimesta.
        Höpö höpö.
        Kaupungin oikeusturvavakuutuksen käyttö/saamiset/maksut vuosina 2013-2017, jne on esitetltävä veronmaksajille.

        Höpö höpö, 7 syytettyä saivat vapauttavan tuomion, ei rikosta mutta korvauksia tuli silti maksettavaksi! Siis vakuutus korvaa, ketäpä tuo haittaa?


      • vakuutusesittelijä
        haittaaks.se kirjoitti:

        Höpö höpö, 7 syytettyä saivat vapauttavan tuomion, ei rikosta mutta korvauksia tuli silti maksettavaksi! Siis vakuutus korvaa, ketäpä tuo haittaa?

        sinulle "haittaaks.se" mitäs korvattavaa siinä vakauutuksella on,
        jos ja kun ovat vapauttavan tuomion saaneet.? Ja pistävät euronsa jonkun puolesta kerättävään pottiin.
        Tahallaan ja tietoisesti tehtyjä vahinkoja vakuutus ei yleensä korvaa.
        Vai korvaisko mikäli lekalla lyttäisin autoni.? Väärin perustein maksetut korvaukset
        peritään korkojen kera takaisin. Asiat yleensä tutkitaan.


    • oikeusturvassa

      Onhan se pakko sinunkin johonkin "puhdistumiseen" luottaa, usko siis pois. Minullesen sijaan kertoo erittäin paljon se, että 7 "viatonta" teki kaikkensa että virkarikos saatiin tarkoitushakuisesti tehdyksi ja 7"viatonta" tekivät kaikkensa, että virkarikos saadaa muutettua "ostokortiksi" vapauttavaan ratkaisuun, koska muuten ei olisi ollut muuta mahdollisuutta siihen, että saivat jatkaakseen samoilla töin harmaan alueen liikhedintää kuka missäkin tehtävässä onkin tällä hetkellä. "Luottamus" ostettiin, ei muuta.
      Miltä vaikuttaa ostettu likapyykinpesu pöydän alta hoideltuna?

      • Ajasta-aikaan

        Kaikkien osapuolten nimet ja hyvääksymiset. Turhaa suunsoittoa koko ajan.


      • Sosiopaattiläx

        Yksi pudokas teki kaikensa päästäkseen Karjun alle. Nyt valitetaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe