Suomikin vastuussa Syyrian sodasta

ProSyyria

Syyrian hallitusta vastaan sotivilla joukoilla (jopa kymmeniä eri ryhmiä) on intressi järjestää kemikaalinäytöksiä, jotta saisivat "lännen" sotatoimiin Syyrian hallitusta vastaan. Damaskoksen lähellä Dohassa ne ehtivät juuri ja juuri järjestää provokaationsa ennen kuin joutuivat perääntymään (saivat paeta mukavasti busseilla).

Dohan kuvissa "esiintyvä" suihkutettava ppoika oli muuten Haagissa kertomassa, miten "kaasuiksun" lavastus toteutettiin. Läntisen sotapropagandan narratiiviin ei kuulunut kertoa siitä.

Ei nohdeta, että Syyrissa on (Libanonin lisäksi) esim. uskonnonvapauden kannalta paras tilanne Lähi-idässä. Naiset voivat opiskella ja käydä töissä, tytöt pääsevät kouluun. Eri uskontojen kannattajat ja uskonnottomatkin voivat elää rinnakkain (paitsi islamistikapinallisten/-joukkojen alueilla).

Syyriaa on dissattu aivan liikaa sotapropagandan merkeissä. "Länsi" vaan teki virheen taannoin kun julisti, että "Assadin täytyy mennä" ja alkoi tukea sotaa. Nyt on aika korjata virhe ja lopettaa sotatoimien tukeminen.

Suomikin on EU-jäsenyyden kautta vastuussa sodan jatkumisesta ! Ei olisi pitänyt yllyttää asellisen kapinaan. eikä tukea ulkomaisten palkkasoturikoukkojen vuosia jatkunutta sota..

Suomen ja EU:n tukee korjata suuntimiaan Lähi-idässä, rauhan puolesta niin Syyriassa kuin Jemenissäkin. Kanta tulee muutoksen jälkeen tehdä selväksi Saudi-Arabialle ja USA:lle, samoin Israelille, Iranille ja Venäjälle.

Suuri ongelma on Saudi-Arabia sunniliittolaisineen, ja USA:n. Saudi-Arabia käy sotaa Jemenissä sekä on pääasiallinen rahoittaja seitsenvuotisessa sodassa Syyrian hallitusta vastaan. Uskonnonvapauden tilanne on heikko.

17

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahatindeksikorotuksiin

      Suomi kouluttaa hyökkääviä kurdeja!

    • Mieheni on Syyriasta ja han perheineen on Assadia vastaan (FSA) ja parhaillaan hanen perheensa on Jordanissa ja Qatarissa koska omaan maahan paluu ei olisi mahdollista niin kauan kun Assad on vallassa. Pro Assad armeija ne vangitsisi ja tappaisi ja tama oli syy perheen evakuoimiseen pois Syyriasta, Kodit ja omaisuus piti jattaa jalkeen. Enhan ma mitaan talle mahda mutta tulee paha mieli kun nakee miten Assad raiskaa omaa maataan ja sen kansalaisia. Olemme yrittaneet saada viisumia lahiperheelle (aiti, isa jne) mutta koska nykyinen presidentti on mita on, ja vaikka tama maa onkin Assadia vastaan, silti ei turvapaikkaa tipu.

      • IhmeTouhua

        Onko sota nyt parempi kuin assadin aikainen rauha.


      • IhmeTouhua kirjoitti:

        Onko sota nyt parempi kuin assadin aikainen rauha.

        Sota ei ole koskaan ratkaisu... Assad on ihan kamala ihminen ja se hajottaa maan, rauhasta puhumatta. Niin moni kuolee sen alaisena. Toivottavasti joku sen delaa pian.


      • solace kirjoitti:

        Sota ei ole koskaan ratkaisu... Assad on ihan kamala ihminen ja se hajottaa maan, rauhasta puhumatta. Niin moni kuolee sen alaisena. Toivottavasti joku sen delaa pian.

        Oikeassa olet. Assadin raakuutta on suvaittu liian kauan. Muistna jo miten Isä-Assadin aikana lehdistä voimme lukea miten hänm tappoi jopa 30000 ihmista Hamassa ja ketään ei kiinnostanut. Miehesi ei tosiaan voi palata Syyriaan.

        Yhdestä asiasta haluaisin sinulta tietoa. Muslimeissa on shiijoja sunneja. Ennen sotaa shiijojen väestöosuus oli 12 prosenttia. Nyt se on ilmeisesti lähes 40 prosenttia. Syyria on täysin erilainen kuin ennen sotaa. Onko sodan aikana tehty tietoista etnistä puhdistusta tappaen ja ajan pakoon lähinnä sunnit?


      • isisinjäljet

        Arvaapa tollo mitä murha-aaltoa kapinalliset tekisi, jos voittaisi?


    • Niinistö1

      Venäjä tappoi Aleppossa ja Itä-Ghoutassa kymmeniä tuhansia siviilejä, naisia ja lapsia.

      • pipipäoletjönäs

        Äiteekö ton kopiosi toistaa ,sadub?


    • Hyrhyrrrr

      Suomen mahdollisuudet vaikuttaa tyrannien AssAdd ja Putin toimintaan ovat aika rajalliset.

      • ainamukana

        Työntäähän Suomi miljonia Ukrainaan Obaman jojole, Cenkolle..


      • tyrannitkaadettu

        Onko nyt Irakissa ja Libyassa kivat olot..


    • NatoKaasuIskijä

      Syyrian sotahan ei olisi alkanut ilman, että USA ja Nato puuttui Syyrian asioihin ja rahalla palkkaamien kapinajohtajien sekä luomiensa terroristijärjestöjen avulla yllyttivät ihmisiä kapinaan ja myöhemmin aseelliseen kapinaan. Valkokypärät oli britannian tiedustelun ja Naton ja EUn ohjauksessa, että sieltä kaasuiskut on peräisin, oliko Sripalien myrkytys tehty asian peittelyyn.

    • halusmassapommittaakin

      Obama Syyrian kapinan isä?

    • TemoKratiaa

      Demokratiahaaveet tulevat joskus kalliiksi, demokraattista maata voi johtaa jopa harhaan mutta tuollainen vittumainen diktaattori on paha vastustaja.

      • jamalintuhoa

        Kuka parempi? Katso Irakia, Libyaa ja Afganistania.


      • DiktatuuriVallassa

        Ei länsimaissakaan ole demokratiaa vaikka saa käydä äänestämässä sillä oligarkit saavat kansanedustajat puolelleen lähettämällä lobbarit asialle, näin kävi Suomessa sotelakien valmistelussa. Myös "diktatuurimaissa" käydään äänestämässä.


    • kannettukaivoonvesi

      Onko Ukrainasa nyt kivaa,kun puikoissa Obaman jojo, Cenkko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe