Onko jäääviysasia otettu huomioon pormestari Harri

pormestariharritus

Entä mietityttääkö keskustan valtuutettuja miltä tämä kuvio näyttää ulkopuolisen silmin? Hihittelevä pormestari sinänsä on aika vekkuli virka lama Suomessa varsinkin peräkylällä nimeltä Persnaru. Vielä kiinteistöveroa Puolangalle/Suolijärvelle maksavana kunnan asiat hieman kiinnostaa. Edellisen kunnanjohtajan valinta meni penkin alle, vaikka Eskon maineesta oli tietoa Askolan ajoilta. Tätä pormestari Harri ei tunnusta ikinä vaikka oli itse valitsemassa ja sopimassa miljoonakorvaukset. Herra antaa anteeksi ja iltalypsyllä työasiat ei enää mieltä paina. Hyvä Puolanka!

17

1141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikämenokunnassa

      Keskustan valtuutetut eivät tasan tarkkaan mieti, mille tämä pormestaritouhotus näyttää ulkopuolisen silmin. Jos miettisivät, asiasta olisi järjestetty kuntalaisille tiedotus- taikka keskustelutilaisuus. Oma napa ainoastaan lähimpänä kaikilla kepukoilla. Sanotaanko nyt niin, että valtuutetut ovat pettäneet äänestäjät.

      Ei ainakaan pormestarin mainetta nosta se, miten houkutteli Eskon tänne ja suostui kultaiseen käden puristukseen. Kalliisti kunta joutui maksamaan kunnanhallituksen puheenjohtajan töplingistä. Ja nyt kalliisti kunta maksaa kyseiselle töplijälle palkkaa. Possible only in Puolanka.

      Kun nyt pormestarille kuuluu terveyspalvelut, kesälomat ja muut herkut, niin ensimmäisenä pitäisi ryhti laittaa ojennukseen. Kovi istui huonoryhtisenä mamuillassa, siinä samassa, jossa kunnanjohtaja hoki edustuksellista demokratiaa aamenen tavoin.

    • Iänestäjä

      Mikkosen Aaro olis tolokku pormestari!

    • kukahanvastaisi

      Näkyy sensuuri taas poistaneen kysymyksen:

      Onko Puolangan ympäristötarkastaja sama henkilö kuin vasta valittu pormestari?

      • Varminvastausiteltään

        Sitähän voisi kyssyö kunnasta, eikä täältä


      • tositosi
        Varminvastausiteltään kirjoitti:

        Sitähän voisi kyssyö kunnasta, eikä täältä

        Tieto löytyy kunnan nettisivulta. Turhaa viestien poistattamista tosiasioilla. Peltola kuulunut virkamiesorganisaatioon jo paljon ennen pormestariksi tuloa. Se on fakta. Kenen kantti ei kestä sitä totuutta?


    • Mottijotti

      Mielenkiinnolla odotellaan Harrin haastatteluja MOTissa ja muissa laatujournalistisissa meedioissa. Kerroin Puolangan pormestariasiasta naapurikuntalaiselle ja makea oli nauru ja ihmetys suuri. Oliko tämä vain keino saada virkaan isoille palkoille hieman vähemmän opiskellut henkilö.

    • Pölhöläinen

      Pormestari ei ole virka, jos olisi virka oli pitänyt olla julkinen haku.

      • viranliksa

        Ei ookkaa virka. Vaan liksa on yhtä iso kuin vastaavassa kunnanjohtajan virassa. Pölhöläinen voisi selittää, miksi näin? Eihän siinä oo mitään järkee. Keput kieroilee. Ja välttelevät virkavastuuta.


    • Juhapipiläkö

      Puolangan kuntalaiset on kuin lypsykarjaa jota johtaa nyt amk akroloki.

      • säälittäteitäveronmak

        On teillä pelle porukkaa, että joku maajussi nostaa noin 7000 euron kk palkkaa paskan jauhamisesta. Mihin yhteiskunta menisi jos muuallakin Suomessa paskajussit johtaisi kuntaa tai kaupunkia.
        Itsellä 2 amk tutkintoa ja silleen ja seuraan politiikkaa paljon ja ennen kaikkea kaveruuteen tehtyjä ratkaisuja !


      • Toteamus
        säälittäteitäveronmak kirjoitti:

        On teillä pelle porukkaa, että joku maajussi nostaa noin 7000 euron kk palkkaa paskan jauhamisesta. Mihin yhteiskunta menisi jos muuallakin Suomessa paskajussit johtaisi kuntaa tai kaupunkia.
        Itsellä 2 amk tutkintoa ja silleen ja seuraan politiikkaa paljon ja ennen kaikkea kaveruuteen tehtyjä ratkaisuja !

        Enpä ota kantaa ite asiaan, vaan nykyaikaisesta maataloudesta et taida olla juurikaan perillä...


    • Lypsyllee

      Puolangan kunta panostaa tulevaisuuessa moatallouteen. Kaikki joutilaat entiset navetat täöteen elikoita. Eu rahhaa alakaa tulla ja muutama moatalouslomittaja soapi tuntityötä. Kunnanviraston uusi nimi on Navetta.

    • Nämäkään

      Kirjoittajapellet jotka täällä paskaa jauhaa maataloudesta tuskin syömättä eläisivät. Syökää ja naattikaa vaan niitä ulkomaan antibiootilla ym . höystettyjä tuontieväitä. Säälin saa pyytämättäkin, kateus pitää ansaita.

      • huutokaupattulossa

        Kyllä näin toimitaan. Lidlistä kannetaan kylki vääränä liha-ja muuta elintarviketta. Maataloustuet on ylimitoitetut. Aivan kohta tulee konkurssi-ilmoituksia näiltä tukikolhoositiloista. Kolhoositukiyrittäjä saa nykyään 3 cent/litra samsta maidosta jonka saa Puolasta tai muualta.


      • Joskuslehmänhännännähny

        No ei se perse jouva sohvoa kuluttamaan niissä moatalloushommissa, eikä joutavanpäevänen sometus kiinnosta töijen peälle. Nykyaekana ite kuhi tila työllistää ihmisie suoraan ja välillisesti vaekka kuinka paljo elinkaaresa aekana (joka on ylleesä pitkä). Sitä jos ite kuhi pyrkis tekemään semmosta että voesi muitahi työllisteä niin mahtas kaet se kunta voijakki paremmin, ja ei tulis näetä joutilaijen torinoita...


      • nokkonenko

        Ei Puolangan maatilat työllistä enää. ne on jätetty rappiolle. Isännät ja emännät on paenneet kirkokylää, ajaneet lapsensa maailmalle. Itse ovat ostaneet metsärahoilla tai velaksi rivitalonpätkän tai omakotitalon, jolla ei ole enää mitään arvoa. Maat ja metsät on jätetty heitteelle, joten niilläkään ei ole arvoa. Sitten vielä äänestetään kepua ja eletään yhteiskunnan kustannuksella.


      • Semmostaseon

        Aenahi ne on joskus tulleet jottae tehneeksi, vaekka oes joku jo luopunuki. Loput kyllä työllistäs, van eipähän taho kuulema kelevata työ kellekää. Haokkuo kyllä kelepovaa...ruoka suussa hyvä motkottoa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe